Een Italiaans onderzoek stelt vast: “Meer immigranten = meer criminaliteit”

screenshot_37

(Door: Thomas D. Williams – Vertaling: E.J. Bron)

Er bestaat een rechtstreeks verband tussen het aantal immigranten dat een land binnenkomt en de toename van de criminaliteit. Dat blijkt uit een onderzoek waarover woensdag in de Italiaanse krant “Il Giornale” werd bericht. In het artikel met de naam “Meer immigranten – meer criminaliteit” worden resultaten van een onlangs door de “Confcommercio groep” uitgevoerd onderzoek geciteerd, waarbij een statistisch verband werd gevonden tussen misdaden en immigratie.

inselpresse

Uit het onderzoek bleek dat de criminaliteit in een bepaald gebied met 0,4% toeneemt als de immigratie met 1% stijgt.

Daarbij komt dat er volgens het onderzoek sprake is van 4,3 criminelen op 1000 Italianen, terwijl dit aantal bij legale immigranten met 8,5 criminelen op de 1000 tweemaal zo hoog is. Nog alarmerender is het feit dat het criminaliteitscijfer onder illegale immigranten meer dan 50% bedraagt (148 criminelen op de 247 personen).

Een van de meest verontrustende resultaten van het onderzoek is dat het criminaliteitscijfer in het noorden van Italië, waar sprake is van de hoogste concentratie immigranten en “asielzoekers”, voor het eerst hoger was dan dat in het zuiden.

Behalve het verlies aan omzet, de kosten voor verwondingen, stijgende verzekeringspremies en kosten voor beveiligingsmaatregelen, hebben misdaden bij Italiaanse winkels kosten van € 26,5 miljard veroorzaakt, aldus het onderzoek. Dit ging met € 8,1 miljard vooral om handelaars, restaurants moesten € 5,6 miljard betalen, vals geld heeft een schade aangericht van € 3,5 miljard en de kosten van winkeldiefstal bedroegen eveneens € 3,5 miljard.

Officiële cijfers van het nationale statistiekbureau (ISTAT) en het ministerie van Binnenlandse zaken laten ook een toename van zware misdaden zien, zoals afpersing, woekeren met rente en bedreigingen, die van 22 gevallen per 1000 winkels in het jaar 2010 toenamen naar 24,1`gevallen in het jaar 2014.

Volgens het onderzoek werd in 2016 één op de tien Italiaanse winkels bedreigd of geïntimideerd met het doel om beschermingsgeld af te persen, waarbij 61% van de winkeliers besloot om te betalen, teneinde problemen te voorkomen.

Het onderzoek, wat onder 900 winkels werd uitgevoerd, kwam erachter dat de zwaarst gedupeerde sectoren die voor levensmiddelen (14%) en openbare dienstverlening (12%) zijn. Meer dan een vierde deel van de winkeliers hebben verteld dat de veiligheidssituatie voor hun winkel het afgelopen jaar verslechterd is, waarbij dit aantal bijzonder hoog was in het noordoosten en het zuiden van het land.

Tijdens een voordracht op de Confcommercio conferentie deze week heeft de president van de groep, Carlo Sangalli, gezegd dat “vals geld, illegale handelaren, afpersing en roof verantwoordelijk zouden zijn voor het verlies van 180.000 arbeidsplaatsen.”

Sangalli riep de regering ertoe op om de straffen “tegen iedere vorm van wetteloosheid” stringenter uit te voeren.

Zoals “Breitbart” deze week al berichtte, staat Italië op het punt dit jaar het eigen immigratierecord van afgelopen jaar te overtreffen. Sinds 1 januari 2016 zijn er meer dan 168.500 migranten op de Italiaanse kusten geland en daar komen dagelijks honderden bij.

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.breitbart.com
Auteur: Thomas D. Williams

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, Immigratie, Italië, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Een Italiaans onderzoek stelt vast: “Meer immigranten = meer criminaliteit”

 1. Hoe komen ze erop. dat is toch de logica. In Europa valt meer te halen dan waar ze vandaan komen. Ze lijken te gaan ontwaken, nu nog actie gaan ondernemen.

  Like

 2. Jan zegt:

  Das haben Sie ja blitzschnell übersetzt, Herr Bron Alle Achtung!

  Like

 3. ReaGluurder zegt:

  Moest dit onderzocht worden! Jee, dit is toch al 40 jaar bekend! Hoe wereldvreemd kun je zijn!!

  Liked by 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Zo schijnen er ook nog mensen te bestaan die zich afvragen of water nou echt nat is, zo als vele beweren.

   Like

  • ieznogoedh zegt:

   Natuurlijk moet zoiets onderzocht worden. Ook al weet elke Jan Kwisperbiebel van drie hoog achter dit al lang. Ieder weldenkend mens kan dit op zijn klompen aanvoelen, en ja, ook politici want zo stom kan iemand niet zijn. Dat kan dan niet anders betekenen dat er bij die politici een verdorven kwaadwilligheid achter de hele gang van zaken steekt. In ieder geval moeten die landverraders hun straf niet kunnen ontlopen.

   Vast en zeker gaat er een reactie op dit rapport komen. Een reactie van de gutmenschen die, zonder twijfel met stevige “feiten” zullen onderbouwen dat als het al zo is dat meer immigranten meer criminaliteit betekent, dit toch enkel en alleen te wijten is aan de autochtone bevolking die de immigranten niet vriendelijk welkom heten, hun vrouwen en dochters niet ter beschikking stellen, zich niet aan de immigranten aanpassen, immigranten discrimineren en hun baan niet afstaan zodat een immigrant kan werken (alsof immigranten daarvoor gekomen zijn) en dan zeg ik nog maar niets over de rascistische autochtonen die hun huis niet beschikbaar stellen om immigraten op te nemen of, beter nog, er zelf uittrekken om immigranten een ongestoord woongenot te gunnen.
   Ben ik nog iets vergeten of is dit het wel zo’n beetje?

   Liked by 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Er zijn er immers nog genoeg, die het niet WILLEN weten. Want dat zou onder meer inhouden, dat ze Wilders logischerwijs niet langer zouden kunnen verketteren, aangeven en laten veroordelen vanwege die vráág over ‘meer of minder Marokkanen.’

   Like

 4. Jade zegt:

  Het lijkt me niet dat je een HBO-opleiding nodig hebt,
  om tot dezelfde conclusie te komen…

  Like

 5. koddebeier zegt:

  De domheid regeert !!

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Verdienen de neuro chirurgen, apothekers en atoomdeskundigen uit Aleppo zo weinig dat ze moeten bijbeunen met proletarisch winkelen en aanverwante multiculturele activiteiten.

  Al die onderzoeken zijn voor de bühne en om tijd te rekken. Het projekt van bevolkingsuitwisseling is immers nog niet volbracht. De afgelopen 50 jaar is onderzoek op onderzoek gevolgd met nul resultaat voor de samenleving. Sterker het is allemaal erger geworden. Onderzoeken betaald met subsidie zijn leuk voor de bevriende onderzoekburaeu’s en consultancy. Het elitaire goedmenselijke ons kent ons cirquit weet drommels goed hoe ze de belastingopbrengsten van het grauw onder elkaar kunnen verdelen.

  Like

 7. Gerrit Tienkamp zegt:

  Reblogged this on NEWS GURU by G. Tienkamp and commented:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s