Inreisverbod voor moslims: Trump´s staf werkt er al aan

screenshot_57

(Vertaling: E.J. Bron)

In de verkiezingsstrijd had de inmiddels gekozen nieuwe man in het Witte Huis, Donald Trump, o.a. met de eis naar een inreisverbod voor moslims voor krantenkoppen gezorgd. Na de verkiezing verdween deze eis toen van de internetsite van Trump´. Nu staat ze echter weer op de agenda: de toekomstige stafchef in het Witte Huis, Reince Priebus, liet doorschemeren dat er al gewerkt zou worden aan een inreisverbod voor moslims. Hij zou “niet van tevoren” uitsluiten.

duits-zuerst

“Ik denk dat wat we zullen proberen, is te zeggen dat er enkele mensen zijn – zeker niet alle – die geradicaliseerd zijn. En er zijn mensen die wij het moeten verhinderen het land binnen te komen”, citeerden Amerikaanse media de toekomstige stafchef. En verder: “Trump´s standpunt komt overeen met de wetsvoorstellen in de Senaat en het congres. Daarin staat: als u uit een regio in de wereld de VS wilt binnenkomen waar terroristen leven of terroristen getraind worden, dan is dat niet mogelijk totdat er een beter controlesysteem bestaat.”

Het Amerikaanse Homeland Security ministerie noemt in dit verband op dit moment Syrië, Soedan en Iran als landen die in het verleden terroristen ondersteund hebben.

Intussen sijpelde door, dat de voormalige White-House-Fellow Kris Kobach uit Kansas, die behoort tot het toekomstige adviesteam van Trump, al werkt aan een wetsontwerp voor een inreisverbod voor burgers uit bepaalde landen en regio´s. “Trump en het ministerie van Homeland Security zijn hiermee begonnen, zodat we nu een volledige doorstart kunnen maken”, zei Kobach tegen de “Huffington Post”. Om welke landen het precies zal gaan, is nog niet duidelijk.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Donald Trump, gezond realisme, Islam, Moslims, VS. Bookmark de permalink .

26 reacties op Inreisverbod voor moslims: Trump´s staf werkt er al aan

 1. Ildiko zegt:

  het beste nieuws van ooit.

  Like

 2. daar kan Vluchtelingenwerk veel van leren

  Like

  • Thoth zegt:

   Nou, dat kan niet. Ze hebben 80% subsidie, c.q. de belastingbetalers. Alleen als de PVV aan de macht komt, wordt er misschien een verandering bewerkstelligd.

   Like

 3. joga zegt:

  Goede start. Zouden we in de EU en Nederland ook moeten doen, maar daar zijn we veel te slap voor. Bang voor de Arabieren. 15 maart verkiezingen. Stem PVV voor de hoogstnoodzakelijke verandering.

  Like

 4. Hans zegt:

  Het gaat niet ver genoeg. Niet alleen een inreisverbod voor sommige moslims, maar voor alle. En de bestaande moslims moeten ze remigreren, ook met Amerikaans paspoort. Als land van herkomst ze niet terug wil ( dat willen ze niet uit veroverings oogpunt) emigreren ze maar naar een ander moslim land. Verder alle landen boycotten die niet mee werken. En anders gewoon in de woestijn dumpen. Ze zijn het gelukkigst in hun eigen cultuur en landen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Fred zegt:

  Nederland zou ook op die lijst moeten staan.
  Hier laten we alles maar ongecontroleerd binnen wat niet alleen een gevaar voor onszelf is maar ook voor Amerika als deze figuren met een eventueel Nederlands paspoort de hele wereld over kunnen zwermen.
  Hopenlijk erkennen ze in Amerika dit gevaar.

  Like

 6. Taljaard zegt:

  Het gejank en gehuil zal weer opstijgen vanuit de stinkende afgronden van de linkse media.

  Geliked door 1 persoon

 7. Joannes den Hollander zegt:

  Kijk, dat noem ik nou aanpakken. Trump weet precies waar de schoen wringt en weet in tegenstelling tot Europa waar de prioriteiten liggen.
  Naast een inreisverbod lijkt me een uitreisgebod geen slecht idee. Haal de moslims die mogen blijven wel weg uit het leger, de politie en alle andere overheidsfuncties. Dat voorkomt veel problemen. Verder geen stemrecht voor dubbel bepaspoorten. Dat geeft rust. Daarmee voorkom je dat ze op termijn op democratische wijze de democratie afschaffen.
  Hopelijk gaat Europa volgend jaar dezelfde koers volgen. Maar voorlopig hebben ze het nog te druk met biologische groenten te promoten en plastic zakjes af te schaffen.

  Geliked door 1 persoon

 8. delamontagne zegt:

  ACHTERLIJKE MOSLIM-LANDEN o.a. Maroc

  ’Laat aanklacht tegen kussende meisjes vallen’

  RABAT – Mensenrechtenorganisaties hebben justitie in Marokko vrijdag opgeroepen de aanklacht tegen twee tienermeisjes die worden vervolgd voor een kus te laten vallen. Het proces tegen de meisjes, van 16 en 17 jaar, staat gepland voor deze vrijdag. Als de rechter ze veroordeelt voor „seksueel afwijkend gedrag”, kunnen ze tot drie jaar celstraf krijgen.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27105548/__Proces_om_kus_tussen_meisjes__.html

