Canada viert zijn eerste nieuwslezers met een hoofddoek, terwijl halskettingen met een christelijk kruis verboden zijn

screenshot_73

(Door: Paul Joseph Watson – Vertaling: E.J. Bron)

De voormalige presentatrice van CNN schrijft op Twitter: “Raad eens welke zender mij meedeelde dat het ´ongepast´ zou zijn om een kruis voor de camera te dragen?” De voormalige CNN-presentatrice Lara Baldesarra reageerde op het nieuws dat Canada zijn eerste nieuwslezers met een hoofddoek heeft door vast te stellen dat zij ervoor gewaarschuwd werd een christelijk kruis te dragen als ze voor de camera stond.

inselpresse

CityNews uit Toronto “heeft plotseling zijn eerste nieuwslezeres met een hoofddoek en dat op het eerste commerciële kanaal”, waarbij de omstreden nieuwslezeres Ginella Massa (foto) verzekerde dat het “eigenlijk geen groot probleem zou moeten zijn”.

Terwijl de bazen van de zender de beslissing als een grote stap naar “diversiteit” prezen, gebruikte Massa het voetlicht om zich te buiten te gaan aan een Donald Trump-vijandige monoloog, waarbij ze beweerde dat zijn presidentschap zou leiden tot “islamofobie” en tot “haat” tegen moslims.

Als het om “diversiteit” gaat, zijn christelijke nieuwslezeressen die hun geloof voor de camera willen presenteren niet echt welkom.

De voormalige CNN-presentatrice Lara Baldesarra reageerde met een bijdrage vol leedvermaak op Twitter dat “de reactie op een christin die een kruis draagt vermoedelijk net zo sympathiek zou zijn” en schreef daarna: “Raad eens welke zender mij meedeelde dat het ´ongepast´  zou zijn om een kruis voor de camera te dragen?”

Het is niet duidelijk naar welke zender Badesarra verwees, omdat er echter geen aanwijzingen zin dat ze werkt voor CityNews, bedoelde ze vermoedelijk dat har door CNN gezegd was geen kruis te dragen.

Terwijl moslima´s met een hoofddoek graag gezien worden als presentatrices bij westerse nieuwszenders (het Britse Chanel 4 heeft er eveneens eentje), wordt het aan iemand die ook maar het geringste teken van haar christelijk geloof laat zien, verboden dit verder te doen.

In het jaar 2006 werd er bij de BBC gediscussieerd of men het aan Fiona Bruce moest toestaan een kruis te dragen, nadat haar bazen “erover discussieerden de halsketting met kruis voor de nieuwslezers te verbieden.” Bruce mocht het kruis voortaan niet meer dragen.

Baldesarra verliet CNN in april 2015. Sindsdien is ze werkzaam als commentator en heeft ze de media bekritiseerd voor het feit dat zij het probleem van het islamitisch terrorisme niet als datgene presenteren wat het is.

Na de aanslag met de vrachtwagen in Nice dit jaar schreef Baldesarra op Twitter:

“Waarom noemen we het ´terrorisme´? Noem het gewoon radicale islam. Het gaat om haat, dood en het is een ideologie – en hier zie je haar aan het werk.”

Met deze houding is het onwaarschijnlijk dat ze weldra weer zal optreden bij CNN.

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.infowars.com
Auteur: Paul Joseph Watson

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Canada, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Donald Trump, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

52 reacties op Canada viert zijn eerste nieuwslezers met een hoofddoek, terwijl halskettingen met een christelijk kruis verboden zijn

 1. Verbaasd mij niks. Premier Trudeau is namelijk het bastaardbroertje van Angela Merkel…..en wilde ook duizenden ‘vluchtelingen’ opvangen in Canada met “We can it ” Ook opsluiten dus en de sleutel weggooien dus, voordat hij nog meer schade aan loopt te richten.

  Like

 2. Politiek correcte waanzin.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Je hebt altijd baas boven baas: Trudeau is qua beleid waarschijnlijk nog erger, dan veel van zijn Europese collega-dhimmi’s.
  (En dan qua uiterlijk nog praktisch een tweelingbroer van het Klavertje 4 ook!)

