Straatsburg en Marseille: Islamitische terroristen wilden toeslaan op 1 december

screenshot_65

Frankrijk opnieuw in verhoogde staat van paraatheid: politieagent bij het gebouw van het Europees Parlement in Straatsburg.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Frankrijk ontsnapte vermoedelijk ternauwernood opnieuw aan een verwoestende aanslag door aanhangers van de doodsreligie islam. De vijf al dagen geleden opgepakte verdachten zouden worden aangestuurd door een opdrachtgever in Syrië of Irak, zei de Parijse officier van justitie François Molins vrijdag. Uit de nieuwste onderzoeksresultaten zou blijken dat de islamitische terroristen een moorddadige overval op de enorme kerstmarkt op de Champs-Élysées, op Disneyland Parijs en de zetel van de binnenlandse geheime dienst in Parijs van plan waren. Met honderden doden.

De terreur komt rechtstreeks uit het hart van de islam

Hoezeer deze nog een keer verijdelde aanslagen verband houden met de islam, laten geschriften van ISIS zien, die in verband met deze aanval de martelaarsdood verheerlijkten.

Volgens de islam kunnen moslims er nooit zeker van zijn of ze in het paradijs komen. Om het even hoe goed en hoe gelovig ze op aarde ook geleefd mogen hebben.

De enige uitzondering: wie als “martelaar” in de jihad (de eeuwige oorlog tegen alle niet-moslims) sterft, komt automatisch in het paradijs.

Geen enkele andere religie beloont het doden van andere mensen met de hoogste eer, zoals de islam dat doet.

Geen enkele andere religie heeft het begrip van de martelaar vanaf de basis zo omgedraaid als de islam: een christelijke martelaar is iemand die zich voor zijn geloof laat doden. Een islamitische martelaar is iemand die voor zijn geloof doodt.

(Michael Mannheimer)

Razzia´s in Straatsburg en Marseille: terreurverdachten wilden toeslaan op 1 december

Frankrijk heeft met meerdere arrestaties vermoedelijk een streep gezet door een zeer binnenkort uit te voeren terreurdaad – aangestuurd vanuit ISIS-gebied. Waar de daders wilden toeslaan, blijft echter nog onbekend.

Aangestuurd door de terreurmilitie ISIS zouden mannen in Frankrijk een aanslag voorbereid hebben voor volgende week donderdag – veiligheidsautoriteiten hebben het plan doorkruist. De vijf al enkele dagen geleden opgepakte verdachten zouden door een opdrachtgever in Syrië of Irak zijn aangestuurd, zei de Parijse officier van justitie Molins vrijdag. Het zou nog niet duidelijk zijn welk doelwit het “terreurcommando” op de korrel gehad zou hebben.

Misdadigers in het bezit van wapens en financiële middelen

“Enerzijds is te zien dat de misdadigers in het bezit waren van wapens en financiële middelen of hiernaar op zoek waren”, zegt hoofdonderzoeker Molins. “anderzijds bereidden ze zich erop voor om actief te worden en zochten doelwitten.” Volgens Franse mediaberichten zouden zich onder de doelwitten ook Disneyland Parijs en de zetel van de binnenlandse geheime dienst bevinden. Dit werd door Molins echter niet bevestigd.

Franse rechercheurs hadden de mannen afgelopen weekend bij gelijktijdig plaatsvindende razzia´s in Straatsburg en Marseille gearresteerd. Ze zouden vandaag nog voor de rechter geleid worden.

Frankrijk werd vanaf begin 2015 door een serie radicaalislamitische terreuraanslagen geteisterd. De meest verwoestende aanvallen waren de Parijse terreurnacht van 13 november 2015, waarbij 130 mensen vermoord werden, en in de zomer de aanlag van Nice met 86 slachtoffers.

Rechercheurs vonden duidelijke bekentenissen

In twee woningen vonden de rechercheurs geschriften die duidelijke bekentenissen tot ISIS zouden zijn en de martelaarsdood zouden verheerlijken, aldus Molins. Ze zouden zich bovendien in maart 2015 aan de Turks-Griekse grens hebben bevonden. Of ze ook in het ISIS-gebied kwamen, is onduidelijk.

