Zwarte Piet moet weg! – verlangt de partij van de migranten

13_144-sinterklaas-en-zijn-pieterbaas

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

(Door: “Young German” – Vertaling: Theresa Geissler)

Toen “Spiegel”-prulschrijver Hasnain Kazim enige tijd geleden zei dat er steeds meer migranten kwamen en dat zij “dit” land voor zich zouden opeisen, verkondigde hij bij voorbaat het gevoel dat ik thans ervaar bij het beschouwen van Nederland. Men moet zich de brutaliteit van de ‘Nederlandse’ partij DENK eens voorstellen. Ze is de eerste zuivere “migranten”partij in Europa, die zogenaamd als advocaat der migranten in Nederland optreedt. Veel van haar leden zijn moslims, aangezien ook veel migranten in Nederland moslim zijn. Daar Nederland in het kolonialisme eveneens een grote rol speelde, bevinden zich onder hen ook ettelijke Afrikanen. Momenteel vallen zij op, doordat zij meedogenloze straatgevechten aangaan met de Nederlandse politie. De reden? Ze eisen de afschaffing van de Nederlandse traditionele figuur “Zwarte Piet”, die een vrolijk hulpje van de Sinterklaas is en wiens gezicht roetzwart is.

Tenminste, dat beargumenteren de verdedigers van de Nederlandse traditie, die niet kunnen begrijpen waarom grotendeels getinte migranten, mogelijk niet eens staatsburgers, samen met de partij DENK protesteren tegen het vermeende racisme in Nederland. Het kan toch niet waar zijn dat een man met een zwarte huidskleur de goede Sint behulpzaam terzijde staat en zorgt voor lachende kinderen en stralende gezichten. Dat is racisme. Ja. Een getinte man is racisme. Begrijpt U dat? Zwarte Piet is ongelofelijk geliefd bij de Nederlandse bevolking en staat bekend als een kwieke hulp van St. Nicolaas. Het is een doorgaans positieve figuur, die op geen enkele manier een slecht beeld geeft van mensen met een donkere huidskleur. Overigens is het een Jamaicaanse professor van de VN, vanuit de comfortabele positie van een elite-universiteit, die heeft geëist dat Zwarte Piet weg moet. Verene Shepard wóónt niet eens in Nederland, maar doceert in Cambridge. Desondanks matigt zij zich aan de Nederlanders de wet te kunnen voorschrijven over hoe zij hun cultuur gestalte moeten geven, teneinde een ongedefinieerde gemeenschap van niet-blanken van dienst te zijn. Hoe aanmatigend kan men zijn om zich op te werpen als advocaat voor alle getinten?

Weet U…..Als Zwarte Piet een Afrikaanse slaaf zou zijn, die door St. Nicolaas met behulp van een zweep wordt misbruikt, zou ik er óók vóór zijn dat hij zou worden afgeschaft. Hier echter vervult hij de algemeen positieve rol van een mens, die volgens de christelijke traditie het feest voor de bevolking veraangenaamt. Mogelijk heeft hij alleen maar roet op zijn gezicht. Maar voor hetzelfde geld zou hij uit het “Morgenland” kunnen komen en de boodschapper zijn voor een andere “etni.” Nou èn? De domheid van de protesterenden is totaal niet meer in woorden uit te drukken, daar zij de mensen feitelijk een donker-getinte figuur met een positieve uitstraling willen afnemen en zichzelf in plaats daarvan door middel van gewelddadige protesten in the picture willen zetten.

