VIDEO: PvdA-propaganda – visueel schokkende beelden!

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

41 reacties op VIDEO: PvdA-propaganda – visueel schokkende beelden!

 1. Ongelovige zegt:

  Met de ondertitels is blijkbaar iets misgelopen: dat moest arabisch zijn.

  Like

 2. topsporter zegt:

  Zo’n idioot is in Nederland staatsssecretaris.

  Liked by 1 persoon

 3. Henk der Niederlander zegt:

  Bij zo iets vraag Ik me alleen af, welke vinger Jette Kleinsma in de subsidiepot heeft.

  Like

 4. Mirjam zegt:

  De komende verkiezingen maakt veel emoties los in de tweede kamer bij de partijen. Vooral angst.
  Want wat eerst niet lukte, dat lukt opeens wel. Er is nu wel geld voor kinderen die in armoede leven. En wat zijn de tweede kamer partijen blij. En wat ‘gunnen’ ze de kinderen dit.
  Is dit verkiezingsretoriek of oprechte empathie. Eigenlijk hoef ik dat net te vragen, want dat is zo klaar als een klontje.

  Wat het ook is, het zou niet nodig moeten zijn, want als een land genoeg geld heeft om gelukzoekers uit andere landen te herbergen, te verzorgen, te vertroetelen met gratis kleren, gratis openbaar vervoer, gratis abonnementen op zwembaden en gratis cursussen etc. en dit al jaren doet, dan zou het zorgen voor arme gezinnen en met name de kinderen hieruit, prioriteit nummer 1 moeten staan en niet vlak voor de verkiezingen als een cadeautje aan het volk gepresenteerd moeten worden. One minute of fame, a life long of shame…

  Liked by 2 people

 5. Golden Girl zegt:

  met haar schijnheilige grijnzende hoofd, mogen volwassenen die het niet breed hebben ook een lekkere arme winterjas? het kabinet had toch een paar miljard over? zal wel weer naar onze troetel vluchtelingetjes gaan

  Like

 6. Jette speelt voor sinterklaas met haar achterlijk ge strooi met geld.

  Liked by 1 persoon

 7. en voor de ouderen onder ons is er niks…………….???? NEIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Die kunnen STIKKEN!!!!!!!!!!

  Like

 8. hslot4 zegt:

  Allahhhoeakbar Partij van de alochtoon ik het Alie achmed hoesein ziegenficker ja woonde hiervoor in Germania maar teveel turkie daar nu ik hier en heb 24 kind ik erg blij met u ook gratis groter huis? dankuwel hele goet mevrouw

  Like

 9. er komen zeker verkiezingen dan beloven ze weer van alles

  Liked by 1 persoon

 10. Hans van der Luit. Aalsmeer. zegt:

  Op al die punten die Jetta daar even noemt heeft de pvda juist de beurt voorbij laten gaan.
  Ik walg van zulke propaganda.

  Like

 11. boorzalf zegt:

  Nog een tip van Jetta,komt u als bijstandstrekker in bv. Amsterdam moeilijk rond? Neem een asielzoeker in huis en ontvang een Voedselbank VIP-pas. #tipvanjetta

  Liked by 1 persoon

  • Golden Girl zegt:

   hij is leuk, jammer dat die acteur niet meer in het programma Komt een man bij de dokter zit, maar als dit maar niet onze toekomst wordt, dat ze je gaan verplichten iemand in huis te nemen

   Like

 12. Steven zegt:

  Zo te zien moeten we dan maar massaal op de Partij van de Allochtonen stemmen..want dan krijgen je kinderen dus van alles GRATIS blijkt…
  Is dat ook niet de partij die iedereen die door heeft geleerd en tot zijn/haar 30e op school heeft gezeten te worden leeg gezogen, om zo het straatTUIG van tegenwoordig te financieren..en die dan vervolgens maar weer de hele dag op straat kan roepen…HEY HURRRR…en…Ik neuq juli allemal de moedere?

  Like

 13. Wachteres zegt:

  Is dit niet dezelfde trut pardon vrouw die voorstelde dat de ouderen een groentetuintje zouden aanleggen? Dan kon er namelijk flink gekort worden op de pensioenen.

  Ze vergat erbij te bedenken dat heel veel ouderen in een appartement wonen, veelal met een klein balkonnetje. Ze heeft blijkbaar ook geen idee hoe duur het wel is om in zo’n groentetuin te investeren en dat veel ouderen al moeite hebben om hun bloementuin in orde te houden.

  Een troost; de PVDA krijgt steeds minder zetels. Moge dit filmpje van haar ertoe bijdragen dat het zetelaantal van de PVDA razendsnel nog verder naar beneden dondert.

