Aanpak terrorisme faalt

screenshot_44

(Door: Jorn Jonker)

DEN HAAG – De aanpak van terrorisme faalt. Dat vindt de Tweede Kamer die vooral forse kritiek heeft op de uitvoering van het anti-terrorismebeleid. Zelfs regeringspartijen vinden dat klungeligheid er voor zorgt Jihadisten gewoon hun gang kunnen gaan.

De Kamer, die donderdag over het onderwerp debatteert, meent dat het kabinet niet zo zeer nieuwe maatregelen moet nemen tegen Jihadisten, maar bovenal het huidige beleid eindelijk eens goed moet uitvoeren. Zo zijn er inmiddels meerdere voorbeelden van Jihadisten die op een luchthaven gewoon door konden lopen omdat er in Nederlandse systemen geen alarmbel afging.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
de-telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Eurabië, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, PvdA, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

23 reacties op Aanpak terrorisme faalt

 1. koddebeier zegt:

  Die klungeligheid moet de Tweede Slaapkamer en de regering toch bekend voorkomen ??

  Like

 2. Golden Girl zegt:

  in Den-Haag en bij de heer Schoof gaan al lang de alarmbellen niet af, tot het boem is
  dan is het we hebben het niet zien aankomen, wij de bevolking wel hoor, bedankt voor het veilige gevoel dat ik en anderen niet meer hebben

  Like

 3. volksrechter zegt:

  Als het gros van het volk dit denkt en zelf durft te zeggen of schrijven zijn het racisten en rechts gepeupel, maar zij wisten dit al heel lang dat dit er zat aan te komen.
  Hoge functionarissen en of CEO’s in gelijk welk beroep worden gelijk aan de deur gezet !!!!!

  Like

 4. Ik voel mij toch echt niet veilig in dit land. Ze werken langs elkaar heen, zijn geen goede afspraken en dan nog dat blunderen. Je schaamt je dood. Terwijl wij in Europa de meeste betalen, mogen wij er toch wel wat voor terug krijgen.

  Like

 5. Peterdm zegt:

  De aanpak van terrorisme faalt omdat de uitvoering van het anti-terrorismebeleid bla bla bla.
  2de kamer….. Gewoon goed luisteren naar Geert Wilders die heeft als enige de oplossing voor dat tuig. Nederlands paspoort afpakken en terugsturen naar het land van hun 2de paspoort. Wil het land hun onderdanen niet terugnemen dan het totale verkeer met dat land plat leggen.
  Zolang geen meerderheid in de 2de kamer de plannen van Wilders aanneemt zullen er nieuwe jihadisten opstaan omdat de politiek ideologie van de Suni/sihi islam dat eist. En wat is nou een religie?
  Toch vrede, en dat elke mens het recht heeft om te sterven in een natuurlijke dood! En niet door een Jihadist van de Islam!

  Like

 6. Johan zegt:

  Zo vernemen wij vandaag weer, dat de hoogzwangere, van terreur verdachte Ramona uit Maastricht weer vrijgelaten is.
  Tsja, zo schiet het niet op met het bestrijden van islamitische terreur. Waarom wordt die slet niet tot levenslang veroordeeld of ter dood veroordeeld ? Omdat ze zwanger is ? Ze broedt alleen maar nieuwe adspirant-terroristen uit. Waarschijnlijk krijgt ze ook nog een woning en een uitkering van de staat.
  In wat voor land zijn we eigenlijk verzeild geraakt ? Het is te gek om los te lopen.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Die zien we nog wel ergens ontploffen.

   Like

   • Golden Girl zegt:

    Bert, dan asjeblieft we zonder baby, ook al is de vader moslim, een onschuldige baby kan er niets aan doen, voor mij hoeft niemand te ontploffen, alleen weg gaan uit Europa ben ik al blij mee

    Like

   • BertG. zegt:

    Zo’n ontploffend mossel vrouwtje zal het toch echt geen ene hol uitmaken wie er op dat moment met zijn of haar baby rond rijd in een wagentje.
    Ze hadden dat mens terug moeten sturen, maar nooit vrij laten rond lopen hier.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Denk eens aan de genen van dat:”babytje”!
    Als ze of het in de puberteit komt begint het radicaliseren en als ze/het ’n paar jaar ouder is blaast ze zichzelf op.
    Jammer genoeg neemt ze/het dan nog een hele boel mensen mee dus ….
    Van mij mag ze mee ontploffen als haar moeder zo nodig moet.

