“Schulz zou wel eens de nieuwe bondskanselier kunnen worden”

screenshot_43

(Door: Kay Rutten)

Martin Schulz (foto), de huidige voorzitter van het Europees Parlement, stopt ermee. Hij gaat terug naar Duitsland en wordt mogelijk de nieuwe lijsttrekker voor de SPD zegt onze correspondent in Duitsland, Derk Marseille.

‘Dit is de ideale tijd voor Schulz’, zegt Marseille. ‘De SPD maakt zijn nieuwe lijsttrekker pas eind januari bekend dus nu kan Schulz nog intern aan zijn profiel werken.’ En dan maakt hij ook kans om bondskanselier van Duitsland te worden.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, EUSSR, Linkse Kerk, Merkel, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op “Schulz zou wel eens de nieuwe bondskanselier kunnen worden”

 1. rony stokart zegt:

  Zou Berlusconi toch gelijk krijgen…

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Het bekende armpje omhoog….Alte Kameraden , He, Schulz

  Like

 3. Sjaak zegt:

  De bovenste rat van de EU verlaat het znkende schip !
  Nog een oorlogsaandrijver erbij !
  Maarrrr ! Dat word mooi niks ! Let op mijn woorden !

  Like

 4. Aegolius cs zegt:

  Optimistisch artikel over de mogelijkheden van Martin Schulz in het hedendaags Duits politieke landschap.

  Kan het zijn dat hij het negatief gekakel van het EU parlement over Turkije (Erdogan) te persoonlijk heeft uitgedrukt, tengevolge waarvan hij twee Turkse botsingen op zijn conto kan schrijven.

  Kapo Schulz ging in tegen de verlangens van de EU en één van die bestuurlijke potverteerders heeft Merkel gevraagd een oplossing voor haar vriendje Erdogan te verzinnen. Was het o.a. niet: Turkse visum vrijheid?

  In het licht van het voorgaande: Schulz mogelijk bondskanselier van Duitsland?!

  Ik vreet mijn tak op waarop ik zit.

  Like

 5. carthago zegt:

  mohamvet schulz, de voormalige boekenverkoper, rijk geworden met de verkoop van mein kampf, zou je toch het liefst een encyclopedie van de nieuwe eussr op z’n kokosnoot kapot meppen, het idee dat dit knaagdier maar door mag vreten is onverdragelijk.

  Like

 6. Mary zegt:

  Je moet er toch niet aan denken!!!!

  Like

 7. Drs.P. zegt:

  Kijkende naar de foto is de vergelijkenis groot:
  “Heil mr. Schulz”
  SPD, de grootste facistische rattenclub van Duitsland!!!!!

  Like

 8. BertG. zegt:

  Wat heeft die kerel toch een enorme gluiperige tyfus kop.

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  En tóch, hè……: Stèl nou, dat die Schulz deze stap neemt, omdat hij redenen heeft om te verwachten, dat de EU binnen afzienbare tijd in elkaar stort…..

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Je hebt helemaal gelijk.
   Dit is de enige reden waarom Schulz die stap zet. Hij ziet de bui hangen en vertrekt.

   Like

  • Jan zegt:

   Paniek in het communistisch hoenderhok: Als de Britten de EU verlaten maken wij hen economisch kapot, geen handel meer met de rest van de Europese landen. Steun krijgen de Brussel-communisten van landverraders Tony Blair die een een tweede referendum suggereert want Brexit betekent dat men zich moet neerleggen bij de terreur van de meerderheid en die dient te worden genegeert.

   Desperate EU leaders and Remainers accused of plotting to block Brexit

   REMAIN supporters and EU leaders have been accused of plotting to block Brexit. Leave campaigners reacted with fury after Maltese premier Joseph Muscat said the EU was “not bluffing” about ending British access to the single market.

   His intervention coincided with comments by Tony Blair who said Brexit could be reversed by a second referendum if the “pain” of leaving could be increased to change voters’ minds. There was also anger at another former Prime Minister, Sir John Major, who shared a platform with Mr Blair during the referendum.

   He claimed Brexit was “THE TYRANNY OF THE MAJORITY” and suggested the will of British voters should be ignored. In a further attempt to undermine Brexit, Irish Prime Minister Enda Kenny claimed it would be impossible for Britain to leave the EU in just two years.

   http://www.express.co.uk/news/uk/736699/EU-leaders-Remainers-block-Brexit-Europe-UK

   Like

 10. Nou Theresa, laat de boel maar eens flink in elkaar donderen.

  Like

 11. Republikein zegt:

  Hij moet aan zijn profiel werken?

  Like

 12. Pieter zegt:

  De AfD gaat een beste puist stemmen van CDU afpakken, dankzij juf Angela.
  Op zich best fijn dat er hoop duitsers niet meer achter Angela staan, dat zou ze ook niet verdienen met dat kudt beleid van haar.

  echter…. de kans op een coalitie CDU AfD is niet groot, momenteel zelfs onbespreekbaar.
  dat betekend dat SPD ook over links kan regeren met die Linke en de groenen.
  Martin S. zou dus dankzij het sucses van AfD best wel eens unser neue Bundeskanzler kunnen worden… ik denk ik ga trug naar Holland.. 😦

  Like

  • Nemesis zegt:

   Wij dus niet. Nederland zit net zo min te wachten op terugkerende Nederlanders, net als Marocco zijn broedsels niet meer terug wil. Hiermee bedoel ik dus niet dat Nederlanders die in andere landen wonen te vergelijken met Maroccriminelen.

