CITAAT Robert Spencer

spencer-quote

“Deze grootscheepse poging om Wilders de mond te snoeren, maakt deel uit van een nóg grotere poging om mensen te laten zwijgen over jihadterreur en sharia-superioriteit, en over hoe moslimmigratie kan leiden tot meer van beide. De politieke elites worden steeds autoritairder ten dienste van de islamitische superieure agenda.” 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Islamofobia Terrorist”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, establishment, Eurabië, Geert Wilders, hersenspoeling, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Sharia, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op CITAAT Robert Spencer

 1. Harry zegt:

  Heb de stellige indruk dat ze , gezien de ontwikkelingen in Europa en Amerika , zien dat het punt nadert dat ze niks meer in de melk te brokkelen zullen hebben en daarom nog even álles op álles zetten om nog even zo ver mogelijk door te dringen met hun idiote doctrine .

  Of ben ik te optimistisch ?

  Like

 2. Jean zegt:

  Wij blijven die barbaarse smeerlapperij islam bestrijden “met alle middelen” en wij zullen alle aanhangers van die smeerlapperij incl. die onder eigen volk bestrijden “met alle middelen” want wij walgen en kotsen van die perverse smeerlapperij in onze samenleving.
  Iedereen die helpt te bestrijden krijgt de volle steun.

  Geliked door 1 persoon

 3. Sabeltant zegt:

  Gisteren viel ik van verbazing uit mijn stoel toen ons NPO journaal meedeelde dat de pollenstorm in Australië te vergelijken was met een terreur aanval.
  Als allerlei zaken worden vergeleken met een terreur aanslag -iets wat enkel voorbehouden is aan islamitische barbaren- zal het woord snel zijn betekenis verliezen en hebben we er weer een woord bij dat te pas en te onpas gebruikt wordt.
  Er is niet alleen een aanval op de vrijheid van meningsuiting gaande.
  De media en de politiek spreken zich steeds meer uit in bewoordingen die zo algemeen zijn dat ze eigenlijk niets vertellen.
  Stop daarom de legitimatiepolitiek, noem het beestje bij de naam.
  Het zijn wel degelijk kut Marokkanen die het leven in de wijken vergallen en het zijn zonder enige uitzondering moslims die islamitische terreur zaaien.
  Niet elke moslim is een terrorist maar elke terrorist is wél een moslim!

  Geliked door 1 persoon

 4. Dhr. Spencer ziet het beter dan de publieke omroepen

  Like

 5. Jan zegt:

  Socialist vergiftigd Robert Spencer in poging hem te vermoorden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s