VARA dumpt Van der Heyden wegens ‘PVV-sympathie’

screenshot_59

Schrijver Haye van der Heyden krijgt geen werk meer van de VARA, omdat hij zich in het verleden positief heeft uitgelaten over sommige standpunten van de PVV. Dat zegt Van der Heyden, die na 8 jaar bijdrages te hebben geleverd aan tv-series zoals ‘Kinderen Geen Bezwaar’ werd bedankt voor bewezen diensten.

screenshot_58In een ‘open en eerlijk gesprek’ met de VARA-leiding heeft Van der Heyden te horen gekregen dat het voor een omroep met een achterban zoals die van de VARA niet mogelijk is om samen te werken met een freelancer die openlijk sympathie toont voor bepaalde denkbeelden van de partij van Geert Wilders.

‘Ik waardeer het dat de VARA zo dapper was om dit duidelijk te maken. Het is natuurlijk veel eenvoudiger om de samenwerking met iemand te verbreken zonder de ware reden te geven. Deze eerlijkheid waardeer ik,’ aldus Van der Heyden aan het AD.

Lees verder>>>
(h/t “Heer M”)
algemeen-dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, demoniseren, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, VARA, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op VARA dumpt Van der Heyden wegens ‘PVV-sympathie’

 1. Steven zegt:

  Straks stemt half nederigland PVV…allemaal die bijstand in?
  Wat maakt het ook eigenlijk uit…voor uitkeringen voor asieleisers hoor je de regering ook niet klagen..dus vast geld genoeg.

  Like

 2. Gert Jan Reitsma zegt:

  Dat is een helder geluid. Dus: ALLE VARA-LEDEN, DIE TEVENS DE INFO VAN WEBMASTER BRON LEZEN: UW KLEUR VRAAGT EEN KEUZE!!!!

  Like

 3. intolerantie bij de VARA

  Like

 4. Mirjam zegt:

  Ze moeten zich schamen! Haye heeft openlijk toegegeven in Pauw ( was het, denk ik, maar ik weet het niet meer zeker, in ieder geval één van de DRIE) dat hij zou stemmen op de PVV, wegens het onrecht en de hetze wat Geert wordt aangedaan.
  Er werden talloze opmerkingen op hem afgevuurd, maar hij liet zich niet onder de tafel praten en bleef bij zijn standpunt. En nu als beloning, laten de linksen hem weer vallen.
  Dit is typisch het gedrag van opportunisten en verraders. Shame on you, Vara!

  Like

 5. Helena zegt:

  Ja natuurlijk: wie zorgt er voor tweedeling in de maatschappij? Wie zet er groepen tegen elkaar op? De (s)linkse media !!!!!!!!!!!!!!!! Gelukkig hebben wij E.J. Bron 🙂 Dank u heer Bron voor uw ongeëvenaarde nieuwsgaring en het delen van berichten die anders voor ons verborgen blijven.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Onder alle maatschappelijke groeperingen zijn, desnoods met enig zoeken, wel leden te vinden van het goede soort.
  Haye van der Heyden is een BN’er van het goede soort.

  Like

 7. Steven zegt:

  Was het een mossel geweest, dan was de rechter vast weer van mening dat het hier om discriminatie gaat en er een flinke schadevergoeding tegenover moet staan.
  In dit geval van Haye zal de uitspraak zijn…. het is nergens uit af te leiden dat het wegsturen in verband kan worden gebracht met uw stem op de PVV.

  Like

 8. Sabeltant zegt:

  Donald Trump heeft de leugenpers van Amerika verteld dat hij hun helemaal niet nodig heeft om zijn boodschap naar buiten te brengen.
  Hij stuurt Youtube films het net op zodat de mainstream media niet meer een enkele zin uit haar verband kunnen trekken.
  Misschien moet de eerlijke pers zich gaan wapenen tegen de leugenaars.
  Ook Geert Wilders kan beter Youtube films naar buiten brengen.
  Steun van eerlijke media mensen zullen de huidige leugenpers op hun kop zetten.
  Ik hoor steeds meer mensen die het journaal en de dagelijkse leuterprogrammas niet meer volgen.
  Laat de Vara maar voor wat het is, het is een rooie omroep voor de PVDA.
  Maar de dagen van de oneerlijke pers zijn geteld.
  Via Internet komen mensen toch wel achter de waarheid.
  Het is dan ook de hoogste tijd om een écht onafhankelijke nieuwssite in de lucht te brengen die 24 uur per dag verzameld en openbaart.
  We zullen eerlijke journalisten nog hard nodig hebben.

  Like

 9. De VARA is nu gelijk ontmaskerd als een wagelijke intolerante club die er niet voor terugdeinzen om mensen zoals Haye vanwege hun mening financieel te liquideren. Misschien dat de PVV nog een baan voor hem heeft….?

  Geliked door 1 persoon

 10. Mary zegt:

  En wat gaat de VARA doen als het tij keert?, niks meer denk ik!. Dan is er werk genoeg voor Haye!.

