Eerste Hongaarse gemeente verbiedt moskeeën en hoofddoekjes

screenshot_49

Burgemeester Toroczkai speelde onlangs in de korte video ‘Boodschap aan illegale immigranten in Hongarije’, waarin hij samen met een aantal stevig gebouwde mannen in auto’s, op motoren, paarden en zelfs in een helikopter migranten probeert af te schrikken om de grens over te steken.

(Door: “Xander”)

Hongaarse premier Orbán blijft Brussel weerstaan en zegt dat alle illegale immigranten in Europa weer terug naar hun eigen landen moeten worden gestuurd – ‘Leven in Europese landen die nu moslimmigranten toelaten, zal over een paar jaar voorgoed veranderen’

Burgemeester Toroczkai speelde onlangs in de korte video ‘Boodschap aan illegale immigranten in Hongarije’, waarin hij samen met een aantal stevig gebouwde mannen in auto’s, op motoren, paarden en zelfs in een helikopter migranten probeert af te schrikken om de grens over te steken.

De Hongaarse premier Viktor Orbán heeft opnieuw duidelijk gemaakt dat zijn land niet zal meewerken aan het Brusselse migranten-verdelingsplan. Hij onderstreepte andermaal dat Hongarije volledig de controle wil behouden over wie wel en wie niet tot het land wordt toegelaten. Illegalen moeten sowieso terug naar hun eigen landen worden gestuurd, waarbij (moslim)migranten worden bedoeld die zonder papieren de grens zijn overgestoken – met andere woorden: bijna allemaal. Ondertussen heeft de eerste Hongaarse gemeente besloten om alle openlijke uitingen van de islam te verbieden, inclusief moskeeën en hoofddoekjes.

Lees verder>>>
(h/t “Henk der Niederländer”)
ksander-nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Christendom, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Moslims, Nationalisme, Patriottisme, soevereiniteit, Verzet, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

14 reacties op Eerste Hongaarse gemeente verbiedt moskeeën en hoofddoekjes

 1. Thoth zegt:

  (..)Ondertussen heeft de eerste Hongaarse gemeente besloten om alle openlijke uitingen van de islam te verbieden, inclusief moskeeën en hoofddoekjes.

  Prima én fantastisch. Nu naar 15 maart en Nederland dus ook.

  Liked by 1 persoon

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Prima actie. Moge de rest van Europa snel volgen.

  Liked by 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  De uitwassen die onze samenleving bedreigen : linksgroen, links-liberaal en islam.
  Als we hen niet stoppen zal onze vrije samenleving ten onder gaan !

  Like

 4. Henk der Niederlander zegt:

  In Frankrijk denken ze het ei van Columbus opnieuw gevonden te hebben.
  Daar zijn ze helemaal gek geworden.

  Like

  • Golden Girl zegt:

   Henk, mis ik iets? u heeft het over Frankrijk en dit filmpje gaat over een Duitse dame, pluim voor de verslaggeefster dat ze haar niet in de rede valt

   Like

   • Henk der Niederlander zegt:

    Foutje mijnerzijds de bedoeling was een ander filmpje maar Ik weet niet waar Ik het gelaten heb.
    Waar gewerkt word worden fouten gemaakt

    Like

 5. A.J. de Koning zegt:

  Ik hoop dat een aantal andere landen dit voorbeeld volgt, hoe meer hoe liever. De asielindustrie zal er wel schande van spreken maar het is de hoogste tijd dat hier ook iemand ze de voet dwars zet,
  hoe eerder het verkiezingstijd is hoe beter, dan kun je als je op straat wordt aangeklampt door PVDA sympathisanten lekker je mening geven.

  Like

 6. Jan zegt:

  Ook geen jilboobs

  Like

 7. Golden Girl zegt:

  een man naar mijn hart die Toroczkai, hij wil gaan doen wat ze hier niet durven, ik vind een moskee in dit land al belachelijk, ze zijn doorgeschoten in Den-Haag, zijn er katholieke kerken in hun landen, ik neem aan van niet en in dit K.T land kan alles maar, mits je een witte hier geboren autochtoon bent, ik wil meer meer Toroczkai

  Like

 8. Jean zegt:

  Gelukkig dat er nog politiekers rondlopen met een rechte rug.
  Veel gemeenten en steden zullen volgen en hopelijk héééééééél snel, die barbaarse gewelddadige perverse smeerlapperij moet eruit.

  Like

 9. Mary zegt:

  Geweldig en zo snel mogelijk het land uit, ze houden van hun land en bevolking. Is hier niets van te merken (behalve Wilders die onvermoeibaar door strijd).

  Like

 10. Is in een woord GEWELDIG !!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s