“We raken de controle over de straat kwijt” – Merkel-Duitsland glijdt af naar wetteloosheid

screenshot_27

(Door: Siobhan McFadyen – Vertaling: E.J. Bron)

Gedurende de eerste maanden van 2016 pleegden migranten in Duitsland 142.500 delicten, zoals werd vastgesteld door de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst. Het land werd overspoeld door een golf van vreselijke geweldmisdaden met verkrachtingen, seksuele en lichamelijke overvallen, steekpartijen, inbraken, overvallen, diefstal en drugshandel. Daarbij komt dat duizenden mensen zijn ondergedoken, nadat ze op uitnodiging van de staatscheffin het land binnenkwamen.

Duitsland nam het afgelopen jaar meer dan 1,1 miljoen “migranten” op, waarmee delen van het land nu zwaar te kampen hebben op grond van de daarvoor niet aanwezige infrastructuur.

Langzamerhand dringt de bittere realiteit nu, een jaar voor de komende verkiezingen volgend jaar, door, waarbij rechts in de peilingen steeds populairder wordt en dreigt de CDU van mevrouw Merkel ten val te brengen.

Volgens een bericht van het “Gatestone Institute” geven politieagenten in veel delen van het land inmiddels toe dat ze op het randje van instorten staan. Het bericht stelt vast:

“De verkrachting van een 10-jarige in Leipzig, de grootste stad in de deelstaat Sachsen, toont de uit hun oevers tredende geweldmisdaden door migranten in de steden en dorpen overal in het land steeds meer aan.

Gedurende de eerste zes maanden van 2016 pleegden migranten 142.500 delicten, aldus de binnenlandse veiligheidsdienst. Dat komt overeen met 780 delicten door migranten per dag en daarmee met een stijging van bijna 40% in vergelijking met 2015. De cijfers zijn echter alleen maar gebaseerd op gevallen waarin de verdachten opgepakt konden worden.

Duizenden migranten, die het land binnenkwamen als ´asielzoekers´ of ´vluchtelingen´, doken onder. Bij hen gaat het vermoedelijk om economische migranten die onder valse voorwendselen naar Duitsland kwamen.

Veel van diegenen die opgepakt werden, hebben deelgenomen aan overvallen en gewelddadige overvallen.”

Volgens Freddi Lohse van de politievakbond in Hamburg beschouwen veel migrantendaders de toegevendheid van het Duitse justitiesysteem als groen licht om door te gaan met hun criminele gedrag. Hij zei:

“In hun thuislanden zijn ze gewend aan strengere straffen. Ze hebben geen respect voor ons.”

Tegelijkertijd gaf een vrouwelijke politieagent toe dat de agenten heftig aangevallen zouden worden en dat de rechtbanken een “grap” zouden zijn.

In een nieuw boek schrijft de Duitse politieagente Tania Kambouri:

“Weken, maanden en jaren heb ik gemerkt dat moslims, overwegend jonge mannen, niet ook maar het geringste respect tegenover de politie hebben. Als je op patrouille gaat met de auto word je verbaal door jonge moslims aangevallen. Dat laten ze met hun lichaamstaal zien en als je langs ze rijdt, komen beledigingen zoals “kut smerissen´.

Als we een verkeerscontrole houden, neemt de agressie nog verder toe, wat echter uitsluitend bij migranten het geval is. Het kan gewoon niet zo zijn dat de daders alleen maar de politieformulieren invullen, ons lichamelijk aanvallen, ons beledigen enzovoort, maar dat alles zonder gevolgen blijft.

Veel zaken worden gesloten of de daders worden met een voorwaardelijke straf vrijgelaten. Ja, hetgeen nu in de rechtbanken plaatsvindt, is een grap.”

