Nederland overtreedt mensenrechten met aanpak Jihadisten

screenshot_77

(Door: Hans van Soest)

De maatregelen die Nederland neemt tegen terrorisme zijn in strijd met internationale verdragen, waaronder het Europese verdrag voor de rechten van de mens. Dat stelt de Raad van Europa in een brief aan het kabinet.

De Raad heeft kritiek op twee wetsvoorstellen die eerder dit jaar door de Tweede Kamer zijn aangenomen. Zo mogen bij mensen die worden verdacht van betrokkenheid bij een terroristische organisatie een meldplicht, gebiedsverbod of contactverbod worden opgelegd. Bijvoorbeeld iemand die contact heeft met een Jihadist of iemand die verdacht veel belangstelling blijkt te hebben voor een plek die mogelijk doelwit is van een aanslag. De Raad vindt dat veel te ver gaan.

Ook heeft de Raad moeite met het voornemen om het Nederlanderschap af te pakken van Jihadisten die in het buitenland meevechten met een terroristische organisatie. De minister kan dat straks opleggen zonder tussenkomst van de rechter om te voorkomen dat een terrorist terugkeert.

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)
algemeen-dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Eurabië, EUSSR, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

46 reacties op Nederland overtreedt mensenrechten met aanpak Jihadisten

 1. Steven zegt:

  Voor zulke mensen GELDEN geen mensenrechten meer maar de doodstraf op een barbaarse manier!! Met een TANK over ze heen rijden bijvoorbeeld..

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Weer zo’n hersenloos shit clubje die ons gaat vertellen wat we allemaal fout zouden doen.
  Stap zo snel mogelijk uit dat hele onbenullige Europese gebeuren, het kost alleen maar geld en er komt niets zinnigs uit !!
  Een clubje van een stel hersenloze/nutteloze idioten die juichend de islamisering verwelkomen, daar worden we niet wijzer van !

  Geliked door 1 persoon

 3. Lee zegt:

  Moet niet gekker worden zo langzamerhand. Wie beschermt dan de onschuldige vredelievende hardwerkende Nederlander? Diegene die meebetaald aan het loon van deze club? Maatregelen tegen jihadisten kunnen w.m.b. niet ver genoeg gaan. Ik ben persoonlijk pas tevreden als de laatste jihadist is afgemaakt of gedeporteerd.

  Geliked door 2 people

 4. Peterdm zegt:

  Met andere woorden, de Nederlander heeft het recht om afgeslacht te worden door een jihadist. De Raad van Europa geeft alleen jihadisten rechten. Het nederlands paspoort mogen Jihadisten houden. Want anders worden Jihadisten stateloos, dus zegt de Raad van Europa dat Jihadisten het recht blijven houden om mensen af te slachten, en dat de nederlanders geen recht hebben een jihadist zijn paspoort af te nemen om te voorkomen dat de jihadist verder gaan met afslachten. Want stateloos….is vele malen erger. Kijk eens wat er is gebeurd in Frankrijk en België et cetera. Nederland moet het verdrag opzeggen, en wel meteen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Anna zegt:

  Met onze “HUMANE” wetten kunnen we ook wel eens TE HUMAAN worden………..

  Like

 6. hendrikush zegt:

  Mensenrechten gelden niet voor moslims; die houden vast aan hun eigen sharia rechten.

  Like

  • Sjaak zegt:

   Het behttps://www.facebook.com/terror.nein/videos/1061539323945359/ste bewijs is deze strontknikker !!! Delen !!!!!!!

