Wie de ware racisten zijn

screenshot_43

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Pegida c.s. wordt steeds weer verweten, dat zij toch racisten zouden zijn, omdat zij zich tegen de massale invasie van hartgrondig mensen- en vrouwen-verachtende mannen verzetten. Toch zijn Pegida, AfD, alle zogeheten rechts-populistische verenigingen, vreemdelingenhaters en racisten in werkelijkheid precies het tegendeel daarvan. Deze zogeheten racisten delen namelijk niet in volkeren, religies en groeperingen in, maar onderscheiden slechts hoe ver bepaalde bevolkingsgroepen en religieuze gemeenschappen ontwikkeld zijn met betrekking tot hun gebruikmaking van geweld jegens anderen.

Als bijvoorbeeld een religieuze gemeenschap een geweldpleger als profeet volgt, dan heeft men haar, als men de mensenrechten serieus wil nemen, heel duidelijk af te wijzen. Als men uit bepaalde gebieden op deze Aarde mensen naar Duitsland haalt, omdat zij het uit zichzelf niet redden vanwege hun oninzetbaarheid, dan zou men zich minstens moeten afvragen hoe het merendeel van deze mannen de vrouwen in hun landen behandelt, hoe hun levensinstelling is en hoe ze daarmee in hun land vorm geven aan hun leven.

Is dat hele land over het algemeen nog bevolkt met onderontwikkelde mensen, dan mag alleen diegene naar Duitsland die met zijn eigen inzet, door middel van vlijt en eerlijke arbeid, heeft aangetoond dat hij Duitsland heeft verdíend, dat hij van zijn volk de beroemde uitzondering is die de regel bevestigt en aldus een migratie heeft verdiend. Dat is de natuurlijke selectieprocedure en als Duitsland zich daaraan gehouden zou hebben, zoals alle andere landen ter wereld die over het algemeen alleen mensen het land binnen laten, die nog betere kwalificaties en opleiding hebben dan het merendeel van de oorspronkelijke bevolking in het land en die daardoor kunnen bijdragen aan de welstand van het volk, dan zou het er nu in Duitsland heel anders uitzien.*)

Tot de geweldexplosies aan het station van Keulen was het dan helemaal niet gekomen. Tot de honderdduizenden verkrachtingen en het lastig vallen van Duitse vrouwen door de nieuwe toetreders ook niet. En ook niet tot een miljoenen-voudige groei van uitkeringstrekkers. Er zou ook geen geweld tegen scholieren en leraren op Duitse scholen plaatsvinden. Duitsland zou nog net zo vrij van geweld en zo welvarend geweest zijn als 60 jaar geleden. Om dat weer terug te krijgen, hoeft men geen racist te zijn, maar slechts incompetente, gewelddadige mensen weer uit het land te verwijderen.

Hebben ze voorouders, die al in 1920 hier waren, dan moet men wel met ze leven, maar hoeveel waren er in 1960 in Duitsland die gewelddadig waren en hoeveel van deze Duitsers zijn alleen maar gewelddadig geworden, doordat ze daartoe gedreven werden door de nieuwe toetreders, vanwege hun innerlijke geweld dat op de complete omgeving is overgeslagen?

Nee, men is geen racist als men aan de hand van dat innerlijke geweld onderscheid maakt tussen mensen en geweldplegers het land uit wil hebben, en als dat dan over het algemeen mensen uit andere landen zijn die naar Duitsland zijn gekomen, dan is dat maar zo. Men kan ze niet allemaal hier laten, buigen voor hun geweld en ze onderhouden. Men kan fouten, als men ze erkend heeft, ook weer terugdraaien. Dan worden mensen, die algemeen geweld bedrijven, bijvoorbeeld doordat ze een geweldpleger als profeet volgen, weer uit Duitsland verbannen. Dan worden mensen met een gewelddadige inslag, wier voorouders in 1920 nog niet in Duitsland waren, weer afgeserveerd naar hun voormalige landen van herkomst en willen deze hun voormalige bewoners niet meer terug, dan pleit dat niet erg voor hen en dan zou men deze personen niet zonder meer in Duitsland moeten handhaven, maar ze transporteren naar onontgonnen gebieden waarin zij zo weinig mogelijk schade kunnen aanrichten. Slechts op voorwaarde dat ze het zouden redden zonder de hulp van de vredelievende bevolking. Dan is de vredelievende samenleving op deze planeet weer veilig voor hen.

