Radicale moslim blijkt loverboy

screenshot_59

Soufiane Zerguit was een contact van de omstreden moskeevoorzitter.

In het netwerk van radicale moslims rond de voorzitter van de Arrayan-moskee in Amsterdam duikt ook een jihadistische loverboy op. Die is in april aangehouden met een 16-jarig meisje. Dat bleek de nu 17-jarige Estrella uit Oss, die in april verdween uit een jeugdinrichting. De politie trof haar in boerka aan op de achterbank bij een crimineel die geldt als een spilfiguur als het gaat om ronselen en fondsen werven voor de jihad.

De Telegraaf onthulde donderdag dat twee bestuurders van de Arrayan-moskee bij de politie in beeld zijn vanwege extremisme. De telefoon van de voorzitter werd afgetapt. Hij had verschillende contacten in radicale kringen, blijkt uit geheime politiedocumenten. Zo belde hij met jihadist Soufiane Zerguit, bezocht een moskee en sprak een paar keer met hem af. Zerguit gold als een hardcore-radicaal. Hij reisde naar Afghanistan en Syrië en maakte daar de video ’Oh oh Aleppo’ over Nederlandse jihadi’s. Hij is gesneuveld.

Ook had de moskeevoorzitter contact met strijder Sabir Ali K., die door de VS wordt verdacht van banden met Al-Qaeda. K. zou hulp hebben verleend bij terreur tegen Amerikaanse troepen.

De PvdA stelt vragen aan minister Van der Steur (Justitie) over ’het lekken van geheime politie-informatie naar De Telegraaf’.

De Arrayan-moskee verklaart op haar website dat de bestuursleden „tegen alle vormen van extremisme zijn.”

Bron:
www.msn.com
(h/t Mirjam)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Nederland, Overheid, Pacifisme, PvdA, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Radicale moslim blijkt loverboy

 1. Sjaak zegt:

  Flikker eindelijk het hele moslimtuig eruit in heel Europa !

  Geliked door 1 persoon

 2. Bob Fleumer zegt:

  islam is oorlog al 1400 jaar!

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Ik begrijp zo,n Ruttel niet. Op de foto gaan met een “Baardmans” en dan nog met ,n On-Nederlandse naam ook.
  Dus bij een “Soufiane Zerguit” zou ik ver uit de buurt blijven.
  Diskremenasie ? , beter zelf discrimineren, dan ,t gedaan worden………………..

  Like

 4. Henk der Niederlander zegt:

  Opvallend is dat er vragen worden gesteld over het lekken van informatie maar niet over de feiten zelf.
  Het lijkt Nedrigland wel.

  Geliked door 1 persoon

 5. Klippie 72 zegt:

  Die leugenaar moet ook maar wegblijven. Ik respecteer de uitkomst zei hij toen het referendum nog moest plaats vinden. Nu maar draaien in Brussel om die kliek daar maar tegemoet te komen.
  Of is hij ook uit op een goed betaalde baan daar. Kan hij veel reisjes maken naar die baardmannen. (vrienden )

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Je moet in NL tegenwoordig toch wel heel erg op je tellen, woorden, uitingen, gebaren, spreekwoorden/ gezegden EN goede bedoelingen letten, want anders ben je een RACIST……..
  [ b.t.w. Als blanke ben je altijd al verdacht en een “verborgen”racist…..]
  ///////////
  AMSTELVEEN – Een buschauffeur in Amstelveen zou donderdag een getint gezin hebben verzocht de bus te verlaten om plaats te maken voor „Nederlandse mensen.”
  Dat schrijft een man die in de bus zat op Twitter, meldt RTV Amstelveen. Het incident was rond 18.30 op het busstation van Amstelveen. Connexxion laat aan de lokale zender weten de zaak serieus te nemen. Tijdens het onderzoek wil de vervoerder echter geen verdere uitspraken doen.
  De chauffeur zegt dat hij het gezin niet uit de bus zette, maar ze verwees naar een andere bus omdat ze daarmee dichter bij hun beoogde einddoel zouden uitkomen.
  (( n.b; De twitterer/aangever is zelf zo-te-zien, ook een Nwe-NL-der !.
  Maar nu ben ik toch echt ook raciestisch bezig………….))

  Like

 7. Mirjam zegt:

  Zembla heeft eergisteren een documentaire laten zien over moskeeën in Denemarken. Twee mensen, mosims, zijn daar gaan infiltreren om te weten te komen hoe het er aan toeging binnen deze moskeeën. Met camera’s zijn ze naar binnen gegaan en zijn doormiddel van vragen aan de immams en de medebezoekers van de moskeeën, te weten gekomen dat wel degelijk strikt de koran wordt gevolgd, de sharia daar als leidraad geldt en rechtspreekt en dat wat er daar gepreekt wordt tegen het internationale recht, maar ook tegen het Deense recht ingaat. De immams adviseerden de gelovigen zich aan de sharia rechtspraak te houden en de Deense wetgeving niet te volgen. Kijk het programma terug.

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Jihadist, loverboy……De uitkomst is voor zijn slachtoffers tóch lood om oud ijzer.
  Wel beroerd voor zo’n kind: het was, zo te lezen, al grondig misgegaan….Waarvoor zat ze in zo’n jeugdinrichting?
  Op deze manier belandt ze helemáál van de regen in de drup!
  Tragisch, hoor, erg tragisch!