   Like

  • Anna zegt:

   Hendrikush; Helemaal waar wat u zegt; maar zo zie je maar weer dat het voor ons bijna ” noodzakelijk” wordt om de sharia te gaan gebruiken, want anders kunnen we deze ” schoften ” niet berechten……Een ” belangrijke ” iman in Istanbul zei in 1999; ” Dankzij uw democratische wetten zullen wij u overvallen. Dankzij onze religieuze wetten zullen wij u domineren.”””
   Ik ben bang dat het inmiddels zover is….
   Ik ben altijd geleerd dat de overheid ” Het zwaard niet tevergeefs draagt” …. maar hier zien we een overheid die bang is…. en zo humaan en ” democratisch” geworden is dat ze geen RECHT meer KAN spreken, en geen maatregelen meer neemt om haar burgers te beschermen…. dit is SCHANDALIG. Welke kant wil “de overheid” nu op…. laten ze ons dat voor de verkiezingen nu maar eens goed duidelijk maken…..
   Hier zien we ook duidelijk dat een land met deze idiote globalisering ( of de EU) geen eigen maatregelen meer kan nemen….. wij leveren ons wereld wijd uit aan de dodelijke islam…. want de islam belasteren is verboden…..

   Straks mogen ze nog legitiem moorden omdat hun sharia dat aangeeft….!!!!! .. Ze hebben toch vrijheid van Religie……. straks wordt het vrouwen stenigen op de Dam!!!!!! Wie en wanneer zal de eerste zijn????

   Like

 7. exmarineman zegt:

  Nou als dit soort ondemocratische organisaties zich zo bemoeien met onze binnenlandse politiek dan moeten we ze gewoon verteel fijn, dat is jullie mening, maar daar hebben wij geen moer mee te maken. Sinds wanneer hebben jihadisten/terroristen dan mensenrechten die ze zelf voortdurend schenden…… En dan moeten we gewoon dat mensenrechtenverdrag opzeggen want het wordt nu tegen ons gebruikt.

  Like

 8. Dimitri zegt:

  Ik begrijp de Britten zo goed waarom ze voor een Brexit hebben gekozen. Het is ronduit kwade wil van de raad v europa. Landen mogen hun grondgebied en inwoners niet meer beschermen tegen terroristen. Niks van aantrekken zou ik zeggen. Baas over eigen veiligheid en grenzen.! Dat geldt zowel voor Nederland als voor andere landen in de EU en de rest van Europa. Tijd voor een Nexit, Bexit, Frexit….En sinds wanneer beschouwt men jihadi’s als mensen? Zet ze gewoon tegen de muur.

  Geliked door 1 persoon

 9. Tsonge, tsonge, zijn er nou alleen maar wetten die gemaakt zijn om tegen ons te pleiten en in het voordeel van de misdaad?

  Geliked door 1 persoon

  • volksrechter zegt:

   Natuurlijk dat Marian, het zijn toekomstige kiezers en door wie denk je dat de raad van Europa word aangesteld om daar te zetelen, inderdaad de politiek.
   Zodus er is maar één manier om van het gedrocht Europa af te geraken en dat is massaal op Wilders stemmen en hopelijk doen ze dat in Frankrijk ook op Marine Le Pen zodat deze het moeras van politiekers kan uitmesten.

   Like

 10. Karen zegt:

  Erg fijn om te weten dat er zo goed gekeken wordt naar de rechten van terroristen en andere misdadigers….Het is werkelijk belachelijk, onze wetten, die voor deze mensen van geen enkele waarde zijn en waar zij zich op geen enkele manier aan houden, beschermen hun ten nadele van ons. Het is het zelfde met tolerantie. De intoleranten (mohammedanen, zwarten) misbruiken onze tolerantie om precies te doen wat ze zelf willen en zo onze cultuur af te schaffen, onze samenleving te ontwrichten en van ons 2evrangs mensen te maken (want wij discrimineren en zijn racistisch)
  Dat Europees Verdrag van de mens moet of aangepast of afgeschaft worden.

  Geliked door 1 persoon

 11. Ongelovige zegt:

  Die ‘mensenrechten’ (moslimrechten?) stammen uit een tijd toen we de islam nog niet kenden. Hoog tijd om ze te actualiseren dus.

