Statement van Donald Trump n.a.v. de dood van Fidel Castro

screenshot_35

(Vertaling: E.J. Bron)

“Vandaag is er een brute dictator overleden, die bijna zes decennia lang zijn eigen volk onderdrukte. Fidel Castro´s erfenis is er eentje van vuurpelotons, onvoorstelbaar lijden, armoede en het ontzeggen van fundamentele mensenrechten.

Terwijl Cuba een totalitair eiland blijft, hoop ik dat de dag van vandaag wordt gemarkeerd door het zich verwijderen van de gruwelen die al te lang geduurd hebben, op weg naar een toekomst waarin het fantastische Cubaanse volk eindelijk kan leven in de vrijheid die het zo rijkelijk verdient.

Hoewel de tragedies, moorden en pijn, veroorzaakt door Fidel Castro, niet uitgewist kunnen worden, zal onze regering alles doen wat ze kan om te verzekeren dat het Cubaanse volk eindelijk kan beginnen aan zijn reis op weg naar welvaart en vrijheid. Ik sluit me aan bij de vele Cubaanse Amerikanen die me zo geweldig ondersteunden in de presidentiële campagne, inclusief de Brigade 2506 Veterans Association die mij steunde, in de hoop om binnenkort een vrij Cuba te zien.”

(Het zal goed voelen om een president te hebben die het verschil weer kent tussen goed en kwaad)

Bron:
www.thegatewaypundit.com

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Communisme, Cuba, Donald Trump, gezond realisme, Marxisme, socialisme, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Statement van Donald Trump n.a.v. de dood van Fidel Castro

 1. Henk der Niederlander zegt:

  Klinkt toch iets anders als Bertje Koenders .

  Minister van Buitenlandse Zaken, Bert Koenders noemt de dood van de oud-dictator ‘toch een schok’. ,,Hij was een leider van historische proporties. In de eerste plaats voor de Cubanen zelf.”

  Idioten moeten er ook zijn nietwaar.
  Hij wist er nog wel bij te zeggen dat een en ander moeilijk ging in Cuba

  Like

  • Guus Derksen zegt:

   Elk circus heeft een clown. Nederland heeft er een aantal.

   Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik heb jaren geleden nog wel eens iets onder ogen gekregen van zo’n soort idioot:
   Een ingezonden brief in het Noordhollands Dagblad van de één of andere trut -want het was een vrouw- die het nodig vond, de Cubaanse dissidenten, die democratisering en mensenrechten eisten, een veeg uit de pan te geven en te sneren: “Ze weten niet, wat ze willen!” en daarop jubelend de loftrompet te steken over alles, wat met Cuba te maken had: “Petje af voor Castro en Cuba!” Het was geplaatst in de rubriek ‘Brief apart,’ waarin ze wel vaker opmerkelijke schrijfsels publiceerden, ten teken dat zij er eveneens van stonden te kijken. Ik had toen nèt “Dirty Havana” van Gutierrez uitgelezen, dus heb ik haar in een respons de hele inhoud van dat boek voor de voeten gegooid, toen nog in een handgeschreven brief aan de redactie. Is niettemin in z’n geheel gepubliceerd, twee dagen later!

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Goed gesproken, Donald! Mede door uw komst zal er weer hoop zijn, óók voor Cuba!

  Like

 3. joga zegt:

  They ALSO going to be great again with the support of THE DONALD.

  Like

 4. anna zegt:

  wat er 50 jaar in zit, is er niet in enkele jaren uit …

  Like

 5. Socialistische communisten met Noord-Koreaanse trekjes hebben toendertijd een redelijk functionerend eiland overgenomen en iedereen die in de weg zat en die niet hebben kunnen vluchten uitgemoord. Ja, is best een felicitatie waard.

  Like

 6. waarom kiest links altijd voor massamoordenaars? Obama, Clinton, Mao, Stalin, Pol Pot, Che Guavara

  Like

 7. Benesha zegt:

  Ik ben een Trump fan, maar om Castro nu helemaal af te kraken vind ik ook niet helemaal terecht. De grootste oorlogsmisdadigers zijn diegenen die na WOII in het witte huis hebben gezeteld. Obomba incluis.

  Geliked door 1 persoon

 8. Henk der Niederlander zegt:

  Wat te denken van Bertje Koenders 2.0
  Canadese premier kop van Jut op sociale media na warm eerbetoon aan Castro

  De Canadese eerste minister Justin Trudeau krijgt een storm van kritiek over zich heen voor zijn warm eerbetoon aan de overleden voormalige Cubaanse leider Fidel Castro. Op de sociale media is de hashtag #TrudeauEulogies, waarmee gebruikers de mededeling van Trudeau parodiëren, ondertussen trending.

  http://www.hln.be/hln/nl/38702/Fidel-Castro-overleden/article/detail/3006889/2016/11/27/Canadese-premier-kop-van-Jut-op-sociale-media-na-warm-eerbetoon-aan-Castro.dhtml

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  “Vandaag is er een brute dictator overleden, die bijna zes decennia lang zijn eigen volk onderdrukte. Fidel Castro´s erfenis is er eentje van vuurpelotons, onvoorstelbaar lijden, armoede en het ontzeggen van fundamentele mensenrechten.

  Goh nu weet ik het ook niet meer. Koenders vertelde heel iets anders. Iets van hoop en zo.

  De linkse politiek opportunistische smeerlappen kunnen maar niet verkroppen dat hun idolen van weleer aan het uitsterven zijn en een wereld achterlaten van chaos, armoede en totaal burgerlijk verval. Elke politicus of hoogwaaardigheidsbeklkeden die naar de uitvaart van deze massamoordenaar gaat moet zich diep schamen en moet zo snel mogelijk uit ons politiek systeem verwijderd worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s