  Like

 9. koddebeier zegt:

  En wat hebben de Haagse beterweters ondernomen ????
  Zitten ze in de gevangenis ???
  Zijn ze het land uitgezet ????
  !00% kans dat de Haagse multiculti’s niets maar dan ook niets ondernomen hebben.
  Vreemd he, dat de mensen geen vertrouwen meer hebben in deze regenten en in de zogenaamde “rechtspraak”.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Het hele parlement (behalve PVV) bestaat uit beroepspolitici die hun taak opnemen als ambtenaar die ’s morgens met zijn pantoffels aan de krant gaat lezen.
   Van die mensen kun je helemaal niets verwachten. Ze zullen nooit iets voor het volk doen!
   Want als ze iets doen worden ze onmiddellijk aangevallen door de andere partijen.
   Als ze al werken zijn ze bezig elkaar te bestrijden met het vertellen van leugens over de leugens die de ander tegen hen gebruikte…

   Alléén Wilders vecht voor het Nederlandse volk.
   Daardoor is hij levensgevaarlijk voor alle andere politici omdat ze weten dat het volk massaal voor Wilders zal kiezen als de tijd rijp is.
   Pechtholt bijvoorbeeld heeft alle idealen van de oprichters van D66 overboord gegooid.
   Hij heeft totaal geen programma. Hij houdt zich dan ook uitsluitend en alléén bezig met het bestrijden van Wilders. Het (tijdelijk) succes van D66 werd dan ook veroorzaakt door de intellectuele elite die Wilders daardoor als de veroorzaker van alle problemen zag en daardoor D66 aan stemmen hielp.
   Toch zullen ze héél langzaamaan door gaan hebben dat die problemen niet door Wilders maar door hun eigen politici worden veroorzaakt.

   Die schommelbeweging is heel natuurlijk en onontkoombaar…

   Like

 10. Janszn zegt:

  Liegen, liegen en nog eens liegen is de dagtaak voor veel moslims in het westen. Het is een verachtelijke cultuur, al bijna 1400 jaar.
  Voor de 7e eeuw keek de wereld naar het MO. Daar gebeurde het. Na Mohammed donderde alles in elkaar.
  Het Christendom had het N. Testament gekregen, waarin Jezus een betere opvolger was van zijn baas( vader). Mohammeddaarentegen was

  Like

 11. Sjaak zegt:

  MINDER MINDER MINDER MINDER MINDER !
  GEEN EENTJE MEER ! GEEN EENTJE MEER !

  Meisje belt hulpdiensten terwijl ze wordt verkracht
  22-11-2016 Bron: Nieuwsblad

  Ze kon haar vader nog één sms’je sturen en de hulpdiensten bellen terwijl ze werd ­belaagd. Maar toch werd een 19-jarig meisje brutaal verkracht in het Belgische Sint-Niklaas. Dankzij het telefoontje is de bewijslast tegen Azrak F. overweldigend. Maar toch blijft de man, een recidivist die illegaal in België verblijft, nu voor de rechtbank ontkennen.

  Het meisje had het gisteren bijzonder moeilijk, toen haar zaak voor de rechtbank kwam. De confrontatie met haar belager viel haar zwaar. Ze verliet de zaal, gesteund door haar vader. “Ze kampt met zware psychologische problemen, heeft nachtmerries, paniekaanvallen en durft de deur niet meer uit”, zegt haar advocaat.
  De littekens zijn nog vers. Het meisje werd aangevallen in de ochtend van 6 augustus. Na een avondje uit, wandelde ze naar huis. Ze merkte dat ze werd gevolgd. “Ze stuurde nog een sms’je naar haar vader waarin ze schreef dat er iemand achter haar aan kwam”, zei haar advocaat gisteren in de rechtbank. “De papa doorkruiste de hele stad om haar terug te vinden, helaas zonder resultaat. Hij kon niet voorkomen dat zijn dochter in handen van Azrak F. terechtkwam.”
  De man dwong het meisje om zich uit te kleden. Achter een auto misbruikte hij haar. Hij zei haar nog dat ze haar gsm moest uitschakelen. Toch is ze er op een bepaald moment in geslaagd de hulpdiensten te bellen. Op de geluidsopnames was te horen hoe ze krijste. Haar geschreeuw om hulp werd ook door heel wat buurtbewoners gehoord.”
  Al in de cel
  En toch blijft Azrak F., een man van Marokkaanse origine die illegaal in België verblijft, alles ontkennen. Eerst beweerde hij zelfs dat hij die ochtend nooit in Sint-Niklaas was geweest. Tot hij geconfronteerd werd met camerabeelden, waarop hij duidelijk te herkennen was. Daarna hield hij vol dat hij wel met het slachtoffer had gesproken, maar haar nooit had aangeraakt. Maar zijn DNA werd op haar lichaam gevonden. In een volgende versie zei hij dat hij seks met het meisje had, maar mét toestemming. Gisteren toverde hij een nieuwe verklaring uit zijn mouw: “Ik herinner me niets meer, ik was dronken.”
  Nog geen twee jaar geleden werd de verdachte tot drie jaar cel veroordeeld voor zedendelicten, maar die straf heeft hij niet volledig uitgezeten. Openbare aanklager Pascal Persoon haalde dan ook hard uit naar Azrak F.. Hij eiste vijftien jaar cel. “Deze man is een recidivist die vrouwen als een prooi ziet. Hij heeft geen enkel normbesef en betekent een gevaar voor alle vrouwen en de maatschappij. Hij is een rotte appel die uit de mand verwijderd moet worden.”

  Met vier paarden uit elkaar trekken dit marrokaans stuk stront !

  Like

 12. Alles wordt hier maar aangepast, behalve als de Nederlandse burger ergens om vraagt.Voorlopig zie je in geen enkele reclame zwarte Piet, zal mij benieuwen met de Kerst. Nederland vervreemd van ons.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s