VIDEO Martin Bosma: “NPO1 is een links-liberaal feestje”

 

Als het aan de PVV ligt, betalen we geen cent meer aan de Publieke Omroep. Ook moet de NPO-baas Rijxman opstappen vanwege het vernielen van Zwarte Piet. Zoals ieder jaar tijdens de mediabegroting haalde de PVV fel uit.

pvv-nieuwGeplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Mirjam

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", Censuur, demoniseren, Desinformatie, establishment, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, NPO, Overheid, political correctness, propaganda, publieke omroep, PvdA, PVV, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO Martin Bosma: “NPO1 is een links-liberaal feestje”

 1. hslot4 zegt:

  1:14 weeee weee weeeee extreme dumbfuck alert hahahahahha.
  Wat een enorme domme linkse lul zeg nog niks geleerd zero nadda niente noppes weltrusten gozert zie je wel na de verkiezingen .

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Het hele linkse NPO zooitje kan met hun poging van heropvoeding van mijn part dood vallen !!

  Like

 3. Als je ziet hoe Jeroen Pauw Monasch lastig viel in zijn uitleg vond ik dat buitengewoon onbehoorlijk. Op dat soort programma’s moet je uitnodigingen m.i. totaal negeren! Ook het vele malen promoten van Spong contra Haye van der Heijden kwam op mijn onredelijk over en dan druk ik me nog zachtjes uit!

  Geliked door 1 persoon

 4. Mirjam zegt:

  Bekijk deze film maar eens met mr. Theo Hiddema. Hij geeft daar zijn visie over onze Tweede Kamer inzittende en ook over Geert Wilders. Hij slaat de nagel op de kop…

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Mirjam.
   Dank voor deze video’s.
   Hiddema is een uniek man. Wat een spirituele, ironie.
   Wat een vermogen om via een humoristische, schijnbaar absurde vertekening van de werkelijkheid, pijnlijk juist de hypocriete misstanden in de politiek te benoemen.
   Dit bovendien via een bijzonder rijk taalgebruik, een waar feest hem te beluisteren!

   Like

   • Mirjam zegt:

    Hij is gewoon rechtuit, beschaafd én intelligent. En kijk eens, overtuigd PVV-stemmer en dat mag iedereen weten en waarom ook niet? Terwijl heel links Nederland zich te buiten gaat met de bewering dat de PVV een soort van achterbuurt partij is, is dit wel het bewijs van het tegendeel. En dat zegt meteen iets over hún intelligentie, 0,0 dus.
    Mr. Hiddema is een uniek persoon en hij heeft klasse. Deze man maakt geen grapjes over de waarheid, maar hij maakt grapjes over de ironie van het misbruik van de waarheid, welke steeds meer in de realiteit voorkomt. Maar links is natuurlijk té dom, om zijn sarcasme wat dit feit betreft te begrijpen.

    Hij is véél oprechter en ‘to the point’ dan bijvoorbeeld de stamgast van Pauw: Spong. De manier van kijken van die man, op zo’n neerbuigende grimmig lachende wijze, maakt dat de voelsprieten van iemand intuïtief op sterk gaan staan als men die man in zijn gezicht kijkt, conclusie: achterbaks en niet te vertrouwen. Soms laat me die lach van Spong aan die van Nosferatu denken. Een stomme film uit de jaren 20 van de vorige eeuw over een vampier. De meest akelige film die ik ooit heb gezien. En de meest akelige lach ook. Op YouTube kun je vast wel een stukje uit die film vinden.

    Ik weet niet of je die video met mr. Hiddema hebt gezien over ‘het pistool’? Ik moest er zo om lachen toen hij Spong bij Pauw ging uitleggen waarom de grenzen bewaakt dienden te worden. Spong was daar faliekant tegen en zag het nut er niet van in (hoe gek kun je zijn?) en dat is wat mr. Hiddema hem ook probeerde duidelijk te maken: dat hij naïef en gek was om het niet te willen.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Mirjam.

    Nee nòg niet, maar vanavond zal ik hem zeker bekijken!
    Bedankt.

    Like

 5. Wil zegt:

  De “gastheer” Jeroen Pauw riekt sterk, net als veel van zijn “gasten”, naar narcisme en daar is alles mee gezegd.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Wil.
   Wat wil je.
   Decennia lange gevestigde orde in combinatie met het gevoel dat alles wat hij vindt en zegt eeuwig zo zal zijn, dus voor altijd voortduren…
   Dat moet gekoesterd worden.
   Vandaar ook dat etherisch elegant bewegen van die handen, in combinatie met het even schuin naar links omhoog geheven hoofd waarin de ogen vol verveelde hoogmoed de aardse stumpers bekijken.

   Zo zijn VARA-narcisten nu eenmaal.

   Like

 6. Heer M zegt:

  NPO betekend Nietszeggende Propaganda Onzin.

  Like

 7. Ik vind Martin Bosma een pracht figuur, hij verwoord het prima.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s