DENK: PVV is mogelijk lange arm van buitenlandse belangengroepen

screenshot_90

Partij wil verbod op buitenlandse financiering voor politieke partijen

Een verbod op buitenlandse financiering voor politieke partijen. Met dat voorstel komt Tweede Kamerlid Selçuk Öztürk van de politieke beweging DENK woensdag.

Volgens de beweging van de gewezen PvdA’ers Öztürk en Tunahan Kuzu is een verbod nodig om corruptie in de politiek te voorkomen. “Van de PVV is het bekend dat er lijntjes zijn met financiers uit de VS”, zegt Öztürk in een verklaring. “Zo is de PVV mogelijk een lange arm van buitenlandse belangengroepen. Ook bij het Oekraïne-referendum was er mogelijk buitenlandse inmenging.”

post-online

De term ‘lange arm’ klinkt de laatste tijd vaker in Den Haag, maar dan vaak om inmenging door de Turkse regering buiten de Turkse landsgrenzen te omschrijven. In een debat in september over de mislukte staatsgreep in Turkije verweet VVD-fractievoorzitter Halbe Zijlstra Kuzu op te treden als ‘de lange arm’ van de Turkse president Erdoğan.

De PvdA stelde zes jaar geleden hetzelfde voor.

Bron:
http://politiek.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "DENK", demoniseren, Hypocrisie, nieuw fascisme, PVV, Rotzakken, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

43 reacties op DENK: PVV is mogelijk lange arm van buitenlandse belangengroepen

 1. Henk der Niederlander zegt:

  Bij DENK beginnen ze hetzelfde paranoïde gedrag te vertonen als Fidel Castro en Jozef Stalin indertijd.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Goed idee, Oztürk: Begin dan maar met je eigen onzindelijke beweging aan te pakken, want ik moet er niet aan DENKen, vanuit welke hóeken júllie wel eens financiële steun zouden kunnen ontvangen!
  Je moet het gore lef maar hebben om in jouw positie met zo’n voorstelaan te komen! Het toppunt van hypocrisie!
  Benieuwd, wanneer er eens een cordon sanitaire tegen júllie wordt geëist wegens het zaaien van haat en verdeeldheid! (Nooit, waarschijnlijk, want daar hebben jullie een probaat middel tegen: de slachtofferrol.
  Wat een weerzinwekkend samenraapsel is het toch, ongelofelijk!

  Geliked door 3 people

  • Mirjam zegt:

   Hoe zit het dan ook met het aanpakken van financieringen van de moskeeën in Nederland door Turkse investeerders? Het salafisme wordt, bewezen, hier ook mee gefinancierd. Terwijl in Nederland de regel is dat ‘gebedshuizen’ of het nu kerken of moskeeën betreffen, door de eigen geloofsgroep zelf gefinancierd moet worden en niet van buitenaf. Indirect kunnen deze moskeeën dan ook verdekte doorsluisgebieden voor zwart geld zijn, wat op de verkeerde plaatsen terecht kan komen voor financieringen van criminele feiten, gepleegd door verschillende personen met dubbele nationaliteiten.
   Als dit niet verdacht is, dan weet ik het niet…

   Like

  • Caesar Lion Cachet zegt:

   LS…
   Ware woorden ! Een partij bestaande uit een vleesgeworden glijmiddel, een Marokkaanse Hagedis (Reptiel) en een mislukte actrice met de naam Sultana kan niet serieus genoemd worden. Dat wil zeggen voor de Nederlandse zaak ! Als 5e Colonne en lange arm van Erdogan en aanverwant tuig doen ze uitstekend werk…

   Like

 3. Republikein zegt:

  Hij zal de Staat wel bedoelen, laat ie het dan gewoon zeggen.
  Is niet de 1e keer dat zoiets wordt gesuggereerd.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Wat heeft deze turkenbroed in een Nederlands parlament te zoeken ?
  Hoeveel Nederlanders zitten er in de Turkije in het parlament ?
  Nul-nada-niente-zero ! Alzo ! Oprotten ! Turug in jullie zandbak !