Daartoe beuken migranten en hun linkse helpers in op politiemensen en beledigen de Nederlandse cultuur en natie, terwijl de partij van de migranten, dus die personen die nog maar kort geleden voet in Nederland hebben gezet, zich aan de kant dan deze herrieschoppers opstelt. Op die manier helpt de partij DENK niet datgene wat in haar belang is, namelijk het stimuleren van integratie. Ze splijt alleen de samenleving maar verder, stelt zich vijandig op tegenover de autochtone Nederlanders en matigt zich als nieuwkomer aan erover te beslissen hoe haar gastheren te leven hebben. Zouden ze een vreemd huis binnengaan, dat hen onderkomen, werk en voedsel aanbiedt, en daar alles met de grond gelijk maken en slecht praten over hun gastheer? Zó groot is de aanmatiging van deze zogenaamde advocaten der migranten, dat zij nu al regels voor de autochtonen willen opstellen.

Mogelijk dat Piet een koloniale voorgeschiedenis heeft. Belangrijk is dat hij daar tegenwoordig  niet meer mee in verband wordt gebracht en algemeen als een goede hulp van St. Nicolaas wordt beschouwd. Nochtans windt een klein, maar luidruchtig aantal migranten zich over hem op en laat daarmee eigenlijk alleen maar zien hoe ongewenst ze daar zichzelf mee maakt. Enkele niet-blanke migranten in Europa ontbreekt het aan het besef wat echt racisme inhoudt, zodat ze zich bij gebrek daaraan afreageren op tradities als Zwarte Piet. Niemand wordt hier systematisch onderdrukt of veracht, omdat hij een andere huidskleur heeft. De zogenaamde anti-racisme-strijders, die alle schuld bij anderen zoeken, staan simpelweg slechts zichzelf in de weg.

Zo ver is het gekomen, dat mensen, die hier tenslotte alleen maar te gast zijn, er over willen beslissen hoe de oorspronkelijke bewoners hebben te leven. Ze willen de samenlevingen waar ze binnentreden, omdat ze hier economische voordelen zien, zo veranderen dat ze vergelijkbaar worden met hun landen van herkomst. Dan vraagt men zich toch af of de immigratielanden, als ze eenmaal op de landen lijken waaruit de mensen wegtrekken om hier naartoe te komen, nog voor alle burgers zo voordelig zullen zijn.

De eerstvolgende keer dat ik aan mijn Aziatische vrienden een bezoek breng, zal ik voor hun huis eisen om binnengelaten te worden en de deur intrappen als er vervolgens niet opengedaan wordt. Dan zal ik aan tafel gaan zitten. Ik zal bevelen dat men voor mij de beste gerechten opdient, die lijken op die in mijn vaderland en dan zal ik het huisaltaar van hun voorouders omver halen, de Boeddha omgooien en luidkeels verkondigen dat afgodsbeelden niet overeenstemmen met mijn geloof en daarom niet mogen worden getoond. Als men mij vanwege mijn gedrag bekritiseert en mij er uit wil gooien, beledig ik mijn gastheer door hem racist te noemen en weiger ik te gaan.

Klinkt knap scheef als men het omdraait. Slechts één van de vele voorbeelden van een normen- en waardestelsel dat niet beantwoordt aan dat van immigranten, maar fundamenteel vijandig en koloniaal is. Koloniaal, omdat het de leefwereld van het vreemde en nieuwe land dusdanig wil omvormen dat het een spiegelbeeld van het vaderland wordt. Het is hetzelfde krankzinnige spelletje als met de kerstmarkten, die worden omgedoopt tot ‘Wintermarkten,’ omdat een paar mensen zich er aan storen. Of met kruisen die van openbare plekken moeten verdwijnen, omdat een moslim zich religieus aangevallen voelt.

Bron:
http://younggerman.de
Door: “Young German”

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, demoniseren, dictatuur, discriminatie, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

37 reacties op Zwarte Piet moet weg! – verlangt de partij van de migranten

 1. P.S. zegt:

  Wanneer iemand getraumatiseerd raakt door een voorstelling dan is adequate psychische hulp nodig; het verbieden van de voorstelling lost het probleem niet op. Een soldaat die lijdt aan ptss help je niet door kinderen te verbieden soldaatje te spelen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Waarom zouden we ons blijven verdedigen tegen dat ongewenst geïmporteerde buitenlandse spul. Ondanks hun grote bek hebben ze in Nederland niets te willen. We zitten midden in een revolutie. Niet lang meer en dan draait de politiek ook 180 graden om. Dan schoppen we deze vreemde smetten Europa uit. Krijgen we eindelijk eens de tijd om het eigen krapuul te gaan heropvoeden en aan de wederopbouw van ons land te beginnen.

