Het Sylvana jankmodel

screenshot_26

(Door: Joost Niemöller)

Moslims zijn in onze wereld altijd gekwetst. Negers doen ook vaak gekwetst. (Gelukkig niet allemaal.) Er zijn trouwens ook veel Nederlanders die graag gekwetst doen. Oeps, zei ik nu ‘Nederlanders’? Dat is natuurlijk weer heel kwetsend voor al die ‘gekleurde Nederlanders met een andere achtergrond’ (zeg geen ‘allochtonen’ want dat is kwetsend) die nu het gevoel krijgen dat ze ‘eigenlijk niet echt mogen meedoen om wat ze zijn.’

Lees verder>>>
(h/t “Henk der Niederländer”)
joost-niemoller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme. Bookmark de permalink .

26 reacties op Het Sylvana jankmodel

 1. Marlies zegt:

  Iedere seconde en iedere letter gespendeerd aan dat misbaksel zijn teveel.

  Like

 2. Alleen vandaag al waren er 12 moeders die bij mij aan de balie op het gemeentehuis van Nijmegen formulieren kwamen halen om de naam van hun dochter te wijzigen. Vanaf morgenvroeg liggen ze voorgedrukt klaar.

  Like

 3. wauso zegt:

  Sylvana de MediaGeile Jankhoer. Heeft Bescherming nodig ? Je zeker een Condoom als ze naar PAUW (over de 200) toe moet ! Zou het voor Pauw de eerste NEGERZOEN zijn ?
  Dit IS pas entertainment en die Mongolen van het O.M. trappen er VOL in !

  Geliked door 2 people

 4. Tom Hendrix zegt:

  Hoewel ik het niet eens ben met het bedreigen van Sylvana Simons, door een heel domme persoon, heeft deze Sylvana zelf de rotzooi veroorzaakt. En met behulp uiteraard van alle LINKSEN, en de volslagen rode omroepen en kranten. Als uiterst links en rechts in de toekomst straatgevechten aangaan, dan heeft deze dame, en de linkse pers en omroepen, daar volledig schuld aan. Ook de politiek-correcte partijen zijn mede debet aan de verdeeldheid in ons ooit zo prettig landje. Het is mijn idee, dat men bewust verdeeldheid en haat zaait in onze bevolking. Dictaturen als de EUSSR vinden dat prachtig, dan kunnen ze onze vrijheid stuk maken, en hun rode fascistische dictatuur instellen. Dat is naar mijn mening nu gaande.

  Geliked door 1 persoon

 5. Taljaard zegt:

  Een foto van zo’n mooi kindje maakt deze opa, die zelf vader van 4 is, niet boos.
  Integendeel zelfs. 🙂
  Oppakken, knuffelen, kalmeren, flesje geven, boertje laten doen, schone luier omdoen en weer terug leggen. Huilen is de enige manier waarop zij kunnen communiceren.
  Dus dat is niet ergerlijk.
  Dit in tegenstelling tot mevr. Simons.

  Like

 6. elisah zegt:

  Als je maar vaak genoeg tegen mensen aanschopt, wordt je een keer flink teruggeschopt. Discriminatie? Racisme? Ze willen haar nu eens laten zien wat wèl discriminatie en racisme is, daar bedelt ze ahw om, op een zeer irritante manier. Nee syl, rustig maar, we zijn hier echt in Nederland en hier is de situatie heel anders dan in de VS, jammer hè.
  Syl kan zich nu nòg meer wentelen in alle aandacht en beveiliging, wie weet zit er nog een leuke penetrante bodyguard tussen die haar kan genezen…

  Like

 7. elisah zegt:

  Oh ja, nog vergeten te melden dat we binnenkort, om syl nóg meer te pleasen, een Ronnie Brunswijk bos/jungle aanplanten en tevens een mooi Decembermoordenplein aanleggen, plús de Desi Bouterse afkickkliniek openen….en syl mag persoonlijk de lintjes komen knippen.

  Geliked door 1 persoon

 8. hslot4 zegt:

  @ Wauso even over die negerzoenen heb jij wel eens een neger een negerzoen zien eten ? ik niet .
  Sylvana wil jij een negerzoen ? huh wat nee waarom niet ? .
  Staat de witte vulling je niet aan ofzo ? Sylvana je bent een racist !