  Like

 4. Jan zegt:

  Wat wil je verwachten in een land ‘bestuurd’ door een imbeciel, handlanger van moordenaars, terroristen en die onlangs massamoordenaar Castro een groot staatsman noemde die veel voor zijn volk deed en dat hij, Trudeau, nu treurde.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Heeft die onnozelaar dát gezegd?! Stuur alsjeblief eens Pedro Juan Gutiérrez op ‘m af om hem eens even bij te praten!
   Wat díe man in Cuba heeft meegemaakt, daar lusten de honden geen bróód van!

   Like

 5. fransdewit zegt:

  Ze komen er wel mee in het nieuws, misschien is dat voor hun de meerwaarde. Ik vind het een vorm van besmetting die de wereld in zijn greep neem en steeds verder uitbreidt.

  Like

 6. Mary zegt:

  “Zijn presidentschap zou leiden tot Islamofobie en haat tegen moslims” nou mevrouw voddendoek dat kan Trump helemaal niet dat hebben jullie zelf gedaan met al jullie haat tegen het Westen.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Islamofobie en afkeer van mohammedanen is lovenswaardig.
   Iedereen met gezond boerenverstand en een open instelling komt tot de conclusie dat de islam kwaadaardig is.

   Like

 7. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

 8. Mirjam zegt:

  In Canada is precies hetzelfde aan de hand als in ons land, in Amerika en in tal van andere landen. Er is overal politiek correcte media censuur, welke iedere burger maar wil laten geloven dat iedereen achter het beleid staat van Trudeau. En niets is minder waar.
  De ware vijanden van het volk zij niet in hoofde die welke de opdracht geven aan de links gerichte media, zoals de regeringen, maar het zijn vooral de ‘uitvoerders’ en promoten van de leugens: de media.

  Juist de media, welke staat tussen het ‘object’ (de waarheid en/of de leugen) en de ‘doelgroep’ (de burgers van Nederland en overal op de wereld) zou totaal neutraal moeten zijn en alleen de waarheid vertellen en niet de aan hen, door de overheid, opgedragen waarheid. En dat is nergens meer op deze wereld het geval. Overal heerst de leugen. Het is dan ook niet ‘Trump-populisme’ dat de burgers, volgens de regeringen, besmet heeft met anarchie, maar juist het achterbakse, leugen en bedrog gedrag van de regeringen en hun stromannetjes. De burgers, de mensen van het volk, doorzien dit en het ergste is dat de regeringen de intelligentie van de burgers zo laag inschatten, dat ze denken dat deze te dom zijn om deze waarheid te zien. Dat toont zelf een gebrek aan intelligentie.

  Like

 9. elisah zegt:

  Wat een genot om hun zielige, onderdrukte knuffeltjes te vertroetelen en voor te trekken, wacht maar tot ze flink doorbijten in de hand die ze voedt.

  Like

 10. delamontagne zegt:

  Voor de Miss USA verkiezingen in de afzonderlijke Staten werd een Somalische/American tot de finalisten van de Staat Minnesota gekozen.
  Halima Aden Is First Contestant to Wear Hijab in Miss Minnesota USA Pageant

  Bij de sessies in “Bathing-
  Suits” droeg zij een Burkini.
  Dit was voor het eerst in de geschiedenis van de Am. Miss verkiezingen.
  Mocht ze tot Miss USA worden gekozen dat zal ze alles in het werk stellen om de islam in een “beter-daglicht-te-laten-schijnen”.!!!!
  http://jezebel.com/halima-aden-is-first-contestant-to-wear-hijab-in-miss-m-1789410217

  Like

 11. delamontagne zegt:

  In Canada gebeuren wel meer vreemdere dingen, het lijkt Zweden wel.
  Hier een verhitte discussie voor/en tegenstaanders van dragen Niqaab bij rijexamen……..
  //////////////////
  “We zijn hier niet in Saoudie Arabië ! ”
  Zo roept verontwaardigt “Nathalie Roy” voor de toelatingscommissie van de Eerste Minister voor het toestaan van het dragen van de Niqaab bij het Rij-examen in Québec.