  Geliked door 3 people

  • exmarineman zegt:

   Moet je wel eerst die luie Nederlandse bevolking uit die luie stoelen en voor de TV halen. Want ze zijn gewoon niet te activeren, dat komt pas – hoop ik dan maar – als ze echt privë worden getroffen. Maar zolang dat niet gebeurt blijft men lekker klagen en daar houdt het mee op.

   Geliked door 1 persoon

   • Freija zegt:

    Helaas is 95% van de Nederlandse bevolking, zowel autochtoon als allochtoon, dermate gehersenspoeld met de cultureel marxistische doctrine, dat ze niet meer in staat zijn de realiteit te zien.

    Geliked door 1 persoon

  • kruisridder zegt:

   We zullen wel zelf flink aan de bak moeten. Het gaat niet vanzelf. En dat gaat alleen met de harde aanpak lukken. Van zachte winters gaat het ongedierte niet dood.

   Geliked door 3 people

 3. rightie zegt:

  Eerst moeten de Zwarte Pieten weg. Vervolgens moeten alle honden (onreine dieren) worden afgemaakt. Dan geen boterhammen met ham meer. Daarna moeten alle kruizen vernietigd worden. Vervolgens dienen alle bijbels verbrand te worden. Is er hier ook maar iemand die denkt dat het NIET zo zal gaan?

  Geliked door 5 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Nee. Maar men zou zo’n zooitje als dat DENK dan ook bij voorbaat al helemaal niet toe moeten staan om op hoge toon te verkondigen, dat ZIJ Nederland wel eens eventjes beter zullen gaan maken; dat is gewoon een gotspe!

   Geliked door 3 people

   • volksrechter zegt:

    Inderdaad, dat is jullie uitlokken en dat vraagt om daden en niet om woorden !!

    Geliked door 1 persoon

   • exmarineman zegt:

    In Nederland moeten ze eerst maar eens die 2 nationaliteiten afschaffen. Als je door je eigen land niet af kan komen van die nationaliteit/paspoort dan is het jammer, dan krijg je dus gewoon niet de Nederlandse, ook al word je hier geboren. Dat betekent dus ook: geen kies-/stemrecht en dus ook géén politieke functie. Het is toch te zot voor woorden dat een – in dit geval – een Turk of Marokkaan in de 2e (slaap)kamer zit en mee beslist over onze wetten, regels en buitenlandse en defensie politiek! Terwijl hun enige echte loyaliteit bij hun moederland/thuisland ligt. En daar stemmen ze dan vervolgens ook maar dan tégen de belangen van Nederland…… En dat zie je terug komen in het programma en politiek van o.a. DENK. En dan blijven volhouden dat ze van Nederland houden en er voor het belang van Nederland zijn…….1 van de grootste leugens die ik de afgelopen 8 jaren heb gehoord. Maar ja zoals u weet kunnen en mogen moslims liegen tegenover ongelovigen……. Dus onmiddellijk STOPPEN met die 2 nationaliteiten en paspoorten en dan kun je ook geen politieke partij oprichten en aan de verkiezingen deelnemen.

    Geliked door 2 people

   • Guardiacivil zegt:

    Is en blijft onderdeel van het geheim projekt, infiltratie, overname.

    Like

   • hendrikush zegt:

    Exmarineman, dit is zó voor de hand liggend en zó broodnodig dat geen kamerlid het in zijn hoofd krijgt.

