U heeft eigenlijk geen andere keuze

screenshot_42

(Door: H. Numan)

De verkiezingen komen er aan. Laat u niet in het ootje nemen. De komende verkiezingen gaan tussen slechts twee kandidaten: Rutte (leve de EU) en Wilders (weg met de EU). En een onderwerp: wilt u dat Nederland in de EU blijft (dus verder islamiseert), of niet? De rest is decoratie. Bij de vorige verkiezingen kon u ‘strategisch’ stemmen. Dat is een mooi woord voor uitstellen. Veel mensen stemden toen strategisch op de VVD om zo de PvdA uit de regering te houden. En andersom: veel mensen stemden net zo strategisch op de PvdA om de VVD buiten de deur te houden. Wel, u ziet wat daar van terechtgekomen is. Een VVD–PvdA kabinet. Beide groepen ‘strategen’ stemden toen niet op de PVV, omdat ze die niet aardig, te hard of onbekwaam achtten. Na vier jaar wanbeleid, dat volgde op nog veel meer wanbeleid, is de tijd voor uitstellen nu voorgoed voorbij. Deze keer is het erop of eronder. Strategisch stemmen, daar is het te laat voor. U kunt enkel nog tactisch stemmen.

Kan Nederland zo maar uit de EU stappen? Nee. Economisch is Nederland een provincie van Duitsland. We zijn effectief een Duitse bondsstaat met een eigen paspoort, taal en cultuur. Dat geldt net zo goed voor Oostenrijk, Denemarken en Zweden, om maar een paar landen te noemen. Pas als Berlijn besluit dat de EU en/of de euro een gelopen verhaal is, kunnen wij dat beleid volgen. Anders niet. Dat is niet van gisteren op vandaag gekomen. Vanaf begin jaren-70 moet onze regering eerst contact zoeken met Bonn (toen) of Berlijn (nu) als ze grote plannen heeft.

Wil dat zeggen dat we, zoals vrijwel alle partijen willen en met name Rutte, tegen beter weten in EU-lid blijven en slaafs de vele rekeningen betalen waarmee Brussel ons opzadelt? Natuurlijk niet. Wilders weet ook donders goed dat ons ministerie van Buitenlandse Zaken in Berlijn staat. Andersom, zowel Berlijn als Brussel hebben ons ook nodig. Dat Oekraïne-verdrag dat Rutte weigert op te geven, is daar een mooi voorbeeld van. Het kan enkel met unanieme stemmen aangenomen worden. De ene tegenstem van Nederland maakt het ongeldig. Wat de EU nu doet, is het stiekempjes bij stukjes en beetjes toch invoeren en onbeschoft veel druk uitoefenen op Nederland om het alsnog – en een beetje rap, a.u.b.! – te accepteren.

Er zijn twee levensgevaarlijke en onhoudbare stukjes beleid bedacht die op dit moment de basis vormen voor het binnen- en buitenlandse beleid van de EU: Eerst zijn de binnengrenzen opgeheven. Oké, prima. Niks mis mee. En daarna werden de buitengrenzen wagenwijd opengezet. Daar is wel wat mis mee, en niet zo’n klein beetje ook. Het tweede punt waar de EU zichzelf dodelijk mee verwondde, is haar sociale beleid. Iedere EU-ingezetene kan gaan wonen waar hem het beste uitkomt. En dan gebruik maken van de sociale voorzieningen waar hij niet voor heeft betaald. Sterker nog. Op dit moment zorgen de EU en Nederland beter voor doelbewuste oplichters en profiteurs dan voor haar eigen mensen.

Door niet op de PVV te stemmen, ondersteunt u dat beleid. Hoe dan ook. Maakt niet uit waarop u stemt. Of dat nou VVD, CDA, SP, of van mijn part de SGP is.

Laat u vooral niet in de maling nemen door de holle krachttermen en ferme taal van Rutte. Dat doet de VVD namelijk altijd tijdens verkiezingen. Uitsluitend in die periode profileert de VVD zich als een partij die voor recht en orde staat, niet praten maar poetsen, en no nonsense. Al die stoere woorden worden daags na de verkiezingen direct vergeten. Vrijwel altijd met het (dunne) smoesje dat coalities nu eenmaal offers eisen.