  Geliked door 1 persoon

 12. M.A.L. Sion zegt:

  ” in strijd met de rechten van de mens. ”
  Dat stelt de Raad van Europa in een brief aan het kabinet.
  Wat zijn dat voor paljassen bij die RAAD?
  Hebben we hier wel te maken met mensen. Het zijn zoogdieren met menselijke trekken die zich als beest gedragen. Die hebben niet de rechten van een mens. Zij hebben bij ISIS een cursus slachten van medemensen gevolgd. Oog om oog, tand om tand.
  Als ze binnen zijn kunnen ze slechts als een moordend beest behandeld worden. Als een dolle hond. Die stopten we vroeger in het stikkehok. Oude tijden kunnen herleven!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 1 persoon

 13. Sabeltant zegt:

  Ik zou gerust een stapje verder durven. Ophangen!

  Like

 14. Henk der Niederlander zegt:

  En telkens als je denkt dat het niet gekker kan weten ze je in Zweden te overtuigen dat je er niks van snapt.

  Anti-racistische woede tegen jonge moeder die op het punt stond te worden verkracht door een Afrikaan die zich onder haar bed had verstopt

  Een wildvreemde man heeft afgelopen zondag in Torsby geprobeerd een jonge moeder te verkrachten, schrijft Värmlands folkblad. Ze wordt nu bekritiseerd omdat ze laat weten dat de verkrachter een Afrikaan is.
  “Maakt het erger dat hij een donkere huidskleur heeft?”, vraagt een boze anti-racist.

  https://fenixx.org/2016/11/29/anti-racistische-woede-tegen-jonge-moeder-die-op-het-punt-stond-te-worden-verkracht-door-een-afrikaan-die-zich-onder-haar-bed-had-verstopt/

  Lichamelijk gehandicapten verdreven uit gebouwen om plaats te maken voor asielzoekers

  Elisabeth Eliasson toont ons één van de twee panden waar verschillende gehandicaptenverenigingen zijn verzameld onder de naam Samarbetsorgan HSO. In totaal heeft HSO bijna 3000 leden in Piteå. HSO heeft deze panden op Strömgården al 22 jaar gehuurd. Maar nu deze worden omgezet in huisvesting voor asielzoekers moeten ze verhuizen naar een leegstaande school in Djupviken, een paar kilometer van de huidige omgeving.

  https://fenixx.org/2016/11/28/lichamelijk-gehandicapten-verdreven-uit-gebouwen-om-plaats-te-maken-voor-asielzoekers/

  Like

 15. Thoth zegt:

  (..)Volgens De Raad treft dit voorstel vooral mensen die ook een Turks of Marokkaans paspoort hebben, omdat de maatregel niet geldt voor mensen met alleen een Nederlands paspoort. Dat is discriminatie, vindt de Raad.(..)

  Die mensen zijn echt gestoord. Tot volgend jaar, d.d 15 maart 2017, dan gaan wij uit de EU.

  Like

 16. Henk der Niederlander zegt:

  Dus volgens deze raad mag een land zich niet verdedigen tegen aanvallen van jihadisten.
  Daar zijn ze dus net zo gek als in Zweden waar dingen niet benoemd en bestreden mogen worden
  Opdoeken die troep

  Like

 17. Mirjam zegt:

  Nederland heeft met het opleggen van deze wetsbepalingen een soevereine beslissing genomen om ons land in bepaalde mate te beveiligen. Dit was en is nodig, daarvan getuige zijn de terroristische gebeurtenissen van de afgelopen tijd. De EU wilt niet dat Nederland zijn eigen beslissingen neemt en wil haar onder de vleugels houden van hun dictatuur. Afgesproken verdragen moeten opengebroken worden, als de veiligheid van de burgers en het land in gevaar zijn. Brussel moet zich koest houden en zich met hun eigen zaken bemoeien. Het feit dat we deel uitmaken van de EU, ongewild en op onrechtmatige, ondemocratische wijze verkregen, wil nog niet zeggen dat de EU de zeggenschap over Nederland en zijn burgers heeft en bezit.
  Nederland is van Nederland. Cést tout!