  Like

 12. Mirjam zegt:

  Zojuist naar Pauw gekeken, vanwege de ‘aangekondigde’ 4 PVV-kiezers.
  Toen deze personen het woord kregen, begon Pauw ze te onderbreken en te bombarderen met vragen en opmerkingen. De mensen konden hun verhaal niet echt doorvertellen en begonnen te stotteren en te aarzelen. Een techniek die men krijgt aangeleerd als journalist, om de ondervraagde van zijn stuk te brengen en uitspraken te ontlokken. Het lukte, want ze raakten de draad kwijt en dan kom je onzeker over. Dat was ook de bedoeling van Pauw uiteindelijk.

  Wat me opviel was dat, als Pauws onderbrekingen sneller en harder van geluid werden, de opmerkingen van de mensen bij hem doel troffen en dat probeerde hij weg te moffelen door op iets over te schakelen of weer een opmerking te maken dat de mensen in een raar daglicht stelde. Het werd dan weer bijna beschuldigend naar de mensen toe gepresenteerd en dat maakte de mensen weer onzekerder. De journalist, ik ben zijn naam kwijt, die deze mensen bij Pauw presenteerde, kwam de mensen te hulp en sprak in hun plaats dan de visie van deze mensen uit.

  Ik vind Pauw niet neutraal en oprecht. Hij presenteert niet de feiten zoals ze zijn, maar zoals hij het zelf stuurt. Hij heeft een goed betaalde baan en wil deze behouden. Dat zijn de beweegredenen van zijn opportunisme. Eens soort van onderdanige lafheid, die hem fel uit de hoek laat komen die een gevaar opleveren voor zijn makkelijke overbetaalde baantje, want in wezen schaamt hij zich voor zijn egoïstische oneerlijkheid om zijn verlangen naar geld hoger te zetten, dan de waarheid en zijn eigen integriteit. Get him, Theresa, meld je aan praat hem onder de tafel!

  Geliked door 2 people

  • elisah zegt:

   De journalist was meen ik Wierd Duk.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ondanks dat ik er, eerlijk gezegd, niet zeker van ben, dat het mij wèl zou lukken -want die overdonderingstactiek hanteert Pauw inderdaad en daar moet je mentaal op voorbereid zijn- zou ik het best willen proberen, maar aanmelden, hoe doe je dat? Ik vraag het me af! ZIJ halen in hun programma, wat in HUN straatje te pas komt. Een tijdje had ik de smoor in omdat Asje Bello -één van de Edwin-Paladijnen van Pegida NL er al voor de tweede keer bij mocht zijn, maar inmiddels denk ik die tweede keer te begrijpen: Dat is achteraf waarschijnlijk géén protectie van “Edwin” geweest (hoe zou dat ook kunnen) maar eenvoudig dit: De eerste keer was niet echt denderend gegaan, zeker niet indrukwekkend, want dat weet Pauw dan ook weer zo te draaien, en dan komt de tweede keer, waarbij ze tóch weer twee PVV-stemmers nodig hebben, tegenover Pechtold, èn van de eerste keer hebben ze dan hoe dan ook het telefoonnummer van die T…… pardon, van Mevróuw Bélló bij de hand, dús, nietwaar? Want het is de bedóeling, dat die twee PVV-stemmers tegenover Pechtold geen succes worden et voilá, dáár ligt de formule om dát te bewerkstelligen. Ja ik geloof intussen ècht, dat dat er achter zit!
   Desondanks zou ik het wel wíllen proberen, want ik ben wat dat betreft geladen tot op het bót, maar krijg de kans maar eens! Aanmelden……Ja, als het zo simpel wás…..

   Like

   • Het wordt tijd dat de PVV de grootste wordt en blijft en omroepland eens flink op zijn kop gaat zetten. Met name de VARA met Jeroen Pauw maakt het helemaal bont. Ik hoord onlangs dat de NPO meer dan 1 miljard, dus meer dan 1000 miljoen jaarlijks aan belastinggeld van ons incasseert, dus dat soort gasten als Pauw moeten maar eens een flink toontje lager gaan zingen ! Dan hoef ik me ook niet meer wild te ergeren aan dat onbeschofte gedrag van hem!