Als u de laatste 50 jaar terug kijkt, ziet u dat de meeste kabinetten CDA-VVD coalities waren. Men had dus ruimschoots de gelegenheid om links beleid aan te passen of op te heffen en heeft dat niet gedaan. Enne, dat CDA? Dat was toch echt niet links? Die waren midden of rechts? Toch? Na de val van het CDA heeft de VVD haar positie als centrumpartij overgenomen, nu geflankeerd met de PvdA. Exact hetzelfde beleid is voortgezet. Rutte kan erg moeilijk Balkenende en z’n voorgangers daar de schuld van geven.

Dus als u om welke reden dan ook op de VVD stemt, waar stemt u dan voor?:

– meer moskeeën
– meer criminelen die minder straf krijgen
– meer buurthuizen om die criminelen op te leiden
– meer, meer, meer EU
– veel gemakkelijker ontslagrecht
– veel minder sociale zekerheid
– geen AOW, of pas als je 168 geworden bent
– Nederland wordt een provincie van de EU en houdt op als onafhankelijke staat te bestaan

Het verschilt vrijwel niet met wat er gaat gebeuren als u stemt op VVD, PvdA, D66 of het CDA. Die willen vrijwel hetzelfde. Dat zijn ook partijen die ‘dialogen’ zoeken met analfabete barbaren, zich graag in de luren laten leggen door de dictators om de hoek (Turkije en Oekraïne) en pappen en nathouden al 40 jaar met succes uitvoeren.

Maar het geloof dan? Persoonlijk zal het me een worst zijn wat u gelooft. Zolang u mij er maar niet mee lastig valt. Ik wil niet geschoffeerd worden door fanaten die hun hoofd met doeken omhullen om zo te laten zien dat ze beter zijn dan andere mensen, of in een jurk rond sjokken. Mannen die in jurken lopen, doen meestal niet veel goeds. Verder is een hoofddoek net zo goed een religieus teken als een klein kruisje om je nek dragen. Het eerste mag wel, het tweede (een stuk minder aanstootgevend) mag niet.

In ons “vrije land” mag je tegenwoordig geen Nederlandse vlag meer op je schooltas plakken, of een kettinkje dragen met een kruisje er aan. Want er zijn halve zolen die daar aanstoot van nemen. Als u op de VVD, de PvdA, het CDA of D66 stemt, vind u dat eigenlijk prima. Want als die partijen het voor het zeggen krijgen, wordt dat nog veel erger.

Moeten we op iedere meter van de grens een douanier neerzetten, zoals Pechtold quasi grappig suggereert? Natuurlijk niet. Dankzij dat rampzalige open grenzen beleid hebben we vrijwel zeker wel grenshekken nodig en heel wat meer douaniers dan we destijds hadden met echte grenzen.

Waarom hebben we die grenshekken helaas nu wel nodig? Omdat links en het midden compleet van God los zijn gegaan. Linkse politiek en verstandige economie gaan niet samen. Anders zou de USSR nu nog bestaan. Of waren Cuba, Laos en Noord-Korea economische grootmachten. Een sociaal systeem werkt, maar enkel als een gesloten systeem. Het staat open voor de mensen die er voor betaald hebben, en zit op slot voor de rest.

Dat principe is compleet overboord gegooid. Regelrechte profiteurs en oplichters uit donker Afrika en Arabië komen hier lekker uitrusten. Voor elke echte asielzoeker zijn er op z’n minst veertig profiteurs. Echte asielzoekers opvangen? Oké, maar daar zijn wel grenzen aan. De eerste grens is documentatie. Geen papieren = geen asielzoeker. Simpel en eenvoudig. Je hebt geen papieren? Goede reis, en tot nooit weer ziens! Geen beroep mogelijk.

