Italië gaat huizen burgers vorderen voor migranten; weigeraars naar gevangenis

screenshot_26

Honderden agressieve moslimmigranten uit Afrika maken de straten van Turijn onveilig. Burgers zeggen dat ze inmiddels doodsbang zijn. De migranten schreeuwen om ‘wraak’ en ‘dode Italianen’, omdat ze vinden dat ze niet snel genoeg huizen en banen krijgen.

(Door: “Xander”)

Politiestaat Italië: Mensen die zich verzetten gelijk voor de rechter, kunnen voorgoed hun bezit kwijtraken – Italianen en Fransen stevenen af op revolutie.

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, vicepremier Angelino Alfana, heeft aangekondigd dat de overheid na 4 december op grote schaal (tweede) huizen en ander vastgoed van burgers gaat vorderen om moslimmigranten in op te vangen. Het water is de staat tot aan de lippen gestegen, zeker nu Afrikaanse moslims in Turijn op grote schaal vernielingen aanrichten, omdat ze vinden dat ze niet snel genoeg een huis en een baan krijgen. Getuige  deze video van een Italiaans tv-programma staat het water de burgers echter al tot aan de neusgaten. De haat tegen de zich doorgaans barbaars en agressief gedragende migranten en hun religie, de islam, is dermate wijd verspreid, dat er vermoedelijk maar weinig voor nodig zal zijn om de vlam in de pan te laten slaan.

Op 20 november berichtten we over een 80 jarige Italiaanse man die onder luid protest zijn hotel werd uitgezet, omdat het gebouw door de staat was gevorderd om dienst te gaan doen als ‘tijdelijk’ AZC. De video van de uitzetting veroorzaakte een storm van verontwaardiging in het land. Met behulp van de plaatselijke politie en de Katholieke Liga lukte het de bejaarde om het vorderingsbevel van tafel te krijgen.

Lees verder>>>
(h/t “Henk der Niederländer”)
ksander-nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, discriminatie, Eurabië, Genocide, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, New World Order, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Racisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

34 reacties op Italië gaat huizen burgers vorderen voor migranten; weigeraars naar gevangenis

 1. Mary zegt:

  Dan zit er maar een ding op voor de Italianen ze eigenhandig het land uit trappen gewoon de zee in waar ze vandaan komen en hun regering erbij. Kiezen zullen ze zeker voor een anti EU regering.

  Geliked door 2 people

 2. Bas zegt:

  Quote: Italianen en Fransen stevenen af op revolutie.

  Als het half kan, vandaag nog graag !

  Geliked door 2 people

 3. Steven zegt:

  Ohhhh..dan zal die AFPAK waanzin ook wel weer overwaaien naaar Nederigland.
  Het is alleen nog even afwachten wanneer de LINKSE kamp hier lucht van krijgt en dit ook gaat voorstellen in het parlement.
  Of als je een slaapkamertje EXTRA hebt, wordt je straks gewoon gedwongen om er een verkrachter in op te slaan….want anders….(ZWARE STRAFFEN)
  DEBIEL VOLK!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Mirjam zegt:

  Dit is echt té erg, wie denken ze wel dat ze zijn, om zoiets te doen?
  Dit wordt een revolutie, mensen zullen dit niet meer pikken. Genoeg is genoeg.

  Geliked door 2 people

 5. Golden Girl zegt:

  waar stevenen we met zijn allen op af, vreselijk, ik begrijp dat de bewoners in Turijn bang zijn, wat een wereld leven we in, en het wordt met de dag erger, wij komen ook aan de beurt daar kan je op wachten. Poosje terug in Sicilie een echtpaar vermoord die vlakbij groot AZC vol gelukszoekers uit Afrika woonden, ze wilden de buren in een reportage vragen stellen en die zeiden niets, die dachten we zeggen niets anders zijn wij de volgende, ik vind het eng worden in Europa

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Als dit serieus is, dan zullen we dergelijke maatregelen hier ook krijgen.
  Dat kán toch ook niet anders aangezien de “vluchtelingen” instroom nooit meer zal stoppen?

