Václav Klaus: Duitsland is het “actuele slagveld” van Europa

 

(Door: Kathrin Sumpf – Vertaling: E.J. Bron)

Václav Klaus en Andreas Popp in een interview met Eva Herman: Duitsland is de “battlefield”, het slagveld van Europa. Alleen al het begrip “vluchtelingen”, dat nog steeds door Duitse media gebruikt wordt, is fout, het zijn migranten. Sinds het begin van de massamigratie is alles veranderd, maar het historische moment werd niet herkend.

epoch-times

Waar naartoe ontwikkelt Europa zich? De voormalige Tsjechische president Václav Klaus en Andreas Popp kwamen bij elkaar voor een interessant gesprek met de voormalige presentatrice van de “Tagesschau”, Eva Herman.

Het gaat om de huidige situatie, om de politieke ontwikkeling, migratie, om demografie, om de “mediacratie” – de macht van de media, die niet meer neutraal zijn, maar een politieke rol spelen die niet meer overeenkomt met hun traditionele rol.

Ze zijn het eens over de fundamentele uitspraak: Duitsland is de “battlefield”, het slagveld van Europa. Want Duitsland is op dit moment toonaangevend in de politieke ontwikkeling, zegt Andreas Popp. President Václav Klaus wordt nauwkeuriger: vooral Duitsland heeft van de euro geprofiteerd, ook al komt dit bij de mensen in Duitsland niet zo over. De oorspronkelijke economische kracht nam door de euro nog meer toe. Dat werd een probleem voor de andere landen.

De natuur heeft er geen probleem mee wanneer hier minder mensen zouden leven

De voormalige Tsjechische president spreekt eveneens concreet over de massa-immigratie in Europa en de toekomst van Europa. Hij beschouwt het gevaar van een derde wereldoorlog als reëel, die pas door de politiek van de laatste jaren mogelijk werd.

Zo is bijvoorbeeld alleen al het begrip “vluchtelingen”, dat door politici en media in Duitsland hardnekkig wordt gebruikt, fout. Hij zegt: “Wij noemen ze migranten.” Sinds het begin van de massamigratie, de “migratie van de volkeren”, is alles veranderd – maar de urgentie van dit historische moment werd niet herkend. Václav Klaus en Andreas Popp zijn het erover eens dat Europa geen immigratie nodig heeft om een zogenaamde “demografische crisis” te compenseren.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Europa, EUSSR, gezond realisme, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Václav Klaus: Duitsland is het “actuele slagveld” van Europa

 1. Steven zegt:

  Ze zijn gewoon HELEMAAL GESCHIFT geworden in Europa..en de gewone burgers worden het slachtoffer van wat de overheden VERZAKEN te doen. (eigen volk beschermen)
  In tegenstelling de eigen bevolking te beschermen, wordt er alles aan gedaan de MIGRANT te beschermen en van alles te voorzien, en de eigen burger die dreigt in opstand te komen de kop in te drukken c.q. VERVOLGEN.
  Het is inmiddels al de omgekeerde wereld geworden, en een burgeroorlog in al deze probleemlanden met asieleisers..is nog een kwestie van hooguit een paar maanden!!

  Liked by 1 persoon

  • Asgard zegt:

   @ Steven,…ik hoor hier vaak geluiden dat de overheid het volk moet beschermen,..word wakker man de overheid beschermt je niet , die steelt alleen maar,..je moet jezelf beschermen en niet afwachten op iets wat niet is en nooit komt,..je moet jezelf bewapenen en jezelf doen uitrusten, ga terug naar je redenatie van je eigen ik, die vind plaats bij de geboorte van elk individu,…je hebt recht 10000% recht om jezelf te beschermen ongeacht de in elkaar gekunstelde wetten en rechten,..jij bestaat dus je leeft,…vertrouw enkel op jouzelf en niet in een instituut vol clowns die jou alle rechten willen ontnemen op een normaal en gelukkig bestaan,..bescherm jezelf je vrouw en je dierbaren dat is de essentie van jou/ons Universele recht die we meegekregen hebben in ons DNA, hanteer de Universele wetten van het Universum want dat zijn wij werkelijk,..voor de Instituten zijn we een nummer bij de geboorte krijg je een Sofi-nummer, Boeihhhu!! Wij zijn het Universum wij zijn de lichten van het heelal,…gewoon jezelf en je dierbaren beschermen tegen het vuilnis politiek-correct, dat mag tot de dood er naar toe,…eigenlijk moet je jezelf prijzen om voor je dierbaren te mogen sterven, let wel ik zeg dierbaren dus niet voor volk en vaderland die toch gen ene flikker om jou geven,..je leven geven voor je vrouw, kinderen, ouders is een prachtig geschenk om aan je einde te komen, overleef je het dan is het net zo mooi!! En Steven mocht het zover komen, wees dan voorbereid,..Kill ze!!