  Like

 9. Niet te vroeg juichen want in 3 ‘swingstates’ beginnen hertellingen….

  Geliked door 1 persoon

 10. Peterdm zegt:

  Eindelijk wordt het Amerikaanse volk wakker na 9/11, wakker geschut door Donald Trump dat de Islam een politieke ideologie verscholen achter een religie die uitsluitend het doel heeft om Jihadisten te genereren via voortplanting die vervolgens de wereld met de meeste weerzinwekkend geweld en terreur te onderwerpen. Memritv.org en vele anderen brengen elke dag in beeld de video bewijzen dat de Islam een politieke ideologie is die verscholen gaat achter een religie.
  Donald Trump heeft naast in het artikel vermelde ministers een uitmuntende nationale veiligheid adviseur aangetrokken Generaal bd. Michael Flynn (youtube vele video’s van Michael)met recht een engel, vertelde ons in een videoboodschap Islam is net als kanker. En dat zegt Flynn niet zomaar, als ervaringsdeskundige heeft hij de Islam met zijn Jihadisten van binnen leren kennen.
  Donald Trump heeft inmiddels de staat Michigan definitief gewonnen en daarmee het laatste stukje hoop van links de grond in geboord. En alweer waren de kranten Trouw Volkskrant pro-clinton aan het kwijlen. Gisteravond kwijlde een van de grootste kwijler nog in de “Wereld Graait Door” dat het nog allerminst zeker is dat Trump de verkiezingen heeft gewonnen blablabla.van Nieuwkerk fout.
  Mijn vrijdag kan niet meer stuk.

  Geliked door 2 people

 11. Thoth zegt:

  Mooi, eindelijk geven ze een voortouw aan Europa. De linkse, elite en gütmenschen moeten dit accepteren.

  Geliked door 1 persoon

 12. Ongelovige zegt:

  Een goede moslim heeft altijd een 5-tal valse paspoorten op zak, dus bepaalde landen uitsluiten lost niets op.

  Like

 13. delamontagne zegt:

  De toekomstige Secretaris-Generaal van de V.N. wil ons de “multi-ethnische/ multiculti/ en multi-religieuze Maatschappij” opleggen.
  DE toeomstige Secretaris-Genraal van de UNO is een fanatiek strijder voor nog meer immigratie, altijd maar meer……
  De socialist, Antonio Guterres, een vroegere minister van Portugal ( 1995 – 2002 ) en later hoog Commissaris voor de vluchtelingen van de VN, nam dinsdsdag 22 Nov het woord tijdens de vergadering in Lissabon, die was belegd door 8 Europese Denktank organisaties voor “Europese Ideeën”.

  ALTIJD HETZELFDE LIEDJE………

  De Migratie is het probleem niet, maar de OPLOSSING is het probleem.
  Aldus betoogde hij tijdens de inleiding van zijn halfuur durende toespraak.
  We zullen moeten toegeven dat “migratie” onvermijdelijk is en dat de maatschappijen die multicultureel, multireligieus en multi-etnisch zijn een grote RIJKDOM vertegenwoordigen……………..
  Het Leitmotiv van de Mondialisering: De ONTWORTELING VOOR IEDEREEN…….
  bron
  medias-presse.info

  Like

 14. Theresa Geissler zegt:

  Hoe dan ook laat Trump hier zien, dat hij er serieus aan werkt, om zijn gedane verkiezingsbeloftes ook wáár te maken. Een héél positief begin! (Maar hadden we dan ook anders van hem verwacht? Ik niet.)

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Trump weet hoe het moet !!

  Like

 16. jackholland zegt:

  Ik zal het nog eens herhalen:
  Iedere moslim heeft de opdracht van mohammed wanneer hij een niet moslim ontmoet deze te verzoeken zich te bekeren tot islam.
  wanneer de niet-moslim weigert dan dient deze op een vernederende manier extra belasting aan moslims te betalen als hij dit doet dan wordt de niet moslims als een soort derderangsburger gedoogd.
  Weigert de niet moslim dit ook dan dient de moslim de niet moslim de nek af te snijden.

  Je zou toch denken dat ieder weldenkend mens deze misselijkmakende onmenselijke abjecte opdracht zou afkeuren.
  Inderdaad ieder weldenkend mens zou dit doen maar moslims gematigd radicaal whatever doen dit niet .
  Heb meerdere malen geprobeerd een moslim zover te krijgen dat hij de bovengenoemde opdracht als abject zou willen omschrijven maar de moslim weigert,lult er om heen ,komt met onzin je snapt de koran niet enz enz.
  Wat een klotenmentaliteit moet je als mens (moslim) hebben om met dit soort gedachtes te kunnen leven.Je kan je wel verschuilen achter geloof maar ondertussen heb je toch dit soort walgelijke gedachtes. En dan vraagt de moslim ook nog eens om respect. ZUM KOTZEN!

  Like

 17. Jan zegt:

  Amerikanen zijn reddeloos verloren, maar hulp is onderweg

  Like

 18. Jan zegt:

  Goedmensen met kopsvodden in Bay Area, San Jose, samen met moslims protesteren tegen Trump: ‘Diversiteit maakt een land sterker’

  Like

 19. Jan zegt:

  Donald Trump Dr. Sebastian Gorka: “They don’t have to like us (America) as long as they fear us.”

  Like

 20. Jan zegt:

  Trump neemt maatregelen tegen import van moslim uit gevaarlijke landen

  President Donald Trump was expected to sign several executive orders restricting immigration on Thursday, at the U.S. Department of Homeland Security, according to several congressional aides and immigration experts briefed on the matter.

  Trump’s orders were expected to involve restricting access to the United States for refugees and some visa holders from Iraq, Iran, Libya, Somalia, Sudan, Syria and Yemen

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/01/report-trump-expected-sign-executive-orders-immigration-regarding-islamic-countries/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s