Turkse oorlogsverklaring: onze grenzen moeten dicht

screenshot_19

(Door: Ton Nijhof)

Turkije heeft, na het Europese besluit de relatie te bevriezen, gedreigd de grenzen open te zullen zetten. Op die manier hopen de radicale islamieten in het regime Erdoğan Europa te overspoelen met ‘vluchtelingen’. De Turkse premier Yildirim is er stellig in: “If refugees go through, they will flood into Europe and take it over”. Die zinsnede maakt exact en in een notendop duidelijk wat het islamitische plan is: Europa ‘overnemen’.  Dat is overigens iets waarvoor de volkse ‘onderbuiken’ al decennialang waarschuwden, maar dat wilde politiek telkens geen vertaling vinden.

Inmiddels is wel duidelijk dat vele ‘vluchtelingen’ er totaal geen probleem mee hebben om in het land van opvang de boel met de grond gelijk te maken. Bij de ontruiming van het kamp bij Calais, waar talloze ‘apothekers uit Aleppo’ op de boot naar Engeland zaten te wachten, bleef geweld bepaald niet achterwege. Op het Griekse eiland Lesbos zoeken asieleisers ook al maandenlang de confrontatie. Hetzelfde speelt zich af in Italië en op het Franse eiland Corsica. In het grootste asielzoekerskamp van Bulgarije, bij Harmanli, zitten momenteel 3.000 mensen vast: ze mogen niet weg na de uitbraak van een virusinfectie. De afgelopen dagen veroorzaakten 1.500 migranten grote onrust: ze staken meubels en banden in brand en gooiden met stenen naar de politie. Die reageerde met rubberkogels en arresteerde al meer dan 200 mensen. 14 agenten raakten bij het geweld gewond.

Het is, kortom, in heel Europa hommeles met het ‘gevluchte spul uit Mosul’. Turkije wenst daar nog een schepje bovenop te doen. De Turkse zuidgrens is vrijwel onbewaakt en nabij de Turks-Syrische grens bivakkeren honderdduizenden Syriërs, veelal aangevuld met miljoenen gelukzoekers uit alle islamitische windstreken. Het hele gezelschap vindt op onverklaarbare wijze een weg naar het westen van Turkije, waar zij soms duizenden Euro’s kwijt zijn aan de illegale overtocht naar Griekenland. Tot dusver hebben zich nog weinig politici uit durven laten over die opmerkelijke fenomenen in Turkije, laat staan dat zij daartegen forse maatregelen wilden nemen, anders dan een zak geld. Hierop vormt de PVV met de Groep Bontes (ex-PVV) weliswaar een uitzondering, maar die worden dan ook direct als nazi’s en rechts-radicalen weggezet. Deze politiek-correcte vluchtelingenkramp begint toch echt dictatoriale trekjes te vertonen.

Meer dan ooit is er een Europese noodzaak tot het sluiten van de nationale grenzen. Dat dit in de praktijk een buitengewoon moeilijke opgave is, zal iedereen duidelijk zijn. Maar alleen al het opnieuw invoeren van grenscontroles kan veroorzaken dat zogenaamde vluchtelingen simpelweg worden geweigerd. Dat zal zowel Duitsland als België en Luxemburg noodzaken precies hetzelfde te doen aan hun grenzen. Doen zij dat niet, dan zijn zij het ‘afvoerputje’ van de landverhuizers, met alle gevolgen van dien. Die golf van herstelde grenzen zal op die manier verder oprukken naar de buitengrenzen van Europa, waar onder andere de NAVO een taak heeft.

‘Een aanval op één lid wordt beschouwd als een aanval op allen’. Het heeft er alle schijn van dat het Turkije van Erdoğan ons de oorlog heeft verklaard en daarvoor, geheel naar de aard en in de traditie van de Ottomanen, slaven inzet om het ideaal van dictatoriale islamitische overheersing te bereiken. De achterhaalde en primitieve opvattingen van religieus actieve staten als Turkije, Qatar en Saoedi-Arabië verdienen een passend antwoord: de Europese buitengrenzen moeten voorlopig bewaakt worden door de NAVO.

We kunnen ons prima redden zonder een ‘Academicus uit Damascus’.

