OMG! Keulen gaat aanrandingen bestrijden met ‘positieve kunstuiting’ van ‘licht-droom-ruimte’

screenshot_85

Pak aan, aanranders!

Het grote plein bij de Dom van Keulen zal tijdens de jaarwisseling toneel zijn van een grote lichtshow. Vorig jaar liep de viering op het plein volledig uit de hand en kwamen bij de politie honderden aangiften binnen van vrouwen die waren aangevallen, beroofd en seksueel geïntimideerd [webmaster: en verkracht!]

post-online

De show van lichtkunstenaar Philipp Geist moet het plein in een “licht-droom-ruimte” veranderen en de narigheden van de vorige jaarwisseling doen vergeten. “Het beste antwoord op de verschrikkingen van vorig jaar is om met een positieve kunstuiting nieuwe beelden te ontwikkelen,” aldus de kunstenaar dinsdag.

De stad liet weten dat een spoedbesluit is genomen om de show mogelijk te maken.

Keulse stadsbestuurders zijn overigens niet de enige ambtenaren die denken dat positieve kunst met licht geweldproblemen kan bestrijden. Ook in Amsterdam willen stadsbestuurders zinloos geweld gaan bestrijden met ‘lichtprojecties en rustgevende muziek‘.

Bron:
http://nieuws.tpo.nl
(h/t “Tistochwat”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op OMG! Keulen gaat aanrandingen bestrijden met ‘positieve kunstuiting’ van ‘licht-droom-ruimte’

 1. Henk der Niederlander zegt:

  Jah dat is dan natuurlijk de garantie dat er in Keulen niks gebeurd met de jaarwisseling.
  BTW zullen ze dat dan ook moeten doen in alle andere steden in DLD waar hetzelfde gebeurd is.
  Laat me niet lachen aub.

  Like

 2. Thom zegt:

  Normaal geboren en gek geworden schijnt tegenwoordig de norm te zijn. Vroeger probeerde men gekken normaal te maken, tegenwoordig maken ze van normale kinderen gestoorde volwassenen
  Doen die lui dat nou expres of geloven ze zelf in hun eigen onzin?
  In Amsterdam wilde een raadslid van Groenlinks dat in plaats van een rondemiss bij een wielerronde een rondemister de bloemen en de bijbehorende kussen zou uitdelen.
  Ergens zitten er dan toch een paar steken bij zo’n figuur verkeerd of snap ik de wereld niet meer? Als dat laatste het geval is, dan heb ik weinig behoefte om de wereld nog langer te begrijpen.

  Geliked door 1 persoon

  • Driek zegt:

   Thom zegt: Ergens zitten er dan toch een paar steken bij zo’n figuur verkeerd of snap ik de wereld niet meer? Als dat laatste het geval is, dan heb ik weinig behoefte om de wereld nog langer te begrijpen.

   Ach, ‘de wereld begrijpen’, beste Thom, dat doe ik allang niet meer, ik heb daar ook geen behoefte meer aan. Je moet in deze vreselijke tijd je eigen wereld creëren.

   Like

   • M.A.L. Sion zegt:

    Beste Driek. Ik heb respect voor je capaciteiten om prachtige artikelen en commentaren te schrijven. Als jij ook maar enigszins in een machtspositie zou verkeren zou je denk ik in staat zijn je eigen wereld te creëren.
    Omdat jij en ik niet in die positie zijn, denk ik, dat we beter mee kunnen helpen (door te stemmen) om Wilders voor ons een betere wereld te laten bevechten.
    malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

    Like

  • Tistochwat zegt:

   Thom 29 november 2016 om 21:03

   [quote] een rondemister de bloemen en de bijbehorende kussen zou uitdelen [/quote]

   Zoiets? Kan iemand even vertalen wat er op zijn kont staat?

   Like

 3. Mirjam zegt:

  Wie willen ze eigenlijk met deze ‘meer dan achterlijke’ kunst ideologische idioterie bestrijden?
  De potentiele verkrachters die wederom op de loer liggen? En willen ze hen bij dit ‘spektakel’ betrekken, zodat ze hun ‘driften’ in de kunst kunnen verliezen en hun testosteron onder controle kunnen houden door ‘kumbaya’ te zingen tot de dageraad gloort en het ‘verwachte gevaar’ geweken is? Of is dit het zoveelste project, geïnitieerd door de linkse ‘waas’ mens, ter meerdere glorie van henzelf?

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Mirjam misschien willen ze wel homos aantrekken.

   Like

   • Mirjam zegt:

    Dan moeten die homo’s deze ‘stille’ oproep eerst eens leren begrijpen, want dat kan niemand. En waar dienen die homo’s dan voor? Om ze de tijd van hun leven te laten meemaken, om ze uit de discriminatie te halen of als lokmiddel en vervanging voor alle potentiele te verkrachten vrouwen? Gewoon getikt!

    Like

 4. paulzwueste zegt:

  Ja, er zijn absoluut geen woorden meer voorhanden om de steeds groter groeiende waanzin van links te beschrijven…
  De decadentie is zo langzamerhand niet meer te harden!!!

