“Asielzoekers” komen binnen op gekochte visa

screenshot_30

(Vertaling: E.J. Bron)

Een nieuwe praktijk van internationale bendes mensensmokkelaars houdt de autoriteiten bezig. Syriërs uit de Golfstaten, die daar een heel normaal leven leiden, komen als “vluchtelingen” naar Duitsland en vragen daar asiel aan. De “vluchtelingen” komen op een toeristenvisum de EU, hoofdzakelijk Polen, binnen en dienen daarna een asielaanvraag in Duitsland in. Door middel van een gekochte uitnodiging krijgen ze de mogelijkheid om bij de Poolse ambassade in Koeweit een toeristenvisum aan te vragen.

duits-zuerst

De smokkelaar-bende, die zich dit € 8.000,- laat kosten, levert ook alle andere benodigde documenten. “Je moet in Poznań landen, niet in Warschau. In Poznań wordt niet gecontroleerd. Daar wacht dan een taxichauffeur op je. Van hem krijg je een mobiele telefoon. Dan bel je de chef op om te bevestigen dat je bent aangekomen. Dan geef je de rest van het geld aan de taxichauffeur. Die zorgt dan voor een treinticket of een auto om je naar Duitsland te brengen. Mijn neef kreeg een grote bestelwagen. Ze brengen je overal naartoe waar je maar wilt”, bericht een anonieme insider aan de MDR. Aangesproken door de MDR op deze truc zegt Markus Pfau, de verantwoordelijke inspectieleider van de criminaliteitsbestrijding voor Midden-Duitsland, dat dit in deze vorm nog niet bij de autoriteiten bekend zou zijn. Een gelijksoortige handelwijze kon echter met op slinkse wijze verkregen verblijfsvergunningen voor onderwijsdoelen worden vastgesteld.

De MDR bericht van minstens 100 personen die op deze manier een asielaanvraag in Duitsland ingediend zouden hebben. De smokkelaar-bende zou hier minstens € 800.000,- aan verdiend hebben.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Arabische wereld, asielwaanzin, corruptie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op “Asielzoekers” komen binnen op gekochte visa

 1. Theresa Geissler zegt:

  Leuke business toch, die vluchtelingen- en asielzoekers “problematiek!”

  Like

 2. Guardiacivil zegt:

  Deze methode was/is al een poos aan de gang, maar er zal verbeterde zaken aan toegevoegd zijn om zeker te zijn van bestemming.

  Like

 3. Mirjam zegt:

  Stuur dat ook maar eens naar Rutte.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Het houdt de autoriteiten niet bezig, dat denkt vermogen.
  Lijkt me meer opdracht.

  Like

 5. Bas zegt:

  De Europese Unie wilde een handels natie zijn, ze zijn daar volledig in geslaagd.
  – Mensenhandel- en vluchtelingen, deze handel tiert welig.

  Like

 6. Je vraagt je af waar ze zich nog bezig houden in Brussel. Géén maatregelen om die buitengrenzen te sluiten en het uitzetten, niets, niets en nog eens niets. Ze hebben het alleen maar druk met zakken vullen.

  Like

 7. N.E. Derlander zegt:

  Die steeds door de betrokken instanties terugkerende gesuggereerde argeloosheid wekt bepaald geen vertrouwen……………

  Like

 8. Ongelovige zegt:

  Noorwegen heeft de toestroom van moslims via zijn ijzige grens met Rusland mooi tegengehouden, nu is het aan Polen om hetzelfde te doen, want op de EU moet niemand meer rekenen, die zetten hoogstens hun welkomstcomité Frontex in.

  Like

 9. Jan zegt:

  Balkanisering van Europa begint in Duitsland: Geen Duits meer op school: onderwijs in de toekomst in het Turks, Farsi en Pools?

  In Niedersachsen haben die rot-grünen Regierungsfraktionen einen Antrag zum mehrsprachigen Unterricht in den Landtag eingebracht. Ein Viertel der Landeseinwohner haben ausländische Wurzeln und spreche hauptsächlich Türkisch, Farsi oder Polnisch. Diese Sprachen sollten daher als reguläres Unterrichtsfach angeboten werden. Das Parlament berät am Mittwoch über die Forderung.

  http://unser-mitteleuropa.com/2016/11/24/kein-deutsch-mehr-an-schulen-unterricht-zukuenftig-auf-tuerkisch-farsi-und-polnisch/

  Like

  • Ongelovige zegt:

   En zij die vroeger links reden, zoals Pakistani of Kenianen, mogen dat in de toekomst in D ook blijven doen.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Ongelovige.
    Natuurlijk mogen ze dat blijven doen.
    Het zal wel ’n flinke rotzooi worden op de Duitse snelwegen, maar dan heb je ook iets waar je nog lang en met veel genoegen aan kunt terugdenken.
    En het ruimt lekker op in de AZC’s.

    Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   Het waren ook de groenen die indertijd verklaard hebben om de Duitse identiteit volledig uit te vagen.
   Hetzelfde in alle andere Europese landen.
   Daar word het niet openlijk gezegd maar als je een beetje op let komt het bij alle groene partijen op hetzelfde neer.
   Alle nationale identiteiten uitwissen.

   Like

 10. Jan zegt:

  De verzwegen kosten van de immigratie

  Like

 11. leefbarbaar zegt:

  De tsunami vla niet te stoppen met papiertjes, dat zouden wij Nederlanders toch moeten weten. Zonder dijken woonden we allemaal op de Veluwe.
  De vluchteling is altijd een apotheker uit Aleppo, die altijd over de precies de goede papieren beschikt en de andere documenten even is kwijtgeraakt.
  Stop met de bureaucratie en herstel de grenzen, dan kunnen we ook alle illegalen kwijt en de criminelen exporteren.

  Like

 12. Die hoogopgeleiden uit Syrië en Iran kunnen hier aanschuiven bij Groep 1… daar zitten hoofdzakelijk zesjarige Nederlandse kinderen met hetzelfde denkvermogen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s