  Geliked door 1 persoon

 18. Mary zegt:

  Dan is er iets goed mis met de internationale verdragen, Jihadisten zijn moordenaars daar is geen straf te zwaar voor, er nooit meer in laten, en alles wat een potentieel gevaar is er uit. Wat absurd te ver is gegaan is dat de bevolking aan deze moordenaars wordt blootgesteld daar horen we de Europese raad voor de rechten van de mens niet over.

  Like

 19. Drs.P. zegt:

  Fuck de gore eigenvolkverlakkende NSB Raad van Europa, stelletje arrogante leipo’s met hun Europese “mensenrechten” welke alleen voor allochtone criminele ratten gelden!!!
  Wat wordt een Nexit steeds harder noodzakelijk. Misschien geeft Italie komen weekend een aftrap naar een algemeen Euro-exit!!!! Nog ff paar dagen dromen.

  Like

 20. Cathja zegt:

  Laat die Raad van Europa heel gauw het heen en weer krijgen!! ZIJ bepalen hier de regels niet, dat doen WIJ! Niemand kan ons beletten vreemdelingen in de gaten te houden, en maatregelen te treffen om te voorkomen dat ons land doelwit wordt van Jihadisten.
  Steeds meer organisaties lijken op de hand van criminelen te zijn, en zich niet af te vragen op welke manier een volk/volkeren het beste beschermd kunnen worden tegen misdadigers.
  Jihadisten en moslim-criminelen (plus alle andere criminelen) hebben géén mensenrechten meer. Als je het leven van anderen afneemt, heb je alles verspeeld en heb je de zwaarst mogelijke straf verdiend.
  Geen enkel instituut of organisatie heeft het recht om ons op de vingers te tikken als wij wetten maken ter bescherming van onze bevolking.
  Dat is de PLICHT van iedere overheid!

  Like

  • exmarineman zegt:

   Inderdaad Cathja, laat die raad maar die rambam krijgen met hun idiote van alle werkelijkheid verschoonde ideeën en opmerkingen/kritiek. Mensenrechten is leuk maar die gelden dan wel alleen voor degenen die de wetten, normen en waarden in of van een land en ook de andere mensen respecteren.
   Maar de islam respecteert ONZE wetten, normen en waarden helemaal niet.
   Sterker nog zij eisen (!) dat wij respect hebben voor hun shariawetgeving en ons onderwerpen, overgeven en doen en laten wat ZIJ willen. Nooit van mijn leven dus.

   En daarom MOETEN we ook af van die 2 nationaliteiten voor wie dan ook. Dat het hier wellicht alleen Turken en Marokkanen betreft is jammer voor hun. Maar het kan toch niet zo zijn dat zij die ons niet respecteren noch onze wetten hier inspraak en mee kunnen beslissen hoe wij ons land inrichten enz enz. Bovendien is kies-/stemrecht hebben voor 2 landen uit den boze want je kunt geen 2 heren dienen. En de partij DENK heeft al duidelijk aangegeven waar hun – de moslims – echte belangen liggen en vwb die 2 Turken is dat duidelijk Erdogan en Turkije…… Dit soor mensen kan en mag géén gelegenheid hebben om ook maar enige invloed via een politieke partij of kamerlidmaatschap uit te oefenen op ONZE buitenlandse en binnenlandse politiek en wetgeving.

   En die politieke invloed geldt dus ook voor de PS en de GemRaad.

   Like

 21. Hans zegt:

  Deze “Raad” zou eerst anaal genomen moeten worden door een peleton islamitische beroepsnegerts (zonder vaseline) en daarna gestraft (op islamitische wijze) voor de daad.
  Heel misschien dat er dan een lichtje gaat branden.
  Maar ik DENK het niet.