Het “commando van Straatsburg” bestond uit vier “Fransen” in de leeftijd tussen 36 en 37 jaar, van wie eentje ook het Marokkaanse, een ander het Turkse staatsburgerschap bezit. Ze zijn al lange tijd met elkaar bevriend, eentje van hen werkte in een school. Uit de beoordeling van het in beslag genomen materiaal zou zijn gebleken dat de groep aanstaande donderdag wilde toeslaan. Op een mobiele telefoon en een computer vonden de rechercheurs screenshots van meerder plaatsen in een online kaartservice – dit interpreteren ze als zoektocht naar doelwitten.

Gelijkluidende aanwijzingen voor Straatsburg en Marseille

Zowel de groep in Straatsburg als de in Marseille opgepakte man zouden gelijkluidende aanwijzingen hebben ontvangen om zichzelf van wapens te voorzien, zei Molins. Contact tussen hen zou echter niet bewezen zijn. In Straatsburg werden drie pistolen en een machinepistool gevonden. De in Marseille gearresteerde 46-jarige Marokkaan had bovendien € 104.000,- bij zich. Hij zou in de zomer van 2015 eveneens geprobeerd hebben om Turkije binnen te komen. De binnenkomst werd hem echter geweigerd.

Korte tijd voor hun arrestatie hadden twee mannen bovendien het programma “Periscope” op hun smartphones gedownload, waarmee men video´s live kan uitzenden. Molins beoordeelde dit als nog een indicatie voor een op handen zijnde daad. Het openbaar ministerie stelde een onderzoek in wegens deelname aan een terroristische vereniging.

Bron:
https://michael-mannheimer.net

Bron oorspronkelijk artikel:
www.wort.lu/de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Frankrijk, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

8 reacties op Straatsburg en Marseille: Islamitische terroristen wilden toeslaan op 1 december

 1. Theresa Geissler zegt:

  Mooi dan. Maar ook met een keerzijde: Bijtijds VERIJDELDE aanslagen zullen niet genoeg ogen openen:Men moet met de neus op de feiten gedrukt worden.

  Like

 2. Jean zegt:

  Als die bunker in Straatsburg én Brussel opgeblazen worden met hopelijk volle bezetting dan steek ik een kaarsje aan van geluk.
  Als één burger het leven laat door die barbaren (binnengehaald door die EU misdadigers) dan treur ik enorm.
  Het zal wel duidelijk zijn van wie ik walg en van wie ik hou!!!!

  Like

 3. Koester en knuffel die vuile parasieten maar lekker. Ze wachten rustig hun kans af om toe te slaan. Hoeveel doden moeten er nog vallen voor die klootogen van ze open gaan?

  Like

 4. joga zegt:

  Marian: Ik schat zo ca. 10 miljoen. Oh wacht……helaas veel meer.

  Like

 5. Elena zegt:

  Natuurlijk weer o.a. een zielige kudt Marokkaan.
  Minder, minder, minder !!!

  Drukte bij mos-keet om aangfite te doen tegen Wilders 2014..

  Like

 6. Elena zegt:

  Nogmaals het mos-keetfilmpje aangifte filmpje ..kijken en luisteren vanaf 4 minuten.
  Dan spreekt Zihni Özdil over die mallote aangifte, waardoor Wilders alleen maar geholpen wordt en Zihni het geen haat vindt.
  Hij vindt dat er ergere dingen zijn gesproken.
  pffft…gelukkig zijn er nog slimme mensen.

  Like

 7. hoe meer moslims, hoe groter de kans op aanslagen

  Like

 8. Fred zegt:

  Maar dit alles heeft natùùrlijk niets met de islam te maken.
  Zeggen de leugenmedia en onze linxe multikulturele politici.
  Hoelang geloven we die flauwekul nog?
  Hoeveel onschuldigen moeten er nog vermoord worden?
  Er zijn nu waarschijnlijk aanslagen verijdeld.
  Maar allemaal?
  Daar geloof ik niks van.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s