Weigering tegenover de VN: Denemarken annuleert opname van nog meer “vluchtelingen”

screenshot_21

(Vertaling: E.J. Bron)

Denemarken, in de EU sowieso een van de landen met de meest rigide “vluchtelingen”wetgeving, trekt nu ook tegenover de Verenigde Naties aan de noodrem. Het land zal officieel niet nog meer “vluchtelingen” en “migranten” opnemen. De regering maakte nu een einde aan een VN-programma tot hervestiging van 500 “vluchtelingen” naar Denemarken. Men zou eerst “voor diegenen moeten zorgen die al naar Denemarken zijn toegekomen”, verklaarde de Deense minister voor Integratie, Inger Støjberg, dinsdag.

duits-zuerst

De staat zou “in economisch, sociaal en cultureel opzicht” de actuele situatie de baas moeten worden, voordat men nog meer mensen zou kunnen opnemen. Al in augustus had de minister aangekondigd dat de in het VN-programma voorziene opname van 491 “vluchtelingen” uitgesteld zou worden – nu is het officieel.

Denemarken heeft in 2016 ongeveer 5.700 “asielzoekers” opgenomen, aldus officiële informatie. In 2015 hadden meer dan 20.000 mensen een asielaanvraag ingediend. Sinds het begin van dit jaar zijn er volgens officiële cijfers meer dan 328.000 “vluchtelingen” over zee naar Europa gekomen. Denemarken heeft als reactie op deze ontwikkeling de grenzen gesloten en dit jaar talrijke aanscherpingen in het immigratierecht ingevoerd.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, Denemarken, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

14 reacties op Weigering tegenover de VN: Denemarken annuleert opname van nog meer “vluchtelingen”

 1. Dan zegt:

  Eindelijk toch een begin….

  Like

 2. Guardiacivil zegt:

  Hoe groot is de macht van een vieze club geleid door nog viezere leiders als de VN?

  Like

 3. Dit is toch ook de hele logica van dat vluchtelingen proces. Je doet wat je kunt, maar dan houdt het ook echt op.

  Like

 4. Geert zegt:

  Als Denemarken slim is trappen zij er 300.00 mossels uit. http://zembla.vara.nl/dossier/uitzending/undercover-in-de-deense-moskee

  Like

 5. Henk der Niederlander zegt:

  Het lijkt me niet echt een begin @ Dan het lijkt er meer op dat men even pas op de plaats wil maken om al deze gelukzoekers te verzorgen.
  In eerste plaats dat ze voorzien zijn van een huis en uitkering, en dat ze er dan weer vol regen aan gaan om hun land naar de kloten te helpen.

  Liked by 1 persoon

  • Dan zegt:

   Ergens moet toch een begin worden gemaakt. Een andere optie wordt dan een vast en zeker komende burgeroorlog waar niemand blij van wordt. Voor islamieten een normale zaak maar voor fascistische, racistische en op de bank zittende witte blanken? Dat wordt nog wat… Aanbidder van de dood tegen linkse en schijnchristelijke lafaards. De uitkomst weet ik nu al.

   Like

 6. dees zegt:

  Na dit gezegd hebbende door de Denen, wordt het nu tijd om Denemarken op te schonen van al het voornamelijk Islam-schorum dat over de scheef is gegaan het land uit te zetten.

  Like

 7. eindelijk verstandig geworden , net zoals Hongarije

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Eindelijk ontwaakt er een land, nou de rest van die debiele politici nog !!!

  Like

 9. Mirjam zegt:

  Sommige landen zijn nog té ‘schuchter’ en voorzichtig om het beleid rigoureus te veranderen ten opzichte van wat de EU en de VN van het wil. Maar de Balkanlanden hebben zich samen gegooid en vormen nu een front en Denemarken durft nu de eerste stappen te zetten richting bevrijding.
  Het zal niet lang meer duren voordat HEEL Europa dit doet. Overal, in welk land ook in Europa, zijn als rellen geweest. HET GAAT GEBEUREN, WE VERLATEN HET ZINKENDE SCHIP EU.

  En de eerste die van de elite gaat vertrekken is tevens die welke grootste voorstander van de EU was: Juncker. En de rest zal volgen. De overbetaalde baantjes worden gedumpt en ze verdwijnen de anonimiteit van het bedrijfsleven in, waar ze uiteraard ook weer overbetaald zullen worden en hun schimmige spelletjes ondergronds door kunnen plannen. De Bilderberggroep en Soros zal hen zeker daarbij helpen en een grote steun zijn. Merkel zal af geserveerd worden en kan in Argentinië van haar oude dag gaan genieten, samen in het gezelschap van oude bekenden. FREEDOM! GOD BLESS THE NEW EUROPE!

  Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   Ik denk dat je je toch vergist @ Mirjam want de landen die zich verzetten tegen de Europese regelgeving zijn de zogenaamde Visegrád landen zeg maar de oud oost Europese landen.
   Daar vinden ze het prachtig dat Europa hen van alle kanten helpt om hun infrastructuur op orde te krijgen maar verder hebben ze het val dood aan Europa en al wat erbij hoort.
   Op het moment dat de geldstroom van Europa stopt zal Europa zien wat voor vlees ze in de Visegrád kuip hebben

   Liked by 1 persoon

   • Mirjam zegt:

    Visegrád landen of niet, Henk, maar hun gevoel voor wat goed is voor hun volk, voor hun land, weegt zwaarder dan welke hulp voor hun infrastructuur dan ook. Dat bewijzen ze nu maar weer, door de poot stijf te houden tegenover de VN en dus ook tegenover de EU.
    Orban heeft, van begin af aan, getoond en gezegd lak te hebben aan de dictatuur van de Brusselse elite. Hij heeft dit temeer bewezen door openlijk Trump te steunen in zijn gooi naar het presidentschap. En Trump op zijn beurt vergeet dat niet.
    Orban is een intelligente man, die niets opheeft met hielenlikkers en waanzin politiek, die hem opgedrongen wordt door de EU en de rest van de leiders en landen van de Visegrád hebben dit ook niet. Zij staan als een front naast elkaar en ook al zijn het ‘arme’ landen, ten opzichte van de rijkere kant van Europa, toch zijn zij het die het meest te verliezen hebben: hun identiteit en dat vertikken ze.

    Het weinige wat ze hebben is voor hun volk. ZIJ zijn, juist door hun armoede, soeverein in hart en ziel gebleven en ze hebben vroeger onder dictatuur geleefd en willen dit niet meer. Bij hun staat hun volk op de eerste plaats en zo hoort het. Fantastisch dat ze Brussel meedelen dat zijzelf beslissen wat ze met hun grenzen en de opname van immigranten doen. Ze willen de Europese grenzen dicht. DAT IS HUN GOED RECHT.
    De EU en VN bezitten onze Europese landen niet, dat denken ze wel, maar dat is niet zo.
    Door hun actie van samenhorigheid, zal de rest van Europa ook volgen, let maar op.
    Italië heeft nu al bijna een burgeroorlog en die zal er ook komen als de Italiaanse regering hun eigen volk blijft verraden. Overal in Europa is de weerzin tegen nog meer dictatuur, nog meer zogenaamde vluchtelingen en nog meer islamterrorisme en immigratie buiten proporties en dat zullen ze weten. Het duurt niet meer lang, de grens is bijna bereikt en dat is fantastisch!

    Like

 10. Republikein zegt:

  , de grens is bijna bereikt en dat is fantastisch!

  Like

 11. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s