  Like

  • Ongelovige zegt:

   In sommige oliestaatjes is tot 80% vd bevolking buitenlands, toch zit niemand van hen in het parlement. Ze mogen er zelfs niet stemmen, laat staan Arabier worden.

   Like

 5. Helena zegt:

  Ik denk dat we ze moeten verbieden die enge fascistische kuzukluxclan! Een cordon sanitaire daar zijn ze goed in daaro in Den Hagistan, dus huppetee weg ermee!!

  Like

 6. Peterdm zegt:

  Van Geert Wilders weten wij dat hij achter Donald Trump staat. En die lijntjes waar kuzu/osturk over hebben zijn lijntjes cocaïne van hun vrienden uit de haven van rotterdam die zij dagelijks snuiven om daarna een grote bek op te zetten in de 2de kamer. En nu Erdoturken snel het grondgebied van de Koerden teruggeven, achterbakse dieven plunderaars, anders gaat het westen er extra voor zorgen dat de Koerden hun land weer herveroveren!

  Like

  • D. G. Neree zegt:

   Grote kans dat Trump daarvoor gaat zorgen inderdaad. En die psychopaat van een Erdogan… hoe eerder die van het toneel verdwijnt hoe beter. Hoe komt het dat al die Turken overal spaken in de wielen proberen te steken? Dat gaat hen en de hele wereld zwaar opbreken.

   Like

 7. fransdewit zegt:

  Nou en al mocht het zo zijn, wij worden daar niet slechter van. Maar als die denk door ons Nederlanders betaald worden, dan moeten ze zich eens gaan schamen. We krijgen niets dan stank voor dank!

  Like

 8. Drs.P. zegt:

  Het taxonomisch instituut van DENK, belast met de classificatie van alle Nederlanders, liet ons dit weekend via Facebook weten dat de gekleurde bevolking van Nederland als volgt zal worden onderverdeeld: er zijn huisnegers en er zijn veldnegers.

  Veldnegers – zoals Sylvana Simons – beseffen dat zij worden uitgebuit en eisen hun rechten op, inclusief een schadevergoeding namens hun verre voorouders. In de komende strijd zullen veldnegers worden opgenomen in de rangen van het Denk-negerleger dat onder bevel van Turkse moslims de witte-kruisvaardersbastions zal slopen. Zij krijgen het Black Panthersuniform uitgereikt – met die stoere zwarte baret. Huisnegers daarentegen zijn verraders die liegen dat zij hun welvaart en maatschappelijke positie op eigen kracht bereikten, terwijl zij dit in werkelijkheid deden door “hun gelijken te verloochenen, te bespotten of te negeren”.

  Tot zover de grap, want om Denk moet niet te veel gelachen worden. Denk is druk doende alle ziektekiemen die de afgelopen veertig jaar door linkse doktoren en politiek-correct verplegend personeel in het maatschappelijk lichaam zijn geïntroduceerd, op te kweken tot een dodelijk virus. Denk – met als motto: niet integreren maar accepteren! – heeft zich ten doel gesteld Nederland op te delen langs etnische en religieuze lijnen. Zij verzamelt daartoe anti-racisten die racisten zijn, anti-fascisten die fascisten zijn en Turkse en Marokkaanse Nederlanders die vooral geen Nederlander willen zijn.

  Denk, begonnen als agentschap van Erdogans AK-partij, is in korte tijd uitgegroeid tot een club van intriganten en onruststokers met maar één doel voor ogen: het creëren van parallelle samenlevingen door het zaaien van wantrouwen en verdeeldheid. Geen enkel woord, geen enkele daad en geen enkele publicatie van deze club droeg tot op heden bij aan haar mission statement: bruggen slaan. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zij de PVV nooit inhoudelijk aanvalt op juist dat punt waar de linkse partijen zo op hameren: segregatie. Denk wil immers nog drie stappen verder dan dat.