  Liked by 2 people

  • Mirjam zegt:

   Het allerergste is nog wel dat de ouderen, die door de regering gedwongen worden om thuis te blijven wonen, ook nog gedwongen worden om hypotheken af te sluiten op hun leeftijd om hun huis te laten aanpassen aan hun gebreken. Het is gewoon een schande.
   Mensen die misschien al jarenlang gewerkt hebben en willen genieten van hun pensioen, wat ook geen vetpot meer en áls ze überhaupt nog pensioen krijgen, moeten zich nu weer een schuld op de hals halen, omdat ze anders niet verder kunnen blijven wonen in hun eigen huizen. Schande!

   Like

   • BertG. zegt:

    Hoe kan je nou een hypotheek afsluiten als je na je 65-70ste geen lening meer krijgt.
    Ik denk dan eerder aan gedwongen verkoop.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ah kijk, ik had dit artikel gemist.

    Sinds gisteren kunnen ouderen in om en nabij honderd gemeenten geld lenen om, wanneer zij om verscheidene redenen zouden moeten verkassen naar een verzorgingstehuis, geldverslindende aanpassingen te laten maken in hun eigen huis.
    Wanneer men komt te overlijden, moeten de centjes aan de gemeente worden geretourneerd door middel van het verkopen van het huis. Zo worden de ouderen er wijzer van, maar de overheid nog net ietsje meer.
    https://www.powned.tv/artikel/leningen-voor-ouderen-die-thuisblijven

    Een lening van de gemeente om daarna toch hun huis te verkopen.
    Want van de bank kunnen ze niks meer lenen vanwege hun leeftijd.

    Like

  • BertG. zegt:

   Ik denk eerder andersom en dat mensen hier in trappen en dus PVDA gaan stemmen.
   Omdat er weer van alles gratis wordt belooft.

   Like

 14. N.E. Derlander zegt:

  Misschien kan Jetta Klijnsma van de PvdA eerst even de vraag beantwoorden hoe het toch komt dat er zoveel kinderen in die armoe terechtgekomen zijn.

  Het begon……………..met de “hervormingen” van D66, toen de wraak op de PVV door de Kunduzakkoordpartijen (D66, CDA, VVD, CU, SGP, GL), toen nog een aantal gedoogakkoorden met Rutte I (VVD en CDA) door de partijen (D66, PvdA, GL, CU, SGP), daarna het absurde en vaak onnodige bezuinigingsbeleid vooral betreffende Nederland en de Nederlanders van Rutte II, met gedoogsteun van D66, CU, CDA, SGP, GL en SP. Dat de bezuinigingen absurd waren blijkt wel uit de “meevallers” bij allerlei instanties (Zorgverzekeraars, gemeenten, het Rijk, enz.) en dan geen kleine meevallers, nee vele miljarden.

  En om nou op de valreep zo trots te gaan zitten verkondigen dat de partij het goed voor heeft met de kinderen, want structureel kruimels subsidie (wel even je armoe bij het loket etaleren) van de PvdA. Dat ze iemand zo gek gekregen hebben, die deze weerzinwekkende boodschap durft uit te dragen……duidt m.i. op schaamteloosheid van de boodschapper en paniek bij de PvdA.

  Like

 15. Als ik dat wijf zie denk ik altijd aan:
  “Terwijl ik de volgende fles opentrok, viel mij opeens weer het bezoek van dat artistieke wijf in gedachten, dat indertijd met een cineast of fotograaf was meegekomen; dat op karton schilderde, ‘heel goed verkocht maar er nooit moeite voor deed’ en dat, naar ik me nu weer woordelijk herinnerde, uit ons keukenraam naar huis en erf van onze buren had geloerd en gevraagd had: ‘Wonen daar ook mensjes?’
  ‘Ze moesten een brandende poppenwagen je kutwerk binnenrijden,’ had ik toen wel gedacht, maar om God weet welke laffe reden niet gezegd.”
  (Dank aan Gerard Reve)

  Like

 16. Theresa Geissler zegt:

  Ik zei het al eerder: Klijnsma is een overgebleven fossiel uit de jaren 30-crisis: Rond de verkiezingen uitpakken; lokmiddeltjes voor mensen, die je daarna weer 4 jaar kunt laten stikken! Walgelijk!
  Waarom hebben ze bij de PvdA die moestuin-heks niet meteen na die vreselijke blunder, toen, vervangen? Dat mens hoort in het huidige tijdsbestek niet thuis!

  Like

 17. Minderheid moeten we ten alle tijde voorkomen omdat de waardigheid, respect, betrouwbaarheid, vrijheid, liefde en verantwoordelijkheid e,a, nooit aangetast mogen worden omdat de AARDE niet aangetast mag worden en dat dat al bezig is moet gestopt worden door ons allemaal.

  Like

 18. Harry zegt:

  Als dat geval je aanspreekt met die lama-look dan wil. Je toch precies het tegenovergestelde ?