  Like

 5. Mary zegt:

  Nee daar zullen de slachtoffers van die barbaren zeker “alles door vergeten” stelletje idioten!!!. En ja hoor het van der Laantjes soort heeft ook weer een zweef gedachte, alles verzinnen die gekken maar het probleem elimineren nee zeg het idee alleen al, als die barbaren met rustgevende muziek veranderen moest dat maar de hele dag over de straat heen tetteren, laat je nakijken!!!.

  Like

 6. Sjaak zegt:

  LICHT DROOM RUIMTE ?
  MET EEN JOINT ?

  Like

 7. Wachteres zegt:

  ’t Is eens weer wat anders dan ‘een armlengte afstand houden’ of een ‘verkracht me niet’ polsbandje tegen seksueel geweld.

  Politiekcorrect heeft gelijk dat Wilders geen concrete oplossing heeft – hij wil dat tuig er alleen maar uitschoppen, waar de EU toch niet achter staat — terwijl de politiekcorrecten de ene creatieve oplossing na de andere verzinnen.

  Je moet er maar opkomen!

  Like

 8. Tjawatnu zegt:

  Ik pleit voor een muur aan de duitse grens. Kan op dit punt alleen maar concluderen dat onze buren het nooit zullen snappen. In 1945 verslagen en nooit weer opgestaan.

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Ach, ze weten gewoon van gekkigheid niet, wat ze doen moeten om maar geen moslims te hoeven aanpakken, c.q. uit het land hoeven te zetten!
  Dat mág wat kosten van ze, want de belastingbetaler is er goed voor!
  Toch fascinerend, dat soort waanzinnige fratsen uit wanhoop omdat ze geen betere reactie weten op feitelijke gebeurtenissen…..Bepaald psychologenvoer!

  Like

 10. D.DAY zegt:

  Het stadsbestuur hoopt met deze show een ander licht te laten schijnen over de moslimmannetjes. Maar de kwalijke onbelemmerde toestroom van moslimtuig zal onderbelicht blijven.

  Like

 11. Republikein zegt:

  Lichttherapie zit in het pakket?

  Like

 12. Mirjam zegt:

  Ik snap het al: ze willen ‘verbinden’…

  Like

 13. BertG. zegt:

  Die kerel heb het toch maar voor mekaar om er geld uit te slepen met een slap ouwehoer verhaal over lichtjes.
  Op zich ook een heel talent. Ik had ’t ‘m niet nagedaan.

  Geliked door 1 persoon

  • Ik heb ‘m geadviseerd om gratis Glow in the Dark kapotjes uit te delen en die dan na afloop in te zamelen omdat ik hoorde dat de Duitse zaaddonors ‘m tegenwoordig laten hangen zodat ze die meuk uit ’t buitenland moeten halen, uit Afrika dacht ik, maar daar wou Mutti Merkel niet aan want Mof=Echte Kerel. En lichtgevende vingerhoedjes, die komen er wél!

   Geliked door 1 persoon

 14. Golden Girl zegt:

  het zal wel een licht-nachtmerrie-ruimte worden, wat een onzin, dat zal die mannen leren, hou toch op, ze zien nu beter met verlichting of het een lekker of lelijk wijf is, maar dat maakt niet uit als ze maar aan die meisjes kunnen zitten, eigenlijk moeten de vrouwen als protest niet naar de Dom in Keulen gaan, staan die kereltjes met duizend man toch raar te kijken

  Like

 15. De ellende waarin we straks wakker zullen worden heeft grote kans om in toekomstige geschiedenisboeken de Grote Cultuuroorlogen genoemd te worden. Oorlogen waarin de oorspronkelijke bevolking van West-Europa, met vel in vele kleuren, de wapens zal opnemen tegen enorme legers invasoren uit Afrika en het Midden-Oosten en tussendoor ook nog tijd hebben om Nachten van Lange Messen te organiseren waarin de al dan niet politieke Welkomstvrienden een opfriscursus Lief zijn voor Het Volk krijgen.

  Like

  • elisah zegt:

   Ja Breinbrouwsels, het hangt er maar helemaal vanaf WIE in de toekomst die geschiedenisboeken gaat schrijven.
   Ik gok erop dat wij dat zullen zijn, tenminste, als iedereen nu eens eindelijk ontwaakt uit de linkse roes van leugens en bedrog. Het zou te erg zijn als bepaalde mensen pas wakker willen worden na een wrede aanslag of ander grootschalig geweld dat ons aangedaan wordt.

   Geliked door 1 persoon

   • De propaganda instituties en partijen met het eerlijke verhaal en nu zelfs eentje met een nog eerlijker sprookje tegen de muur zetten zou al een goed begin zijn. Tegen deze stroom in zou het tot inkeer brengen van de rest van de bevolking toch al 100 jaar duren. Ik hoop op 80 zetels voor de PVV en de oprichting van een Bescherming Bevolking tegen de wanhopig krijsende Rooje Ratten anders gaan we een langdurige burgeroorlog tegemoet met een ongewisse afloop.

    Like

 16. Flo zegt:

  Daar komen nog veel meer moslim ratten op af, lekker veel licht dan kunnen ze goed gericht vielen, sissen, spugen en verkrachten, het is verbijsterend hoe volslagen stompzinnig het goedmensch volk de meest trieste oplossingen verzint. De untergang is naderend…..

  Like

 17. koddebeier zegt:

  Achterlijk links in de bocht !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s