Er is nogal een verschil tussen een enkele Russische dissident opvangen, of de enkeling die over het IJzeren Gordijn wist te klimmen, en alle arme zielige Syriërs, Patagoniërs of inwoners uit Godweetwaaristhan. Hoe terecht ze ook op de vlucht zijn.

Kijkt u eens in de programma’s van de diverse partijen. Al die mensen zijn van harte welkom. Over maximale aantallen wordt niet of nauwelijks gesproken. Als u op het CDA, de VVD, D66 of de CU stemt, vind u het prima dat geheel donker Afrika lekker komt luieren in Nederland.

Inderdaad, luieren. En verluierd worden. Als ze nu al centra in de fik steken, omdat er geen Nutella is, of omdat ze kleding van het Leger des Heils te min vinden, is verluieren waarschijnlijk ook een noodzakelijke service die we moeten verlenen.

Die asielparasieten zijn allemaal, zonder uitzondering, niet in staat om zelfstandig op de Nederlandse arbeidsmarkt te functioneren. Geen een. Waarom? Wel, om te beginnen is hun Nederlands is nogal gebrekkig. Niet bestaand is een betere omschrijving. Er zelf moeite voor doen om het te leren? Welnee, dat moet op kosten van Nederland gebeuren, en enkel en alleen als ze er financieel voor beloond worden na afloop.

Behalve dat ze de taal niet beheersen, is hun algemene opleidingsniveau zo slecht dat je daar niet eens iets anders kan doen dan het allersimpelste werk. Straatvegen, tomaten plukken, in een slachterij. Of asperges steken. Maar … bied ze dat werk aan en ze zullen direct hun asielcentrum affakkelen. Werken? In de kassen? Wat denk je wel dat we zijn? Slaven? Jai dieskriemieniert mai!!!

Er is maar een partij die daar wat aan wil doen. Of dacht u serieus dat de VVD, het CDA of D66 nu opeens het licht gezien hebben en streng gaan optreden?

Zeker, er zijn alternatieven. U kunt op VNL stemmen. Dan denkt u dat u op iets beters gestemd heeft, maar u heeft uzelf voor het lapje gehouden. Hetzelfde geldt voor het Forum voor Democratie. Beide nieuwe partijtjes halen vrijwel zeker geen of hooguit één zetel. Lang niet genoeg om zelfs maar mee te mogen spreken over het beleid. Uw stemt helpt ze enkel om mee te vreten uit de ruif. Of u voor of tegen die nieuwe dwergjes bent, het is nu niet de tijd om strategisch te stemmen. Dat had u de vorige keer maar moeten doen. Als u Nederland wilt behouden, dan moet u nu tactisch stemmen.

pvv-nieuwDoor:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, PVV. Bookmark de permalink .

22 reacties op U heeft eigenlijk geen andere keuze

 1. Henk der Niederlander zegt:

  Dhr Numan geeft op een perfecte wijze weer hoe in Nederland en in de rest van Europa de democratie werkt.

  Geliked door 1 persoon

 2. VarAway zegt:

  Dank H.Numan, DANK!
  Voor het weer eens duidelijk te benoemen, punt voor punt.
  Nu nog echt gaan stemmen, beste mensen!

  Geliked door 1 persoon

 3. Geweldig verwoord en dan nog zullen de kopjes van de meesten die alles weten van Goed en Kwaad potdicht blijven. Ze hebben de schilden en platen voor die kopjes nu op zeker nog eens voorzien met een extra laag realiteitsisolatie die ‘gratis” geleverd wordt door de Mafklapperspartijen die zich naar keuze links of rechts noemen maar feitelijk allemaal dezelfde verraderlijke roversbende zijn. De enige uitzonderingen in deze mensheidbedreigende kliek zijn hopelijk nog de PVV, VNL en de oudjes van 50+. Of vergeet ik er nog 1?

  Like

 4. Jean zegt:

  Dit schrijven van Numan, waarvoor mijn oprechte dank, is 100% toepasselijk in Vlaanderen want VB = PVV, CD&V = CDA, SPA = PvdA, VLD = VVD, Groen is rotzooi en blijft rotzooi en D66 is super rotzooi, heeft zijn gelijke niet in Vlaanderen qua laagheid en lafheid.
  Ook voor Vlaanderen is er maar één partij die echt redding kan brengen nl. het Vlaams Belang.