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  [quote] Wie in Nederland een slachtoffer is, die wint. Wie een dader is, verliest. [/quote]

  Behalve als het gaat om een blanke vrouw die is verkracht door een mohammedaanse neucq”asieleis-vluchteling”.

  Geliked door 1 persoon

 10. Ja, van Sylvana zijn we voorlopig nog niet af, wat is die vrouw bezig met negatieve publiciteit.

  Like

 11. Klippie 72 zegt:

  Geen aandacht meer aan Denk en die dame

  Like

 12. Arie Nieuwenhuizen zegt:

  Mijn opa zei altijd “de reden waarom God sommige vrouwen een paar hersencellen meer heeft gegeven dan een koe is alleen om te voorkomen dat ze tijdens het koken niet de vloer onder schijt”.
  Maar ja, dat zei mijn opa dan weer. En wie de schoen past trekt hem aan.

  Geliked door 3 people

 13. Thomasson zegt:

  Sylvana is niet enkel een jankmodel. Zij is vooral een model dat zich voor misleidende doeleinden laat misbruiken. De partij bij wie zij zich aansloot, heeft zeer weinig met onderwerpen als discriminatie; vooral van niet Islamitische groepen. Thema’s zoals kolonialisme en slavernij interesseren de heren Kuzu en Ötzürk geen zier. Als Sylvana beter had opgelet en achtergrondinformatie over beide heren las, dan zou ze waarschijnlijk twee maal denken voordat ze bij hen aansloot. Bijvoorbeeld dat de heer Kuzu actief lid is bij de fascistische Grijze Wolven beweging. Mensen die weinig hebben met anti-discriminatie en mensenrechten. Beide heren zijn uit de PvdA gezet omdat ze te veel sympathie tonen voor militante islamitische organisaties die niet transparant zijn over hen activiteiten. Meer informatie kan men vinden op https://www.youtube.com/watch?v=Y3gHlUia5Xw
  Sylvana Simons is niets meer dan een decoratie een leuke hebbeding die de partij de imago van multiculturalisme geeft. Praatjes over racisme en discriminatie zijn voor de heer Erdogan heel handig om zijn handlangers in het Nederlandse parlementaire systeem te planten en zo zijn actieve bemoeienis te vergroten. Sylvana Simons laat mij sterk aan Hannan Aschrawi herinneren die deelnam aan de Conferentie van Madrid in 1980 (over het Israëlische Palestijnse conflict). De Palestijnen stuurden er een sterrenploeg heen. Mevrouw Ashrawi veroverde het hart van de wereld met haar intelligentie en charismatische persoonlijkheid. Men voorspel voor haar een briljante carrière als Staatsvrouw binnen de PA. Toen kwam Arafat met zijn mannen uit Tunesië en Hannan Ashrawi werd als luttele functionaris naar Gaza gestuurd en verdwijn langzaam uit het zicht. Ze had geen enkele kans. Zij is a) een christen en b) een vrouw. De mentaliteit van de oprichters van DENK zijn geen haar beter dan die van Arafat. Ze zijn van dezelfde soort als de Imams van de Deense moeskees (ZEMBLA 23 nov. 2016) die naar buiten toe een zeer gematigde houding nemen.

  Like

 14. Jan zegt:

  ‘SS zet zichzelf voor aap: Haat tegen mij aangewakkerd door valse mediaberichten

  Sylvana Simons vraagt zich af hoe we in Nederland met elkaar verder moeten in een tijd waarin racisme ‘flink toeneemt’. Aan tafel bij de VARA-talkshow Pauw sprak de aspirant-politicus over het racistische filmpje dat over haar werd gemaakt.

  Zij betrekt de nieuwssite de Dagelijkse Standaard, waarop nepberichten over Simons zouden worden verspreid. Ze spreekt over ‘karaktermoord’, en hekelt het feit dat haar vrijheid en veiligheid wordt beperkt.
  ..

  http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2016/11/sylvana-simons-heeft-genoeg-van-karaktermoord-405362/

  Like

 15. volksrechter zegt:

  De Grote oh Sylvana Simons Faal Compilatie (DENK)………………..https://www.youtube.com/watch?v=ywDuGR389vk

  Like

 16. Jan zegt:

  Sylvana Simons stelt dat PvdA medeschuldig is aan ‘normaliseren racisme’

  De PvdA heeft zich volgens kandidaat-Kamerlid van Denk Sylvana Simons afgelopen twintig jaar medeschuldig gemaakt aan het normaliseren van racisme en discriminatie.