  Als politieke partij zal dit segregatievehikel voorlopig geen potten breken in de Kamer, maar als coördinatie- en publicatieplatform voor slachtofferend en saboterend Nederland kan zij dat wel. Wie in Nederland, waar gelijkheid tot op op drie decimalen is gegarandeerd, decreteert dat wij leven in een maatschappij waar ‘white privilege’ de norm is en ‘witte Meesters’ heersen, is behalve een particulier onbenul ook een kwaadaardig provocateur. Een provocateur bovendien die schaamteloos de ‘under-priviliged’ en half-begaafden het vuile werk laat opknappen. In mijn eigen taxonomie: een slavenhouder.

  Geliked door 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   Wie ziet er nog niet dat DENK bezig is met “politieke jihad”?
   Ze houden pas op als ze hun doel hebben bereikt: turkificatie van ons land.
   Wat zullen ze blij zijn met alle stampij en aandacht die hun voorstellen veroorzaken.
   Het lijkt me gezonder als we hun gelieg en bedrieg zoveel mogelijk negeren.

   Like

  • Taljaard zegt:

   @Drs.P
   DENK = Tunuhan Kuzu.
   Een voormalige PvdA backbencher, die daar slechts zat vanwege het streven van deze partij om de allochtone/Nederturkse stem aan zich te binden. Kuzu is slimmer dan Jacques Monasch en zag 1,5 jaar geleden al in dat de PvdA-fractie in de TK na de volgende verkiezingen zou worden gedecimeerd en hij zijn zeteltje zou kwijtraken.
   En daar had hij natuurlijk geen zin in.
   Samen met zijn bijwagentje Ozturk is hij er daarom uitgestapt om daarna via een uitgekiende en provocerende mediastrategie een deel van Nederturkse PvdA electoraat mee te nemen, zodat zijn kostje na een nieuwe verkiezingsronde hoe dan ook gekocht zou zijn. Maar dat zou hoogstens 1 a 2 zeteltjes opleveren.
   Zo’n smalle basis is alles behalve toekomstbestendig en dat weet Kuzu ook wel.
   Daarom heeft hij met veel bombarie Sylvana Simons binnengehaald om daarmee te appelleren aan autochtoon idioot-links, waar bijv. het gesticht van Peter Breedveld een onderdeel van is, en de doorlopend verontwaardigde en verongelijkte ”anti racistische” windmolenbevechters binnen de randstedelijke Surinaamse en Antilliaanse gemeenschap, waarvan Halve Quinsy Gario en bloemenpoppenverbrander Iwan Lewin deel uitmaken. Vandaar dat DENK zo opzichtig op de bandwagon van de anti-Zwarte Piet beweging springt
   Daarmee hoopt hij niet slechts een deel van de PvdA kiezers mee te krijgen, maar ook de meer radicale elementen van GL en SP, samen met boze jongere moslims.

   Slimme jongen die Kuzu, want het ziet er naar uit dat dit hem zal lukken.
   Daar kan hij zomaar 5 zetels mee binnen harken.
   Dat hij met dergelijke identity politics slechts bijdraagt aan de verdere polarisering van het Nederlandse politieke discours, zoals u dat in uw comment treffend beschrijft, zal Kuzu worst wezen. Want het gaat hem uitsluitend om Tunuhan Kuzu zelf en zijn positie.
   En die positie heeft hij nu veilig weten te stellen.

   Je reinste opportunisme dus.
   Ga er maar rustig vanuit dat Kuzu er ook serieus over heeft nagedacht om zich bij de PVV aan te sluiten. De reden voor zijn gebetenheid in de richting van de PVV zou zomaar verklaard kunnen worden vanuit een niet mis te verstane afwijzing in zijn richting toen hij zijn voelhorentjes naar hen uitstak om zijn zeteltje veilig te stellen. Maar daar heeft men ervaring met zulke opportunisten en zeteljagers, zodat hij het deksel op zijn neus kreeg. Bovendien zou hij zich dan weer moeten onderwerpen aan een partijkader in plaats van de eerste viool te kunnen spelen.
   Dat kan hij nu wel.
   En hij geniet er met volle teugen van.