    Like

   • Mirjam zegt:

    Stuur een tweet naar Pauw toe, geef aan dat je je geroepen voelt om jouw woord te doen voor de PVV, omdat je nog steeds van mening bent en met jou diverse andere mensen, dat de PVV en zijn aanhangers in een ‘verkeerd’ daglicht wordt gesteld. Dat je ‘weet’ dat hij, Pauw, het er altijd overheeft dat hij wél PVV-ers uitnodigd, maar dat deze altijd de uitnodiging afslaan. De reden dat hij dit zegt, en dit moet je niet gebruiken, maar dit is mijn analyse, is dat hij daarmee de wind uit de zeilen wilt nemen van enige criticasters. Op voorhand schuift hij daarmee de schuld weer in de schoenen van de PVV(ers) en betiteld ze als laf en ‘bang voor de ‘waarheid’.
    Het zijn woordenspellen en velen hebben dat niet door. Men noem dit ‘misten’ in de communicatietechnieken.

    Hoe kun je omzeilen dat HIJ je monddood maakt, indirect voor schut laat staan door je te onderbreken en je daardoor van je stuk te brengen? Heel simpel, schenk er geen aandacht aan en ga op een rustige manier door, alsof je hem totaal niet hoort, op een fatsoenlijke maar toch directe manier, dat te zeggen wat je wilt. Kijk hem daarbij recht aan en vraag dan, wederom, op een rustige manier (niet kwaad worden en je gezicht in een uitdrukkingsloze plooi houden, dus geen beweging en niet fysiek reageren op zijn interventies) of je zou mogen uitspreken? Als je dit vraagt, dan moet je even wachten tot hij antwoord geeft. Als hij aankomt met het ‘geef eerst eens antwoord op mijn vraag’, dan zeg je, ‘zodra ik uitgesproken ben, kom ik daarop terug.’ ‘U moet een mens wel toestaan om zijn verhaal te vertellen mijnheer Pauw, want anders is er geen dialoog mogelijk en u wilt PVV-kiezers toch hun woord laten doen? U wilt toch weten wat hun bezielt, wél, dan zou u even geduld moeten uitoefenen met uw vragen en ze laten praten. Daarvoor ben ik ook hier. Vragen kunnen ook nog achteraf.’
    Zo plaats je hem in de categorie van een ongemanierde onbenul, en krijg je hem met de waarheid. Bovendien zullen de mensen dit ook als waarheid erkennen en voelt hij zich te kijk gezet. Vertel je visie duidelijke en rustig, zeker van jezelf, want dat mag je zijn.
    Als je voorbereidt bent op zijn manier van doen, zijn tactieken om iedereen die hem te na komt en te na aan de waarheid komt, onderuit te schoppen, dan raakt je dat niet meer.
    Geef gewoon aan wat er onder het volk speelt en ook dat het niets met laag of hoogopgeleid te maken heeft, maar met het beleid van de regering en ook van de media.
    De verkettering van ware feiten, het bewust negeren van de angst die er onder de bevolking leeft over de instroom van ‘vluchtelingen’ die meer en meer gelukzoekers, verkrachters, eisers, criminelen blijken te zijn, dan hulpbehoevende mensen die vluchten voor oorlog. De open grenzen politiek. Het verwarren van gezond verstand en inzicht met racisme, discriminatie, waarvan burgers beschuldigd worden, terwijl dit helemaal niet het geval is en ga zo maar door. Jij weet genoeg om hier op te noemen.

