Tsunami aan “bootvluchtelingen” via Libië-Italië-route breekt nieuw record, record uit 2014 gesneuveld

screenshot_75

171.299 “bootvluchtelingen” tot nu toe in 2016

Het aantal “bootvluchtelingen” dat vanuit Noord-Afrika de Italiaanse kust weet te bereiken, slaat nu al het record van twee jaar terug. De Italiaanse autoriteiten hebben op 28 november over dit jaar reeds 171.299 migranten geteld. Over heel het recordjaar 2014 waren dat er 170.100.

post-online

In drie jaar tijd zijn sinds 2014 bijna een half miljoen mensen vanuit Noord-Afrika naar Italië getrokken in de hoop op een beter bestaan. Momenteel wonen er 176.000 “asielzoekers” in opvangcentra. Het aantal asielaanvragen dit jaar is ook een nieuw record. Het aantal kinderen dat zonder begeleiding de tocht naar de Europese kust waagt, is dat volgens Italiaanse statistieken ook. Het gaat tot dusver om 23.000 minderjarigen. Het vorige record was in 2014 13.000 minderjarigen.

Het is niet bekend hoeveel mensen om het leven komen bij de poging, vaak door de woestijn en over de Middellandse Zee, de EU te bereiken. Het zou dit jaar om zeker 4600 mensen gaan.

Rome ziet in het nieuwe record een gevolg van het “vluchtelingen”akkoord tussen de EU en Turkije. Dat werd in maart gesloten om de chaotische tocht van migranten naar Griekse eilanden te stoppen en Griekenland en de Balkan voor de vaak door nood gedwongen landverhuizers te blokkeren.

Bron:
http://nieuws.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Libië, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Tsunami aan “bootvluchtelingen” via Libië-Italië-route breekt nieuw record, record uit 2014 gesneuveld

 1. Mirjam zegt:

  En wat gebeurt er nu met al die ‘vluchtelingen’ die Italie binnenkomen? Wat is de bedoeling? Niemand wil ze meer, maar Italie kan dit niet vol blijven houden. Dus wat is de bedoeling?

  Like

  • Steven zegt:

   De bedoeling is om héél Europa naar de afgrond te trekken…want anders hadden ze deze waanzin allang gestopt!!

   Geliked door 1 persoon

   • elisah zegt:

    Pas nog een filmpje gezien waarin haarfijn door een zwarte man uitgelegd werd wat de plannen zijn :
    Europa en het blanke ras kapotmaken, de blanke vrouwen, die volgens hem het allermooist zijn, zullen ze verkrachten en zo de blanke bloedlijn kapot maken.
    Dat is dus in het kort hun bedoeling bij de massa immigratie, regelmatig hoor je die zelfde woorden bij de mannen in de bootjes.

    Like

  • Ongelovige zegt:

   De bedoeling van de EU en D is precies dat in Italie een onhoudbare situatie ontstaat, waardoor andere landen zich verplicht voelen ze over te nemen.
   Te vergelijken met de enorme bevolkingstoename in Gaza en de grens met Egypte die de Egyptenaren gesloten houden tot Israel de arabieren op hun grondgebied toelaten omdat ze anders in zee dreigen te vallen.

   Like

   • Mirjam zegt:

    Dat ‘overnemen’ kunnen ze vergeten. Géén enkel land wil nog vluchtelingen overnemen. Zelf de regering van Duitsland ‘bewapend’ zich, gezien de opkomende protesten van andere partijen en de komende verkiezingen, tegen deze waanzin politiek van Merkel en consorten. Europa is het zat en ze kunnen maar één ding in Italië doen. Ze terugsturen/’terugbrengen, en stoppen met ze te accepteren. Het ZIJN geen vluchtelingen.

    Like

  • Golden Girl zegt:

   de mensen in Europa moeten plaats maken voor half Afrika, en wij, waar moeten wij heen als we honderdduizenden van die leuke Afrikanen binnen blijven laten komen?
   zie Turijn schreeuwend lopen ze door de straten en roepen dood aan de Italianen, tzt ook hier dood aan de Nederlanders

   Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Dit zijn de getelde gelukszoekers voor wie eigen land opbouwen geen optie is. Best logisch als je via iphone van voorgangers te horen krijgt over gratis geld, gratis woning en meer dan plenty pussy’s to grab. De straffen zijn lachwekkend mocht je tegen de lamp lopen. Maar ik vraag me af hoe hoog het niet getelde aandeel is.

  Like

 3. Jules4 zegt:

  Europa sluit uw grenzen!!!!

  Like

 4. hendrikush zegt:

  Allemaal zwarte pieten die SS de les komen lezen.

  Like

 5. Lee zegt:

  Stelletje lafaards die hun eigen land in de steek laten. Niets meer, niets minder. Wat heeft die dure deal met turkije nou precies opgeleverd? NIETS! Het heeft alleen miljarden gekost, en alsnog komen er meer vluchtelingen dan ooit tevoren. Het is dweilen met de kraan wijd open met allemaal halve maatregelen. De enige juiste uitweg is grenzen dicht en bewaken en alle niet statushouders en illegalen het land uitgooien en snel!

  Like

 6. Dit zijn parasieten die andere graag voor zich willen laten werken. Daarom ontvluchte zij hun land. En hier blijven ze er maar instinken.

  Like

 7. Mirjam zegt:

  De grenzen dicht en niemand meer binnenlaten. Immigratiestop en vluchtelingenstop, dat hebben we al vanaf het begin gezegd, maar de ‘linkse gutmenschen’ dachten er anders over, terwijl de ‘rechtsen’ héél Europa hiermee wilden beschermen, en de ‘linksen’ alleen hun eigenbelang en die van de zogenaamde ‘vluchtelingen’ voor ogen hadden. Wie heeft nu meer gezond verstand?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s