Plan sanering NPO en waarborging medianeutraliteit in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen

screenshot_47

Forum voor Democratie constateert een grote vooringenomenheid in de publieke media. Een stuitende eenzijdigheid domineert, gekoppeld aan groot gebrek aan oprechte nieuwsgierigheid. Eindeloos werd de Nederlandse bevolking verteld hoe goed het associatieverdrag met Oekraïne was en hoe desastreus een Brexit zou zijn. De favoriete NPO-gezichten verkondigden dagelijks dat Trump nooit kon winnen – en na de uitslag mochten dezelfde gezichten uitleggen waarom hij won. De onderwerpkeuze, gasten en voorkeuren van steeds dezelfde presentatoren pakken schokkend vaak uit in het voordeel van steeds weer dezelfde partijen en agendapunten. Andere partijen en opvattingen worden negatief bejegend of zelfs totaal genegeerd.

Lees verder>>>
(h/t “Heer M”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", Censuur, democratie, Desinformatie, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, NPO, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Plan sanering NPO en waarborging medianeutraliteit in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen

 1. Gert Jan Reitsma zegt:

  Ja bovenstaande geeft precies weer wat er achter de (tv)schermen wordt bekokstoofd om allen te hersenspoelen. Net doen alsof Nederland geen christenen meer heeft, net doen alsof Wilders een wildeman is enz enz. Het meest trieste is dat dit plan tot nu toe zo goed lukt. Ze luisteren naar de NOS is als of het de Bijbel voorleest.

  Like

 2. Henk der Niederlander zegt:

  En gie geleufd det

  Geliked door 1 persoon

 3. Mirjam zegt:

  HA!…… Komen ze daar nu pas achter?….

  Like

 4. Henk der Niederlander zegt:

  @ Gert Jan Reitsma

  Even van Xandernieuws gepikt
  Einde persvrijheid: Europees Parlement stemt in met censuur niet-politiek-correct nieuws

  EU zet anti-Russische propaganda officieel in nog hogere versnelling

  En zo holt het Europese schijnparlement op ‘democratische’ wijze de toch al onder grote druk staande democratie nog verder uit.

  Stap voor stap schaft de Europese Unie de persvrijheid, één van de vier traditionele pijlers van de democratie, af. Gisteren stemde het Europese Parlement in met het censureren van (nieuws)sites die ‘Russische propaganda’ zouden verspreiden. Het is nu nog maar een kleine stap om alle sites die tegen de heersende politiek-correcte standpunten (pro-immigratie, pro-islam, pro-Europese Superstaat, anti-Rusland, anti-populisme) ingaan, te blokkeren. De Belgische eurofederalist Guy Verhofstadt wil dat er nu al actie wordt ondernomen tegen de nieuwe Europese tak van het conservatieve Amerikaanse Breitbart, dat een grote rol heeft gespeeld bij de overwinning van Donald Trump (3). Ook de Duitse bondskanselier Angela Merkel wil de brengers van wat zij ‘fake nieuws’ noemt gaan regulieren. Kortom: de DDR is terug, en heeft in ieder geval wat de persvrijheid betreft alsnog de Koude Oorlog gewonnen.

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/11/Einde-persvrijheid-Europees-Parlement-stemt-in-met-censuur-niet-politiek-correct-nieuws

  Like

 5. Elena zegt:

  Eindelijk eens aan het woord Theo Hiddema.
  Sublieme spreker, recht voor je raap.

  http://www.rtllatenight.nl/item/3584/rtl_late_night_aflevering_208

  Like

 6. Thoth zegt:

  Tis wat laat, maar eh, ik heb getekend. Iemand moet het doen…. Dus weg ermee, met al die linkse omroepen. Laat ze nu eerst maar eens een pluriforme kranten/tv/media ontwikkelen. Misschien, kijk ik dan toch. Voor de eerste keer…

  Like

 7. de domheid en totale wereldvreemdheid wordt elke dag omarmd door de NPO

  Like

 8. Arie Nieuwenhuizen zegt:

  Geachte lezers,
  Af en toe ben ik in verwarring als ik allerlei berichten lees, wat is nog de waarheid.
  Het hele gedoe rondom St.Klaas viering bijv., je denkt dat er wat activisten achter zitten met behulp van witte helpers. Als je er in duikt dan schrik te toch wel. Naar mijn idee doet de PvdA er veel moeite voor om met ons belastinggeld te meningen naar hun hand te zetten.

  De NPO heeft een band met de directeur Wim Vanseveren van debatcentrum deBuren in Brussel, deze man is ook adviseur bij NPO en een zekere •Joop Daalmeijer (jawel, de man van de cultuur vernietiging) zit weer in de raad van bestuur van deBuren. Wim Vanseveren was heel druk met het zgn Pietenpact in Belgie. De gedachte “zijn de Belgen om, dan volgt NL wel”. De Belgen zijn op hun beurt weer schijtziek van de NL drammerigheid. Door alle negatieve commotie van de Belgen heeft Wim Vanseveren het even in de ijskast gezet, maar na de St. Klaas gaat hij weer verder hiermee met workshops enz. Saillant detail, deBuren wordt grotendeels betaald met belastinggeld uit NL via ministeries van BUZA en SZW (beiden PvdA). Jerry Afriyie (anti zwarte piet) was spreker bij trainingen van BKB Academie (hoofdzakelijk PvdA) te Amsterdam (BKB krijgt weer veel opdrachten van NIMD (o.a. PvdA). Minister Ascher (PvdA) had weer een rapport achtergehouden waarin stond dat 80 % van de Nederlanders gewoon zwarte piet wilden houden zoals hij is. Het is een kongsi van elkaar betalende PvdA mensen die in NL en België de meningen proberen te beïnvloeden. Dit is naar mijn idee heel eng. Vroeger vond men Rusland heel eng omdat men het daar altijd beter wist voor het volk, hier is het niet anders.

  Like

 9. Arie Nieuwenhuizen zegt:

  Van de week weer een negatief stuk gelezen over Trump in de NRC. Vandaag een mailtje gestuurd naar de NRC over de banden van de Clintons met de KKK. Hierbij gevraagd of zij hier een stukje over willen schrijven.

  Geachte redactie,
  Als fervent nieuwsgebruiker, o.a. NRC, werd ik de laatste maanden een beetje moe van de anti Trump en de pro Clinton nieuwsgeving. Woensdag weer een stukje in de NRC over zgn. Trump “aanhangers” die “Heil Trump”zouden hebben geroepen. Ik wil u in herinnering brengen dat Hillary en Bill Clinton zeer warme banden hadden met de KKK. Senator Robert Byrd werd door Hillary beschouwd als haar mentor. Op Youtube “Hillary clinton the kkk and blacks” https://www.youtube.com/watch?v=0ePAHfqBAKM

  Ben benieuwd of u hier ook een artikel over durft te schrijven. Durft u het echt?

  Vriendelijke groeten,

  Arie Nieuwenhuizen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s