Maar wie zijn er op deze planeet nu de echte racisten? De echte racisten zijn zij die de mens niet beoordelen op zijn gewelddadigheden, maar op waar ze vandaan gekomen zijn, welke religie ze hebben en tot welk volk ze behoren. Mensen die voor geweld de ogen sluiten wanneer het gaat om bepaalde religieuze gemeenschappen, volkeren of bepaalde groeperingen in het algemeen, zoals bijvoorbeeld vluchtelingen.

Wie mensen niet beoordeelt op hun gewelddadigheden, maar die gewelddadigheden negeert als ze tot bepaalde groeperingen behoren, is een ware racist. Die verzekert volkeren, religieuze gemeenschappen en bepaalde groeperingen van méér aanspraak op het bedrijven van geweld dan anderen. Die is een ware vijand van de mensheid.

*) Hier is toch wel duidelijk sprake van “het gras dat bij de buren groener is”: Auteur maakt weliswaar terecht gewag van de beschreven problematiek, maar sluit op haar beurt de ogen voor het feit dat alle EU-landen min of meer aan hetzelfde beleid gebonden zijn en dat zeker de westelijke staten praktisch een afspiegeling vormen van de situatie in Duitsland. (Noot van vertaler.)

Bron:
https://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Europa, Racisme. Bookmark de permalink .

10 reacties op Wie de ware racisten zijn

 1. Jean zegt:

  Voor populist uitgemaakt worden is een eretitel want dat betekend dat je op het juister spoor zit nl. het spoor voor veiligheid en leefbaarheid.

  Like

 2. Misschien ook interessant te vermelden dat de ‘hakenkruis in prullenbak’ t-shirt van Pegida Nederland toegestaan was in Den Haag, althans uiteindelijk niet beboet, maar in Amsterdam wel ( en raad eens, uitspraak op 9 december de dag dat Wilders uitspraak volgt ( dit laatste had ik van Asje Bello haar fb pagina)): http://www.ad.nl/dossier-amsterdam/justitie-wagensveld-moet-betalen-voor-hakenkruis~a17e550f/

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Vertrouw nooit iemand die als eerste klaarstaat om andere als racist te bestempelen !

  Geliked door 1 persoon

 4. Boze Witte Man die omgebouwd moet worden tot Wollige Witte Man die pang-pang roept bij het verdedigen van opoe, vrouwen en dochters;
  Gewone Hollandsche Boeren Lul die omgebouwd moet worden tot Vuile RaSSiSSchtiSSchiSSche PVV-Tokkie (die extra sch’s zijn om het schuimbekken wat te visualiseren);
  Onze prachtige zelfstandige opoes, exen en dochters (en voor wie er nog een heeft, echtgenote) die omgebouwd moeten worden tot krijsende feeksen die met d’r blote kudt de aandacht op een zeepkist proberen te trekken en zich suf scharen tegen een glazen plafond aan;
  Diezelfde opoes, vrouwen, exen nu ook en dochters die met hulp van onderstaand beschuldigde lamzakken en klutsmutsen (schelden doet geen pijn, jammer) door geïmporteerde verkrachtingslegers (hihi, ik heb nog een en op ’t toetsenbord, zal ik) omgebouwd moeten worden tot slaafse broedkippen die 5 meter achter pappie aan sjokken en als ’t vreten niet klaar staat in een kuil worden gegraven;
  Lui die de macht nu nog even hebben en toestaan dat het bovenstaande aan het gebeuren is, dat zijn de échte tiefusrascisten en O Heere geef ze GVD eindelijk eens Zweere. (De rest van deze uitstekende analyse werd door mijn trouwe en dus oplettende 4-voeter wegens mogelijk heul erg onwelvoeglijk gebruik van overigens op zich nog toegestane letters en combinaties daarvan uitgegumd voordat ik op de sendknop mocht knallen, dus ja jammer)

  Geliked door 2 people

 5. Racist en discriminatie zijn mode woorden geworden, ligt lekker in de mond bij sommige.

  Like

 6. reageerbuis zegt:

  Racisme wordt ook in dit stuk in een verkeerde betekenis gebruikt. Dit maakt de verwarring alleen maar groter. Racisme heeft met ras te maken. Punt uit.

  Like

 7. A.van der Leest zegt:

  God schiep de mens, de mens het racisme.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s