    Like

 4. Sjaak zegt:

  Links liggen laten die hap !

  Like

 5. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  >>>>>>>>>>>>>>>>> Zo ver is het gekomen, dat mensen, die hier tenslotte alleen maar te gast zijn, er over willen beslissen hoe de oorspronkelijke bewoners hebben te leven. ! <<<<<<<<<

  .
  chapeau maar weer eens Theresa… !
  .

  Geliked door 1 persoon

 6. Frans Caleeuw zegt:

  Moorse of zwarte Piet heeft geen koloniaal verleden. Hij bestond in diverse varianten lang voor het kolonialisme in het Westen opgang maakte (1875 – 1925). De zwarte Pieten waren in de 19de eeuw de verpersoonlijking van het exotisme. Iedereen van stand had blanke meiden en knechten. Sint Nicolaas echter, die notabene op een toen moderne stoomboot uit het zuidelijke Spanje aan kwam varen, had vreemde piekfijn uitgedoste zwarte knechten. Een witte schimmel, rood fluweel en goudbrokaat, een witte baard en die toen onbekende zwarte mensensoort als eregarde. Zo hoorde het!

  Geliked door 4 people

 7. Claudia M. zegt:

  Ik las laatst een reactie van een moeder die kindlief maar had verteld dat deze mensen niet wilde dat Piet naar Nederland kwam om kindjes cadeautjes en snoep te geven. Het waren hele nare mensen waar je beter niet naar kon kijken en vooral niets tegen moest zeggen.

  Pedagogisch misschien niet echt verantwoord, maar ik moest er toch vreselijk om lachen…, hoewel het natuurlijk om te janken is. Wie stopt deze waanzin? Een verkleedpartijtje voor echt kleine* kinderen zo verschrikkelijk verpesten. Bah!
  *(max. 5 jaar volgens mij, daarna maak je ze het niet langer wijs?)

  Ik zag overigens ook e.e.a. over Sint & Zwarte Piet in Suriname… Ga daar eens protesteren?

  Geliked door 3 people

 8. Hendrik zegt:

  Eruit met al die commentaar leverende buitenlandse parasieten

  Geliked door 3 people

 9. guusvelraeds zegt:

  Zwarte Piet heeft niets met rascisme te maken. Vroeger niet, vandaag niet en morgen ook niet. Komt er rascisme in Nederland dan alleen door de rascisme roepers. Rascisme roepers die hun hele identiteit ophangen aan hun vermeend slachtofferschap. Het gezicht zwart maken rond midwinter is een duizenden jaren oude traditie die in heel Europa voorkomt en ook Eurazië. Deze traditie bestond reeds in tijden dat men in het Europa van toen nog helemaal niet wist dat er überhaupt mensen waren met een donkere huidskleur. Bekijk deze video en vorm je oordeel.

  Geliked door 1 persoon

 10. Mirjam zegt:

  Goed artikel en goed vertaald door Theresa. Het is zoals het is. Als Denk en alle andere migranten, dat wat ze hier eisen en voor mekaar proberen te krijgen, in hun eigen land zouden proberen, dan waren ze niet meer in vrijheid, maar werden ze daar een kopje kleiner gemaakt en dat voorgoed.
  Hiér proberen ze het ook en de Nederlandse regering heeft daar geen antwoord op. Tenminste géén antwoord dat deze kleine dictators zouden moeten krijgen. Als ze het hier toch zo slecht hebben, waarom gaan ze niet terug naar hun landen, want ondanks dat ze hier alles krijgen wat ze willen, behalve dan instemming van het Nederlandse volk met hun idiote gedachtegang, zijn ze niet tevreden en willen ze gewoon overheersen en hun ego’s laten gelden.
  Waar ze vandaan kwamen kregen ze ook geen gelijk, maar dat is in hun beleving niet erg, want ze steunen nog altijd de dictator en het land waar ze vandaan komen. Van Nederland willen ze wel de lusten, maar niet de lasten dragen en als ze ons land zouden moeten verdedigen, waren ze zo terug naar waar ze vandaan komen, ondanks de dictator én het kopje kleiner maken.
  Ze kunnen niet begrijpen dat Nederland en zijn burgers niet ‘valt’ voor hun idiote manier van redeneren. In hun eigen ogen en volgens hun eigen verstand, zijn zij superieur en héél slim en denken ze gewoon dat wij te dom zijn om hèn te snappen.
  Om even duidelijk te zijn: WIJ SNAPPEN JULLIE WÉL EN HEBBEN JULLIE DOOR, MAAR WIJ WILLEN NIET WAT JULLIE WILLEN EN ZULLEN DAT NOOIT WILLEN. SNAPPEN JULLIE?