   Like

 9. Drs.P. zegt:

  Bovenstaande stelling is nog veel te mild en gaat er aan voorbij dat de fucking veldnegers al bestaan en er al volop ingaan met als doel onze samenleving te onderwerpen aan het gezag van de minderheid die men moslims noemt (neem bijvoorbeeld dat vieze treitervloggertje eens, of de grote groepen raddraaiers, veelal met een marrokaans of islamitische achtergrond, in steden zoals Gouda, Rotterdam, Amsterdam, Groningen enz enz.)

  Voor het gemak misbruikt DENK daarvoor, om vaste voet aan de grond te krijgen, onder andere deze groepen ongeintgreerde jongeren en daarnaast de donkere zeurnegers (want de anderen hebben voldoende hersencellen om te snappen dat ze bij DENK verkeerd zitten) om ze daarna verplicht te bekeren of te onthoofden als uiting van het geloof als de dag van de machtsgreep is aangekomen.

  De volgers van Erdogan hebben maar één doel, de westerse wereld onderwerpen aan hun geloof, aan hun gezag, aan hun heerser en (aan hun grootste doel) het kalifaat.

  Wat ooit een land was met heldere scheiding tussen staat en islam (de andere geloven kregen er nauwelijks voet aan de grond) is nu een islamitische dictatuur en Turkije zal de komende jaren meer en meer radicaliseren, immers het begin is al verregaand in opmars en Erdogan heeft nu zelfs de EU openlijk bedreigt en ze vernederd voor het oog van het Turkse volk zodat hij als een sterk leider zal worden gezien die de oorlog met de EU durft aan te gaan en hen naar de overwinning zal leiden.

  Het zal niet lang meer duren alvoren Erdogan de grenzen openzet en zijn trouwe volgelingen die in ons land en de omringende landen resideren de opdracht geven hun legers uit te storten over ons ongehoorzamen en ongelovigen.

  Wie dat onderschat onderschat ’s werelds grootste vijand en is gedoemd te sterven als slaaf, wie slim is en ziet wat er gaande is kán het tij nog keren, maar dan moet er wel snél en keihard gehandeld worden en groepen zoals DENK en zijn aanhang de toegang tot ons land ontzegt en tot ongewenst vreemdeling verklaard worden.

  Wie het verleden kent weet dat het succesvol verslaan van de vijand begint bij het infiltreren en vergiftigen van binnenuit, en dát is het proces wat er gaande is, van binnenuit wordt langzaam maar zeker in gestaag tempo ons land vergifigd en verdeeld met als uiteindelijke doel een volledige scheiding der volkeren en het uitroeien van de ongelovige en wie de koran kent moet weten dat in dat giftige boek dit alles tot in detail is beschreven en letter voor letter wordt opgedragen aan de volgelingen van het meest gewelddadige geloof aller tijden (als je het al een geloof mag noemen)

  http://www.stopdebankiers.com/de-denk-taxonomie/

  Like

 10. kruisridder zegt:

  Ik ben dan benieuwd wanneer de geldkraan vanuit Turkije, Qatar, Saudi-Arabie, de VAE, Koeweit etc etc naar DENK wordt dichtgedraaid.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Als ze niet meer nodig zijn in de ogen van deze ‘overheersers’. DENK denkt dat ze belangrijk zijn in de ogen van Turkije en consorten als bruggenbouwers voor hen in een westers land. Maar ze zijn maar pionnen op strategische plaatsen en voor hun leiders zijn ze uitwisselbaar en misbaar. Vóór hen zijn er nog tal van anderen die deze plaatsen in kunnen nemen en zullen. Turkije geeft totaal niet om hun trouwe volgzaamheid. Ze zijn gebruiksvoorwerpen, niets meer en niets minder.