  Like

 22. exmarineman zegt:

  Vreemde redenering van die raad en commissie of orgaan….. Kennelijk lezen die geen kranten, kijken geen TV en gesprekken/dicscussies op TV met imams, ook niet youtube en andere media. Op al die massamedia word je dood gegooid met imams en islamitische deskundigen te constant ons vertellen dat moslims zich NIET aan onze wetten hoeven te houden en deze dus moeten respecteren. Want (actieve) moslims zijn onderworpen aan de shariawetgeving en die sharia wetgeving staay/gaat voor moslims BOVEN onze nationale wetten enz enz. M.a.w. als dat dan zo is dan hoeven wij met hun helemaal geen rekening te houden en kunnen dus gewoon de Nederlandse nationaliteit ontnemen want ze zijn géén Nederlander. En daar ze dus onze wetten enz niet accepteren of respecteren hebben ze ook géén recht om te stemmen of zelfs een politieke partij op te richten…… Dus niets van die organen aantrekken en verder zo snel mogelijk de handtekening onder die Mensenrechtenverdrag verwijderen……

  Like

 23. koddebeier zegt:

  Raad van Europa : een achterlijk links dolgedraaid clubje parasieten die bestaan bij de gratie van andermans belasting euro-tjes.
  Zo snel mogelijk deze lieden een schop onder de kont geven en eruit stappen, dus geen geld meer naar deze links fascistische club !!

  Like

 24. Theresa Geissler zegt:

  “De Raad van Europa…..”Ja ja. Ik geloof waarachtig dat het tijd wordt om eens na te gaan, hoeveel MOSLIMS er eigenlijk zitting in hebben.
  Overigens, Nederland, dat eens een ‘harde’ maatregel neemt; tjonge jonge! Tóch nog niet helemáál verloren!
  Officieel negeren ze de PVV zoveel mogelijk, maar héél stilzwijgend nemen ze af en toe misschien tóch wel eens wat van ze ter harte(?)

  Like

 25. BertG. zegt:

  Eigenlijk bedoelen ze, wees nou toch een beetje lief voor al die misleiden jihad strijdertjes.
  Ze bedoelen het allemaal best wel goed, kom ze dan ook een beetje tegemoet.
  Als ze er geen spijt van hadden dan kwamen ze niet terug.
  Dus wij hebben geen beulen en moordenaars onder onze jongens zitten, maar jongens die ons nooit iets aan zullen doen.
  Daar zijn ze eigenlijk ook veel te lief voor.

  Like

 26. Elena zegt:

  Mensenrechten zijn bedoeld wat het woord “mensenrechten” aangeeft.
  Smerige barbaren, kleine kinderneuqers en keelsnijders behoren NIET tot de soort mensen.
  Die barbaren hebben maar één recht….dat is tegen de muur gezet worden.
  Nederland is van ONS !!!

  Like

 27. Henk der Niederlander zegt:

  Wat te denken van deze jihadist die de politiek gebruikt om de Islam te verspreiden.

  Turkse adoptiekinderen weggehaald bij ‘Gülen-ouders’?

  Turken dachten dat ze de meest extreme maatregelen tegen vermeende daders, medeplichtigen en sympathisanten van de verijdelde staatsgreep wel kenden. Dat blijkt een vergissing.

  Als een of beide ouders ‘schuldig’ worden bevonden, dan kunnen de adoptiekinderen uit huis worden geplaatst en de ouders uit de ouderlijke macht ontheven. “Het zou niet goed zijn voor een kind om bij een adoptiegezin te blijven als banden met FETO worden vastgesteld”, aldus een functionaris van het ministerie van Gezin en Sociale Zaken.

  http://www.hln.be/hln/nl/37662/Staatsgreep-Turkije/article/detail/3011753/2016/11/29/Turkse-adoptiekinderen-weggehaald-bij-Gulen-ouders.dhtml

  Like

 28. Jean zegt:

  Laten we maar heel snel die parasiterende meevreetclubjes opdoeken, die idioten zijn meer bezig met dat barbaars uitschot dan te zorgen voor de veiligheid van het eigen volk.
  Krapuul heeft geen rechten maar plichten zoals boeten voor hun daden, die rotzooi moet eruit, punt, zowel die parasiterende meevreetclubjes zoals die hele EU misdaadorganisatie en die barbaarse zandbak barbaren.