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  Met onderstaand spandoek zou je linkse mutsen moeten zien staan:

  Like

 12. Charles Martel zegt:

  Zo een haat tegen zwarte piet omdat hij zwart is. Dat is racisme; en hij is nog zo lief!

  Geliked door 1 persoon

 13. Guardiacivil zegt:

  Met comment op mijn sites geplaatst: WIE OF WAT OOK…………BLIJF MET JE POTEN VAN ONZE CULTUUR AF.
  en de link van dit bericht.

  Geliked door 1 persoon

 14. harry zwanenberg zegt:

  tsja…het is eigenlijk kiezen tussen twee kwaden, maar mijn keuze is al gemaakt.
  het duurt alleen nog zolang tot het maart is.

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Wanneer start de petitie voor: Wij eisen dat alle migranten opstappen ????

  BAAS in eigen land !!

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Niet zwarte piet moet weg, maar de zeurpieten moeten weg !!

  Like

 17. Lee zegt:

  Wilt u Nederland veranderen, maak dan in maart volgend jaar eens het goede vakje rood! Anders verandert er niets! Verder ben ik het met
  exmarineman zegt:
  29 november 2016 om 00:26 eens!

  Like

 18. Wordt het niet eens tijd dat wij hun cultuur eens gaan aanvallen. En al wat zwart is en hier naar toe is gekomen, gewoon een stelletje luie flikkers zijn die liever vrouwen voor hen laten werken.
  Kolonialiseren was nog niet zo gek idee, het liep te minste op rolletjes en het was productief.

  Like

 19. Dkbelmer zegt:

  De migranten partij en volgelingen moeten opzouten,je bent in Nederland en je moet je aanpassen zoniet dan vertrek je maar.
  Ze moeten stoppen mat al die nieuw partijen vooral die door buitenlanders opgezet worden.er zitten al dieven genoeg in den Haag

  Like

 20. Hans zegt:

  Zwarten en kleurlingen zijn zelf de ERGSTE racisten.
  Zwarten en kleurlingen discrimineren elkaar VOLOP op kleurdiepte.
  Hoe donkerder hoe stommer. Aldus zij zelf.
  Zwarten vinden lichte negerts mooi.
  Zwarten noemen zwarte negerts “boeren”

  Huidskleur heb je bij de geboorte en daar kun je niks aan doen.
  Geen reden tot afkeuring!
  Veel zwarten en kleurlingen willen echter diep binnenin wit zijn.
  Veel linksen en andere witte parasieten willen daarintegen het liefst bruin zijn, uit zelfhaat.
  En dus worden de witten gehaat, door hen die getint zijn en wit willen worden, en door hen die wit zijn en gekleurd willen worden.
  Komt niet meer goed.
  Terugdeporteren dus, en alle witten die ook gekleurd willen doen, meesturen.