    Like

 7. Ildiko zegt:

  Hoeveel mensen hebben al verteld dat de islam hier zal niet integreren maar segregeren. Hoe meer islam hoe meer shit en middeleeuwse problemen. De islam paranoia gaat gewoon door en door totdat alles vernietigd.

  Like

  • elisah zegt:

   Vreselijk wat een zieke maniak.
   In Frankrijk hebben ze weer een paar van die gestoorde gasten opgepakt, die oa aanslagen in Parijs en op 1 december in Disneyland wilden plegen.

   Like

 8. Mary zegt:

  Ach hou toch op, ze er niet inlaten, grenzen dicht, het overgrote merendeel van de Islamieten in Nederland is pro ISIS en dan zaniken D66, VVD, CDA over groot gevaar en gaan aan symptoombestrijding doen, gut wat zijn we verontwaardigd dat het gevaar oplevert, terwijl ze ze met duizenden tegelijk naar binnen sluizen en geen enkel idee hebben wie het zijn zelfs, stelletje hypocrieten. Er uit met dat gajes!!!!, en weg met de hypocriete regering, het wordt hoog tijd voor Wilders.

  Like

 9. Jean zegt:

  En zeggen dat de problemen snel en efficiënt aangepakt kunnen worden:
  1- Registratie van ELKE VREEMDELING, ook die met dubbele nationaliteit en van die minstens onze nationaliteit van afnemen.
  2- DNA van ELKE VREEMDELING in een databank.
  3- ELKE VREEMDELING die illegaal is en/of een strafblad heeft dadelijk het land uitflikkeren.
  Ik zie het cijfer vreemdelingen al zakken met ± 95%, heerlijk.
  4- Een TV kanaal op het net zetten waarop ELKE VREEMDELING die illegaal is en/of een strafblad heeft op staat zodat wij kunnen helpen in het opsporen van die overlast.

  Like

 10. Henk der Niederlander zegt:

  Het kan niet zo moeilijk zijn dat de aanpak van Terrorisme faalt.
  De overheid wil namelijk niet hebben dat er actieve terroristen gepakt worden want dan zou het kunnen zijn dat mensen wakker worden.
  Dus wat doet onze overheid, die zet in op preventie en zo lang dat goed gaat kan een slap verhaaltje verkocht worden.
  Men wil echter niet weten dat we al verschillende terroristische aanslagen hebben gehad dus verkoopt men dat als: door iemand gedaan die zwakbegaafd of verward is.
  Dat duurt eigenlijk net zo lang totdat er hier een grote aanslag gebeurd en Nederland misschien met een schok wakker word geschud.
  Anderzijds kan het ook zijn dat de dames en heren terroristen nog geen aanslag willen plegen om de aandacht niet op zichzelf te richten.
  Met andere woorden Afwachten maar

  Like

 11. Wachteres zegt:

  Inderdaad Henk, de tijd is nog niet rijp.

  Als er nu aanslagen komen, dan krijgen ze het volk tegen zich. Ze wachten, vermoed ik, totdat dit niet meer uit maakt. Dan zijn er al teveel.

  Like

 12. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Aanpak terrorisme faalt”

  Wèlke aanpak?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 13. Jan zegt:

  Religie van de vrede slaat weer toe: Een dode bij aanval op Frans rusthuis voor monniken


  Een vrouw is donderdagavond laat dood aangetroffen in een bejaardentehuis voor monniken bij het Franse Montpellier. Ze is om het leven gebracht door een gemaskerde man die het tehuis was binnengedrongen. . In het zuiden van Frankrijk is een gewapende man een rusthuis voor monniken binnengedrongen. Daarbij heeft hij een vrouw gedood, zegt de politie. De zestig bewoners zijn in veiligheid gebracht. De dader kon ontkomen; de politie is een klopjacht op hem
  ….
  http://nieuwsnl.org/wereld/2016/11/25/63811-een-dode-bij-aanval-op-frans-rusthuis-voor-monniken.html

  Like

 14. Jan zegt:

  Russische anti-terreureenheid klopt klopt op de deur van terroristen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s