Politie stuurt mishandelde man (61) weg bij aangifte

screenshot_68

(Door: René Cazander)

Een 61-jarige inwoner van Lexmond voelt zich gekwetst, vernederd en in de steek gelaten door de politie. De man werd donderdagmiddag bovenaan de trap in het Nieuwegeinse winkelcentrum Cityplaza tegen de grond geslagen door een rondhangende man van een jaar of 18. Het slachtoffer liep daarbij een blauwe plek op zijn been op.

Zaterdag probeerde de Lexmonder, die anoniem wil blijven, tevergeefs aangifte van mishandeling te doen op het Nieuwegeinse politiebureau. Nadat de man zijn verhaal had gedaan, werd hem te verstaan gegeven dat hij geen aangifte kon doen. Ook weigerden de agenten de camerabeelden die van het incident zijn gemaakt, te bekijken. ,,De man had niet de intentie u pijn te doen”, werd hem te verstaan gegeven, vertelt hij zondagmiddag nog een beetje ontdaan.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
algemeen-dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Nederland, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Politie stuurt mishandelde man (61) weg bij aangifte

 1. Theresa Geissler zegt:

  Dit komt doodgewoon over alsof de politie liever lui dan moe is. En laf? Och ja, ook dát misschien wel…..

  Liked by 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Politie neemt aangifte niet op……..laat me raden………..had de dader misschien een tintje ?????

  Liked by 1 persoon

 3. Eva110 zegt:

  Schandalig, Zo tikt Nederigland.
  Ik vind dat de agente op staande voet ontslag moet krijgen wegens werk weigeren.
  Is dat nu wat ze bedoelen met dienstbaar.

  Liked by 1 persoon

 4. VarAway zegt:

  Maar het is niet te veel moeite om 6000 aangiften voor te drukken en te accepteren
  als het om gekwetste marokkaantjes gaat, toch?
  O wacht, het is een Nederlander die aangifte wil doen.
  Neu hoor, niets aan de hand, doorlopen meneer.
  U moet niet zo kleinzerig zijn.
  SCHANDE.
  Weer een zeteltje voor de PVV.

  Liked by 1 persoon

  • Gert Jan Reitsma zegt:

   JIJ zegt het weer goed. 6000 diepgekwetste zielen vanuit de Isalafieten moeten aandacht want anders komen ze terug met 60.000 aanhangers en gooien ze met stoeptegels.

   Like

 5. A.J. de Koning zegt:

  Als iemand van de krant navraag doet dan kan er ineens wel aangifte worden gedaan, ik zou trouwens aan die agente hebben gevraagd waarom gaat u dan al mijn gegevens noteren als u er toch niets mee doet. Als Sylvana aangifte komt doen op een politiebureau staan ze in de rij om de aangifte te noteren en beveiliging te regelen, wat worden die zwarten toch gediscrimineerd.

  Like

 6. volksrechter zegt:

  Wel de oplossing is simpel ben ook rond die ouderdom en zal bij zulk feit de andere zijn kop inslagen of neersteken, zodat ze niet meer moeten schrijven die lamzakken van de politie daar in Nederland. Een verwittigd politiekorps is er twee waard maar daar niet minder dom door !

  Like

  • Helaas moet ik toegeven, dat ik kan begrijpen, dat uw gedachten die kant op gaan. Het is echter niet aan te bevelen eea zo uit te voeren. Natuurlijk kan de burger op den duur ongehoorzaam worden en eigen rechter gaan spelen, als de instantie die dat moét doen en er voor betaald wordt, dit nalaat! Maar er is ook een humane en democratische manier om dit te corrigeren: stem massaal PVV !!!!!!

   Liked by 1 persoon

   • volksrechter zegt:

    Zo is dat Huub, maar ik ben Vlaming en hier in Belziek is het niet veel beter hoor, conclusie ….word je op de één of andere manier met agressie belaagt wees voorbereid nu al, hoe je in zulke situatie met agressie kan terug slaan met het oog op wettelijke zelfverdediging, natuurlijk is het zo dat niet iedereen dit lef heeft. In mijn jeugd te veel met bendes bezig geweest daarom ook zo heftig zo goed in woorden als daden.

    Like

 7. Omgekeerde wereld. Mijn man werd voor ons huis met een ploertendoder op zijn hoofd geslagen bij een bushalte, zijn hoofd bloedde. Politie liet een tiental getuigen gaan. De man die mijn man had geslagen werd het slachtoffer en mijn man de dader. Zo gaat het in Nederland. In vervolg bel ik nooit meer de politie, wij lossen het in vervolg zelf op.