  Like

  • weethetwel zegt:

   En de N-VA dan? De grootste partij in Vlaanderen van Bart de Wever? Die lijkt ook op een mengeling van CDA en VVD want daar komt uiteindelijk ook geen enkel duidelijk woord uit.

   Like

 5. Tistochwat zegt:

  M.b.t. de verkiezingen in maart 2017, heb ik het sinterklaasliedje “VIJF DECEMBER” verbouwd tot:

  “VOLGEND JAAR”

  Volgend jaar, ja volgend jaar is vijftien maart een blijde dag
  dat ’t linkse “goedmens” volk weer vrolijk naar de stembus mag
  En de uitslag van die stemming, ja daar zitten wij dan mee;
  dan moeten we weer vier jaren met die leugenaar in zee

  Rutte dwaas, Rutte dwaas, als je blijft aan de macht
  zorg er dan wel voor dat ik niet word verkracht
  door je vluchtelingen vrienden die je zo graag ziet
  maar ze zelf in huis nemen, doe je niet

  ‘k Hoopte een jaar of wat geleden al op duizend eurootjes;
  die heb ik nooit gekregen; dat was weer een leugen dus
  Referenda, dat zijn dingen waar je liever niet van hoort;
  je doet gewoon je zin en houdt je nimmer aan je woord

  Rutte dwaas, Rutte dwaas, als je blijft bij je stuk
  zorg voor ’t eigen volk; stop belastingdruk
  O, wanneer kom je eindelijk eens uit de kast
  en bevrijd je de burger van zijn last?

  Geef bejaarden in dit land een waardig leven en geen vloek
  Zorg veel beter voor de zieken en trap hen niet in een hoek
  Veiligheid, echte vrijheid, zonder islam; het wordt te dol
  Geen boten meer met moslims want we zitten al zo vol

  Rutte dwaas, Rutte dwaas, als je blijft in Den Haag
  toe, gedraag je dan eens wat minder laag
  Geef toch toe, huichelaar, dat je altijd liegt
  en je eigen burgers steeds weer bedriegt

  Je slooft je alsmaar uit voor Juncker, dat dronken Brussels stuk venijn
  Als hij je staat te zoenen, o, wat vind je dat toch fijn
  Voor een baantje daar in Brussel waai je met alle winden mee
  Je denkt toch immers enkel aan je eigen portemonnee

  Rutte dwaas, Rutte dwaas, wees eens een echte vent
  Maar dat zal niet gaan omdat je dat niet bent
  Rutte dwaas, Rutte dwaas, loop toch gauw naar de hel
  Neem je vriendjes mee en verdwijn heel snel!

  ____________________________________________________

  “VIJF DECEMBER”

  Vijf december, vijf december ha, dat is de blijde dag
  dat arm en rijk en oud en jong weer vrolijk wezen mag
  Vijf december is een dag die vier je levenslang nog mee
  want Sinterklaas is jarig en wie roept niet luid hoezee!

  Sinterklaas, Sinterklaas als je komt in de stad
  denk aan mijn adres toe, en stuur me wat
  Sinterklaas, Sinterklaas als je komt in de stad
  denk aan mijn adres toe, en stuur me wat

  ‘k Zette een dag of wat geleden al mijn schoentje voor je klaar
  en vond toen op een morgen fijn een chocola-sigaar
  En mijn zusje kreeg een poppetje van heerlijk marsepein
  Wij danken U er hartelijk voor want o het was zo fijn

  Sinterklaas, Sinterklaas als je komt in de stad
  denk aan mijn adres toe, en stuur me wat
  Sinterklaas, Sinterklaas als je komt in de stad
  denk aan mijn adres toe, en stuur me wat

  Geef me een hoepel en een stok, een kleine vliegmachien, een boek
  Een leren voetbal die niet scheurt al trap je hem in een hoek
  Tekenkrijt, een zakpotlood, zes glazen stuiters en een tol
  Een trein met echte rails er bij en lekkers zakken vol