In het jaar 2015 pleegden migranten 208.344 delicten, zoals bleek uit een geheim politierapport dat werd doorgespeeld aan “Bild”. Dit aantal komt overeen met een stijging van 80% in vergelijking met 2014 en betekent dat er in 2015 door migranten dagelijks gemiddeld 570 delicten werden gepleegd, of 23 per uur. Het rapport voegde er aan toe:

“Het toenemende gevoel van wetteloosheid werd door een peiling van YouGov van 24 oktober bevestigd, waarbij 68% van de Duitsers aangaf dat de veiligheid in het land de laatste jaren afnam.

Bijna 70% van de deelnemers zei op stations en in metro´s voor hun leven en spullen te vrezen, terwijl 63% zich tijdens grote openbare manifestaties onveilig voelt.”

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.express.co.uk
Door: Siobhan McFadyen

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op “We raken de controle over de straat kwijt” – Merkel-Duitsland glijdt af naar wetteloosheid

 1. Mirjam zegt:

  EJ, de laatste vier artikelen zijn fantastisch. Stuur ze door naar de Tweede Kamer, DWDD, RTL late night en PAUW. Dan hebben ze eens iets ‘echts’ om over te discussiëren, behalve hun politiek correcte leugenverhalen.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Dit leest het Nep Kabinet zeker nooit !!! En straks zeggen ze zeker: Wir haben es nicht gewußt ?

  Like

 3. Henk der Niederlander zegt:

  Tja leuk dat de politie weet te vertellen dat ze zich bedreigd voelen door de gelukzoekers
  De Duitse burgers hebben dat al jarenlang en als de Burger aangifte kwam doen gaf de Politie niet thuis.
  Het zou de Politie sieren in DLD maar ook in NL dat ze hun werk eens gaan doen en voelen ze zich in de steek gelaten door hun overheid dan een algemene Politie staking ertegen aan of dat nou toegestaan is of niet.
  Het zal dan ook inderdaad een paar dagen zeer onveilig zijn maar niet veel erger dan nu het geval is.
  Ik kan in ieder geval geen medeleven voelen voor de Politie die zich meer gedraagt als deurwaarder om de mensen financieel uit te kleden.
  Laat ze maar voelen wat de burger al jarenlang voelt sinds ze in de steek gelaten zijn door de hermandad.

  Like

 4. Golden Girl zegt:

  de Duitse trol sleurt ons en de andere landen ook mee in deze waanzin
  hoe kan dat afschuwelijke mens met zich zelf leven?

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  70 % van de deelnemers zegt voor hun leven te vrezen… en gemiddeld “maar” 18 % van de Duitse bevolking geeft aan op AFD te willen stemmen.
  Waar zijn die overige 52 % Duitsers ineens gebleven?
  Ook hier speelt ontegenzeggelijk angst een rol om te bekennen dat je AFD zult stemmen.
  Datzelfde gebeurt in Nederland.
  Mensen die zeggen op de PVV te stemmen worden geïsoleerd, gechanteerd, bedreigt, raken hun baan kwijt.
  Kortom, worden als paria’s gebrandmerkt en uit de samenleving gezet.

  Maar, alles is ’n kwestie van tijd. De rechtse geest is uit de fles en kan en zal er nooit meer in terug gejaagd worden…!

  Like

 6. ieznogoedh zegt:

  Blij dat ik in een klein stadje woon in de “Heimat”.
  De kerstmarkt in Keulen wordt niks dit jaar.
  Veel te link.

  Like

 7. BertG. zegt:

  Ze moeten er gewoon oplos gaan meppen, zo als ze gewend zijn in hun eigen landen.
  Maar ik zie dat hier nooit gaan gebeuren, en zo gaan steeds verder de grens opzoeken.
  En die is hier gauw bereikt.
  Een grote bek en een agressieve houding is voldoende, dan ben je binnen.
  En dan het liefst met een man of 50, kan niet meer mis gaan.