Door:
Ton Nijhof
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Turkije. Bookmark de permalink .

24 reacties op Turkse oorlogsverklaring: onze grenzen moeten dicht

 1. Tistochwat zegt:

  Afgezien van alle ellende die die levensgevaarlijke, agressieve, veeleisende, mohammedaanse “vluchtelingen” met zich meebrengen, is er straks niet één (tand)arts meer die tijd heeft om ONS te behandelen. Vooropgesteld dat we die medische behandeling dan nog kunnen betalen.
  Er zitten hier straks zó veel mohammedaanse parasieten die o.a. ALLE ZORG gratis krijgen, dat ze elke minuut van onze artsen zullen opeisen, want zodra er een scheet voor hun reet zit, lopen ze de drempel bij de huisarts en het ziekenhuis plat. En zoals wij weten, gaan ZIJ in elk opzicht voor.

  Staan de “goedmenselijke” idioten die de “salonsocialist” aan de macht brengen en houden, daar weleens bij stil, vraag ik me af.

  Liked by 1 persoon

  • BertG. zegt:

   ‘ Staan de “goedmenselijke” idioten die de “salonsocialist” aan de macht brengen en houden, daar weleens bij stil, vraag ik me af. ”

   Heel goed zelfs, ze moeten van ons af.
   Daarom worden we ook vervangen en dan kan je ze maar beter vast gaan verwaarlozen, dat waardeloze Nederlandse volk, dan hebben ze ’t misschien een keer door, en houden ze vanzelf wel op met zeuren.
   Laat ze maar voelen dat ze betaal vee zijn, tot we genoeg van ze hebben.

   Liked by 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    BertG. 26 november 2016 om 15:51

    Ja natuurlijk moet de over ons heersende en de ons onderdrukkende “salonsocialist” van ons af, maar ik vraag me dus af of degenen die op die “salonsocialist” stemmen (de “Gutmenschen”), wel beseffen WIE ze in het zadel houden!

    Like

   • BertG. zegt:

    Als de belasting betaler hiermee zou op ophouden, dan zou het afgelopen moeten zijn.
    Wordt dan wel even een vervelende tijd voor veel mensen, uitkeringen/ toeslagen houden dan ook op.
    Pak ze hun geld af waarmee ze jou te grazen nemen.
    Zie dat maar te organiseren/ regelen.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    BertG. 26 november 2016 om 17:02

    Dat is nou juist het probleem: zie het maar eens te organiseren…
    Ik weet heel goed welk vuil spelletje er wordt gespeeld, maar ik weet niet hoe dit op te lossen…

    Like

 2. Hij wil het Ottomaanse rijk weer terug dat is ons wel duidelijk, maar helaas de rest niet. Volgens zei Rutte gisteren dat wij gewoon nog een deal hebben met Turkije.

  Like

 3. volksrechter zegt:

  Grenzen dicht iedereen zich bewapenen tegen dat crapuul uit islamitische landen om bij het minste af te knallen.

  Liked by 1 persoon

 4. Ze zijn getrouwd met meerdere vrouwen en ook met kinderen al die academici!!! En die academici gooien homo’s van daken enzovoorts… en die zoeken in Europa hun heil. Die academici leven onder de shariawetgeving… ook in moskeeën in Europa. Elke moskee, ook de gematigde moskeeën, heeft een shariaraad. En die shariaraden onderwijzen de gelovigen wat ze wel en niet mogen… bijvoorbeeld geen vriendschap sluiten met ongelovigen, hun kinderen die niet willen bidden slaan en niet naar de politie gaan als de dader een moslim is en niet scheiden. Goddelozen worden beroofd door de gelovigen (academici) want dat wordt aangemoedigd in hun heilige boeken. De buit is voor Allah (Satan). En die gek die zich profeet noemde in de zevende eeuw is de boodschapper van Allah… hoe zou het toch komen dat al die academici al 1400 jaar in oorlog leven??? Zal wel de schuld zijn van de Joden en zulke mensen als Wilders en Trump…

  Like

 5. Bas zegt:

  Vluchtelingen inzetten als derde leger. Wie had dat gedacht. Europa heeft buiten de waard gerekend. En wat nu . . . . .

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Sluit per direct de grenzen met Turkije !!