  Simons werd zondagmiddag in het Amsterdamse debatcentrum De Balie door meerdere journalisten geïnterviewd. “De PvdA heeft staan toekijken toen racistische sentimenten genormaliseerd werden”, verklaart Simons.

  Simons vindt dat de PvdA de afgelopen dertig jaar is meegegaan in de verrechtsing van het debat.

  http://www.nu.nl/politiek/4357026/sylvana-simons-stelt-pvda-medeschuldig-normaliseren-racisme.html?redirect=1

  Like

 17. Jan zegt:

  Sylvana Simons en Wilfred Genee vliegen elkaar in de haren

  Video Tijdens een interview in debatcentrum-cultuurpodium De Balie in Amsterdam zijn gisteren tussen Sylvana Simons en presentator Wilfred Genee de gemoederen hoog opgelopen. Genee noemde de manier waarop het kandidaat-Kamerlid van DENK haar politieke boodschap overbrengt ,,irritant”.

  …..
  http://www.ad.nl/binnenland/sylvana-simons-en-wilfred-genee-vliegen-elkaar-in-de-haren~a745673a/

  Zij was al een weerzinwekkend teringwijf, maar sinds zij bij die racistische sekte zit druipt de haat van van kutwijf
  Video op youtube heeft helaas geen geluid

  Like

 18. Ed Veldwiesch zegt:

  Waarom schamen die negers zich toch voor hun huidskleur? Zolang zij dat doen, hou je dat gedonder over zwarte Piet; die lui discrimineren zichzelf. En de islam lijkt mij staatsgevaarlijk en staat haaks op het zich evoluerende Christendom. Dus wat wil je als wij de pest krijgen aan die lui?!

  Geliked door 1 persoon

 19. Jan zegt:

  Denk eist schadevergoeding van Sylvana Simons

  Partijleider Tunahan Kuzu bevestigt zondag berichtgeving hierover van de NRC. Volgens de krant wil DENK 30.000 euro van Simons en 40.000 van Van der Kooye. Kuzu wil niet ingaan op de genoemde bedragen. ,,Het is nu aan de advocaten.”


  Simons en Van der Kooye verlieten kort voor kerst de partij. Simons verklaarde in de Volkskrant zich niet meer te kunnen vinden in de stijl van DENK. Ook was ze teleurgesteld over de wijze waarop de partij reageerde op bedreigingen aan haar adres. ,,DENK appelleert aan boosheid en gedijt bij polarisatie, maar biedt geen lonkend perspectief en toont geen leiderschap.”

  http://www.ad.nl/binnenland/denk-eist-schadevergoeding-van-sylvana-simons~a60d49fc/

  Like

 20. Vroeger, ja vroeger keken we ook lachend naar een harlekijntje of ander leuk mafklappertje dat voor de fanfare uit buitelde en koppetje rolde omdat de mensen dat leuk vonden en ze dan een snoepje kregen, denk ik. Iedereen wist dat het leuke halvegaartjes waren die een zegen voor de ouders werden genoemd door de pastoor, die ook iets vriendelijks wilde zeggen. Als de mafketeltjes gevaarlijk werden gingen ze naar gestichten en later hoorde je dat ze in hun slaap waren overleden.

  Vandaag is dat allemaal anders en zijn de mafketeltjes van weleer grote vette schreeuwende en brallende mafketels geworden die op de televisie hun verhaal wauwelen omdat ze nog steeds denken dat de mensen dat leuk vinden en dat ze straks 5000 euro krijgen. En dat klopt, er zijn inderdaad mensen die dat leuk en interessant vinden maar dat zijn alleen de andere mafketels.

  Geliked door 1 persoon

 21. Steven zegt:

  30.000 euro van Simons…tja, dat is natuurlijk weer discriminatie zoals altijd.
  Maar ik hoop voor haar dat ze die 30 ruggen snel overmaakt…haha

  Like

 22. Jan zegt:

  Sylvana Simons wil premier van Nederland worden
  …….
  http://www.rtlz.nl/algemeen/politiek/sylvana-simons-ik-wil-premier-van-nederland-worden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s