    Het belangrijkste is dat je rustig blijft, terwijl je dit zegt. Gewoon je niet van de wijs laten brengen en rustig ook reageren op eventuele opmerkingen. Ontleed Denk ook maar, geef aan dat hun minderwaardigheidsgevoel een goede broeibodem is voor het in stand houden van het racisme verhaal en dat de hele partij Denk met dit item probeert te scoren, want een ander item hebben ze niet. Maar vooral ook dat de Vara, en andere zenders er op gericht is om hen daarvoor ook een podium te blijven geven, zodat het verhaal goed door Nederland blijft gaan. Alle Nederlanders zijn racisten en ALLES is racisme en discriminatie. Begin NIET over PEGIDA, maar houd je bij het onderwerp. En vooral STAY COOL. Je zou eventueel WAUSO nog mee kunnen nemen, maar alleen als hij ook cool blijft en niet Pauw bij zijn keel grijpt zodra hij een woord teveel zegt, want dat doet dan jouw verhaal weer te niet. Ga je bij ‘beschuldigingen van Pauw’ niet verdedigen met ‘dat bedoelde ik niet’, maar maak er een vraag aan hem van, ‘vind jij/u dat ik dit zo vind?.. , want dan moet HIJ antwoord geven op die vraag en staat hij in het licht.

    Je weet wel hoe je dat moet doen, als je daar zit komt het vanzelf. En bedenk maar één ding: hij is maar een mens en als je hem hier op de vlog iets zou horen verkondigen, dan zou je ook je reactie neerpennen en dan kon het je ook niet schelen of hij Pauw was of niet. De waarheid blijft de waarheid.

    Geliked door 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    @Mirjam, 13.56u.: Wat je allemaal zegt over de presentatie etc.: 100% mee eens; het meeste had ik zelf inmiddels ook al bedacht.
    Alleen van het versturen van tweets weet ik niets af; nooit iets aan gedaan.
    Pas trouwens wel Pauw op Facebook ontdekt. Misschien, dat ik dáár eens serieus zou moeten kijken…….

    Like

  • elisah zegt:

   De mensen moeten zo voorzichtig zijn en zich zo omzichtig uitdrukken, om niet hun reputatie en carrière geruïneerd te zien, dat ze niet goed uit de verf komen in een gesprek. De dominee was helaas zo wazig en warrig dat ik er geen touw aan kon vastknopen.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Die mensen zijn bewust gekozen. Zo gaat dat met dit soort show-praatavondjes.
    “Pauw” is via de VARA een 100% dóór en dóór propaganda-instrument voor en van de PVDA.

    Pauw zèlf is ongelofelijk professioneel.
    Hij heeft emotionele problemen, dat herken ik van het eerste tot het laatste moment van elke uitzending, maar hij bezit de kracht ze met ongekend talent te besturen en beheersen.
    Het gaat hem geestelijk wel steeds slechter af.
    Als hij zich persoonlijk aangevallen of belachelijk gemaakt voelt, kan hij zijn agressie
    nauwelijks verbergen. Dit in tegenstelling tot vroeger.

    De gedweeheid van de meeste gasten kan voort komen uit indoctrinatie die men vooraf ondergaan moet.
    Daar zijn geraffineerde methoden voor.
    Je kunt iemand vooraf op zijn/haar gemak stellen, je kunt iemand ook wijs maken dat heel Nederland je ziet en hoort… wat op zich al een aanleiding voor bijzondere stress zijn kan.
    Pauw zèlf is eigenlijk niet te verslaan. Hij kan een groot vakmanschap als gespreksleider gepaard gaande aan een kolossale routine, stellen tegenover de eerste-keer-ervaring van de meeste gasten.

    Je kan niet verwachten dat “Pauw” aan objectieve nieuwsgaring zal doen.
    Dat wetende heeft Wilders besloten nimmer bij Pauw aan te schuiven.

    Like

   • Mirjam zegt:

    Pauw is totaal niet professioneel. Hij is uit op zelfbevestiging, omdat hij de waarheid WEET en zich schaamt voor zijn eigen leugens en gedraai.
    Hij voelt zich niet echt meer thuis in zijn huid, omdat hij weet dat de leugen binnenkort helemaal wordt doorgeprikt. De burgers laten hem nu al via zijn twitter en Facebook weten dat ze van hem ‘kotsen’, omdat hij zo partijdig is met de PVDA en de VARA, omdat zijn ‘vermogen’ door hun wordt gefinancierd.

