“Hate Speech” en “Fake News”: De oorlog van de mainstream tegen de waarheid

screenshot_71

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Alleen al het begrip “oorlog tegen de terreur” 15 jaar geleden was een grote leugen van politiek en media. Nu is dat niet anders. Maar wie de waarheid schrijft, geldt tegenwoordig als verspreider van “Hate Speech” en “Fake News”.

contra-magazine

Bereidwillig hebben de mainstream-media destijds 15 jaar geleden de leugens verbreid die de “oorlog tegen de terreur” ondersteunden. Dus die oorlog, die uiteindelijk alleen nog maar meer “terroristen” creëerde, omdat de Amerikanen en hun geallieerden regeringen ten val brachten, families verwoestten en hun vaderland in een puinhoop veranderden.

Nu bevinden die (alternatieve) media zich in het vizier van het politieke en mediale establishment die niet meedoen aan de van bovenaf opgelegde leugens. In de Verenigde Staten werd inmiddels al een website opgebouwd die zich “propornot.com” noemt – dus “propaganda of niet”. Daarop staan ongeveer 200 websites geregistreerd die door de makers (wie zit er achter? De CIA? De NED? Of George Soros?) van de “presstituees” “boosaardige propagandasites” worden genoemd, die of door het Kremlin worden gesponsord of gewoon alleen maar “nuttige idioten” van het Kremlin zouden zijn.

Wie afwijkt van de “geldende norm” moet dus een propagandist, een verspreider van leugens en haatzaaier zijn. Niet alleen in de VS, maar ook in Duitsland of Oostenrijk. Het maakt niet uit of het om NAVO-oorlogen gaat, de alomtegenwoordige “Russofobie”, de vernietigingsveldtocht tegen de eigen bevolking of de economische NAVO die met TTIP, CETA, TiSA & Co geïmplementeerd moet worden – iedere vijand van deze omstandigheden moet er rekening mee houden terecht te komen in het vizier van politiek en mainstream-media. Diegenen die van zichzelf beweren de waarheid te verbreiden en daarbij niet ten onrechte ook wel “leugenpers” genoemd worden, matigen zich daarbij aan diegenen te veroordelen die een andere zienswijze op de gebeurtenissen hebben.

Wie de waarheid spreekt, is voor de propaganda-presstituees een leugenaar. Een complete verdraaiing van de feiten die hier plaatsvindt. Men doet alles om het huidige systeem te kunnen behouden, waarvan de politiek, grote ondernemingen en media profiteren. Dat is de ware reden voor de veldtocht tegen de alternatieve media.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Weg met ons!", betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, establishment, Europa, EUSSR, gezond realisme, Globalisering, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, New World Order, nieuw fascisme, Persvrijheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op “Hate Speech” en “Fake News”: De oorlog van de mainstream tegen de waarheid

 1. Henk der Niederlander zegt:

  Tja fake nieuws.
  Het kan wel eens gebeuren natuurlijk.
  Vandaag gelezen in de kranten: in Ohio een persoon gaat aan het schieten.
  Blijkt later om het steken met een groot mes te gaan.
  Maar wat werd weer eens vergeten in onze goudeerlijke media.
  Blijkt het te gaan om een cultuurverrijker.

  One suspect dead, 9 injured after attack at Ohio State University involving car, butcher knife

  An 18-year-old Somali man was behind an attack involving a car and butcher knife on the campus of Ohio State University Monday that left nine people injured, law enforcement sources told Fox News.

  After the suspect plowed his vehicle into the crowd, officials said he got out of the vehicle and began attacking people with a butcher knife before he was shot and killed by a campus police officer.

  Two law enforcement sources told Fox News the attacker came into the United States as a Somali refugee, and was granted status as a legal permanent resident.

  http://www.foxnews.com/us/2016/11/28/developing-active-shooter-alert-at-ohio-state.html

  Geliked door 2 people

  • Jan zegt:

   Een Somalische terrorist steekt mensen neer en de geschifte Kaine kan niets anders bedenken dat de wapens van Amerikanen in beslag genomen moeten worden

   Tim Kaine Tweets About Gun Violence at OSU After Islamist Knife Attack

   Today he tweeted after the incident at Ohio State –

   Deeply saddened by the senseless act of gun violence at Ohio State this morning. Praying for the injured and the entire Buckeye community.

   Will fake news media run hysterical stories on this obviously dishonest report? pic.twitter.com/aOHdb7iatQ

   — Mike Cernovich (@Cernovich) November 28, 2016

   A Somali student ran into a group of fellow students with his car and then got out and stabbed a few more.
   The terrorist was killed by a campus police officer with a gun.
   http://www.thegatewaypundit.com/2016/11/tim-kaine-tweets-about-gun-violence-at-ohio-state/

   Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Uit Denk stapt?!! Hij stapt toch uit de PVDA?

   Geliked door 1 persoon

   • Alex Delarge zegt:

    Maakt niet uit.Is hetzelfde.

    Like

   • exmarineman zegt:

    dat is een geintje…..DENK heeft net weer een zetel gestolen in 1 of andere gemeente. Vandaar dit grapje denk ik zo. En ja het missen van die 72 maagden. Nou daar heb je dan wat aan, na 72 keer zijn ze geen maagd meer en wat dan…….en je moet als moslim toch wel erg stom zijn om zoiets te geloven van die 72 maagden. Hoeveel maagden zijn er dan wel helemaal in het hiernamaals????????? En waar komen die vandaan en als ze op zijn wat dan????