  Lieveheersbeestjes* kúnnen geen bladluizen** bestrijden, zolang mieren*** de lieveheersbeestjes tegenwerken en verjagen.

  * de realisten
  ** de zeer schadelijke mohammedaanse parasieten
  *** de “socialisten” en de “Gutmenschen” die hen op de troon hijsen

  Geliked door 1 persoon

 7. Tistochwat zegt:

  Gewoon je bek houden, als bezorgde en getreiterde burger zijnde:

  https://www.powned.tv/artikel/ter-apel-in-verzet

  Geliked door 1 persoon

 8. Steven zegt:

  Laat de burgeroorlog maar komen..misschien houdt deze LANDVERZIEKINGSWAANZIN dan een keer op! Hoop dat straks alle moskees in vuur en vlam staan…dat duurt vast niet lang meer!

  Geliked door 1 persoon

 9. Johan zegt:

  Nou, dat is leuk als je van je spaarcenten een vakantiehuisje in Italië hebt gekocht. Dat ben je dan waarschijnlijk binnenkort kwijt. Allemaal voor de neucknegers en allahbieren.

  Geliked door 1 persoon

 10. koddebeier zegt:

  De politieke elite vraagt om een burgeroorlog, die zeker hun einde zal inluiden !!

  Geliked door 1 persoon

 11. paulzwueste zegt:

  Als de Italiaanse regering na 4 december de gewraakte maatregelen om burgers die weigeren hun huizen af te staan zal uitvoeren in de gevangenis te werpen, verwacht ik dat er in 2017 in ieder geval een tsunami van geweld en burgerlijk verzet zal komen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik ook! Dit kán toch helemaal niet!
   Maar er kan wel meer niet: Wilders veroordeeld proberen te krijgen, bijvoorbeeld. -En daarmee een heel volk monddood maken.
   Enfin, een goede reden voor de bestuurlijke elite om híer nog niet meteen met zulke waanzin te beginnen: De verkiezingen komen er aan.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 26 november 2016 om 18:37

    [quote] Enfin, een goede reden voor de bestuurlijke elite om híer nog niet meteen met zulke waanzin te beginnen: De verkiezingen komen er aan. [/quote]

    Jawel, maar daarná zullen ze zonder enig gewetensbezwaar hun naar verrotting stinkende, sinistere plannen gewoon gaan uitvoeren.
    Ze moeten die miljoenen op ons parasiterende “vluchtelingen” toch érgens kwijt?
    De importerende “elite” zélf wil ze niet in huis nemen; dat is een ding dat zeker is.
    Ik moet er niet aan dénken om een smerige mohammedaanse krankzinnige primaat in mijn huis te moeten opnemen! Daar gaan je privacy en je veiligheid.
    Zo’n mohammedaanse gek moet natuurlijk “halal” te vreten van je krijgen en als het even kan, wil hij je nog drie keer per dag verkrachten ook.
    En stel dat je er meerdere moet opnemen! En maar blèren met die grote smoelen en maar schijten daar waar ze staan, zitten of liggen.
    En NIEMAND die je beschermt!

    O ja, en die schurftige mohammedanen zullen uiteraard ook met sadistisch genoegen je “onreine” huisdier(tje) voor je ogen dood martelen. Daar kicken ze op.

    OMG, ik krijg akelige visioenen; het gaat nu allemaal zó snel…
    Ik word pas optimistischer als die “import” van barbaarse mohammedanen stopt, maar zie jij dat gebeuren, Theresa?
    Wat we nu elke dag kunnen zien, was tien jaar geleden toch nog niet zó rampzalig?
    Kijk toch eens hoe alles in een stroomversnelling raakt…

    Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Paul, dat hoor ik nou al zeker zo’n jaar of 20.
   Nu zijn ze te ver gegaan. Nu zullen ze het weten.
   We pikken het niet langer meer, we gaan de straat op, we komen in verzet.

   Ik moet de 1ste actie nog steeds meemaken.