  Heb een zeer bemiddelde vriend die gratis een gebouw aan de voedselbank uitleent .
  Zijn dochter is een resolute harde tante die daar streng selecteert wie er wel en niet voor gratis voer in aanmerking komt .
  Nou zijn er echt wel arme mensen die buiten hun schuld en/of mogelijkheden daar volledig recht op hebben , hoewel dat eigenlijk een taak van de overheid zou moeten zijn .
  Die worden met plezier geholpen .
  Maar in mijn woonplaats zijn het overwegend moslims die met een grote bek eten opeisen .
  En een andere categorie zijn de Prius rijders , die dus al geen benzine hoeven te kopen , maar elektrisch hun gratis eten op proberen te halen .
  De andere categorie uitbuiters , onder het mom van milieubewust zijn .
  Schandelijk volk !

  Like

 19. Martin de Koning zegt:

  Toch wel apart dat deze demon jetta een jaar of twee propageerde dat alle bejaarden een volkstuintje moesten nemen om hun welstand te verbeteren , terwijl zij een schofterig groot kraakpand heeft gekraakt in haar linkse internazi tijd , dat is opgeknapt met overheidsgeld!

  Like

 20. Geen stem naar deze ratten partij, ze mogen allemaal opdonderen. van hun hebben wij niemand meer nodig .De achmed partij gaat aan diggelen.

  Liked by 1 persoon

 21. Kees zegt:

  Klote Wijf.

  Liked by 1 persoon

 22. Tistochwat zegt:

  Ze heeft het zelfs over een lekkere dikke winterjas voor alle kindjes; toe maar!
  En hoe zit het met de winterjas e.d. voor de bejaarden?
  Moet je die kop toch eens zien; wat ís ze tevreden met zichzelf.
  Lever maar eens 90% in van je veel te hoge inkomen, smerige rooie heks met je hypocriete tandem:

  http://www.geennieuws.com/2014/05/jette-klijnsma-vindt-contractbreuk-geen-probleem/

  [quote] En, voordat wij het vergeten, hoe gaat het met je AUDI SUV die je zo nodig moest bestellen, wagen van de zaak, weet je wel ? O, zeker wij waren het niet vergeten, je had een hoge instap nodig voor je handicap, dus gelijk maar een van de duurste auto van je collega’s uitzoeken. Nu weten wij wel wat van auto’s , voor de helft, en dat was sociaal democratisch geweest, had je een nog hogere auto kunnen bestellen, dus nog gemakkelijker, maar de gelegenheid maakt de socialistische dief. [/quote]

  Een paar gouwe ouwe tekstballonnen van me:

  O, wat heb ik een afschuwelijke hekel aan dat graaiende “socialistische” rotwijf!

  Liked by 1 persoon

 23. gewoon niet naar luisteren en stem pvv zo klaar als een klontje weg met de pvda en vvd en vooral pechhold dat oudjes wel een week in een poep luier kunnen liggen leg jij je ouders er maar in

  Like

 24. Bas zegt:

  Dat mens zelf zal het misschien goed bedoelen, maar de naïeve achterlijkheid waarmee ze het armen beleid heeft vormgegeven spreekt boekdelen.

  Like

 25. Republikein zegt:

  Links is een aangeboren hersenafwijking.

  Liked by 1 persoon

 26. D. G. Neree zegt:

  Hmm.. die 100 miljoen is dus bedoeld om een aantal liefdadigheidinstantie te versterken. Ik vraag me af hoeveel daar aan de strijkstok blijft hangen. En dit is natuurlijk een doekje voor het bloeden van de wonden die de PvdA zelf in de smaenleving aan het slaan is.

  Liked by 1 persoon

 27. D. G. Neree zegt:

  Ik heb nog even nagedacht, maar…. welke kinderen in Nederland hebben nu geen winterjas? Welkekinderen krijgen niks extra’s op hun verjaardag of 1 van de andere dingen die heks Jette opnoemt?
  Dat zijn natuurlijk de “vluchtelingen”kinderen! Die 100 miljoen is dus een verkapte “vluchtelingen”steun.

  Liked by 1 persoon

 28. Jan zegt:

  Trojaanse paarden

  Doodsbedreigingen aan adres van Celal Altuntas

  De Waddinxveense schrijver en voormalige PvdA-politicus Celal Altuntas (45) gaat aangifte doen van doodsbedreiging. Op internet werd de gevluchte Koerd dit weekeinde uitgescholden, vernederd en geïntimideerd voor zijn kritiek op de ‘knuffelcultuur van migranten’ in ons land.

  ,,In de afgelopen dagen word ik midden in de nacht en ‘s morgens vroeg anoniem op mijn smartphone gebeld en bedreigd dat mijn lijk in een koffer wordt gestopt omdat ik geregeld de vuile was buiten zou hangen’’, zegt hij. ,,Er wordt dan van alles naar mij gescholden: landverrader, haatzaaier, gifstrooier, hoerenzoon, hond.’’ Hij stelt ook dat Turken en Marokkanen hem een ‘kaaskop’ noemen die ‘de konten likt van Nederlanders’.

  http://www.ad.nl/groene-hart/doodsbedreigingen-aan-adres-van-celal-altuntas~a7993379/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s