    Tegelijkertijd heeft hij angst dat zijn goed leventje ten einde zal komen als zijn show van een succes in een flop zal veranderen, door zij dalende populariteit bij de burgers. Nog een paar maanden en dan zijn er verkiezingen, en Pauw’s aandeel in het verval van de waarheid en zijn promoten van de linkse visie, zal niet vergeten worden. En dat beste mensen WEET hij héél goed en dat bezorgt hem nu al paniek en slapeloze nachten, want dan zal zijn show gauw verleden tijd zijn. Of gaat hij totaal ineens van koers veranderen en zich als populist, lees opportunist, pur sang presenteren voor het rechtse gedachtegoed.

    Like

  • Ik vond de discussie met Monasch door Paul veel te confronterend, op het onbeschofte af. Het wordt tijd dat deze grootverdiener (6 ton per jaar, dus 3x de Balkenendenorm) eens flink op het matje geroepen wordt over zijn grove gedrag, want ik heb me gisteravond wil lopen ergeren over die rat !

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Pauw voert opdrachten van de PVDA-partijleiding uit.
    Monasch gaat zijn eigen partij beginnen en deed het in aanvang niet slecht.
    Vandaar dat het welwillende van Pauw van de eerste malen, nu verdwenen was.

    Like

  • exmarineman zegt:

   En vergeet ook niet de anderen die aan de tafel zitten te wijzen op het niet laten uitspreken. Want ook dat is een tactiek die Pauw toe past……. En als hij wordt gewezen op het feit dat hij de gespreksleider is en het normaal is dat je iemand laat uitspreken en hij eventueel moet ingrijpen als iemand anders degene die het woord heeft onderbreekt dat hij de ander het woord dient te ontnemen. Spong heeft daar een handje van o.a. Ik zelf zou als het dan een aantal keren is gebeurd en men laat mij niet uitpraten en onderbreekt mij telkens op wat voormanier dan ook, zou ik zelf kalm en rustig zeggen: “beste mensen hier aan tafel, ik heb er nou schoon genoeg van. Jullie hebben je doel bereikt en duidelijk aangegeven dat jullie niet echt geinteresseerd zijn van wat een PVV-kiezer zo boeit om PVV te stemmen. Nou wil ik het nog 1 keer proberen, maar als er ook maar 1 iemand is die me weer onderbreekt of een poging daartoe doet, dan stop ik er mee.”

   Like

  • Mirjam zegt:

   @Theresa

   Ja, je kunt Facebook daarvoor gebruiken, Theresa. Ik heb zelf, bewust, géén Facebook, maar als hij daar op staat, dan kun je hem ook aanschrijven. En geloof maar dat hij het leest, want hij houdt alles in de gaten, of anderen doen dat voor hem. Zijn inkomen hangt ervan af. Volgens mij hebben alle regeringspartijen ook een Facebookaccount, dus het is gangbare zaak. Stuur hem een bericht en ga de dialoog met hem aan. Je kunt het, succes.

   Like

 13. exmarineman zegt:

  De adverteerders aanspreken en boycotten als het enigszins kan en dus niets meer bij ze kopen. Ja en degenen die dus geen halsketting met kruisje mogen dragen: werkgever aanklagen voor discriminiatie en oproepen tot onverdraagzaamheid en intolerantie……En hier in Nederland ben ik dan heel benieuwd of het UWV dan wel een ontslagvergunning zou afgeven en ww uitbetaald.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Als het bewezen kan worden dat de werkgever dit van de werknemer eist (het niet mogen dragen van een halsketting met een kruisje), dan zal het UWV géén ontslagvergunning afgeven, want dan is de werkgever in gebreke en fout. Hij hoort deze eis niet te stellen als hij het voorheen getolereerd heeft én als het niets af doet aan het werk afdoet aan de uitvoering van het werk wat de werknemer doet in het bedrijf.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    En toch…
    Niets wordt objectief beoordeeld.
    Prima. Daar is niks mis mee.
    Als wij aan de macht zijn zullen we zeker niet objectief oordelen…

    Like

 14. Jan zegt:

  De malloot prees de massamoordenaar, werd uitgejouwd en ziet er nu maar af bij de begrafenis te zijn.


  Trudeau said it was with “great sorrow” that he heard of Castro’s death – a “remarkable leader.”

  He then went on to praise Cuba’s healthcare and education system.