   Hun ‘successen’ hier behalen ze alleen door dat te doen wat ze Geert Wilders verwijten: hetze te voeren tegen hem, wegens discriminatie, racisme en nu dat: verraad aan Nederland en het Nederlandse volk.
   Dat is hun enige ‘troefkaart’ waarmee ze Denken kiezers over de streep te kunnen trekken voor hun ‘zó gewilde electie en zetels’ in de Tweede Kamer volgend jaar.
   En ze trekken misschien wel een paar kiezers aan, maar veelal zullen dit mensen zijn die hen en de intenties die ze hebben, totaal verkeerd begrijpen en Denken dat ze ‘beste’ met iedereen voorhebben, zoals ze durven te suggereren.
   Ze willen ‘verbinden’ en dat proberen ze nu te doen door andere mensen van verraad te betichten en heulen met en gefinancierd worden door de ‘vijand’. En dat ze Trump en Amerika als vijand zien, dat komt dan weer tevoorschijn door hun aanklacht aan Wilders.
   Maar dat ze voor geen goud hun eigen tweede paspoort van hun eeuwige ‘eerste’ vaderland willen opgeven, hoewel ze zo van Nederland houden en Nederland als hún land zien, daar spreken ze niet over. En áls ze erover spreken, dan geven ze aan dat het niet mogelijk is om dit op te geven, omdat Turkije/Marokko dit niet toestaat/toelaat. Turkije staat dit wél toe, men behoeft alleen naar het consulaat te gaan en aangeven zijn Turkse nationaliteit op te willen geven en dan kan men de procedure starten. Bovendien zijn Turkse mannen, die nog niet hun dienstplicht hebben vervuld in het land van herkomst, verplicht om hun Turkse identiteit op te geven.
   Marokko doet moelijker hierover en staat dit niet toe, beweert men, en dit valt zelfs op de site van de Overheid te lezen en daar neemt de Overheid genoegen mee, maar het is niet juist, want het is wél mogelijk, dus we moeten ons niets laten wijsmaken.

   Hierover schreef journaliste Bernadette de Wit ooit een inzichtgevend artikel:

   De Wit schreef:

   Volgens artikel 19, eerste lid, van de code de la nationalité marocaine uit 1958 kunnen meerderjarige Marokkanen die vrijwillig een buitenlandse nationaliteit verworven hebben, via een beschikking toestemming krijgen voor het opgeven van hun Marokkaanse nationaliteit. De artikelen 25 tot en met 29 beschrijven de te volgen procedure.

   De Wit stelt vragen aan instanties, die daarop alleen in algemeenheden reageren, en eindigt met haar conclusie:

   Ik ga ervan uit dat burgemeester Aboe Taleb hiermee afdoende is ingelicht. Hij weet wat hem te doen staat. Can do. Waar een wil is, is een weg. Om zich van de tentakels van Mohammed VI en zijn Stasi-achtige Amicalesvriendjes te bevrijden, hoeft hij alleen de fiets te pakken en een brief met zijn groene paspoort te bezorgen op het adres Calandstraat no. 11 te Rotterdam, het Marokkaanse consulaat. Wees een vent, Ahmed, en uw landgenoten zullen volgen.

   Dus DENK, denk na, en als jullie zo willen verbinden en vóór Nederland zijn, dan laat dit eens zien en durf de stap te wagen, om ook een Nederlander te zijn.

   Like

  • Caesar Lion Cachet zegt:

   LS…
   Dat gaat binnenkort gebeuren als de Russen een alliantie met Trump aangaan en de ware oprichters van ISIS zullen uitroeien en daarmee het wereld Khazarendom !

   Geliked door 2 people

 11. carthago zegt:

  De denknazikraam is zelf de lange arm van de nederlandse kalifaatratten in Syrië,Libië enz. Als die door putin geruimd zijn, tja, dan kan de denknazikraam met hun lange armen alleen nog strontschepper worden in de ple van SS silvana badspons,wegens lopende buikspreekdiarree.

