Linkse intellectuele puzzel

puzzel

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

(Door: “Landerdoek”)

Kwantumfysica, donkere energie, tijd buigen en zwarte gaten zijn enkele onderwerpen die mij interesseren. Toch kom ik soms raadsels die mijn optimistische intelligentie ver te boven gaan. Bijvoorbeeld een zenuwslopende constructie uit de hoogbegaafde linkse hoek, die mijn toch al beperkte rust alleen maar verder inkrimpt. Kijk maar even naar de linkse puzzel hierboven.

De islam heeft een hekel aan Pegida, en dat is vanzelfsprekend wederzijds. Daarbij blijven Pegida en de AFA ook voor altijd aartsvijanden. Verder houdt de AFA van feministen en deze liefde is wederzijds.

Echter, terwijl feministen houden van de islam, heeft de islam juist een hekel aan feministen. Dit komt doordat volgens de islam vrouwen slaven zijn, vee,  geen rechten hebben,  verkracht mogen worden, geslagen mogen worden, en gelukkig tot maximaal zes uur na hun dood nog geneukt mogen worden.

Pegida daarentegen verwerpt deze barbaarse praktijken van de islam en vecht juist voor de rechten van de vrouwen die door islam worden bedreigd. En wie belemmert dan de pogingen van Pegida om de vrouwen te beschermen tegen de islam? Juist!: de AFA en de feministen; dezelfde dames die Pegida probeert zo hard te beschermen tegen het barbarisme van de islam.

En dat is de linkse puzzel die mijn verstand te boven gaat. Ondertussen lijkt zich dat zwarte gat, dat ik zo interessant vond, nu in mijn eigen hoofd te hebben gevestigd. Help mij a.u.b.; wat begrijp ik nou niet?

Door:
“Landerdoek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "PEGIDA", Barbarisme, Feministes, Islam, Krankzinnigheid, Socialisten. Bookmark de permalink .

17 reacties op Linkse intellectuele puzzel

 1. koddebeier zegt:

  Er zijn dus drie groepen krankzinnig :AFA, Feministen en islam.
  En links is een dodelijk gezwel !

  Like

  • exmarineman zegt:

   Linksen zijn altijd al een dodelijk gezwel geweest vanaf 1917 al voor zover ik weet. Laten we wel wezen dat de communisten zich ook al in 1917 bij de opstand tegen de bestuurlijke elite socialisten noemden en de kleur van hun vlag geeft dat aan: ROOD. En in 1932 was het met Hitler en zijn vrienden hetzelfde laken en pak…..ok die noemden zoch socialisten – nationaal-socialisten – en de kleuren van hún vlag is/was ROOD en zwart…… En in Nederland is de kleur van de socialisten / communisten (PvdA, SP en niet te vergeten GroenLinks OOK ROOD). Met voor de PvdA een rode roos mét stekels(!) en voor de SP een rode appel…… en ook al noemt GroenLinks zich GROEN, ze zijn voortgekomen uit de linkse partijen zoals PSP en PPR….. En de kleuren die AFA gebruikt is ZWART…… en welke kleur gebruikt de islam/isis?????? Ja, zwart….. Vandaar ook dat die socialisten het zo goed kunnen vinden met de communisten en met de islamieten…..

   En voor wat hun politieke voorkeur is het bij allen ook hetzelfde: wereldoverheersing en alles voor ons en voor het volk niets, anders gezegd: het volk dat zich niet aan ons heeft over gegeven zijn onze slaven…….. Onderwerping en overgave aan hun regels en wij bepalen wat die regels zijn, zonder enige tegenspraak.
   En dan heb je als vrouwen jarenlang gevochten tegen die “onderdrukking” in het westen en onder de kreet “baas in eigen buik” en ga zo maar door, gelijkberechtiging en gelijke beloning en meer vrouwen in de top van het bedrijfsleven enz enz..

   Liked by 1 persoon

 2. Tistochwat zegt:

  [quote] Help mij a.u.b.; wat begrijp ik nou niet? [/quote]

  Dat “feministen” niet goed snik zijn.

