Zomaar een week in de EU-politiestaat, provincie Nederland

screenshot_34

Het was weer een mooie week, laten we eens kijken naar het nieuws. Wat blijkt? Er voltrekt zich weer een bijzonder schouwspel.

De Belgische mobiele telefonie provider Proximus is in het nieuws omdat die elk uur kijkt waar al zijn klanten zijn, en die data vervolgens verzamelt om te verkopen voor 700 euro per gebruiker. Dat is een Belgisch commercieel bedrijf, maar vergis je niet, vergelijkbare informatie wordt ook verstrekt door uw provider, en wordt ook afgenomen door uw overheid. Want ook in Nederland wordt alle communicatie massaal afgetapt door de inlichtingendiensten van Ome Roon, iets waar de Raad voor Rechtspraak toch wel bezorgd over is.

En als de Raad voor Rechtspraak het al uitspreken in het nieuws… En dan hebben we het nog niet gehad over de hack activiteiten van onze politiestaat overheid, want inbreken op uw computer, PC, laptop, tablet, mobiele telefoon, kabelmodem/router, slimme horloge, slimme energiemeter (die wel privacy kost, niet energie bespaart maar er uiteraard wel voor andere doeleinden is), slimme thermostaat, slimme <vul zelf maar in>, dat mag met Hackvoorstel Computercriminaliteit III. Inclusief het vervolgens open laten staan van de gebruikte en gecreëerde digitale achterdeur voor diverse andere criminaliteit.

Waarom hackt de FBI op basis van 1 machtiging 8000 computer in 120 landen? En waarom wil de Nederlandse elitaire overheid dat de EU dit soort dingen ook kan doen o.a. in Nederland?

Lees verder>>>
(h/t “Witte raaf”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, EUSSR, Privacy, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

3 reacties op Zomaar een week in de EU-politiestaat, provincie Nederland

 1. Elena zegt:

  Zelf Rutte en EP staan op de payroll. Wat is dat voor een corrupte zooi en waarom beschermen jullie deze mensen??????? Sophie in ’t Veld (D66) Pechtold D66 en Verhoef D66 vliegreis naar Oekraine bonnetje zoek geraakt????? Rutte.
  Marietje Schaake (D66)
  Judith Sargentini (GL) Anne-Marie Mineur (SP)
  Dennis de Jong (SP)
  Anne-Marie Mineur (SP)
  Agnes Jongerius (PvdA)
  Kati Piri (PvdA) Judith Sargentini (GroenLinks)
  Lambert van Nistelrooij (CDA) Schokkend om te zien hoeveel NL-se -en Europese politici op de payroll van George Soros staan incl. diverse VVD-ers en PvdA-ers. België vindt Soros o.a. een bondgenoot in Guy Verhofstadt. Geen wonder dat hij op het Maidan-plein stond te schuimbekken en d e Nederlandse vriendinnetjes van magnaat George Soros in het Europese Parlement. En ook Hans van Baalen is te koop! Betrokkenheid Soros bij JA-campagne Oekraïne-referendum groter dan gedacht volgens mails: http://cyber-berkut.org/en/ https://dutchamazingnewsblog.wordpress.com/…/george…/

  http://cyber-berkut.org/en/ https://dutchamazingnewsblog.wordpress.com/…/george…/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s