Zaak tegen tuigvlogger Ismail Ilgun om bedreiging raadslid geseponeerd

screenshot_14

(Door: Annabel Nanninga)

Ondanks de video van het ‘incident’ is er volgens het OM niet voldoende bewijs

RTV-NH laat weten dat de Zaanse Tuigvlogger Ismail Ilgun niet wordt vervolgd voor het bedreigen van het raadslid Democratisch Zaanstad Juliette Rot (foto). Op de beelden was duidelijk te zien hoe Ilgun en zijn kompanen de vrouw intimideerden en uitscholden, maar het OM ziet niet voldoende bewijs voor vervolging. Ilgun en zijn vrienden kwamen afgelopen zomer in opspraak omdat zij al maanden de Zaanse wijk Poelenburg terroriseren en dit ook filmen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Zaak tegen tuigvlogger Ismail Ilgun om bedreiging raadslid geseponeerd

 1. Steven zegt:

  Was die tuigvlogger nou een blanke Nederlander geweest, dan had het OM al 8 verschillende aanklachten bedacht waarom je vervolgd zou moeten worden.
  Nu betreft het een Allahtoon..en dan kunnen ze vaak genoeg geen aanleiding of bewijs vinden om er een zaak van te maken.

  Liked by 2 people

 2. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  OM is sharia-minded

  Like

 3. Ildiko zegt:

  VIDEO !!!!!volgens een linkse NL gutmench deze MERKEL PARELTJE HEEFT AL EEN BAAN GEVONDEN !!!!!!!! maar werken????????http://napimigrans.com/88video-igy-dolgozik-merkel-munkaeropotlo-afrikai-gyongyszeme/

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Lachwekkend gebrek aan creatieve intelligentie.
   De grote massa is dus zo…
   Vandaar dat ze nog steeds in het stenen tijdperk hokken.
   Net als de moslims.
   Agressie komt daardoor in de plaats van zèlf kunnen denken.
   Vandaar dat geloven bij hun vertaald wordt in wraak en chantage.
   Dat zit in hun genen en kan pas na vele honderden jaren veranderen…
   Zal niet gebeuren!

   Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  De viduo in kwestie bekeken en de indruk gekregen,dat ze het geen afdoende bewijs vonden, omdat de intimidatie uitsluitend verbáál bleef en de hufter verder voornamelijk met z’n camera stond te spelen.Kennelijk moet iemand eerst halfdood geslagen worden, eer er sprake is van zoiets als ‘intimidatie.’ Tenslotte is het geen autochtóón, hè…….

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Mensen, en dit is nou onze “rechtspraak” !! Je zal in het buitenland maar moeten vertellen dat je nederiglander bent. Wat een Bananenrepubliek !!!

  Like

 6. En zo gaat het gewoon maar door.

  Liked by 1 persoon

 7. N.E. Derlander zegt:

  Zou die allochtoonse man uit Zaanstad, die vanaf z’n balkon glas gooide naar een verslaggever van POW-news a opgepakt zijn? Zal wel niet, heet waarschijnlijk geen Erwin Lenstra. Naast deze allochtoonse aanslagpleger stond zijn vrouw met hun kleine kind op haar arm. Weinig gehoord van de Goedmenschen, die wel grote ophef maakten over de man, die met z’n dochter op z’n arm de dames de waarheid zei, toen zij zich uitspraken voor een AZC in de achtertuin van anderen…..

  Wat een ziek land is Nederland toch aan het worden.

  Ik stem PVV.

  Liked by 1 persoon

 8. mahoog zegt:

  OM wil straks aan de bak blijven …alleen die witte bef afleggen en een soepjurk aantrekken….hun denkwijze is er klaar voor.

  Like

 9. OphEUffen zegt:

  Wilders vervolgen en dit heerschap laten lopen? Duidelijker kan het OM de ernst van de situatie in Nederland niet benadrukken. Een gevoel van totale verbijstering maakt zich van mij meester.

  Like

 10. Ik heb recent meerdere (openbare) zittingen bijgewoond in de Utrechtse rechtbank maar als het om “zielige’ allochtonen gaat wordt er direct met 2 maten gemeten en krijgen ze ondanks een duidelijk daderschap doorgaans een slachtofferrol opgelegd. Hooguit een werkstrafje of een verlengde voorwaardelijke veroordeling als het om recidivisten gaat. Dat heb je nu eenmaal met PvdA en D66-rechters (Bron Volkskrant 24 maart 2016)

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Al dit soort lieden weten donders goed wat “het Projek”t inhoud en zij passen de regels toe met ondermijnen van de rechtstaat en de burgers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s