  Liked by 1 persoon

 8. leefbarbaar zegt:

  Bekend verhaal, de politie dient de PvdA, niet het recht.
  Als meneer allochtoon was geweest, dan had hij in zijn thuisland aangifte kunnen doen, maar helaas. Autochtoon? Barst maar.
  Eén troost; meneer blijft de teleurstelling bespaart, dat de politie niets met zijn aangifte gaat doen, want te veel werk.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Inderdaad. De aangifte wordt onderop de stapel gelegd.
   Het is verder niet meer de moeite waard.
   Nu, héél even was het kritiek voor de politie, maar als er niet voortdurend druk op de ketel wordt gezet gaat de aangifte in de papiervernietiger…

   Resultaat. De burger gaat zich bewapenen, het geweld zal zich vermenigvuldigen en rechts gaat de schuld krijgen…

   Like

   • leefbarbaar zegt:

    Beste,

    je kunt tegenwoordig aangifte doen via internet. Zo was mijn voordeur zwaar beschadigd omdat iemand dacht deze te openen met een koevoet.
    Een dag later krijg je bericht dat men de zaak heeft afgedaan, omdat het te veel op werken lijkt.
    Na een week krijg je bericht dat buro slachtofferhulp je komt bijstaan, indien je daar behoefte aan hebt.
    Na een maand krijg je het verzoek of je mee wilt doen aan een tevredenheidsonderzoek naar het functioneren van de politie.

    Geen wonder dat de pakkans hier vrijwel 0 is, Bromsnor bevindt zich in een virtuele wereld, maar niet op straat.

    Liked by 1 persoon

   • volksrechter zegt:

    @Paul,
    “het geweld zal zich vermenigvuldigen en rechts gaat de schuld krijgen…”

    dan hebben we tenminste iets gedaan….

    Liked by 1 persoon

 9. Harry zegt:

  De ombudsman hierover aanspreken !

  Like

  • abouneenee zegt:

   Het leuke van door de overheid in het kader van zelfregulatie aangestelde ‘onafhankelijke’ personen is dat ze in de praktijk zich bedienen van dezelfde vormfouten als de overheid doet. Slechts voor media-uitlatingen is een uitzondering toegestaan en alleen met het doel het volk op het verkeerde been te zetten.

   Like

 10. Mirjam zegt:

  50 man met deze man meegaan en opnieuw aangifte doen!

  Like

 11. Witte raaf zegt:

  http://www.ad.nl/utrecht/politie-weigeren-van-aangifte-61-jarige-man-was-een-fout~a8f8c9bf/

  Jaja foutje……het is waarschijnlijk een foutje/niet de bedoeling dat het de kranten heeft gehaald!

  Like

  • abouneenee zegt:

   Media-aandacht leid alleen maar de aandacht af van ’t hoofddoel der polizei: om autochtone testoseron-bommen een fictief middel te geven om opgekropte frustraties over de maatschappij een plekje te geven. De agent is verder een tandloze tijger met een vuurwapen. Slechts wegmisbruikers(!) wist men te vinden en nu de trajectcontroles een uitstekende melkkoe blijken zelfs dat niet meer. Rechters, in overleg met allerlei zorginstanties bevolkt door eerste klas gefrustreerden, weten een ongekende betutteling in stand te houden. De overheid gaat binnenkort asielzoekers inzetten om politietaken over te nemen, want ja, de autochtoon wil dat soort zaken ook niet meer op z’n geweten hebben. Erdofluts zet inmiddels in een gecoördineerd 1-2’tje met de EU (Merkel) de grenzen open en het feest kan losbarsten… Minder politie, minder gevangenissen, meer Marokkanen, dus de VVD zegt straks: zie je wel, wij staan wel degelijk voor een klassiek rechtse kleinere overheid. Grrrrr…

   De overheid heeft als enige bestaansrecht het garanderen van de veiligheid voor haar burgers, ik snap dus niet zo goed waarom men slechts de uitvreters wil beschermen tegen degenen die het zat zijn als melkkoe gebruikt te worden.

   Like

 12. DEZE GEESTELIJK GESTOORDE WAS VAST EEN MOCRO !!! MINDER, MINDER, MINDER !!!!!!!

  Like

 13. Peerke zegt:

  Het lijkt wel dat ze zijn omgekocht !!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s