  Like

 8. Dan zegt:

  De (burger) oorlog begint voor de derde keer in Duitsland. Dit keer veroorzaakt door de dochter van een dominee.
  Is te verwachten na eeuwen lang nepchristendom. Hier kunnen ze er ook wat van. Liever de satan aanbidden en het het ingeschapen geweten, vroom dichtschroeien:

  https://www.eo.nl/geloven/nieuws/item/christelijke-politiek-in-2020-belangen-of-idealen/

  Like

 9. Je weet gewoon niet meer wat je hier nog aan kan toevoegen. Dit is gewoon diep treurig. Maar als 55% van de burgers toch nog met Merkel verder willen. Dan weet ik het niet meer.

  Like

 10. Peterdm zegt:

  Veel Duitsers stemmen CDU/CSU een aantal staan achter Merkel asielbeleid. Deze mensen schamen zich wat hun volk de joden heeft aangedaan, en dat is zeer zeer terecht. Maar de Duitse joden waren geen vluchtelingen, zij wonen en werken in Duitsland al voor eeuwen. Hitler ( een vegetarische socialist) zocht en kreeg hulp van de Islam. Mein kampf een verderfelijke boek geschreven door Hitler was in Nederland verboden omdat het opriep joden te vernietigen. De islamitische Koran geschreven door de Hitlers uit het jaar 632 roept hun onderworpen islam- jihadisten op om alles wat niet islamitisch is te vernietigen ( Christenen, Boedisten Hindustanen Joden et cetera alles moet volgens de koran vernietig worden. En kijk in Syrië nu, complete christelijke steden en dorpen zijn uitgemoord en hun vrouwen zijn sex slaven gemaakt door de Hitler/Islam aanhangers die zich jihadisten noemen.
  En Merkel laat het toe. Merkel moet een ontzettende hekel hebben aan Duitsers, evenveel als Hitler joden haat.

  Like

 11. Anna zegt:

  Straks gaat de politie in staking of komen veel agenten in een burn out….. dan heeft ” de straat” gewonnen… en ontstaat de algehele chaos…. een kwestie van tijd…. dit, is al zeer demotiverend voor de politie…..
  een totale ontwrichting van de maatschappij dreigt…..

  Like

 12. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 13. hendrikush zegt:

  Duitsland telt nu 20% meer mannen dan vrouwen dank zei de immigrantenimport.
  Dat mannenoverschot wil ook aan zijn trekken komen, dus hopla, tierlala.

  Like

 14. Jan zegt:

  Antifa Munchen is verbroederd met Merkel want meer Merkel/CDU betekent minder Duitsland en dus wordt het budget van Antifa door Merkel&co gespekt en is inmiddel €149.000 groot, geld dat wordt gebruikt om anderen, waaronder AfD te beschadigen.


  A.i.da., das Antifaschistische Informations- und Dokumentations-Archiv aus München, erhält seit dem jüngsten Beschluss der schwarz-roten Rathausmehrheit jährlich 149 000 Euro pro Jahr. Dieses Geld wird durch a.i.d.a. verwandt, um unter anderem Recherchen anzustellen, die der AfD schaden.

  http://www.metropolico.org/2016/11/27/antifa-muenchen-unterstuetzung-fuer-merkel/

  Like

 15. Jan zegt:

  SPD-Migrationsexpert Rüdiger Veit: Er zijn nog veel te weinig Syriërs in Duitsland, alle familie-aanhang moet ook nog komen om de ravage compleet te maken. 94.000 extra moet kunnen, aldus de doorgedraaide gek, die zegt dat als hij zijn zin niet krijgt samen met de linkse partijen zal samenzweren.
  https://www.contra-magazin.com/2016/11/spd-migrationsexperte-mehr-syrer-sollen-familie-nachholen-duerfen/

  Like

 16. Ron zegt:

  Ik zou me kunnen voorstellen dat de politie het na een tijd niet langer pikt dat de immigrantendaders zo makkelijk wegkomen met hun misdaden en op den duur een soort van private strafdienst opzetten, of na weer zo’n vrijspraak zo’n rechter eens te grazen gaat nemen door flink in elkaar te meppen met gummiknuppels.

  Like

 17. Jan zegt:

  Zwakzinnig Duitsland legt aan binnendringers uit hoe zij Duitse vrouwen moeten verleiden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s