  Like

 21. Hieronder zal gedurende de hele maand november iedere dag een mini-essay geplaatst worden over Zwarte Piet, geschreven door Klaas Maas. We sluiten de serie uiteindelijk af met een groot essay. De nieuwste staat steeds bovenaan. https://www.deblauwetijger.com/essays-over-zwarte-piet-klaas-maas/

  Like

 22. Guardiacivil zegt:

  Vanmorgen geplaatst op:
  https://www.facebook.com/Nieuwsblogg-1578299892479019/?ref=page_internal
  en
  https://www.facebook.com/don.tessers

  Blijf af van onze cultuur. Wie dan ook in deze dagen het in zijn idiote hersens haalt om onze feestweek te verstoren kan er op rekenen dat dit persoon in die beruchte zak verdwijnt, want voor zulke lieden is deze zak ineens realiteit.
  Onze cultuur heeft een klein moment van weer kind zijn, het kind dat droomt over iets moois in het schoentje.
  Iedereen heeft dit meegemaakt, die spannende momenten met als hoogte punt de Sinterklaas avond zelf.
  En voor iedereen was dit een belevenis die je elk jaar weer mocht beleven, en elk jaar was weer anders.
  Elk jaar keek je er naar uit als de dagen donkerder werden, dan begon het te kriebelen.
  Dan zag je de eerste hoop pepernoten bij de bakker liggen.
  Je zag de grote suikerbeesten rechtop staan. De Sint in zoete roze of lichte ment gekleurde figuren. De mooie chocolade afbeeldingen en vooral ook de speculaas poppen, sommige wel een halve meter groot.
  De droom was compleet, je keek ernaar uit, naar die ene avond vol spanning, want je wist niet wat je te wachten stond. En plots regende het “pepernoten” en wist je dat het moment daar was en je ging uit je dak, wat kon je nog gebeuren? Niets.
  Altijd liep het goed af en de hele avond groot feest, altijd kwamen er die mooie verrassingen te voorschijn waarvan je alleen maar droomde.
  BLIJF AF VAN ONZE CULTUUR
  WIJ WILLEN DAT MOMENT VAN DROMEN EN UITPAKKEN NOOIT MISSEN.
  BLIJF AF VAN ONZE KINDERDROMEN, WANT DIE ZIJN HEILIG VOOR HET KIND IN ONS EN….ONZE KINDEREN

  Like

 23. Jan zegt:

  Was de hetze in Amerika al decennia lang gaande tegen het kerstfeest dat daar door de goddelozen ‘feestdagen’ wordt genoemd (wat gevierd wordt weten zij niet als hen gevraagd wordt), nu barst de hetze tegen de kerstman in alle hevigheid los; dus binnenkort kunnen wij hetzelfde tegen Sinterklaas verwachten door dezelfde achterlijke Suri’s (de racistische Creolen), negergespuis uit Afrika en NL-shitvolk, steevast de Roden die hier tegen Zwarte Piet tekeer gaan.

  Like

 24. Mirjam zegt:

  Sylvana Simons is in Nederland opgegroeid en zal waarschijnlijk ook wel tijdens haar leven iets van Sinterklaas hebben gekregen en erin hebben geloofd. Nu vlogt ze zelfs in het Engels, om het buitenland ervan te overtuigen, hoe racistisch Nederland is. Want laten we eerlijk zijn, we HEBBEN haar ook altijd slecht behandeld, vandaar dat ze nu bijna in de Tweede Kamer zit en (hopelijk niet) mee gaat regeren over het Nederlandse volk, want dat is pas racistisch, wraak kan namelijk zoet zijn, ook als is die wraak niet rechtvaardig.
  Dat ze een heel goed salaris verdienen gaat met deze nederige baan in onze regering, dat ze goed betaald wordt door de omroepen om acte de préséance te geven, als ze zich weer gediscrimineerd voelt. Ze heeft het ook zo slecht in Nederland, maar toch blijft ze er wonen en wil ze niet weg. Raar, maar waar…
  Kijk maar hier:

  http://politiek.tpo.nl/2016/11/29/sylvana-simons-vlogt-engels/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s