   Like

  • elisah zegt:

   Veel Italianen uit de grote steden hebben een vakantiewoning of appartement, vooral om en nabij de meren in Noord Italië.
   Wanneer deze allemaal in beslag genomen dreigen te worden, vrees ik dat er idd groot verzet gaat komen, de mensen gaan dit echt niet accepteren.
   Ik denk trouwens niet dat ze de enorme luxe villa’s van de rijken, zoals bijv die van Berlusconi, in beslag gaan nemen.

   Like

 12. hslot4 zegt:

  @ Steven zal je even wakker maken het is al zo ver al sinds enige jaren worden er door woningbouw/sociale huursector geen vaste contracten meer verstrekt zo dat men op ieder moment de huur overeenkomst kan ontbinden .
  Mensen die uit hun huis worden gezet door wat voor reden dan ook slaat men de inboedel niet meer van op maar deze wordt gebruikt om de asiel parasieten van inrichting te voorzien.

  Like

 13. Nou dan mogen wij ons ook maar voor gaan bereiden. En ons geen loze beloftes laten doen door regering e,d. Want we gaan PVV stemmen.

  Like

 14. Guardiacivil zegt:

  Vanavond heb ik een ban gekregen van MSM, mijn nieuwsblogg op Facebook werkt nog, dus zoveel mogelijk artikelen plaatsen en een backup gemaakt. Ook heb ik openbaar opnieuw een artikel geplaatst over het geheim projekt, met mijn inleiding waarom het zover is gekomen in Nederland. Lees hier mijn inleiding:
  Ik schrijf een artikel over het beleid van Brussel en Nederland.
  Al tientalle jaren na het ontdekken van geheime documenten is er door Brussel en andere regeringsleiders achter de schermen gebrainstormd over belangen in het MO en over andere zaken zoals de grenzen ontsluiten en hoe hier mee om te gaan. Wij zijn in een stroomversnelling geraakt richting een grote kolkende waterval waaruit niet meer is te ontsnappen mits…..
  De geheime documenten zijn grotendeels onder de burgers vergeten koek, maar voor de Brusselse leiders was en is het een vorm van toepasbare strategie om Europa eronder te krijgen naar de wens en doelstellingen van Brussel.
  Nederland is inmiddels zover afgegleden dat wij Nederlandse burgers nog nauwlijks kunnen spreken van een gelukkig leven. Elke dag is er iets wat ons raakt in onze ziel of we worden terecht gewezen terwijl dit een onrecht is. Er worden gerechtelijke uitspraken gedaan die wij niet meer begrijpen.
  Alles is veranderd ten nadele van de Nederlandse burgers maar ook van alle Europese burgers.
  Maar waarom? En voor wat?
  Een grote groep die alsmaar groter groeit heeft hier baat bij. We kunnen het vandaag niet meer ontkennen want het is een feit. En zolang deze groep groeit en geen halt wordt getroffen aan de Europese buitengrenzen, zal een groot drama voltrekken.Nederland heeft er alles aan gedaan om de maatschappij en alles wat de Nederlander heeft opgebouwd na de WWll om dit te beschermen en er nog verder aan te bouwen zodat wij in een rechtstaat konden leven die al het leed van de WWll een beetje deed verzachten. Maar de huidige Nederlandse Staat heeft zaken veranderd, wetten aangepast, de eigen burger miskend en misbruikt en gediscrimineerd om hun eigen belangen die groter zijn dan wat ook, om die belangen te zien uitkomen. Er spelen twee zaken, de olie en het Geheim Projekt.
  Wij de Nederlandse burgers en Europa zijn veroordeeld.
  Europa pleegt zelfmoord en lees hier waarom:
  Het “Geheim Projekt”
  Flashback: Het Moslim Broederschap Project
  door Patrick Poole,11 mei, 2006
  https://fubar.mobi/2014/02/16/flashback-het-moslim-broederschap-project/

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Bij gevoegde kaart van Fubar

   Like

   • Henk der Niederlander zegt:

    Waarmee ook duidelijk is gemaakt waarom Europa zich laat chanteren door Turkije.
    Zonder Turkije geen pijpleiding.