  Like

 12. Yoshi zegt:

  Dus DeErodohanNederturkseKontlikkers die naar alle waarschijnlijkheid mede hun financiële draagkracht aan Ankara te danken hebben, gaan dit nu omwille van de PVV aankaarten?
  Moeten wij Echte Nederlanders hier nog serieus op gaan reageren? Hebben ze al een oorkonde mogen ontvangen door €1000 ( of meer) naar Adolf Erdogan over te maken? Trap er niet in, maar die moslim-huichelaars zouden toch eens hun schoenzolen moeten gaan reinigen.
  Stem wijs mensen, stem PVV. Nederland weer terug naar de Nederlanders, Zorg weer terug waar de beginselen waar het ooit voor bedoeld was, weg met de ( linkse) managers en hotemetoten die omwille van zelfverrijking de Zorg hebben geamputeerd. Weg met de EU en hun fascistoïde, politiek correcte waanbeelden. Weg met de linkse politiek die enkel en alleen omwille van eigenbelang en door welstand verkregen naïviteit hun kop in het zand blijven steken.

  De tijd voor verandering is aangebroken. Weg met het dedain van Links, op naar de barricaden, de tijd van revolte is aangebroken.

  Like

 13. Rik Tayka zegt:

  de waanzin regeert, dat denk moet zo snel mogelijk ontzet worden uit de kamer het is funest voor de veiligheid van het land,

  Like

 14. Rik Tayka zegt:

  denk moet zo snel mogelijk uit de kamer ontzet worden het is een ernstig voor de veiligheid in het land.

  Like

 15. Ron zegt:

  Prima, Denk, maar dan ook meteen alle financiële kranen uit Turkije, Saudi-Arabië, Qatar, enzovoorts ook dicht.
  Dus als er weer eens een moskee gefinancierd moet worden sturen de heren moslims maar een paar collectes langs de islamitische bewoners in plaats van een paar miljard uit Qatar of Arabië op te halen.
  En laat ik het dan meteen even doortrekken. Hulp uit het buitenland hebben we dan ook niet nodig, dus Arabische of Marokkaanse imams mogen dan ook wegblijven of meteen retour afzender.

  Like

 16. Cathja zegt:

  Dat moeten die lui van DENK zeggen, zeg…! Die handelen UITSLUITEND in opdracht en in het belang van Erdogan en de Turken in Nederland!
  Ik vind de beide ‘heren’ schaamteloos bezig. Het wordt steeds duidelijker dat zij beslist niet de belangen van óns land dienen, maar stap voor stap (en op een steeds openlijker en brutale wijze) ons land proberen om te vormen naar de eisen van moslims.
  DENK moet verboden worden. Het is een geniepige en ondemocratische beweging, die niet thuis hoort in ons land/in Europa.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   “Het wordt steeds duidelijker, dat zij beslist niet de belangen van óns land dienen…..”
   Is dat dan ook maar één ogenblik níet duidelijk geweest, dan?
   Deze toon bezigen ze al van meet af aan! De Tweede Kamer, uitgezonderd de PVV, kan er dan nog om lachen en ze weg honen, als het te pas komt, de man/vrouw in de straat helaas niet!

   Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    Goed lezen Theresa! Niet stoppen bij de komma. Als je de hele zin leest begrijp je wat ik bedoel.
    Hoop ik.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Het spijt me wel, Cathja, maar ook dat twééde deel van de zin heeft wat mij betreft, vanaf het begin af aan als een páál boven water gestaan.
    Ik had totaal niet anders verwacht, want waarom bleven die twee Hansworsten anders niet rustig bij de PvdA?
    Bij autochtonen kan dat nog verschillende redenen hebben; bij állochtonen weet je vooruit, wat de reden is: Dit,wat jij nu steeds duidelijker waarneemt.
    Ik begrijp, dacht ik, best, wat je bedoelt, maar blijf het nogal een open deur vinden. (Maar goed, wie ben ik?)

    Like

 17. Zouden ze niet een beetje verward zijn?

  Like

 18. Kunnen we gelijk de gehele regering en pro EU partijen opdoeken ivm de vermeende lange arm van Brussel.

  Ach DENK is zo doorzichtig: PVV zegt dat DENK de lange arm van Erdogan is dus moet DENK gelijk gaan spiegelen………………..te triest voor woorden

  Like

  • Mirjam zegt:

   Inderdaad, dat is ook zo, ze spiegelen, omdat ze zelf geen ideeën hebben. Ze worden zelf als ‘lange arm van Erdogan’ aangemerkt, en dat is waar en dat heeft succes, dus gaan ze Geert terug aanvallen met hetzelfde, en hopen op succes. Nee, beter gezegd, VERWACHTEN succes.

