Opnieuw schietpartijen in crimineel en gewelddadig Zweden, opnieuw bende gerelateerd

screenshot_40

(Door: Bert Brussen)

In Malmö en Gotenburg begint politie grip op criminaliteit te verliezen

Opnieuw slachtoffers bij bende gerelateerde schietpartijen in de steeds crimineler en gewelddadiger Zweedse steden Malmö en Gotenburg. Op vrijdagavond werd in Gotenburg een 20-jarige man neergeschoten. Hij raakte zwaar gewond. In Malmö werd in de nacht van vrijdag op zaterdag in een illegale club een 30-jarige man neergeschoten. Ook dit slachtoffer raakte zwaar gewond. De politie gaat uit van bende gerelateerd geweld en sluit niet uit dat de slachtoffers zelf ook hebben geschoten.

Malmö en Gotenburg gaan steeds dieper gebukt onder bendegerelateerde criminaliteit, grof geweld en liquidaties. Vooral in de in meerderheid (soms zelfs tot 90%) door migranten bewoonde buitenwijken van de steden verliest de politie de macht over de straten.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

11 reacties op Opnieuw schietpartijen in crimineel en gewelddadig Zweden, opnieuw bende gerelateerd

 1. Ze komen er nu langzamer hand achter wat zij hebben binnen gehaald, er meteen uit flikkeren.

  Like

 2. Steven zegt:

  Dat komt ervan als je als LINKSE RANDDEBIELEN alleen maar HAATKOPPEN blijft importeren en de vrouwen met bordjes op straat staan “RAPEFUGEES WELCOME”.
  En nu het allemaal uit de hand loopt oogt men zéér verbaast.
  Een kleuter had al deze ellende al kunnen voorspellen…maar hier in nederig Europa hollen ze liever pas later achter de feiten aan…en snappen dan eigenlijk ook niet zo goed hoe het nou allemaal is gekomen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Zet het leger in, die hebben de kennis en het goede gereedschap ervoor. Een kanonnier maakt van een flatgebouw binnen 10 seconden een grote stofwolk.

  Geliked door 2 people

 4. Sjaak zegt:

  Europa 2029 !

  Geliked door 1 persoon

 5. Sabeltant zegt:

  100 % oorzaak islam. Dankzij de import van honderdduizenden islamitische barbaren zullen de oorspronkelijke Zweden een minderheid vormen in hun eigen land.
  Bevolkingsexplosie van barbaren die maar als konijnen raak fokken omdat hun afzichtelijke ideologie het voorschrijft.
  Zweden op weg naar haar ondergang dagelijks in de Zweedse ondergrondse media.

  Geliked door 2 people

 6. koddebeier zegt:

  Gezellig daar he, in dat linkse bolwerk !!!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Prachtig toch…
   Wij zitten hier op de eerste rij en kijken geboeid naar de totale vernietiging van Zweden.
   Wij weten al hoe de serie eindigt, maar toch blijven we kijken want het blijft ongelofelijk te zien dat een hele bevolking, die weet dat ze te dode is opgeschreven, toch door blijft gaan met daders als onschuldige mensen te behandelen.
   Ze noemen ze zelfs èchte Zweden en halen nog steeds meer moordenaars binnen.
   Door het Stockholmsyndroom dat ze zèlf hebben uitgevonden, en waar elke Zweed mee geboren wordt, kunnen ze het zo lang volhouden.

   We kunnen er van verzekerd zijn nog ’n hele tijd te mogen zien hoe die Zweden met hun socialistisch Syndroom uit Stockholm en linkse genen op hun flikker krijgen… tot dat de laatste linkse socialistische Zweed vernietigt is en de serie in rook en vlammen ten onder zal gaan. Wel jammer van die mooie blonde Zweedse vrouwen.
   Zet ‘m op Zweden!
   Ga door en lever het bewijs dat wij gelijk hebben als wij iedere dag waarschuwen voor die vervloekte islam en al dat buitenlands tuig hier dat Europa uit geschopt moet worden!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s