  Sinterklaas, Sinterklaas als je komt in de stad
  denk aan mijn adres, toe en stuur mij wat
  Sinterklaas, Sinterklaas als je komt in de stad
  denk aan mijn adres, toe en stuur mij wat

  En voor moeder weet ik ook iets: een japon van blauw satijn
  Als zij er prachtig uitziet, o! dat vind ik toch zo fijn
  Geef zo’n fijn banketten hart en chocola, een pond of twee
  En vader heeft zo graag zo’n hele grote port’monnee

  Sinterklaas, Sinterklaas als je komt in de stad
  denk aan mijn adres, toe en stuur mij wat
  Sinterklaas, Sinterklaas als je komt in de stad
  denk aan mijn adres, toe en stuur mij wat

  Like

 6. Harry zegt:

  Goed verhaal van de heer Numan .

  Mooie quote : ” linkse politiek en verstandige economie gaan niet samen ” .

  Helemaal met het verhaal eens , de enige uitweg is de PVV nog .
  De rest is staatsvijandig , laf of marginaal .
  Je gaat toch niet 25 jaar zitten wachten tot zo’n partijtje als VNL enig gewicht in de schaal gooit ?
  Vooropgesteld dat dat al zou gaan gebeuren ?
  Die tijd hebben we helemaal niet meer .

  Bovendien moet je backstabbers Bontes en Van Klaveren niet belonen .

  Kom op , allemaal op Wilders stemmen , onze laatste strohalm !

  Geliked door 3 people

 7. Lijkt me geen moeilijke keuze: Nazies of vrijheid

  Geliked door 1 persoon

  • Wat we krijgen zijn geen nazi’s, die zijn meer vóór het eigen volk en het eigen land. Wat we krijgen zijn communisten en dan niet van de nationalistische maar van de internationale soort, de soort van welkom en hoera EU. Als we Vrijheid willen moeten we niet alleen suf gaan stemmen maar ook nog eens voor zorgen dat al die rooje mafklappers bekeerd worden of als missionaris naar de wachtende soeppotten in Afrika sturen.

   Like

 8. Ook de PVV heeft geen weloverwogen oplossingen voor de bestaande problemen in onze verwilderde samenleving , persoonlijk heb ik zijdelings de PVV net zo lafhartig ervaren ,als vrijwel alle andere representanten van vrijwel alle andere woordenkramers – partijen ,zelf probeer ik als christen met een Joodse achtergrond de tijd te duiden ! B.V :Mijn opa(43 jaar) en oma (39 jaar)van vaders kant zijn 19 november 1943 te Auschwitz vermoord ,waarschijnlijk heeft mijn vader door toedoen van de tweede Wereldoorlog tot zijn dood nooit zijn leven goed op de rails gekregen !!!Nog nooit hebben wij enige verontschuldiging of tegemoet -koming van de Nederlandse overheid gehoord of gekregen ! De Nederlandse overheid werkte voor het merendeel gedwongen door de Duitsers mee met het deporteren van Joden en andere kwetsbare minderheden !(zie ook de stomme keuze van de meeste naoorlogse kabinetten voor een bloedvergietende Palestijnse Staat naast het zogenaamd democratische Israël ,Nederlanders moeten blij zij met hun eigen moslimeclave’s om zo de intolerante islam beter te leren kennen!)Ook nu werkt de Nederlandse overheid vrijwillig mee met het in mijn ogen totaal gecorrumpeerde ambtenaren apparaat te Brussel om Nederland te onderwerpen aan Europese wetgeving !De zwart wit denkbeelden van Mijnheer Donald Trump spreken mij zeer aan of het nu gaat over ; het homohuwelijk of over abortus(in Nederland mag je je hierover niet eens meer vrij uit spreken omdat
  o.a; D’66 ,de VVD samen met de PvdA het monopolie hebben over het ‘vrijdenken’ ), en zelfs andere zaken als; bescherming van de werkgelegenheid ! Ik bid Trump en de Amerikanen op de valreep nog een zegen toe van de GOD van Israël in Jezus naam !!( Dus niet in de naam van die pedofiele massamoordenaar Mohammed )Het CDA = een smeltkroes van drie politieke partijen (ARP,KVP,CHU)op zoek naar de macht met als ,dekmantel ‘het evangelie ,maar al is de leugen nog zo snel ,De WAARHEID achterhaalt haar wel ,deze zin heb ik tientallen jaren geleden als onbekeerde geschreven aan die jodenhatende ,landverrader Dries van Agt , spijtig genoeg kun je met de C van het CDA niet marchanderen ,want dat grenst aan cynisme!Shalom van Léon van Duren.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Leon,