   Een huurhuis krijg je niet, die zijn er niet, wel voor de azieligers. Koophuizen? Daar moet je net het geld voor hebben. De verkoopprijzen zijn schreeuwend duur. Zeker als je wilt wonen, zoals je nu woont.
   De geneeskundige zorg is werkelijk om te huilen en schrikbarend duur. Dat het duur is, weet ik uit ervaring moet nog altijd mijn zorgverzekering bij die laaienlichters in Diemen betalen. Voordeel hier is, dat je eigen bijdrage aan medicijnen en ziekenhuis opnames echt heel erg laag zijn in vergelijking met NL. Wegenbelasting is nog geen kwart van wat je er in NL voor moet betalen. Even zo een flink aantal andere belastingen bijv. opstal belasting, wat ze hier grondbelasting noemen. Er wordt niet gekeken hoe luxe je huis is, maar wel hoevel grond je hebt.Er zijn ook best dingen die duurder zijn, maar zeker niet zo veel.
   Wat ik het ergste vond en ik pislink (sorry) werd, toen ik door mijn werkgever naar de Benelux met vestiging in Amsterdam werd gestuurd om daar verschillende zaken te implementeren. Ik moest dus naar immigratie om me aan te melden. Achter de balie zat een hele dikke Surinamer. Niet erg dat hij daar zat, maar wel dat hij me op een verschrikkelijk nare toon vroeg: “Wat kom je hier eigenlijk doen.” Daar ben ik dan geflipt en heb hem op een tamelijk luide en venijnige toon gevraag, wat hij hier eigenlijk deed. Ik wil jullie de hele scheldkanonade verder besparen. Maar het was behoorlijk heftig.
   Het was zoiets als, hoe krijg je direct de pest aan je eigen land.

   Ook in onze gemeente hier zitten al behoorlijk veel geluksridders. Hoewel er zijn die bij nacht en ontij overal rondsluipen, hebben we er nog weinig last van. Hier ons rijtje huizen hebben allemaal een of meerdere herdershonden, die behoorlijk te keer gaan als er iemand om het huis en stallen sluipt. Overdag zijn ze wel buiten maar wel achter agillety hekwerk, waar stroom op staat. Daarbij is de ene ook nog eens pikzwart. 😀 Het zijn Oostduitse herders, die hebben een wat andere mentaliteit als de gewone herdershond.

   Genoeg eerst maar. Ik heb nu even een uurtje ergo therapie. En ja, die komen aan huis.

   Like

 13. J. C. Th. Köhler zegt:

  Als je de foto bekijkt, hoor je hem haast zeggen: Wollt Ihr den totalen Krieg?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 14. Republikein zegt:

  Met veel bombarie en kwasie triomfantelijke goedmenselijke uitstraling werd deze week het opzienbaarlijke item “Duitsers hebben weer trek in kinderen” gepresenteerd.
  Op het net kwam de nieuwslezers over als “Eureka, het lek is boven”.
  Een filmpje werd erbij getoond, beetje plakken en knippen zeg maar.
  Schulz komt in een gespreid bedje.

  Like

 15. Jan zegt:

  Nick Ferrari: Ik heb het compleet gehad met de EU

  Like

 16. Jan zegt:

  Schulz: Nederlanders zijn vrekken, leugenaars, hypocrieten en ronduit stupide, want begrijpen niets

  ‘Wat een kruideniersmentaliteit.’

  ELSEVIER Het Parlement wil altijd meer geld. Dat begrijpen burgers niet.
  Martin Schulz: ‘Dat begrijpen de burgers heel goed. Zij kunnen daar immers van profiteren. Het betekent meer geld voor sociale uitgaven, regionale ontwikkeling, onderzoek.’

  ELSEVIER Sociale uitgaven behoren tot het nationale domein.
  Schulz: ‘Als ik zeg sociale uitgaven bedoel ik geld voor de bestrijding van de jeugdwerkloosheid. Dat moet op EU-niveau, want op het nationale niveau gebeurt het niet …

  ELSEVIER Jaren subsidie en nog is er een arm en rijk deel.
  Schulz veert geïrriteerd op: ‘Zegt u eens: bent u eigenlijk hier naartoe gekomen om mij te vertellen hoe het zit of komt u me vragen stellen?’

  ELSEVIER Dit zijn toch reële vragen?

  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/11/schulz-eu-in-een-catastrofale-situatie-406900/

  Like

  • Jan zegt:

   Bericht van een jaar terug:

   Germany’s Martin Schulz – who receives up to a massive £227,000-a-year in salary and allowances alone – has two luxury limousines, two chauffeurs and a staggering 35 assistants, according to a report filed by Parliament members.

   They claimed the socialist politician – who has called member states to make higher financial contributions – was setting a “bad example”.

   His excessive staff team boasts of five press officers, a spokesman, two diary assistants and even two ushers dressed in black tails to greet guests – which is believed to cost the taxpayer more than £1million.

   It comes just a month after it was revealed that EU bureaucrats put a staggering £85million on credit cards issued to pay for meals and hotels in just one year.
   ….
   http://www.express.co.uk/news/world/610119/European-Union-Parliament-Martin-Schulz-Expenses-Nigel-Farage-Taxpayers-Cash

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s