  Like

 11. ongesgoolde zegt:

  Niks nieuw onder de zon zo rollen culturele marxisten.
  De vara heeft rond 2003 Henk Westbroek, die toen het radioprogramma “Denk aan Henk” presenteerde, eruitgeschopt vanwege sympathieën voor de LPF.

  Like

 12. Bas zegt:

  Die beslissing valt goed te begrijpen. De VARA is een PvdA bolwerk, bovendien zijn het beide leerlingen van ene M. van Dam. https://t.co/AOQ6blNLV6

  Geliked door 1 persoon

 13. Guardiacivil zegt:

  Oproep Vara boycotten dmv wegzappen, eenvoudig, geen kijkcijfers dan vanzelf failliet.

  Geliked door 1 persoon

 14. Pilgrim zegt:

  Maar dit is een artikel uit 2012. Oud nieuws!

  Like

 15. wauso zegt:

  Tip: Niet hier reageren, maar een brief schrijven naar de klachtencommissie van het commissariaat van de media (of NPO), dat de VARA een verlengstuk is van de Politieke Partij PvdA. En als zodanig horen ze dus niet thuis in het publieke bestel. Dan dienen ze zendtijd aan te vragen voor Politieke Partijen en de NPO te verlaten. Dit voorbeeld en de gasten bij DWDD en Pauw benoemen en U jaagt ze op de kast ! Dat heeft meer effect dan geqwassel !

  Like

  • @ongesgoolde: Ik meen me te herinneren dat Henk indertijd wèl akkoord ging, samen met Jan Nagel, om Fortuyn te royeren uit Leefbaar Nederland om hij te ‘extreem’ zou zijn. Fortuyn ging verder met LPF, ditmaal zonder beveiliging, wat hem uiteindelijk letterlijk zijn leven heeft gekost!

   Like

 16. Jan zegt:

  Roden kunnen niet verdragen dat iemand geestelijk zindelijk is.

  Like

 17. Jan zegt:

  Tijdperk Mao nu in Amerika: zuiveringen van personen binnen bedrijven die Trump steunen

  Since the Nov. 8 election, stories of businesses demanding resignations and severing ties with Trump-backing clients have been surfacing in the media and online.

  1st In SEO: ‘We ask that you leave our firm

  http://www.wnd.com/2016/11/the-purge-companies-exact-revenge-on-trump-supporters/

  Socialistische tolerantie

  Like

 18. Golden Girl zegt:

  het gaat stapje voor stapje verder, trouwens het zal wel slecht gaan bij de Vara, ik ging wel eens als publiek naar Kassa (sorry mensen) toen Felix Meurders het nog presenteerde.
  ik dacht zal ik weer eens gaan, kijk ik op de site moet je € 5,00 entree betalen, ongeveer 50 man publiek levert ze € 250,00 op
  je krijgt wel een broodje en een kop soep maar dat was al jaren zo
  bij Kassa zien ze me niet meer

  Like

 19. Direct na de uitzending van PAUW heb ik de VARA een adhesiebetuiging gestuurd voor Haye van der Heijden. Misschien dat er een economisch vangnet bedacht kan worden voor Haye, want je kunt je eigen geestverwanten natuurlijk niet laten kreperen vanwege hun publieke mening !

  Like

 20. koddebeier zegt:

  De zogenaamde links mens heeft nou éénmaal een ratten mentaliteit !
  Het is dan ook schadelijk ongedierte (met excuses aan de dieren)

  Like

 21. koddebeier zegt:

  Het wordt de hoogste tijd op de subsidie van al dat soort clubjes op te heffen !

  Like

 22. Thoth zegt:

  PvdAllochtonen & D666 gaan gewoon rustig door met hun afbraakbeleid tot ze niks meer overhouden :

  Like

 23. Mirjam zegt:

  Pauw heeft vanavond PVV-ers uitgenodigd voor een gesprek over wat hun ‘drive’ is om op de PVV te stemmen. Ik ben benieuwd of het ‘schaduwfiguren’ zijn, of mensen met hun volle verstand. Want ik acht hen echt in staat doelbewust mensen te kiezen – en dit bedoel ik niet verkeerd of vernederend – die niet uit hun woorden kunnen komen en daardoor natuurlijk de indruk wekken, ook bedoeld, dat PVV-ers niet tot tien kunnen tellen en die je dus, zoals de regel bevestigd, niet serieus moet nemen, maar zelfs op neer moet kijken, wegens debiliteit.
  Als dit zo is, dan is de angst wat de linksen hebben voor het ‘normale en rechtvaardige’, zo groot dat ze deze normaliteit en rechtvaardigheid niet kunnen/willen ‘facen’, wegens hun eigen gebrek eraan. Ik ben benieuwd…

  Geliked door 1 persoon

  • Bas zegt:

   Het beste is om dit soort thema programma’s toch maar met een korreltje zout te nemen. Het heeft er alle schijn van dat het beoogt de publieke opinie een zetje naar links te geven i.p.v. naar rechts. De hand van Pauw als professioneel ceremonie meester wordt gevuld door de salarisadministratie van de linkse omroep VARA. Als hij op dit TV platvorm niet meer aan de entertainment verwachtingen voldoet m.a.w. disfunctioneert staat hij morgen waarschijnlijk op de stoep.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s