   Ga nou eerst maar eens PVV stemmen, en als de PVV aan de macht is gekomen zullen we altijd nog kunnen zien of ze voor bestaande problemen ècht geen oplossingen aan draagt.
   Zoals jij beweert…
   Hoe zou je het bijvoorbeeld vinden als door die PVV het moslim-probleem in Nederland zal worden opgelost.
   Het terrorisme-probleem bijvoorbeeld van al dat mocro-tuig, dat speciaal Joden wil vernietigen.
   Dat moet jou toch persoonlijk aanspreken nietwaar…
   Hoe zou je het vinden als de PVV er voor zorgt dat de ouderen weer een menswaardige oude dag zullen hebben…
   Hoe zou je het vinden als de PVV er voor zorgt dat de torenhoge belastingdruk wordt afgebouwd naar een draagbaar peil…?
   Hoe zou je het vinden als de ontwikkelingshulp wordt afgebouwd en ruim 4 miljard aan eigen burgers kan worden besteed.
   Hoe zou je dàt om te beginnen nu eens vinden…. ?

   Daarna zullen we nog eens kijken wat de PVV nog méér voor ons kan waar maken.

   Overigens alle punten die ik hierboven heb opgesomd zijn het resultaat van de enorme fouten die door alle andere partijen gedurende de laatste decennia zijn gemaakt.
   En niet door de PVV, want die heeft nooit de kans gekregen om daadwerkelijk te regeren.

   Maar van te voren roepen dat de PVV niks klaarmaakt is natuurlijk grote nonsens.

   .

   Geliked door 1 persoon

 9. koddebeier zegt:

  Wij stemmen PVV !!!!

  Geliked door 1 persoon

 10. Bob Fleumer zegt:

  Stem PVV daar komen we verder mee!

  Like

 11. Marijke zegt:

  Strategisch stemmen; helemaal mee eens! Als we te veel versplinteren gebeurt er niks en dalen we nog verder af richting afgrond.

  Geliked door 1 persoon

  • M.A.L. Sion zegt:

   Let op, Marijke! Het is tactisch stemmen en niet strategisch. Lees het nog eens goed na. Als je strategisch stemt probeer je een truc uit te halen. Op de PvdA stemmen om de VVD dwars te zitten of andersom.
   Bij tactisch stemmen ga je recht op je doel af. PVV en niets anders.
   Sorry voor het corrigeren maar er staat te veel op het spel.

   Like

 12. Jackie2015 zegt:

  Uitstekend artikel. Als men dit goed op zich in laat werken is de PVV de enige mogelijkheid.
  Hopelijk krijgen ze een flink aantal zetels dat ze niet teveel water bij de wijn hoeven te doen om tot een overenkomst met eventuele andere partijen te komen na de Verkiezingen.

  Like

 13. Nemesis zegt:

  Met de uitspraak dat we een provincie van Duitsland (bedoelt u de BRD N.V. of das Deutsche Reich) zouden zijn en maar moeten gaan afwachten wat de regering aldaar gaat besluiten ben ik het absoluut oneens. Wij kunnen ook niet eens als een provincie van de BRD worden gezien, daar wij dan net als das Deutsche Reich een protectoraatje van de winnaars van ww2 zouden zijn en nog erger onder het oorlogsrecht vielen.

