Die Linke bejubelt een massamoordenaar

screenshot_60

(Vertaling: E.J. Bron)

Er gaat nauwelijks een maand voorbij, waarin Die Linke in het Duitse parlement geen interpellatie tot de Duitse regering richt om haar zorgen over rechts-extreem geweld en vooral over de slachtoffers van dat geweld uit te drukken. Die Linke liggen mensen na aan het hart voor zover ze slachtoffers zijn van rechts geweld. Bij links geweld ziet dat er echter anders uit. De slachtoffers van links geweld komen in de rozerode commune niet voor.

Wie in de jaren-50 of de jaren-60 is geboren, is met Fidel Castro opgegroeid en natuurlijk met Che Guevara. Fidel, de sigarenliefhebber, die zijn revolutie na haar succes tot een marxistisch-leninistische revolutie heeft verklaard, en tegenstanders van zijn politiek graag voor een serie geweren liet opstellen en doodschieten. Waar gehakt wordt, vallen spaanders, aldus denkt men als jonge mens. Dan wordt men volwassen en ontwikkelt een moraal, een moraal die zegt dat men zelf niet ook niet graag aan de verkeerde kant van de geweerlopen wil staan en dit daarom niet per se het keuzemiddel is als het erom gaat je politieke overtuiging door te drukken.

Je wordt volwassen en ziet Fidel als datgene wat hij is, een staatsman met bloed aan zijn handen, een massamoordenaar die niet veel onderdoet voor diegenen die in Den Haag voor de rechtbank staan.

Alleen bij Die Linke wordt men óf niet volwassen óf bij Die Linke is men van mening dat de strijd voor linkse waarden het rechtvaardigt mensen te vermoorden, massa´s van hen, ongeveer 100.000, aldus de actuele schatting van de doden die het regime van Fidel Castro te verantwoorden heeft. De meeste van hen zijn op de vlucht omgekomen, vele duizenden werden op bevel van Castro geëxecuteerd.

Dat Fidel Castro een massamoordenaar was, kun je dus getroost als feit beschouwen. Zelfs onder de restrictieve aannames van het Cuba Archive Project, dat alleen maar doden registreert die door twee onafhankelijke bronnen als doden van het regime bevestigd werden, is hij dat: 9.240 bevestigde regimeslachtoffers hebben de medewerkers van het Cuba Archive Project in de weinige jaren van zijn bestaan al met naam geregistreerd en onafhankelijk bevestigd. Dat volstaat voor het predicaat “massamoordenaar”.

En het volstaat om door Die Linke bejubeld te worden, want, net zoals alle linksen, gaat het ook Die Linke heel duidelijk niet om mensen, maar om het feit haar politieke regime door te drukken. Of daarbij een paar of een paar duizend mensen in het zand bijten, is gewoon irrelevant.

“Bedankt Fidel voor je levenswerk”, prijkt er op de de site van Cuba di, een werkgemeenschap binnen de partij Die Linke die zich inzet voor “materiële solidariteit met het socialistische Cuba, dus niet voor de mensen die in Cuba wonen. Het partijbestuur van Die Linke maakt van Fidel tegelijk een voorvechter voor de landelijke gezondheidszorg en voor een betere wereld:

“Een betere wereld zonder uitbuiting en onderdrukking is mogelijk! Dat was de vaste de overtuiging van Fidel Castro. Veel jonge mensen werden in de jaren-60 door het enthousiasme van de Cubaanse revolutie geïnspireerd, luist in hun twist met het overmachtige Amerikaanse imperium.

De Cubaanse revolutie bevrijdde Cuba van een bloedige dictatuur onder Fulgencio Batista, die meer dan 30.000 mensen had gedood. Cuba was daarvoor een plaats waar de Amerikaanse maffia in- en uitliep. Grootgrondbezit, vaak in handen van Amerikanen, buitte de landarbeiders mateloos uit. Zwarten waren onderworpen aan een systeem van racisme. Nooit kreeg de plattelandsbevolking een arts te zien en het aantal analfabeten bedroeg meer dan 70%.”

Zeer zeker heeft Fidel Castro een betere wereld gecreëerd voor diegenen die zijn regime overleefd hebben en ingebonden waren in zijn netwerken van begunstigers. Voor al diegenen die het slachtoffer van hem zijn geworden, duidelijk niet. Dat vergeet men bij Die Linke, die zich opnieuw onder de retoriek van de arbeider- en boerenstaat heeft verzameld, gekruid met een militante vorm van het antiamerikanisme. Vroeger hebben we gedacht dat het vreselijk is hoe gemakkelijk het linkse partijbeulen lukt om zelfs een massamoordenaar als Fidel Castro heilig te verklaren, nu vinden we dat niet meer zo verschrikkelijk, maar kenmerkend. Kenmerkend voor de aanhangers van een politieke leer die over lijken gaat als het er om gaat de “betere wereld” [voor diegenen die linkse heerschappij van plan zijn], dus datgene wat linksen als de “betere wereld” beschouwen, te creëren. Desbetreffend kun je niet meer schrikken, maar je alleen nog maar walgend van deze inhumane en mens-vijandige houding afwenden.

