Vuur Intifada: “Palestijnen” steken honderden branden in Israël aan

screenshot_51

(Door: “Xander”)

Duizenden Israëliërs gedwongen hun huis uit, hele wijken verwoest, al voor miljoenen schade – Arabische social media verheugen zich over branden

De afgelopen twee dagen zijn op zeker 220 plaatsen in Israël (bos)branden ontstaan, soms zeer grote. De politie heeft sterke aanwijzingen dat “Palestijnen” de branden hebben aangestoken, een ‘Vuur Intifada’, als een nieuwe vorm van terreur tegen de Joodse staat. Heel de regio wordt op dit moment geteisterd door grote droogte, maar alleen in Israël zijn bossen in brand gevlogen. Eveneens erg opvallend: achter de ‘groene lijn’, waar de “Palestijnen” hun eigen staat eisen, is niet één brand gezien.

Premier Netanyahu bevestigde gisterenavond dat er inmiddels bewijs is dat diverse branden zijn aangestoken. In Dolev, vlakbij Ramallah, werden de daders door bewakingscamera’s opgenomen. Daarop besloten de regering en de politie om agenten, soldaten, reservisten en grenswachten in te zetten om de open gebieden rond dorpen en gemeenschappen te bewaken, in de hoop de brandstichters op heterdaad te betrappen.

Lees verder>>>
(h/t Aukina D.)
ksander-nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Arabieren, Barbarisme, Intifada, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

15 reacties op Vuur Intifada: “Palestijnen” steken honderden branden in Israël aan

 1. koddebeier zegt:

  Het is en blijft een tering volk, bombarder ze plat dat tuig !!

  Geliked door 1 persoon

 2. volksrechter zegt:

  Ik raad Israël ten stelligste aan om enkele atoombommen op die moslim landen te kieperen zodat al die kakkerlakken uitgeroeid zijn……

  Geliked door 2 people

 3. Ja, gooi die Palestijnen plat, zijn we ook gelijk af van dat gezeik van SP ‘er van Bommel die erkenning wil voor een Palestijnse staat. Dan is er geen staat meer he he.

  Geliked door 1 persoon

 4. Tistochwat zegt:

  Tja, wat wíl je; een mohammedaan kan ALLEEN MAAR moorden en verwoesten.
  Nu verwoest hij dus bossen, de zuurstofproducenten waarvan hij afhankelijk is.
  Ach, hun meester, de duivel, voelt zich ook het meest thuis in het vuur van de hel.
  Daar hoort hij te zitten, samen met zijn mohammedaanse knechten.

  Like

 5. Pingback: Vuur Intifada: “Palestijnen” steken honderden branden in Israël aan — E.J. Bron | BIBLESPACE- UW BIJBELSITE

 6. Alex Delarge zegt:

  Toch maar eerst eens die muur zo snel mogelijk versterken. Daarna die muSSlims aan de andere kant er uit trappen richting woestijn.

  Like

 7. Thomasson zegt:

  De Israëliërs hebben een probleem: politiek-correctheid die vaak griezelige vormen neemt. Ze hadden in 1948 van de Tsjechen moeten leren, hoe men met een vijand omgaat. Na de verschrikkingen die de Duitsers hadden in dat land aangericht, hebben de Tsjechen besloten om de Duitsers voor goed uit hun land te trappen. De hele bevolking van de Sudeten Duitsers is op brute wijze naar de Heimat gestuurd. Tijdens de Joegoslavische oorlogen hebben de heren Milosevic, Karadzic en Mladic delen van Bosnië Herzegovina aangewezen waar ze geen Bosniërs en Kroaten wouden hebben. Het gebied Serpska is nog steeds Servisch en daar wonen uitsluitend Serviërs. in de Zes-Daargse oorlog heeft de grote generaal genaamd Moshe Dayan de Tempelberg, het alle heilige plek voor de Joden, nog geen 2 uur na de verovering aan de Arabieren cadeau gegeven. Het Darwinisme stelt vast dat een volk zonder kloten, blijft klappen krijgen zolang het zwakte toont.

  Like

 8. Wachteres zegt:

  http://www.demorgen.be/buitenland/50-000-mensen-op-de-vlucht-voor-bosbranden-in-israel-bf6f91a8/

  50.000 mensen op de vlucht voor bosbranden in Israël

  Zowat 50.000 mensen zijn vandaag uit de Israëlische stad Haifa uit voorzorg geëvacueerd, zo heeft de woordvoerster van de gemeentelijke autoriteiten aan het Franse persbureau AFP gezegd.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  http://nos.nl/artikel/2144987-twaalf-aanhoudingen-in-verband-met-bosbranden-israel.html

  Twaalf aanhoudingen in verband met bosbranden Israël

  De Israëlische politie heeft twaalf mensen aangehouden die mogelijk een flink aantal branden bij Haifa hebben aangestoken. Een politiewoordvoerder wil alleen kwijt dat de brandstichting “mogelijk is ingegeven door nationalistische motieven”.

  Israëlische kranten schrijven dat radicale Palestijnen erachter zitten. Zij spreken in dat verband van een vuur-intifada. De regering zegt dat meer dan de helft van de branden is aangestoken.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Wachteres een volk die werkelijk KLOTEN HEEFT zou deze “verdachten op nationale motivatie” direct met de gehele familie over de grens met Syrië zetten of naar Gaza deporteren. Als ze niet tevreden zijn in Israël, dan mogen ze van de gastvrijheid van de Hamas genieten of die van Bashar Assad en natuurlijk van ISIS. Radicale moslims zouden in de omgeving van Raqqa een islamitische Heim in Reich vinden en ware Eldorado lekker dicht bij Allah. Ik heb ook gelezen dat er geen branden zijn in plekken waar Arabieren wonen, dan moet natuurlijk snel veranderen. In het Nederlands is een leuk spreekwoord: Boter bij de vis. Dus ook zij mogen een massieve vuurzee beleven die hun dorpen zal vernietigen. Een tweede Nederlands spreekwoord die van toepassing kan zijn: Angst is een slechte raadgever.

   Like

 10. Jan zegt:

  Israelburns: Arabieren vieren feest om brandend Haifa

  Het noorden van Israël wordt geteisterd door flinke branden, die voor een deel lijken te zijn aangestoken. Inmiddels zijn duizenden inwoners uit de stad Haifa naar een veiliger plek gebracht – tot vreugde van een aantal Arabieren op sociale media.

  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/11/israelburns-arabieren-vieren-feest-over-bosbranden-haifa-406415/

  Like

 11. Jan zegt:

  VIDEO Captures Palestinian Terrorist Starting Fires in Israel


  ..
  The IDF and police captured a suspect that was sighted by a Nature and Parks Authority worker starting a fire in the north-western Etzion region.

  The suspect was handed over to the Shin Bet (Israel Security Agency) for investigation.

  http://www.jpost.com/Israel-News/Footage-captures-arson-in-the-act-473712

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s