  And Trudeau praised Castro’s “love for the Cuban people.”
  Castro murdered at least 3,615 opponents and stole the wealth from the working class.

  Here is Trudeau’s full statement.

  This didn’t go over well with sane people. Canadians and Americans mocked him viciously on Twitter and Facebook.

  On Sunday Justin Trudeau’s video before the Grey Cup football game was booed loudly by the crowd.

  video/1

  http://www.thegatewaypundit.com/2016/11/348119/

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Jan 29 november 2016 om 05:59

   Wat lijkt die islamofiele vent uiterlijk toch op Jesseke Klavert!
   Volgens mij gaat het om een apart “rood” “ras”

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Ze komen allemaal uit dezelfde mal Tistochwat.

    Jesse Klaver is het gevolg van incest van Trudeau met de zuster van Klaver.
    De schoonvader van Trudeau daarentegen was gehuwd met de moeder van Trudeau.
    Trudeau daarentegen is weer de zoon van Fidel Castro die op zijn beurt de grootvader
    was van de vrouw van de vader van Pechtholt
    Als je goed kijkt zie je uiteindelijk dus dat Pechtholt en Klaver in de verte heel veel weg van elkaar hebben.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ paulzwueste 29 november 2016 om 20:38

    Dank, heer paulzwueste, voor uw nuttige informatie. Ik ben nog even verder gaan zoeken en ben tot de ontdekking gekomen dat Angela Merkel de overgrootmoeder is van Trutteau, eh… Trudeau.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Dit verraderlijke zacht gekookt bedorven ei zal nog héél raar opkijken in de toekomst.

   Like

   • Mirjam zegt:

    Snap je het zelf nog, Paul?…

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Mirjam.
    Ja joh.
    Ik heb het helemaal nagezocht.
    Ben begonnen bij The PilgrimFathers, en kwam via mijn familie, die in 1956 naar Canada verhuisde, uit bij Trudeau.
    Het vermoeden begint bij mij op te komen dat hij daardoor familie van mij moet zijn.
    Ik zal het ‘m vragen.
    Wat ook zo opmerkelijk is, is dat de moeder van Trudeau Trees heette.
    Nou komt de naam Trees veel voor in Canada.
    Met de zin: “Trees heeft een Canadees”, begint ook het Canadese volkslied.

    Dat is geen toeval meer…

    Like

 15. ReaGluurder zegt:

  Ottawa is / was 1 van de weinige steden waar vrouwen op elk tijdstip ongehinderd op straat kunnen zijn. Terreur kende men ook niet. Geloof dat dit inmiddels niet meer het geval is. We zullen er van gaan horen! Trudeau is eigenlijk een soort Jongetje Klaver, gevaar voor de stabiliteit van een (ooit) stabiel land! .

  Like

  • Mirjam zegt:

   Trudeau komt uit hetzelfde clone-nest als Klaver. Twee mensen die mee kunnen spelen in een kindermusical.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Inderdaad. Dat was ik nog vergeten te vertellen.
    Klaver is in een kindercircus te vondeling gelegd.
    Samson die optrad als Clini-Clown, omdat hij een hekel had aan kinderen die ’s nachts huilden en hij zich toch niet hoefde te schminken, heeft ‘m verkocht aan Pechtholt die graag ’n zoon wilde hebben omdat hij graag in de krant wilde wegens incest.
    Dit op voorwaarde dat Klaver nooit iets zou vertellen.
    Maar zijn uiterlijk heeft ‘m dan toch verraden.

    Like

 16. koddebeier zegt:

  Links is een etterend gezwel, waar blijft de levens reddende chirurg die het uitsnijd ???

  Like

 17. Zo helpt hij zijn land ook wel de afgrond in.

  Like

 18. Golden Girl zegt:

  nog even en dan krijgen we ook in het journaal dames met hoofddoeken, dit is Nederland en (nog)
  geen Islam land,

  Like

 19. Jan zegt:

  Als argumenten ontbreken bij CBC:

  Like

 20. Jan zegt:

  Another case of Muslim “honor” killing or the left wing media’s favorite excuse “mental issues?”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s