  Like

 29. aegoliuscs zegt:

  Wordt het niet tijd dat in het EVRM een clausule wordt opgenomen ter zake terrorisme?

  Like

 30. carthago zegt:

  De vraat van Europa, een clubje betaalde isis nazguls

  Like

 31. oud-marinier zegt:

  Die hele zgn. ” Raad van Europa ” , mag wat mij betreft de bomen in…omhet maar even zachtjes en netjes uit te drukken. De belangen van de onschuldige , harwerkende en belasting betalende burger , gaan toch echt VOOR de belangen van die randdebiele Jihadisten. Die er voor gekozen hebben om TERRORISTISCHE aanslagen te plegen cq te beramen cq zich anderszins met terroristische aangelegenheden bezig te houden …..En daarmee ALLE menselijke rechten opzij hebben gelegd , en derhalve ook als zodanig behandeld dienen te worden. Dus…RAAD van EUROPA….zien jullie mijn MIDDELVINGER …??? JA ? You can shove it up your ass.

  Like

 32. Henk der Niederlander zegt:

  De Nederlandse dorpsgekken zullen hun eigen jihadisten wel op gaan halen in Griekenland.

  ‘Dan halen we die vluchtelingen zelf wel op in Griekenland’

  Een stoet van meer dan 400 auto’s rijdt morgenmiddag naar de Tweede Kamer. Het dreigement achter de protestactie: als Nederland niet snel meer vluchtelingen overvliegt vanuit Griekenland, gaan we ze zelf wel halen!

  Het wordt winter. Ook in Griekenland. Regen, wind, en kou teisteren daar nu al de provisorische vluchtelingenkampen op de eilanden en het vaste land. Kampen waar tienduizenden asielzoekers in tenten of containers wonen, terwijl ze wachten tot er ooit iemand ergens achter een Grieks of Brussels bureau over hun toekomst beslist.

  http://www.bd.nl/algemeen/binnenland/dan-halen-we-die-vluchtelingen-zelf-wel-op-in-griekenland-1.6692078

  Like

 33. Johan zegt:

  Gooi die mensenrechten alsjeblieft in de prullenbak, want anders wordt het niks met de bestrijding van de jihadisten. Hebben zij soms wél respect voor de mensenrechten ?

  Like

 34. Harry zegt:

  Er is nog maar één groep in de tweede kamer die dit op kan lossen .
  Laten we ons uiterste best doen om hen zo groot mogelijk te laten worden .

  Van al die laffe liberale , linkse en vrome kloten hebben we totaal niks te verwachten !

  Stem PVV , mensen ! De enige uitweg !

  Like

 35. Thomasson zegt:

  Mensen die de activiteiten van de Raad van Europa volgen, kunnen niet anders concluderen dan dat deze zgn. Raad van Europa is in feite ..een Raad tegen Europa. Tegen de Europeanen, tegen de soevereiniteit van de Europese landen, tegen de veiligheid van Europese burgers, VOOR DE ISLAM en voor de massa invasie van Europa door mensen uit Derde Wereldlanden. Er is iets zeer morbide in de handelswijze van de leden die daar zitting nemen ..Ze zijn bijna pathologisch in de anti Europese sentimenten die ze koesteren. Volgens hen mag Nederland geen eigen maatregelen nemen tegen terroristen die niets anders willen dan zo veel mogelijk Nederlanders in aanslagen te vermoorden!. Nederland moet ze met open armen verwelkomen en wij mogen ze absoluut niet verhinderen dat zij Nederlands grondgebied zouden bereiken. Dat gaat volgens deze “Raad” te ver. Men kan de volgende vragen stellen: a) uit welke gesticht zijn deze leden opgeraapt om vervolgens ze zo’n prachtbaan met een exorbitante salaris te geven? b) Welke interesses dienen ze? c) en daar komen wij op de vraag : hoe integer zijn deze mensen als zij niet uit een gesticht komen? d) Wie spekt hun rekeningen als tegenprestatie voor de gunsten die ze verlenen ten bate van derden?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s