Extreme anti-Hofer demo´s schaden Van der Bellen

screenshot_83

(Vertaling: E.J. Bron)

Links-extremen en communisten scanderen afgelopen zaterdag in de straten van Wenen: “Vluchtelingen blijven – Hofer verdrijven!”. In het eerste Adventsweekend legden ze al de hele Mariahilferstraße in Wenen lam, winkeliers zijn wanhopig. Op de tweede koopzaterdag komen ze weer terug met een “Fuck Hofer demo”.

blick

Het rood-groene stadsbestuur van Wenen staat de chaos-demo´s toe zonder rekening te houden met de winkeliers in de stad, die geen klanten krijgen, omdat politieblokkades en het Zwarte Blok ( = Antifa) normale mensen weghouden van de winkels. 1300 demonstranten, waaronder vele vermomde extremisten, trokken met rookfakkels door de stad. Het kwam tot gewelddadige botsingen onder elkaar. “Door deze idiote demotoeristen worden we geruïneerd”, zeggen winkeliers radeloos.

“Kronen-Zeitung”: “Kost anti-Hofer demo Van der Bellen de overwinning?”

Juist in de laatste verkiezingsreclame om de stemmen van het midden te werven zijn zulke extreme optochten niet goed voor Van der Bellen. Het dagblad “Kronen-Zeitung” vraagt zich zelfs af of de demo´s Van der Bellen de verkiezingsoverwinning zou kunnen kosten. “Per slot van rekening gaat het maar om 30.000 stemmen die Van der Bellen op Hofer voorstond”, geeft een mediadeskundige tegenover “Wochenblick” te bedenken. “Om zijn aanhangers met zo´n anti-Hofer demonstratie de straat op te sturen, zou een slecht effect kunnen hebben op de burgerlijke kiezer.”

Groenen demonstreren met het Zwarte Blok (Antifa)

De volgende demonstratie op zaterdag, georganiseerd vanuit het kamp van de ondersteuners van Van der Bellen, noemt zichzelf “Fuck Hofer demo”. Of de Groenen met eigen spandoeken vooraan mee marcheren, is niet duidelijk. Bij de laatste demonstratie afgelopen zaterdag droeg de plaatselijke groepering “Grünen Wien-Liesing” een eigen spandoek. Opvallend: de Groenen paradeerden direct achter het spandoek “Vluchtelingen blijven – Hofer verdrijven!”

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, demoniseren, FPÖ, Groenen, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, maspero, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Extreme anti-Hofer demo´s schaden Van der Bellen

 1. Golden Girl zegt:

  we hebben nog tienduizenden vluchtelingen die jullie mogen vertroetelen, stelletje gestoorde gekken

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  Als er geen fraude op grote schaal wordt gepleegd gaat Hofer winnen.
  In Oostenrijk rukt rechts meer en meer op.
  Dat proces is OOK in Oostenrijk niet meer te stuiten.

  Geliked door 1 persoon

 3. cassandrasez zegt:

  Ga maar lekker zo door, mensen zullen Hofer stemmen al was het alleen maar om jullie te stoppen, net als met Trump. En geef ze ongelijk.

  Like

 4. rony stokart zegt:

  In Oosterijk heet ALDI HOFER. Als Van Der Bellen nog een kans wil maken tegen al die HOFER (Aldi) klanten moet hij zijn naam dringend veranderen in van der LIDL !

  Like

 5. Dat is alleen maar goed, dat rechts oprukt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s