FOTOSHOPPER volksvijandigheid

screenshot_66

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “delamontagne”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, EUSSR, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op FOTOSHOPPER volksvijandigheid

 1. Henk der Niederlander zegt:

  Over volksvijandigheid gesproken.

  Een maand islam in Duitsland: Kindhuwelijken, No-go zones, groepsverkrachtingen

  Aftredende president Joachim Gauck: Duitsland krijgt in toekomst moslimpresident – De Groenen roepen Duitsers op Arabisch te leren (andersom is niet nodig) – Zweden ontvangt terugkerende ISIS-terroristen met huizen, banen, rijbewijzen , schuldenkwijtschelding en alle (gratis) hulp die ze maar wensen

  Inwoners van Essen die klagen dat de gemeenteraad en politie hun hulpvragen en aangiftes tegen stelende, agressieve en gewelddadige migranten weigert in behandeling te nemen; scholen die alle symbolen van kerstmis, zoals de kerstboom, verbieden, omdat er steeds meer moslimkinderen komen; duizenden migranten die worden betrapt met valse paspoorten, maar toch het land in mogen; christelijke vluchtelingen die in AZC’s straffeloos worden onderdrukt en vervolgd door moslims; Syriërs die duizenden euro’s per maand krijgen om hun meerdere vrouwen en soms tientallen kinderen te onderhouden – het is een korte samenvatting van één maand (oktober) islam in Duitsland. Geen wonder dus dat de huidige president Joachim Gauck zegt dat er op zeker moment een moslimpresident zal komen.

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/11/Een-maand-islam-in-Duitsland-Kindhuwelijken-No-go-zones-groepsverkrachtingen

  Like

 2. BertG. zegt:

  Vroeger kon je bij elke sportzaak de meest verschillende soorten luchtdruk pistolen en geweren vinden die je gewoon kon kopen op een leeftijd van 12-14 jaar.
  Bij elk postorder bedrijf kon je zo iets bestellen, eigenlijk overal.
  Nu moet je zo iets zoeken in wapen winkels.
  Zelfs een balletjes pistool van de kermis is verboden hier.

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  Terwijl de Islam hun kinderen uitrust met automatische wapens, en koppensnellen leert op ongelovigen, maakt Brussel jacht op nepgeweertjes waar onze kinderen mee rondlopen. Vuurwapenbezit is alhier het exclusieve recht van leger en politie, terwijl de burger al een proces verbaal aan zijn kont heeft hangen als hij zich met een houten nepgeweertje vertoont.
  De burger word zwaar achter zijn broek gezeten, terwijl de Islamiet alle vrijheden geniet.
  Daarenboven zijn zowel het leger als de politie verworden tot een papieren tijger die. als het eenmaal in Nederland fout afloopt, gene ene ruk in te brengen hebben. Gezien de ontwikkelingen in de ons omringende landen is de totale islamisatie van Europa slechts nog een kwestie van enkele jaren !

  Liked by 2 people

 5. BertG. zegt:

  Documenten onthullen IS-plannen voor duizenden aanslagen.
  Een Britse generaal heeft informatie vrijgegeven uit documenten die zijn gevonden in door Islamitische Staat bezette gebieden. Uit de documenten blijkt dat IS duizenden aanslagen heeft voorbereid, met Europese steden als belangrijkste doelwit.
  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/11/documenten-onthullen-is-plannen-voor-duizenden-aanslagen-408163/

  Like

 6. BertG. zegt:

  Verkopen ze eigenlijk nog cowboy klapper pistooltjes in een speelgoed winkel?

  Like

 7. koddebeier zegt:

  De grootste vijanden van het volk zitten in Brussel bij de EU !!!

  Like

  • exmarineman zegt:

   Vergeet uw eigen land niet, daar zitten de allergrootste schuldigen want die hebben ingestemd om met de EU door te gaan en alles – nou ja bijna alles over te hevelen naar de EU. En Nederland loopt als raspaardje achter alles aan wat er uit Brussel komt en de bevolking….. ach die slaapt rustig verder want het schijnt nog steeds goed – te goed te gaan……Maar klagen als gekken op de zgn sociale fora en tijdens feestje, partijtjes en aan de bar…… Maar in actie komen, nee, daar hebben ze geen tijd voor…..

   Like

 8. Gelukkig zijn wij goed voorzien van div., met ook nog een harpoengeweer.

  Like

 9. Toen ik daarnet het winkelcentrum uitliep door een lege toegangshal kwamen er enkele kennelijke dobbergetinten mijn richting uit, gekleed in de outfit waarin ze je tegenwoordig vaak bij honderdduizenden tegelijk op foto’s ziet plus natuurlijk de bijpassende Nikes Air. Mijn nekharen schoten overeind en impulsief taste ik naar mijn rechterschouder met de geruststellende FAL ( https://nl.wikipedia.org/wiki/FN_FAL ) met die blinkend door mij gepoetste en dum-dum-behandelde 7,62 mm Natoprobleemoplossers. Tot mijn verbijstering trof ik daar alleen maar mijn wollen sjaal aan waardoor ik mij erg naakt voelde. Dat zit dus nu al de hele tijd in mijn hoofd te zeuren en dat houdt pas op als Fallie en eventueel zijn kleine broertjes op mijn rug paardje-hop spelen. Mijn opoe zou zeggen: jungske, ga naar de Vogeltjesmert in Antwerpen en haal daar zo’n ding, dan is het hart gerust. Ben effe winkelen dus.

  Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Das wahr einmahl…
   Weet je nog die wapenhandel op het eind van de Antwerpse Vogelmarkt op dat plein waar nu de Schouwburg staat.
   Man, daar kon je alles kopen. Van .22 via 7.63 tot 9-mm Winchester.
   Gouden tijden, die wij onvoldoende hebben benut.

   Liked by 2 people

   • Ik zal zo wel even kijken wat ze hier te koop hebben. Ik heb al een paar meisjes aangesproken die onder een lantarenpaal staan en gevraagd of ze een Bren of een Punt 50 hebben. Het antwoord was of Dubbel D ook goed was.

    Liked by 1 persoon

  • Misschien herkennen jullie dat gevoel wel. Dat je in een hoerentent de hele zaak hebt vrij gehouden en de gebraden haan hebt uitgehangen want je bent tenslotte niet voor niets iets in de politiek of bestuur en dat je dan in je zak tast en er achter komt dat die bobbel niet je portemonnee met cash en bankpasjes van de zaak is.

   Liked by 2 people

 10. Arie Nieuwenhuizen zegt:

  Geachte heer Bron,

  Ik heb lang aan een stuk gewerkt omtrent Zwarte Piet gezeur en de zgn. verbanden met slavernij, het is wat langer geworden dan normaal 14 -A4 tjes. Waarschijnlijk heeft u een beter afzetkanaal voor het grotere publiek dan dat ik heb.

  U kunt het gebruiken, maar a.u.b. niet mijn naam erbij om te voorkomen dat de strontkar over mijn gezin rijdt.

  Vriendelijke groeten,

  Arie Nieuwenhuizen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s