   Like

 19. Stef zegt:

  Het gelijk komt vanzelf naar de PVV toe.
  Ook links zal tenslotte een hekel krijgen aan de islam omdat ze geen enkele overeenkomst ermee hebben behalve stemvee (in het verleden )
  Maar de strijd zal hevig zijn.

  Like

 20. Bas zegt:

  Beter is om er voor te zorgen dat alle partijen afstand nemen van hun subsidie bijdrage van de Nederlandse staat, zoals de PVV al eerder heeft gedaan, Dit scheelt de belastingbetaler enkele miljoenen. Bovendien profileert men zich met echte neutraliteit.

  Like

 21. willliaan zegt:

  Ha ha, natuurlijk zou dat best kunnen, net al onze belangen die anders zijn dan van de DENK infiltranten die door stommigheid van de PvdA daar nu zitten.

  Like

 22. louis-portugal zegt:

  De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet.

  Like

 23. Achiel zegt:

  Buitenlandse belangengroepen ? Dat moet nu juist Denk mee komen aandraven, hun rootsland is het grootste corrupt land dat er bestaat, de terrorist die 7000 a 8000 euro in Turkije heeft betaald om niet naar België maar naar Nederland te worden uitgezet, is zeker niet door een gewone turk in orde gebracht dan wel om een ambtenaar van de staat, zodus Denk,
  stillekes snaveltje toe en kruip tussendoor nog wat op Sylvia, kwestie dat ze een ook een beetje haar muil houdt !

  Like

 24. Guardiacivil zegt:

  De viezerikken draaien het helemaal om, het is toch niet te vatten dat dit mogelijk is.

  De heer Geert Wilders zal moeten vechten tegen een onzichtbare kracht, want ik denk dat er hier in Nederland veel meer aan de hand is. Eergisteren en gisteren dus twee dagen lang veel gelezen en geplaatst op mijn sites. Nu nog eens het verslag over de moord op Pim Fortyun gelezen van Thomas Ross. Een paar bijzondere aandachtspunten die hij hier naar voren haalt.
  http://www.ninefornews.nl/schrijver-moord-op-pim-fortuyn-was-geniaal-complot/
  Na deze uiteenzetting kwam ik ook op een ander artikel uit. De NWO en de Bilderberggroep.
  De nacht die volgde om eigenlijk te moeten slapen gingen mijn gedachten naar de Bilderberggroep waar ik al het een en ander over gelezen had. Bij mij kwam ineens het idee naar boven dat de NWO uit schillen bestaat zoals een ui die je kunt afpellen tot op de kern. Nu denk ikzelf dat de Bilderberg kwa belangrijkheid en de geheime besloten gemeenschap bestaat uit de 3e of zelfs de 2e schil van binnen uit met als kern de NWO.
  Ik ga nog even verder, de BIB de geheime groep die zetelt in een geheim deel van de Bazeltoren regelt alles achter de schermen, controleren de centrale banken en daarmee Frankfurt het financiële centrum, http://www.ninefornews.nl/deze-geheime-wereldregering-beslist-zonder-democratische-controle-over-jouw-toekomst/ Deze groep zie ik als de schil die na de Bilderberg komt.
  Dan heb je nog de schil als Brussel die uitvoeren en opleggen.
  En de schil die informatie en gegevens verzamelen. *valt onder Brussel*
  De schil die spionnen uitzet in alle gelederen *valt onder Brussel*
  De schil die bestaat uit pionnen, de regeringsleiders.
  zie http://www.ninefornews.nl/wereld-van-bedrog-de-burger-als-belastingkoe-gefabriceerd-nieuws-en-false-flag-operaties/