Bron:
https://sciencefiles.org

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, Communisme, Cuba, Duitsland, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, onwetendheid, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Die Linke bejubelt een massamoordenaar

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Die Linke, daar noemt men ook nogal wat op!
  Staan zelfs uiterst links van die Grünen; betreuren ronduit de teloorgang van de voormalige DDR en streven naar herstel ervan. Zijn, geloof ik, rechtstreeks voortgekomen uit de SED.
  Sarah Wagenknecht is er de meest vooraanstaande representatrice van. Maar ze zal zich er tóch bij moeten neerleggen, dat de DDR als zodanig nooit meer terugkeert, jammer, maar helaas!
  Voor een Realist is deze groepering bijna even verwerpelijk als de islam, zoals alle groeperingen, die in plaats van van het individu, van de groep uitgaan en staan voor “de maakbare mens/maatschappij.”
  Maar het is met dergelijke stromingen, zoals met “Het Water”: “Hij vecht, maar hij zal nóóit meer winnen!”

  Geliked door 2 people

   • Theresa Geissler zegt:

    Ah juist. “Das musste ja kommen.”
    Je herkent je er dus niet in, Nee, ene JK ook al niet. Wát hij er op sommige momenten ook over pleegde uit te braken.
    Maar ík wel. Een beetje, althans, maar tóch…….
    Luister, de grens ligt nogal subtiel, maar hij ligt er:
    Je hebt gelijk, zolang het over die totaal doorgedraaide wijven gaat, die feministisch èn links willen zijn en daartoe zelfs geneigd zijn, een lans te breken voor de islam, máár:
    Als je zelf MAN bent: Kijk uit, dat je dan niet gaat oordelen over datgene, wat dan weer nèt buiten jouw terrein ligt.
    Probeer geen “rust” of “stabiliteit” te creëren voor vrouwen, waar door henzelf niet om gevraagd is; probeer niet te bepalen, welke taken hen het beste liggen, of daarover te oordelen, ook niet voor hun “eigen bestwil,” ook niet met de “beste bedoelingen.”
    Iedereen vergaloppeert zich wel eens ergens in, ook daarin, maar probéér er op te letten: Oordeel als man níet over wat het beste zou zijn voor een vrouw!
    Bedenk: Uiteindelijk doen de moslims hetzelfde, althans ze benoemen het zo. En we zien zelf, waartoe dat bij hen leidt.
    Het is daarom, tenminste volgens mijn mening, dat een principiële islamcriticus er op let om die grens NIET te overschrijden. En op het moment, dat je gaat zeggen: Vrouwen zijn daar of daar toch iets minder geschikt voor, dóe je dat. In deze tijd kán dat niet meer.
    Probéér iedereen, man of vrouw, op de eerste plaats te zien als MENS en laat hem zijn éigen grenzen bepalen.
    Dat is mijn mening en ik zie nog steeds geen reden om daar op terug te komen.
    Nogmaals: Het gaat vaak ongemerkt, maar het ís er daarom wèl. En het moet zoveel mogelijk de kop ingedrukt worden, dat is mijn eerlijke mening.

    Geliked door 1 persoon

   • @Theresa_Geissler

    Ik moet ter verdediging van De Echte Man toch even wijzen op het door mij gestelde:
    …waar vandaan ze het hele heelal besturen. Wij weten zelfs dat zo er een god bestaat dat het dan een Godin is met hoofdletters..

    We kunnen het denk ik wel eens zijn dat iedereen en alles met z’n (m/v/x) poten en verderfelijke sprookjes van onze vrouwen (en kinderen om ’t niet te saai te maken) afblijft op straffe van een consultatie waar zelfs de duivel himself nog nachtmerries van zou krijgen. Met mannen heb ik minder consideratie want die kunnen wel voor zichzelf zorgen zeggen ze en dat kun je zien aan de teringzooi waar we momenteel in zitten.

    In een ver verleden was ik als varensgezel even de kroeg in op Katendrecht waar een stelletje de hele avond ruzie zat te maken. Na sluitingstijd, buiten, peerde die vent het meisje keihard voor haar ster. Gelukkig was ik nogal naief in die tijd dus ik begon als een ware Ivanhoe de prinses te ontzetten en het mannetje in elkaar te slaan tot ik opeens een keiharde en pijnlijke hengst tegen mijn achterhoofd kreeg. Van het meisje dat vond dat ik met de poten van haar kerel af moest blijven. Waarmee ik maar zeggen wil dat er ook gekke wijven zijn die niks zien in onze aangeboren behoefte tot het beschermen van weduwen en wezen.

    Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 4. ieznogoedh zegt:

  Alle linkse samenlevingen, aangevoerd door hun respectievelijke leiders, hebben in de loop der jaren vele miljoenen hete leven gekost. Ik noem een paar leiders bij naam. Hitler, Stalin, Mao, Pol Pot, Che Guevara en inderdaad Fidel Castro.
  Daar tegenover weet de linkse kerk dan doden door Pinochet te zetten en, niet te vergeten, wel zo ongeveer 14 doden door die twee rechtse klunzen in Duitsland. Maar goed, die 14 waren immigranten en daarenboven ook nog eens in meerderheid mislim, dus vreeeeselijk dat rechtse extremisme, daar moet voor gewaakt worden, dat moet bestreden worden.
  Links heeft nooit anders gedaan dan onwelgevalligen over de kling te jagen.
  Ik las eens een reactie van een vrouw die, nadat zij erop gewezen werd dat een socialistisch leider zoveel doden op zijn geweten had, een echt linkse reactie gaf: dan ben je geen socialist.
  Met dat soort mensen is niet te praten. Zelfs een gehoorapparaat zal de boodschap niet doen aankomen. Hun oren zitten gewoon aangeboren dicht voor realistische geluiden.

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Links koesteren nou éénmaal graag vele moordenaars, want de meeste massa moordenaars waren links !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s