#Je suis avec elle. #Ich bin mit ihr

screenshot_56

(Door: “Taljaard”)

Volgens de linkse logica betekende het niet stemmen op Hillary Clinton dat iemand die zich daaraan schuldig maakte een seksistische, misogyne en patriarchale fascist moest zijn. Hillary Clinton is een vrouw. Zij zou daarom de eerste president zijn die het mythische ”glazen plafond” zou doorbreken. En dit zou een zegenrijke impuls over de hele bewoonde wereld hebben ingehouden voor het lot van meer dan de helft van de mensheid. Deze prachtige emancipatoire droom is echter in het zicht van de haven gestrand.

Maar nu krijgt men ter linkerzijde ondanks alles toch nog een tweede kans. Komend jaar zijn er namelijk presidentsverkiezingen in Frankrijk. En Marine le Pen maakt een goede kans om deze te winnen. Zij kan daarmee de eerste vrouwelijke president van Frankrijk worden. En op deze manier dit afschuwelijke en verstikkende patriarchale ”glazen plafond” op Europees en landelijk niveau doorbreken. Denkt u zich eens in wat voor een enorme positieve impuls dit kan betekenen voor de feministische zaak.

Iedereen die dit nobele streven niet ondersteunt, door niet op haar te willen stemmen, moet daarom wel een seksistische, misogyne en patriarchale fascist zijn. En het zou een regelrechte misdaad tegen de mensheid zijn om ditmaal weer niet op een vrouw te willen stemmen. Want een vrouw wil zeggen; een mens die in plaats van de man, die slechts kan vernietigen, haten en verdelen, altijd op zoek zal gaan naar helen, liefde en verbinden. En die daartoe de dialoog zal aangaan om de consensus te zoeken. Om op zodanige wijze het mannelijke oorlogszuchtige en conflict zoekende element door haar voorbeeld te elimineren. Opdat eeuwige vrede, liefde en harmonie zullen overwinnen. En de vrouw, de eeuwige draagster en hoedster van het leven, voor altijd de plaats van de perfide mannelijke machthebbers zal innemen. Wanneer u schrijver dezes niet gelooft kunt u daarvoor gezaghebbende feministische theoretici als Shulamith Firestone of Anja Meulenbelt raadplegen. Daartoe krijgt links nu een tweede kans. Wat let u om deze kans niet te willen benutten?

Maar daar eindigt het niet mee. Nee; het is nog veel overvloediger. Want de kansen op een tweede vrouwelijke machthebber in ons buurland Duitsland zijn namelijk groter dan ooit. Zelfs al zou het nieuwe lichtbaken der gehele mensheid, Angela Merkel, het veld moeten ruimen, dan bestaat er alsnog een kans op een andere vrouw. Haar naam is Frauke (sic!) Petry. En vergeet daarbij niet dat mevrouw Petry een scheikundige, dus een wetenschapper, in de lijn van de feministische heilige en martelares voor de wetenschap Marie Curie is.

Simone de Beauvoir, de grote Franse femiste en levensgezellin van de al even grote socialistische schrijver en filosoof Jean Paul Sartre, die met haar baanbrekende boek ”La deuxième Sexe”’ destijds de aanval heeft ingezet op het patriarchale en volgens haar regelrecht obscene instituut van het huwelijk, zou zich toch eveneens postuum moeten verblijden wanneer Frankrijk een vrouwelijke president zal krijgen?

En dat er daarnaast ook nog een gerede mogelijkheid bestaat dat de opvolgster van de al evenzeer heilige St. Angela Merkel (Imperatrix Europae, labora pro nobis. Protectrix Saracenis paginisque barbarorum, labora pro nobis. Custodia politicae rectae sinistrae, labora pro nobis. Magistra mundi post Obamam, labora pro nobis. Gladiatrix contra Putinem horribilum, labora pro nobis. Nunc et semper et in saeculam saeculorum. Amen!) alweer een vrouw zal zijn.

Daarom, linkse medemens, wees trouw aan uw mooie principes en hoge idealen. Na ”#I’m with her” voor Hillary Clinton nu ook ”#Je suisse avec elle” voor Marine le Pen en ”#Ich bin mit ihr” voor Frauke Petry.