    Like

   • Klaas Koperwiek zegt:

    Onzin zo’n pijp flikker je gewoon in de zee en door Israel.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Goed zo Klaas.
    Ik dacht nog. Zo’n pijp flikker je toch gewoon in zee en door Israël.
    Maar weet je wat het is. Wij zitten helemaal vast-gerot in en aan die vervloekte EU.
    Die extreem slechte organisatie die de Europese bevolking uitperst en demoniseert.
    ten gunste van enkelingen die miljarden verzamelen.
    Die lijders moeten we zeker na afloop terechtstellen… Maar dan wel op een bijzondere wijze waarbij ieder die zijn kijk- en luistergeld keurig netjes, en op tijd heeft betaald van het tafereel mag meegenieten.
    Ik stel voor van die terechtstelling tevens kijk- en luisteropnamen te maken die in een album verkregen kunnen worden ter lering ende vermaak van komende generaties!

    Like

 15. Sjaak zegt:

  Er zijn genoeg rooie Rakkerswijven die dan de Turken-leiding pijpen zodat de pijpleiding komt !

  Like

 16. Gerrit Tienkamp zegt:

  Reblogged this on NEWS GURU by G. Tienkamp and commented:

  Like

 17. J.Andrea zegt:

  wanneer stopt deze waanzin eens een keer,

  Like

 18. Jan zegt:

  Morgen verlaat Italië de fascistenstaat EU (mag ik aannemen):

  Will Quitaly sink the EU? Tomorrow, a ‘No’ vote in a referendum in Italy could lead it out of Europe – and spark an economic crisis, writes ROBERT HARDMAN http://www.dailymail.co.uk/debate/article-3996058/Will-Quitaly-sink-EU-Tomorrow-No-vote-referendum-Italy-lead-Europe-spark-economic-crisis-writes-ROBERT-HARDMAN.html

  Geliked door 1 persoon

 19. Jan zegt:

  Italianen strontziek van gore en weerzinwekkende ras (2:00) dat trottoirs blokkeren en voortdurend met hun reet in de lucht zitten. Stinken doen zij ook (5:55)

  Like

 20. Jan zegt:

  Italië, fascistenstaat

  Alex Cioni, the leader of the Committee Prima Noi [First Us], sentenced by the Tribunal of Vicenza to 5 days in jail and €1,310 fine for unauthorized protest

  He was guilty of staging a demonstration in front of a hotel designated as a future center for migrants in order to show his dissent against the arrival of refugees.

  http://www.ilgiornale.it/news/cronache/fa-manifestzione-anti-migranti-condannato-carcere-1347812.html

  Like

 21. Jules Vismale zegt:

  Ik heb vast een goed idee om deze afschuwelijke vice-premier Angelino Alfana, de migranten- en achterwerk-kuster, eens goed voor schut te zetten in een spotprent: we zetten hem gewoon in een tekenfilm van Scooby Doo, de domme, laffe en vraatzuchtige dog van Hanna & Barbera, in de aflevering ‘A Menace in Venice’ (Venetië). Daar gaat hij in de opera zitten waar Alfana de Ghostly Gondolier (de geest-gondelier) op bezoek krijgt, een gemaskerde man met een zwart gezicht, met gloeiende ogen, een grijze kap en een donkerblauw 16de eeuw kostuum aan! Deze gaat dan zowel de vice-premier als de ondankbare “migranten” daar zo de stuipen op het lijf jagen dat ze allemaal halsoverkop de zee in springen en aan zwemkampioenschappen beginnen maar dan HEEL erg ver de zee op om nooit meer terug te komen in Italië!
  En dat je wraakzuchtige Italianen NOOIT mag onderschatten vernam ik ooit van een Italiaanse jongen in de jaren ’90 daar hij een oom had die ooit lid van de maffia was! Deze jongen werd toen belaagd door een Marokkaan waarna de oom verhaal ging halen bij deze kerel om hem totaal invalide te schieten! Italianen zijn namelijk niet bepaald aan hun bazen gehecht en nemen toch ooit bloedwraak op hun vijanden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s