  Bovendien ben ik de mening toegedaan dat Nederland onder het juiste bestuur wel degelijk zelf de beslissingen die nodig zijn kan nemen en de eigen boontjes doppen. Dat hebben we tot die onmogelijke creatie die zich EU noemt ook altijd wel gedaan.

  Het enige feit wat ons toen aan de BRD N.V. verbond, was hun en onze sterke munt. Dat werd op elkaar afgestemd. Buiten dat hadden we gewoon hele goede handels overeenkomsten, maar verder hebben we als Nederlanders niet zo heel veel gemeen met de Duitsers.

  En zaken gedaan onder dwang (tijdens) de oorlog, dat valt best tegen. Jammer genoeg is hier over veel verdwenen van internet. En door de crash van mijn computer, is helaas ook mijn archief verdwenen en de foto’s van kort na de inval van de Duitsers. Men stond in lange dikke rijen op o.a. het Binnenhof om aan de Duitsers hun steun schriftelijk te betuigen. Ook de politie, de rijksmareschaussee waar mijn oom bij zat. Van dat schriftstuk heb ik nog een kopie.

  Voor de rest een heel goed artikel.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Je kunt het er wel mee oneens zijn dat we een provincie van Germany zijn, maar toch is het zo.
   Wat mij persoonlijk stoort is dat deze meneer het een prima idee vindt (want er is niks mis mee) dat de binnengrenzen zijn verdwenen.
   Flauwe kul natuurlijk, want daardoor juist zijn de bestaande problemen mogelijk geworden.
   Bovendien wordt gesteld dat èchte asielzoekers opvangen ’n goed idee is.
   Totaal oneens. Nederland is een overvol land dat al zonder al dat asielzoekend tuig uit zijn voegen barst.
   Personen die asiel zoeken moeten in de regio worden opgevangen.

   Raar dat ’n PVV-er dit soort zaken niet door heeft.

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Was je eigenlijk nog een antwoord wel of ook niet schuldig. Ik vind de eerste zin:
    “Je kunt het er wel mee oneens zijn dat we een provincie van Germany zijn, maar toch is het zo.”
    wel een beetje kinderachtig, zo van lekker puh. Maar ik wil je graag uitleggen hoe het in NL zou zijn als een provincie van BRD. Voor het gemak doe ik dat dan in het Duits, denn das ist die Sprache die in Deutschland Bundessprache ist. Spricht man ein Dialekt, denn tut man das unter einander.
    Also fleißig lernen zur Einbürgerung.

    In der BRD gibt es keine Provinzen, nur Bundesländer. Außer die Bundesregierung hat jedes Bundeslan eine Landesregierung. Diese kann zusÄtzliche Gesetze annehmen, aber nur wenn die nicht mit den Bundesgesetzen streitig sind.
    In den Bundesländer gibt es Kreise mit jeweils eine Kreisstadt und umfasst eine Anzahl von Gemeinden und Dörfern. Städte gibt es nur wenn Stadsrechten irgendwann mal erworben sind. Wie das zusammenhängt könnte ich gern ein anderes Mal erklären.
    Also die Provinzen wie wir die kennen wird es nicht mehr geben. Als Bundesland gelten denn sofort die Deutsche Gesetze.
    Ausserdem ist die BRD ein Protektorat der Siegermächten wo die USA die größte Rolle in spielt und fällt noch immer unters Kriegsgericht. Dies verhindert, daß Deutschland endlich Frieden schließen kann, und wird also verwaltet durch die Bundesregiering.
    Die Deutschen haben also noch immer nicht ihre Nationaltät zurück, sie sind Angestellte (mittels Steuerzahlung u.a.) der BRD. Für diese Ausnahmezustand bedachte Konstruktion ist die BRD denn als GmbH (N.V.) eingetragen als Firma bei der Handelskammer.

    Man sieht es gibt viele Vorteile aber noch mehr Nachteile.

    Ik denk dus, indien gevraagd, de Nederlanders vriendelijk zouden bedanken. NL is dus zeker geen provincie van de BRD en al helemaal geen Bondsland.
    Prettig weekend paulzwueste

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s