  Like

 3. Marc zegt:

  Volgens mij begrijpt u alles: het zwarte gat bevindt zich niet in uw hoofd, maar in de weigering van links te erkennen dat juist niet-westerse religies en volken ongelijkheid tussen maatschappelijke groepen propageren en middels grove misdaden jegens vrouwen, joden, christenen, alle andere religies, homo’s, en al die andere groepen die door Artikel 1 van de Grondwet beschermt heten te zijn, in slavernij en genocide geslaagd middelen vinden om deze onmenselijke propaganda te bevorderen.

  Het Zwarte Gat bevindt zich dus op Links!

  Misschien dat Monasch hier verandering in gaat brengen?

  Like

  • Harry zegt:

   Ach Monasch roept op tv dat hij twintig tot dertig zetels denkt te halen terwijl hij uit een slangenkuil komt die op negen of tien zeteltjes gepeild wordt .
   Veel realisme kun je hem niet toedichten .
   Het is te hopen dat hij de PvdA weet te slopen , maar onwillekeurig zullen er ook weer sukkels zijn die de PvdA ontvlucht waren naar de PVV en nu weer richting Monasch gaan , dáár zitten we nou niet op te wachten .
   De labiele dwarrelaars .

   Moge hem hetzelfde succes ten deel vallen als Hero Brinkman .
   Vergetelheid .
   Versnippering leidt tot een janboel waarbij regeren haast onmogelijk wordt .

   Liked by 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Maak je niet druk, die man “loopt-met-z,n-hoofd-in-de-wolken”.
    20 à 30 zetels terwijl de Partei van de Armoede er nu 10 heeft !
    Hier in Fr wordt het nu tussen Marine-le-Pen en die Fillon.
    Gelukkig is dat er één die niets van islam moet hebben, maar toch hoop ik dat ,t M wordt.
    EVEN IETS ANDERS………..

    Dit stond onder artikel:”Intellectuele Puzzel”. Maar……….
    Weet jij de oplossing voor dit “hypothetische vraagstuk, [ heeft met scheepvaart te maken ].
    ………….
    Stel, je kunt de scheepsschroef aan de poop vastzetten, klinken of lasseen. Maakt niet uit, MUURVAST.
    Het schip vaart stuurboord koers 18 gr, halve kracht …..!
    Welke richting neemt het schip. ?

    Like

 4. Alex Delarge zegt:

  Het is niet te begrijpen.

  Like

 5. Harry zegt:

  Wat je misschien onderschat ” Landerdoek ” , is dat zowel de feministen , de linksen en de moslims achterlijke hersenkronkels bezitten waar men met een normaal verstand de logica onmogelijk van kan ontdekken .
  Net als bij schizofrenie , moet je niet proberen om het te begrijpen .

  Als je probeert dergelijke waanzin te doorgronden word je op den duur zelf gek .

  Liked by 1 persoon

 6. Theresa Geissler zegt:

  Wie de puzzel aandachtig bekijkt, ziet, dat de obstructie bijna geheel en al bij de Feministen ligt: Als zij maar een rode pijl zouden laten uitgaan naar de islam en een groene naar Pegida, in plaats van omgekeerd, zoals nu het geval is, werd het geheel al veel logischer!

  Like

 7. Helena zegt:

  U begrijpt het geachte Landerdoek, u begrijpt waar Pegida voor staat! Maar u begrijpt niet waarom de AFA en de feministen deze volksbeweging willen elimineren, terwijl dat toch haaks staat op de vrijheid die zij zo zeggen te willen bevechten, en dat terwijl vooral vrouwen die vrijheid gaan verliezen als de islam het voor het zeggen krijgt. Kortom maakt u zich geen zorgen,
  u heeft de snapper aan: u snapt het helemaal!

  Like

 8. Yves sergeant zegt:

  De oplossing van dit complexe gedoe staat in de bijbel nl als straf voor hun goddeloosheid zullen zij de waarheid niet meer kunnen zien en steeds verder afdrijven en de leugen en zonde achterna lopen tot hun eigen ondergang

  Like

 9. carthago zegt:

  Ik zie er meer een dna in waarbij de pislam als kwaadaardig veroorzakend virus middels een gastdna het gehele gezonde pegida dna tracht te ruïneren.Een linkse kalifaatrattenplaag dus.

  Like

 10. Precies, een kankercel . Groeit infiltratief en destructief, dus een woekeraar.

  Like

 11. D. G. Neree zegt:

  Landerdoek begrijpt het wel, het zijn de AFA + feministen die volkomen van de pot zijn gerukt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s