Ziet uw “willen dienen” er zo uit, mevrouw Merkel?

screenshot_7

(Door: Dr. Hans Penner – Vertaling: E.J. Bron)

Zeer geachte mevrouw Dr. Merkel, bij de bekendmaking van uw hernieuwde kandidatuur keek u zeer serieus, wat overeenkwam met de situatie. Uw bewering dat u Duitsland zou willen dienen, wordt door verantwoordingsbewuste en voldoende geïnformeerde burgers niet geloofd. Hiervoor bestaan belastende redenen. Dit zijn de belangrijkste:

pi-news

 1. Uw personeelspolitiek concentreerde zich erop om uw alternatief-loosheid te bezegelen. U hebt iedere concurrent verdrongen, zodat er voor de CDU helemaal niets anders overblijft dan uw kandidatuur te ondersteunen.
 2. De islam is een wrede totalitaire ideologie, die onverenigbaar is met onze grondwet en tegenstrijdig is aan de VN-mensenrechtencharta. Het was illegaal dat u de islam gelegitimeerd en tot bestanddeel van Duitsland verklaard heeft. U levert Duitsland uit aan de dictatuur van de islam.
 3. Uw bewering dat de uitstoot van kooldioxide schadelijk voor het klimaat zouden zijn, is wetenschappelijk niet houdbaar. U gebruikt deze valse bewering om onze zekere en goedkope stroomverzorging te ruïneren. Uw energiepolitiek bedreigt de vestigingsplaats van industrie Duitsland.
 4. U schendt internationale verdragen zoals de No-Bail-Out-Clausule en dwingt de Duitsers, die u zogenaamd wilt dienen, corrupte landen en banken te financieren.
 5. Uw gezinspolitiek verwoest de gezinsstructuur van ons volk, wat eveneens ons volk niet dient.

Het verzet tegen de door u gelijkgeschakelde media is niet gemakkelijk. Veel burgers hebben het logisch denken opgegeven. Er zijn nu in meerdere mate burgerinitiatieven nodig om uw verkiezing in 2017 tot Bondskanselier door een duidelijke verkiezingsnederlaag van de CDU te verhinderen.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Dr. Hans Penner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, landverraad, Merkel, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Ziet uw “willen dienen” er zo uit, mevrouw Merkel?

 1. Jean zegt:

  De enige echte locatie voor die misdadigster is een cel, een afgesloten cel want de ravage die deze misdadigster heeft veroorzaakt is desastreus voor heel Europa.
  Hopelijk mogen wij morgen vogende zin heel hard uitspreken: “wir schaffen das die bitch uit te schakelen en op te sluiten”.

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  Het is toch volslagen onvoorstelbaar dat deze afzichtelijke heks nog steeds een grote kans maakt op een volgende kanselierschap periode, doordat de meerderheid van de Duitsers nog steeds achter haar blijven staan ! Wie zijn er nu de grootste gekken die alhier op de aardbodem rondkruipen, de Duitsers, of de Zweden ? Wie gooit er nu met plezier zijn eigen ruiten in, alleen maar om een ander te plezieren !

  Like

 3. Ze richt Duitsland ten gronden.

  Like

 4. Jade zegt:

  Amerika heeft het goede voorbeeld gegeven…
  Laten we ook hopen op een wonder in Duitsland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s