Door:
“Taljaard”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Duitsland, Frankrijk, gezond realisme, Hypocrisie, Linkse Kerk, Marxisme, socialisme. Bookmark de permalink .

17 reacties op #Je suis avec elle. #Ich bin mit ihr

 1. Stop er nou eens mee mense, kappe nou met die arme meiden ervan te verdenken dat ze dat allemaal kunnen. En ze zijn ook veuls te lief om ze de neus tegen zo’n glazen plafond te laten stoten. Bert zegt ’t ook

  Liked by 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Eh……We zullen het er maar op houden, dat Bert Klunder gier komedie zit te spelen voor de camera…effèct sorteren….”snáp je?” En als hij dat desgevraagd mocht ontkennen en benadrukken, dat hij hier elk woord van meende, is daar maar één antwoord op mogelijk: “Jij bent inderdaad geen vrouwenhater, je bent iets ergers: Een vrouwen-mínachter. Want minachting is erger dan haat.” Daar zou-ie eens even over na mogen denken.
   Maar het móet gewoon wel komedie geweest zijn, dat kan haast niet anders: Alle toestanden in de wereld toeschrijven aan het vrouwenkiesrecht, hoe krijgt iemand het uit z’n…..bèk?! Hij gaat hierbij trouwens stráál voorbij aan júist vrouwen van het type Le Pen/Petry, of, in het verleden, Golda Meïr, Indira Gandhi en Margaret Thatcher; hij heeft maar één soort vrouw op zijn netvlies en dat zijn niet déze types. Maar daar wil hij gemakshalve niet aan! Een seksist, kortom. Laten we hópen, dat het maar een ról was.

   Liked by 1 persoon

   • Een beetje vent heeft inderdaad wel wat andere vrouwen op z’n netvlies dan de door jou genoemden. Misschien met uitzondering van Frauke, die willen we dan nog wel doen. Bert is trouwens een liefdevol vrouwenkenner en zal dan ook geen muts kwaad doen. Jammer dat je nog twijfelt aan zijn goede bedoelingen,

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Breinbrouwsels, 14.40u: Aha! Daar hebben we dus seksist nummero zoveel!
    Wat ik niet zo erg goed begrijp, is, dat jullie soort kennelijk zowel seksistisch als islam-kritisch wensen te zijn: Gaat uiteindelijk níet samen, hoor!

    Like

   • @Theresa_Geissler

    Wij zijn vrouwvriendelijk tot op het bot. Vrouwen en dan vooral onze opoes, exen, en dochters zitten bij ons hoog op De Troon waar vandaan ze het hele heelal besturen. Wij weten zelfs dat zo er een god bestaat dat het dan een Godin is met hoofdletters. Wij houden van alle vrouwen waarvan we er gelukkig ook nog een paar interessant voor eigen gebruik vinden. Vrouwen zijn de bazen in gezinnen en families en mannen de uitvoerders van hun wensen. En dat is geheel in lijn met de bedoelingen van Moeder Natuur die door vele waandenkers god, als mannelijk, wordt genoemd. Een grove belediging dus voor Moeder. Daar houden wij dus van, van die vrouwen. Maar wij haten uit de grond van ons wezen alles wat onrust, angst of gevaar voor onze vrouwen kan veroorzaken. Dat zijn overwegend socialisten, communisten, dobberaliens en bovenal feministen. Net zoals de socialist de aarbeier tegen zijn zin wil bevrijden van iets waarin hij niet gevangen zit zo wil de feminist (m/v/vooral x) de vrouw uit haar natuurlijke habitad trappen teneinde haar zelf te kunnen misbruiken voor sociaal-democratische doelen en om te scharen natuurlijk omdat zoals iedereen weet alle feministen tuinbroeken aanhebben en een pottenkapsel dragen. Dus nee, ik kan mij niet herkennen in het door u geschetste profiel van seksistische islam-criticus.

    Like

  • BertG. zegt:

   Nou heb je het helemaal gedaan, Brein.
   Dat komt nooit meer goed zo hier met jou.
   Maar hij heeft wel een beetje gelijk, die Bert.