   Like

 2. Guardiacivil zegt:

  MEDEDELING: vanavond ben ik in de ban gedaan op MSM nieuws op de forums van Wat denkt u ervan. Ik plaatste telkens een link naar face book . com / nieuwsblogg
  De vrijheid van meningsuiting is hiermee een feit geworden bij mij persoonlijk op mijn comments op deze forums.
  De Facebook site nieuwsblogg werkt gelukkig nog, dus zoveel mogelijk artikelen plaatsen en straks van alles een backup maken.
  Fijne avond iedereen.

  Like

  • Ron zegt:

   Plaats volgende keer eens de link die je wilt plaatsen naar vreetbook.com en vertel in een volgend bericht dat in plaats van vreet er face moet staan.
   De automatische scanning van hyperlinks gaat hiermee de mist in, en eveneens de handmatige moderatie.
   Pas nadat de mededeling geplaatst is dat het face moest zijn in plaats van vreet (typfoutje) maakt het compleet.

   Liked by 1 persoon

 3. Peterdm zegt:

  Vooral de VN is de grootste boosdoener, de meerderheid in de VN zijn islamitische landen en corrupte arme landen. De vertegenwoordigers van deze arme landen worden omgekocht om achter islamitische landen te staan. Zo zit Saoedi Arabië in de mensenrechten commissie.
  Nederland uit de VN, scheelt weer miljarden euro’s en heel veel pro islam verplichtingen zoals vluchtelingen opnemen en hen voorrang geven in compleet ingerichte huis en levenslange uitkering. Islam betekend in het arabisch “onderwerpen” aan de Koran. Islam is geen religie maar een zéér smerige politieke ideologie waar het onthoofden van mensen normaal is.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Václav Klaus en Andreas Popp zijn het erover eens dat Europa geen immigratie nodig heeft om een zogenaamde “demografische crisis” te compenseren.

  Natuurlijk heeft Europa geen massa immigratie nodig om in de toekomst te kunnen overleven. Als het wil is Europa kampioen in innovatie en dat is de sleutel om bevolkingskrimp het hoofd te bieden. Geen massa immigratie. Dat hele vergrijzingsverhaal en het bedrog van terugloop van natuurlijke aanwas van nieuwe burgers wordt alleen maar gebruikt als desinformatie propaganda en om een plausibel excuus en noodzaak te fabriceren voor de massa immigratie en het uitvoeren van de werkelijke agenda van de technocraten van de Europese Unie.

  Hun doel van de Timmerfransen en de Junckers is de oorspronkelijke samenhang en culturele eenheid in de Europese landen te verstoren door massa influx van vreemde culturen. Volkeren die cultureel uiteengeslagen zijn en die zich een vreemde voelen op eigen geboortegrond worden terug geworpen op primaire individuele overlevingsdrift. Een volk dat bezig is dagelijks met overleven heeft geen tijd zich te organiseren (tegen bijvoorbeeld de EU) met cultureel gelijkgestelden waarvan ook nog eens blijkt dat die niet meer voldoende aanwezig zijn.

  De moslim is het ideale specimen om geinjecteerd te worden in andere culturen om die te vernietigen. De moslim heeft geen behoefte aan een nationale identiteit omdat de moslim voldoende heeft aan zijn moslim identiteit. Dat is ook de oorzaak dat nooit leefbare seculiere staten zijn ontstaan in het Midden Oosten en dat is ook de oorzaak dat min of meer dictators nodig waren om dat weinig seculiere dat aanwezig was in landen als Turkije, Lybië, Egypte, Syrië en Irak in leven te houden. In Turkije heeft de islamisering nu volledig toegeslagen en dit kan alleen maar eindigen in chaos want de islam is gelijk als het socialisme/communisme. Het zal uiteindelijk haar eigen kinderen opvreten. We kunnen alleen maar hopen dat president Assad in het zadel blijft alleen zo is te garanderen dat geloofsminderheden kans van overleven behouden.

  De regime change waanzinnigen zoals Obama, Clinton en niet vergeten de in gangreen toestand verkerende EU hebben de chaos geschapen die nu door het Midden Oosten en de Oekraïne wild om zich heen slaat.

  Like

 5. Anna zegt:

  Zeer goed interview helemaal gezien! De moeite waard. Václav Klaus introduceerde een nieuwe naam voor de bevolking in Europa bedacht door de baantjes jagers in het EU bestuur.. ; de ” homo Bruxellarum” dus we zijn geen Nederlander of Duitser of Fransman meer maar een Homo Bruxellarum… wel grappig!!!! Ook zei hij dat internationalisme gevaarlijker is dan nationalisme…. klopt ook want een moslim heeft geen nationalistisch gevoel… daarom is er in die landen ook nooit iets goeds van de grond gekeomen zij hebben de umhna islamica…. het gif van de islam moet de hele wereld over ….. het interview kortom Het is goed…. Václaw is een wijze man….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s