Nationalisme is noodzakelijk

screenshot_18

(Door: Juliaan van Acker)

De kosmopolitische elite is blind

Dankzij nationalisme wordt een land sterk. Alleen machtige landen kunnen solidair zijn met andere landen. Bijvoorbeeld met landen waar nood en burgeroorlog heerst, of waar de mensenrechten grof worden geschonden. Nationalisme heeft jammer genoeg een slechte naam gekregen, door de gebeurtenissen van de vorige eeuw. Desondanks kan de 21ste eeuw bij gebrek aan nationalisme, de eeuw van de totale chaos worden.

Nationaal gevoel wordt vooral aangetast door de massale immigratie van mensen die geen enkele feeling hebben met onze cultuur en onze geschiedenis. Wie trots is op zijn land, op zijn geschiedenis, op zijn cultuur en op zijn unieke normen en waarden, heeft meer zorg en zal zijn verantwoordelijkheid opnemen. Een lelijk en vervuilend land is een land waar een gebrek aan nationale trots heerst. Zijn de globalisering en het multiculturalisme misschien dè oorzaak van het gebrek aan zorg voor de mens en zijn omgeving? Vormen bijvoorbeeld de vrijwilligers die sport- en jeugdverenigingen draaiende houden een afspiegeling van de multiculturele samenleving en heeft de kosmopolitische elite daar de tijd voor?

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Nationalisme. Bookmark de permalink .

8 reacties op Nationalisme is noodzakelijk

 1. Wachteres zegt:

  De ‘kosmopolitische elite’ is ongelofelijk arrogant en misdadig bezig.

  In een interview zeggen zowel Merkel als Timmerfrans dat ze hoe dan ook door gaan met het bouwen van een multiculturele samenleving.

  Er is niets mooier dan een ‘gekleurde’ samenleving in elkaar flansen, waar ‘alle Menschen Brüder sind’.

  En wat het ‘klootjesvolk’ daarvan vindt? Ach, dat weet niet beter.

  Beiden vinden het zelfs geen probleem als zij het volk tegen zich krijgen. Jammer dan.

  Zij hebben zo’n geweldige droom, die moet hoe dan ook en koste wat het kost werkelijkheid worden.

  Hun verbijsterende hoogmoed blijkt uit hun gedrag.

  Ik heb weleens geschreven dat men zelfs niet de moeite neemt om datgene waar men mee bezig is – de EU en de instroom – te analyseren.

  Zijn we wel goed bezig, moeten we iets veranderen? Nee, men draaft door als een paard dat op hol geslagen is en ‘blow the consequences’.

  De EU heeft ons verzekerd dat de grenzen open blijven, wat er ook gebeurt.

  Het is mooi als men een droom heeft. Maar déze droom kan alleen maar gerealiseerd worden als het volk er achter staat.

  En het volk is nooit op de hoogte gebracht van de werkelijke plannen van de ‘elite’.
  In elk opzicht is en wordt het voorgelogen.

  Zij [het volk] zijn degenen die de negatieve gevolgen van een multiculturele samenleving moeten opvangen. De ‘vluchtelingen’ worden in ‘gewone’ buurten geplaatst en ik heb van dichtbij herhaaldelijk meegemaakt wat dat kan betekenen.

  Een broer van mij is jaren gelden al van ellende verhuisd. Nu weer familie die ‘s nachts niet kan slapen vanwege het lawaai. Ik herinner mij een documentaire uit Utrecht in de 90-er jaren, waar mensen met veel plezier in flats met veel ruimte woonden, totdat er asielzoekers kwamen. De flatbewoners waren de wanhoop nabij, maar Lubbers vond dat zij ‘zich maar moesten leren aanpassen’.

  Uit Amsterdam zijn honderden mensen weggegaan, omdat ze het niet meer konden harden in hun woongebied. Cohen vond hen maar onbenullen.

  Het wordt de hoogste tijd dat de arrogante politiek-correcte elite wordt afgestraft en dat hun macht en invloed hen wordt afgenomen.

  En de EU: WEG ERMEE! Een regering die lak heeft aan zijn volk, moet naar huis worden gestuurd. en mag nooit meer aan de macht komen.

  Gelukkig gaan bij steeds meer mensen de ogen open.

  De ‘elite’ zorgt er wel voor dat zij niet wordt lastiggevallen met de problemen en ook de financiele gevolgen moeten door de gewone mensen [en zelfs door de ouderen!] worden gedragen.

  Geliked door 3 people

  • D.DAY zegt:

   Heel goed verwoord. Dit is een analyse, die ik helemaal kan delen. Mijn eigen ervaring met bijv. Marokkanen, Turken e.a. legt de ware oorzaak bloot, die door veel autochtonen gedeeld wordt. Het schuldgevoel wordt mede door de linkse elite op de eigen bevolking geschoven en de ware oorzaak wordt weggemoffeld om de moslims maar niet in hun culturele “waarde” te beledigen. Zo blijkt weer uit het Wildersproces dat de schuld niet ligt bij de veroorzakers maar bij Wilders. Het is logisch dat de EU zelf geen analyse maakt: zij weten dat de uitkomst daarvan helder maakt hoe rampzalig en misdadig hun beleid de afgelopen jaren is geweest en nog steeds is.

   Like

 2. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Wie aandacht vraagt, die aandacht krijgt
  en in wiens nek steeds wordt gehijgt
  en als het daar nu maar bij bleef,
  (voor wie geniet, is dit te geef)
  maar soms wordt men wat minder leuk
  en ligt de meute in een deuk
  vandaar dit oer-Hollands geluid
  stijg nooit boven je kruintje uit… 😛
  .

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  +++
  One fantastic result of the 2016 election has been the realization by conservatives that they are not isolated on the fringes of society. In fact, in America at least, we are a considerable force to be reckoned with. There is an old story of a Roman Senator 2,000 years ago who suggested the idea of forcing slaves to wear armbands to make them easily identifiable. Another senator admonished the notion, stating “No, if they realize how many of them there really are, they may revolt.”
  This is what Election 2016 did for conservatives — we have seen that millions of us have arm bands, and we are now in revolt.
  +++
  http://alt-market.com/articles/3061-world-suffers-from-trump-shell-shock-heres-what-will-happen-next
  +++
  I rarely comment on race issues because I don’t really see race as very relevant in most cases; but it has been the tactic of social justice cultists to constantly and brutally target straight white males as the monsters of history and therefore responsible for the ills and failures of every minority group from today to eternity. At this point I think it is safe to say that we will NO LONGER sit idly by as whipping boys for sad, deluded people clamoring for victim group status.
  +++

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Als je je cultuur, vrijheid en je welbevinden wilt behouden is heden ten dagen Nationalisme noodzakelijk !

  Like

 5. Nationalisme is toch geen schande.?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s