  Liked by 1 persoon

 7. Golden Girl zegt:

  ik vraag me af als ze de Europeanen willen vervangen wat is daar de reden voor, ze willen niet werken, lopen te rellen en te schreeuwen, hoe kunnen landen dan blijven bestaan als de nieuwe bevolking handen met geld kost, eens of eens raakt het geld toch op als niemand meer werkt

  Like

 8. Hendrik zegt:

  Als de Turken de grenzen openen moet de EU direct een boycot van Turkse goederen instellen en alle Turken, die hier verblijven, een enkeltje Turkije geven. Dan kunnen de Turken plek maken voor ECHTE vluchtelingen.

  Like

 9. Clasinsky zegt:

  Het is erg dat ik het moet zeggen, maar ik heb dit aldoor zien aankomen. Nooit begrepen dat de politiek er geen erg in zou hebben gehad en met hun koeterwaals de boel probeerde te sussen en goedpraten. Stromen vluchtelingen op drift vanuit eigen land… Waarom precies? Het antwoord leest men hier grotendeels in dit artikel: een en al politieke opzet. En West-Europa zingt zoetelijk het wiegelied: Slaap, kindje, slaap, daar buiten loopt een schaap, een schaap op witte voetjes, het drinkt er melk zo zoetjes… Gelukkig is het bijna Kerstmis en zingt het volk weer hoopvol over vrede, of we erin geloven of niet. Foei toch. Wat een chaos!

  Like

 10. Nu begrijp ik waarom er overal in Europa als een speer enorme vluchtelingenkampen gebouwd moesten worden. Die vluchtelingen zijn er in die aantallen helemaal niet omdat, als ze die 2500 euro reisgeld hebben opgehaald en terugkeren, gewoon weer zonder paspoort terugkeren, poen ophalen en weer terugkeren en dan weer terugkeren en zo week in jaar uit. Dobberartisten zijn het. Een soort crisisartiesten maar dan met wat vinger- en verkrachtingsscènes erbij om bekend te raken en dan lijken het er ook meer. Nee, die kampen die er gebouwd zijn worden staks gevuld met onderdanen van landen die ons technisch gezien de oorlog verklaarden door hun sluizen te openen voor een volksverhuizing van compleet gestoorden hierheen. En ondanks die staat van oorlog willen ze wél vrij reizen, werken, wonen en een dönertent voor hun onderdanen. De Amerikanen losten dat in die tijd ook al op met interneringskampen dus daar zullen onze onnavolgbare Leiders het wel van hebben afgekeken.

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Het Geheim Projekt is in volle gang, Nederlandse Staat, het Gerecht, Brussel maffia, de elite, iedereen wist er van en is erbij betrokken.

  Like

 12. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 13. Mario zegt:

  Zeg het steeds, maakt niet hoe ze komen toch deze kant op. Als Turkije visum vrij reizen krijgt en bij de EU zit, legaliseert hij de vluchtelingen en komen ze als Turk deze kant op. Maar ik zal het wel verkeerd zien en er niks van snappen. Ik vertrouw het niet, dus laat de regering ook wat sceptischer zijn. We worden voorgelogen en bedrogen.

  Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   Inderdaad @ Mario
   Want het is in Turkije nou eenmaal makkelijk om een paspoort te kopen.
   Ik weet het zeker met jou dat we dan hier ook pikzwarte Turken gaan krijgen.
   Inkoppertje voor Silvana. Hehehehehe

   Like

 14. Mirjam zegt:

  Als ze, vanaf het begin dat deze ellende is begonnen, alle buitengrenzen van Europa hadden gesloten en meteen luid en duidelijk de boodschap hadden overgebracht dat niemand zich zomaar Europa in zou moeten wagen, omdat dit niet zou worden geaccepteerd door onze landen. Dan hadden we deze chantage van Erdogan, het geslijm van Merkel, de ‘kruipziekte’ van Rutte, de ‘zuiptirades’ van Juncker en daardoor de meer dan idiote plannetjes van de EU en het achterlijk, misdadige islam terroristen gebroed hier nu niet gehad.
  De EU heeft veel op haar geweten en moet zich ten opzichte van het Europese volk verantwoorden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s