AfD: Martin Schulz zal ons meer kiezers opleveren

screenshot_46

(Vertaling: E.J. Bron)

De overstap van de voorzitter van het Europees Parlement, Martin Schulz (SPD), naar Berlijn zou gunstig zijn voor de AfD: nog meer kiezers zouden zich daardoor van de gevestigde partijen afkeren.

De AfD ziet door de overstap van de voorzitter van het Europees Parlement Martin Schulz naar Berlijn ziet de AfD haar kansen met de parlementsverkiezingen toenemen. “Martin Schulz zal er voor zorgen dat nog meer mensen op de AfD zullen gaan stemmen; hij is de gepersonifieerde EU, hij belichaamt de arrogantie van de instellingen en van de centrale staat EU”, zei de plaatsvervangend voorzitter Beatrix von Storch (foto) donderdag. De SPD-politicus zou het tegenovergestelde van de president van het Duitse parlement, Norbert Lammert (CDU), zijn, zei von Storch: “Hij is de anti-Lammert, die als geen ander staat voor vriendjespolitiek en konkelende sociaaldemocratie.”

Bron:
www.hna.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, establishment, EUSSR, gezond realisme, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op AfD: Martin Schulz zal ons meer kiezers opleveren

 1. Jean zegt:

  Die griezel voelt nattigheid en kiest eieren voor zijn geld, hopelijk zullen het rotte eieren zijn.
  Het einde van die EU misdaadorganisatie is nabij, eindelijk zal die smeerlapperij opgeruimd worden en hopelijk worden al die parasiterende misdadigers gestraft volr hun gepleegde misdaden tegen eigen volk want ze hebben van ons Europa een vuilbak gemaakt waar gigantisch veel parasieten op zitten te parasiteren.

  Like

 2. ieznogoedh zegt:

  Wellicht ziet Kapo Schulz de bui hangen.
  Ratten staan er toch om bekend dat ze altijd het zinkende schip verlaten.

  Like

 3. Ongelovige zegt:

  Hopelijk houdt Juncker zijn belofte en stapt hij nu ook op.

  Like

 4. FerdinandK zegt:

  Martin Schulz, moet per 17 januari 2017, plaats maken voor een andere voorzitter.
  Dat is het punt.

  Like

 5. Taljaard zegt:

  Mevr. Von Storch maakt de fout om te denken dat de gemiddelde Duitser weet wie Martin Schulz is.
  Vraag een willekeurige Nederlander wie de voorzitter van het EU-parlement is en 10 tegen 1 dat hij/zij dat ook niet weet. Sommigen weten zelfs niet eens dat er zoiets als een EU-parlement bestaat.
  En dat zal in Duitsland niet anders zijn.

  Like

 6. Jules Vismale zegt:

  Ik hoop dat talloze Duitsers gewoon braakneigingen zullen krijgen van dat walgelijke ongedierte van een Martin Schulz en de AfD er later bij! Dit EU-varken wil nog steeds de mislukte nachtmerrie van een Verenigd Europa nieuw leven inblazen maar hij zal daar alles nog verder naar de knoppen helpen dan Angela Merkel! En als zijn tegenstanders hem daar vinden en hij weer een hoop anti-islamitische Duitsers gaat verketterden dan mogen ze wat mij betreft een hele lading stinkende olie en balderen op hem afspuiten! Naar de verdommenis met dit stuk oud vuil wiens gore rotkop ik zelfs op de tv niet meer wil zien!

  Like

  • Mirjam zegt:

   Grootheidswaanzin is niet te genezen. Het aanvaarden door Schultz van het electoraal tot Bundeskanzler, geeft dit al duidelijk aan. De ‘plank’ van Schultz, die hij voor zijn hoofd ‘draagt’ is inmiddels, net zoals bij Merkel, een balk geworden. Als Schultz niet gekozen wordt, wat hij ook niet wordt, dan heeft hij een lekkere afvloeiregeling en gaat hij oftewel met vervroegd pensioen en op zijn ‘lauweren’ rusten, of hij gaat het bedrijfsleven in Duitsland verzieken met zijn aanwezigheid. Allemaal tegen een exorbitant salaris, betaald door de ongelukkige belastingbetalers van Duitsland/Europa, voor het aan hem aangedane ‘LEED’.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s