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    ha ha teveel van het goede voor dat “ras” om dit te vatten, daar kunnen ze met hun hersens niet bij.

    Like

  • A.J. de Koning zegt:

   Ik heb weer eens goed kunnen lachen en dat komt jammer genoeg niet zo vaak meer voor.

   Like

 3. Henk der Niederlander zegt:

  Waar de MSM dus ook patent op hebben is wel het weglaten van informatie voor de lezer.
  Het verzwijgen van informatie die van belang is, is in ieder geval de grootste leugens die de MSM verkoopt want dat is puur het misleiden van hun lezers.
  Daarom vraag Ik me af waarom nog een mens een krant koopt waarvan ze weten dat deze dingen schering en inslag zijn.

  Like

 4. Guardiacivil zegt:

  Mijn stelling: De kracht van opvallen is het weglaten.

  Je ziet het overal, inrichting, mode, achitectuur, kaal en sober is de trend, zoveel mogelijk weglaten.
  Weglaten van gegevens of sumier iets vertellen wekt aandacht en verlangen naar nog meer, dus blijven ze aan het medium plakken tot er meer komt. En telkens herhaalt dit zich.

  Like

 5. Peterdm zegt:

  Fake news. Once upon a time in the west. Ach, wie een cursus marketing achter zijn kiezen heeft leert hoe je een mens moet conditioneren. U heeft een hoge cholesterol gehalte, smeer dan becel pro active op je brood. De mens is bang en zoekt een oplossing en vind het in een bakje Becel pro active margarine. Want hij heeft op de TV en krant keer na keer de reclame langs zijn neus zien komen waarin Becel pro active het cholesterol actief verlaagd dus zal het wel waar zijn en koopt het bakje voor 5 euro. Daarvoor kocht hij een bakje Zeeuws meisje margarine van 1 euro. Kassa.
  Dit was een voorbeeld van conditioneren. Nederlands beste opleiding in het conditioneren van mensen is de Nyenrode Business Universiteit daar leer je het echte fake news.
  Keer na keer krijg je te horen dat de Islam vrede is. Geert Wilders is het kwaad et cetera. Waarom?
  Omdat het Nyenrode doctrine al vanaf WO 2 de 2de en 1ste kamer conditioneert. Zo las ik vandaag dat een prachtig voorstel van de PVV in Overijssel om het referendum in te voeren. En ja hoor daar kwamen de geconditioneerde honden van de PVDA aan en het voorstel werd niet aangenomen, want Geert Wilders. Maar de kentering komt eraan in the west. Ik heb nog van geen enkele links geconditioneerde socialist van pakweg D66, Sp, Pvda, GL een reactie gehoord over de nieuwe USA nationale veiligheid adviseur van Donald Trump Generaal bd. Michael Flynn. met zijn statement dat de Islam is als kanker. Dat is wat anders dan Islam is vrede van D66, SP, Pvda, GL.
  Michael Flynn is dan ook niet geconditioneerd. Dus zet hem op Geert steeds meer mensen zijn Islam gede-conditioneert en stemmen op jou.

  Conditioneren betekent africhten. Islam betekend onderwerpen, en onderwerpen van mensen is africhten.

  Geliked door 1 persoon

 6. Fred zegt:

  Al eerder gepost maar nu nog maar een keer.
  Het bereik van deze woorden kan niet groot genoeg zijn.
  http://nageltjes.be/wp/?p=26361

  Like

 7. Jan zegt:

  De mening van studenten van de Tuftuniversiteit, Massachusetts

  Wat dit nog met wetenschap te maken heeft zal iedereen ontgaan. Time to drain the swamp

  Like

 8. D. G. Neree zegt:

  Het internet heeft een groot zelfreinigend vermogen. Onzinverhalen worden direct ontmaskerd door reageerders of andere bloggers.
  De kranten en de TVzenders hebben dat niet. Dat is steeds meer een incestueuze kliek die in een steeds kleiner cirkeltje rondspiraalt. Het zijn hun berichten die onecht en vals zijn en ze worden steeds meer doorzien. Ze zijn wanhopig en roepen nu een site aan zoals dat belachelijke digitale vod dat Nederlandse weblogs in de nazihoek probeert te zetten.
  Alleen nu zijn we dus allemaal Russische agenten, lol.
  https://sites.google.com/site/dehoaxwijzer/valse-nieuwssites

  Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   @ D.G.

   Ik heb geen naam of iets dergelijks zien staan in die hoaxwijzer dus komt het hierop neer dat feitelijk iedereen die hoaxwijzer kan maken.
   Niet dat het me echt interesseerd want het lijkt me zo’n dingetje die zo verschrikkelijk overtuigd is van zijn of haar eigen gelijk.
   Het zou me niet verbazen al dat iets is wat geschreven is door een of andere linkse club die niet zo blij is met sites als deze.

   Like

   • D. G. Neree zegt:

    Dat is die ProPornOt site in Amerika ook, alleen met dat verschil, dat daar de Washington Post de site opvoert als een ‘team van deskundigen’.

    Like

   • D. G. Neree zegt:

    Dat is die ProPornOt site ook, alleen met dat verschil dat daar de Washington Post het overneemt als komend van een “team van deskundigen”.
    Kun je zien hoe in paniek ze bij de MSM zijn!

    Like

 9. Jan zegt:

  Fake nieuws
  Marxistisch vod Salon geeft Trump schuld van bombardement

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s