Verkrachter kreeg vrijgeleide om opnieuw toe te slaan bij 19-jarig meisje

screenshot_34

Hoewel hij vorig jaar nog veroordeeld werd tot drie jaar cel voor een verkrachting, heeft een 36-jarige illegaal afgelopen zomer in Sint-Niklaas een nieuw slachtoffer kunnen maken. De 19-jarige C. werd er door de man meermaals misbruikt. Ze kon haar vader nog één sms’je sturen en de hulpdiensten bellen voor ze werd belaagd. Daardoor is de bewijslast tegen de man, Azrak F., overweldigend, maar toch blijft hij voor de rechtbank ontkennen.

Het meisje werd aangevallen in de ochtend van 6 augustus. Na een avondje uit, wandelde ze naar huis. Plots merkte ze dat ze werd gevolgd. Ze stuurde nog een sms’je naar haar vader waarin ze schreef dat er iemand achter haar aan kwam. De vader van het slachtoffer doorkruiste de hele stad om haar terug te vinden, zonder resultaat. Hij kon niet voorkomen dat zijn dochter in handen van Azrak F. terechtkwam en haar misbruikte.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, België, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Verkrachter kreeg vrijgeleide om opnieuw toe te slaan bij 19-jarig meisje

 1. Hendrik zegt:

  Azrak moet niet het land uitgezet worden maar gewoon een nekschot krijgen. Waarom zoveel geld aan zo’n parasiet uitgeven

  Like

 2. Steven zegt:

  Lange tijd werd gedacht dat hij uit Irak kwam, maar nu blijkt dat Marokko te zijn.
  -Zou die KUT marokkaan dat nou ook in zijn eigen land hebben gedaan 2x iemand verkrachten?
  Daar weten ze wel raad met dit soort gasten…en ze doen die dingen ook alleen maar in SOFT Europe!!

  Like

 3. elisah zegt:

  Dat die vent überhaubt nog rondloopt snap ik niet, waarom is hij nog steeds niet naar zijn 72 maagden gestuurd??

  Like

 4. Mary zegt:

  Natuurlijk weer een Marokkaan!!!, waarom zouden zoveel Nederlanders minder minder minder en nog veel minder van die Marokken hier willen hebben vast allemaal racisten, nazi’s, xenofoben, en tokkies, maar gelukkig hebben ze Rutte en Co nog die ze met duizenden tegelijk hartelijk verwelkomt en een D66 die “ZELF” wel zal zorgen dat ze kunnen blijven, fijn he!!

  Like

 5. Golden Girl zegt:

  daar mogen ze van mij alle methodes die IS gebruikt om te moorden op uit oefenen, een verkrachter weet niet wat hij zijn slachtoffer aan doet, als vrouw is het je eigen schuld, moet je maar niet buiten lopen, je rokje was te kort enz.
  maar toen jongens door de katholieke priesters zijn misbruikt zaten ze jaren later op tv bijna te janken wat de priesters met ze hadden gedaan, kregen nog geld toe, en als vrouw moet je niet zeuren dat je verkracht bent

  Like

  • Golden Girl zegt:

   is toch een afschuwelijke foto van, de leuke kerels van IS, hadden een stel mannen hun mannelijkheid af gesneden, wat is me niet duidelijk lagen doekjes over, ik weet niet of dat voor of na hun dood is gedaan, de cartoon ben ik het helemaal mee eens, geen greintje medelijden mee

   Like

 6. Mag het ook een onsje minder minder minder zijn En dat bedoelde nu Geer Wilders met Marokkanen.

  Like

 7. Henk der Niederlander zegt:

  Verkrachter kreeg vrijgeleide om opnieuw toe te slaan bij 19-jarig meisje.

  We kunnen hier een ontzettend slecht gevoel bij hebben natuurlijk, maar bedenk dat het niet anders is in Noorwegen, Zweden, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italie, Griekenland, Oostenrijk En waarschijnlijk nog meer Europese landen.
  Ik ga niet direct de stelling aan dat het aan Brussel ligt want de rechters hoeven de richtlijnen uit Brussel niet te volgen.
  Ik wijt het geheel en al aan de verrotte rechtelijke macht die in het geheel de weg kwijt zijn in het knuffelen van alle soorten vreemdelingen die we verplicht door de verschillende regeringen door de strot geperst kregen.

  Like

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Daardoor is de bewijslast tegen de man, Azrak F., overweldigend…”

  Bewijslast is de last tot bewijzen, de plicht om iets te bewijzen. Heeft hoegenaamd niets van doen met het bewijsmateriaal, wat uit de aard der zaak overweldigend kan zijn.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 9. Onno zegt:

  ‘Adapted compensated’ psychopaten die onhekend geïnfiltreerd onderling binnen de overheid netwerken en vrijwel alle sleutelposities hebben weten te bemachtigen (wat tot een ongewenste angstcultuur op ministeries e.d. leidt), vinden het wel ‘pure evil’ om primitievere moord- en verkrachtingsmachines op de bevolking los te laten. Door handelen of nalaten. Ze moorden aldus -nauwelijks in de kraag te vatten (zij zijn immers “niet de feitelijke daders”)- op afstand = door achter de schermen aan touwtjes te trekken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s