  U kunt mij voor gek verklaren en dit beschouwen als totale onzin, maar ikzelf zie zoveel verbanden en steeds meer komen zaken mij klaar en duidelijk over en is dit voor mij logisch. De ontwikkelingen logisch, en de gevolgen logisch.
  Ik kan mij niet meer onttrekken aan de gedachte alleen dat Europa, Brussel en al deze kabinetten die geweest zijn als los zand aan elkaar hangen. Nee, er is zoveel overeenkomst en verband met elkaar dat het gewoon klopt en logisch is. De geschiedenis van het Koningshuis de oprichting en toetreding in de Bilderberggroep. De connecties die dit soort mensen onderhouden met andere groepen zie..http://www.ninefornews.nl/zwitserse-oud-bankier-doet-boekje-open-over-onzichtbare-macht-bilderberggroep/ . De elite die kwa samenstelling eigenlijk ondoordringbaar is, want we zien van alles maar stukjes en de buitenkant. Het contact tussen het Koningshuis en de elite en hiermee de onderzoeken naar heftige voorvallen en zelfs misdaden, zie..http://capoditutticapi007.blogspot.com/2012/01/her-majestys-secret-servie.html
  http://jacobusderoma.blogspot.com.es/2010/02/dna-koningin-bloedverwanten.html

  Ik ben al zo lang bezig met lezen van verslagen, berichten, links, het zien van video,s, documenten, dat er steeds meer verband ontstaat, een geheel, een gecontroleerd aangestuurd systeem om de wereld te beheersen naar een maatstaf. Slaven!
  Voor de lezers die dit nog niet gelezen hebben deze link naar NWO

  http://finalwakeupcall.info/blog/2015/11/18/de-khazarians-bezitten-de-wereld/
  http://www.ninefornews.nl/geldprofeten-documentaire-onthult-wie-de-enige-biljonairs-op-aarde-zijn/

  Like

 25. Guardiacivil zegt:

  Ik bedenk zelfs dat DENK misschien onderdeel uitmaakt van een schil, uitvoerende stoorzender, met goedkeuring binnen bepaalde figuren om in de politiek zoveel onrust te zaaien naast het gegeven van de grote imigratie gelukzoekers stroom, dat het land versneld een colaps krijgt.
  Erdogan wordt ook aangestuurd en getriggerd door bepaalde krachten. *Amerika*

  Like

 26. paulzwueste zegt:

  DENK met zijn beide kümmel-Türken hebben hun langste tijd al gehad.
  Dat klinkt vreemd, maar het is toch ècht zo.
  Wat zullen ze nu nog toe kunnen voegen aan alle trucs die ze al uit hun trukendoos hebben gehaald?
  Ze zullen het blijven proberen, resultaat altijd hetzelfde, dus vervelende onzin.
  Het enige waarmee ze de aandacht kunnen trekken is door steeds heviger aan te vallen.
  En daardoor zullen ze zichzelf voorbij lopen en de ene blunder na de ander maken.

  Wilders verdenken van buitenlandse financiering… terwijl het juist de islam is die zich zo enorm door buitenlandse financiers laat betalen. Dom.
  Ook die Sylivia neemt eigenlijk niemand meer syrieus.
  Je kunt het met goed fatsoen toch niet met die onzin van deze opgedraaide liegende
  kut eens zijn. Ze wordt lachwekkend en daarna zal je er niks meer van horen.
  En of ze zoveel zetels zullen gaan halen… ik denk 2-3. No more, en dat zal zo blijven.
  Juist door hun vermenging met Marokkaanse rel-allochtonen-kopstukken zullen ze bij die doelgroep niet geloofwaardig over komen. Turken en mocro’s, dat gaat nou eenmaal niet samen.
  En dan de Srinamers…? Buiten de harde protest-kern met slachtoffersyndroom zal er niemand op die DENK-Türken stemmen. Het is en blijft ’n Türkse partij.
  De meeste Surinamers zijn niet helemaal gek.

  Nee, laten we ze uitlachen zolang het nog kan. Ze zullen weg zijn voor je het merkt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s