   Liked by 1 persoon

   • Bert schuurt inderdaad de randjes en daar zijn vele feministes niet van gediend want er wordt daardoor wél in hún wijk gepielt. Bij feministes moet ik trouwens altijd denken aan Iznogoedh die Kalief werden wollte statt des Kaliefen https://nl.wikipedia.org/wiki/Iznogoedh maar dan eentje met zonder baard (bij sommigen dan) en in een vrouwenlichaam waarmee ze in de wijk, de lekkere wijven dus, van de Kroon der Schepping, de man dus, liggen te pieren. Feministes zijn overigens een afdeling van de Rooje Rotzakken dus dat verklaart veel. Wordt tijd dat ik op z’n Berts een YouTubeproductie maak waarin ik dat beter uitleg want zo met dat schrijven heeft z’n beperkingen zo met geen strenge blik of eens vol in de pussie grabsen om beweringen te onderstrepen. Klopt trouwens wat je zegt dat ik het altijd en nu helemaal gedaan heb. Net nog..

    Like

 2. joga zegt:

  Het interesseert me geen barst of het een man of een vrouw is. Ik wil alleen maar iemand die het terugdringen van de islam als hoogste prioriteit stelt.

  Liked by 1 persoon

 3. carthago zegt:

  Schitterend!

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Maar deze keer was het alleen een vrouw die werd vermoord…………

  Aanslag in een bejaardenhuis voor monniken in Z-Frankrijk:
  Een vrouw gedood door messteken.
  [ MOGELIJK GAAT HET OM EEN AANSLAG ! ! ] { motief nog onbekend ) ???????????
  Een gewapende man drong het tehuis voor bejaarde “missionarissen” in een klein plaatsje ten Noorden van Montpellier , binnen en vermoordde een vrouw door messteken.
  De dader is op de vlucht, het motief onbekend.
  Was het een verwarde boudhiste? “, vraagt de sarcasticus zich af.
  het onderzoek is nog gaande en men heeft GEEN idee voor het motief van de dader.

  LE FIGARO
  http://www.lefigaro.fr/actualite-france/2016/11/24/01016-20161124LIVWWW00400-en-direct-attaque-dans-une-maison-de-retraite-pour-moines-dans-l-herault.php

  ///////////
  Ondertussen heeft de Socialistische [onder] burgemeester van het 13e Arrondissement van Parijs toestemming gegeven tot het uitdelen van Korans.
  [ deze staat immers voor vredelievendheid……………….! ]
  ///////////////
  Gratiss Korans in Parijs……….

  Like

 5. Jean zegt:

  Ik zou dadelijk stemmen op Marie LePen.
  Ik zou dadelijk stemmen op Frauke Petry.
  Ik zou en zal NOOIT stemmen op mürkel en NOOIT op clinton omdat ik tegen verraders en verraadsters van ONZE NORMEN & WAARDEN ben.
  In Vlaanderen staan de kranten vol dat 40% van de Belgen geen problemen zouden hebben met sexsueel geweld? Wedden dat die 40% voor 100% bestaat uit moslims met dubbele nationaliteit die wij NOOIT als Vlamngen zullen beschouwen.
  En tot overmaat van ramp gaat klootzak peeters mistery calls toepassen die tot doel hebben ons barbaren op te dringen “tegen onze wil in”…
  Hopelijk mag klootzak peeters naar ander werk gaan zoeken, bvb toiletten reinigen in de metro in Brussel dan is hij dicht bij zijn vriendjes…
  Ik kan de rotkop van klootzak peeters niet meer voor mijn ogen verdragen, wat een laag creatuurtje, hij staat al op het niveau van die pechdrol.

  Like

 6. Ron zegt:

  Op de dames Marine le Pen en Frauke Petry zou ik zonder meer stemmen als ik Fransman of Duitser zou zijn.
  Dat zullen veel linkse feministen toch wel erg fijn vinden, vrouwen aan het bewind.
  Oh nee, wacht……

  Like

 7. Republikein zegt:

  Linx=mesjogge, miesgassers.

  Like

 8. Marine Le Pen en Frauke Petrie zou ik zo voor stemmen.

  Like

 9. mahoog zegt:

  Wij hier in Brasil hadden een aardige bekwame dame als presidente…. helaas werd ze verneukt door haar mede bestuurders( en de Joe Naait ons Steeds)de oppositie partij namen de gelegenheid om haar af te zetten….zijn we nu beter af?? De teid zal leren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s