VIDEO Paul Joseph Watson: Jill Stein is een complete idioot

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, Groenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

25 reacties op VIDEO Paul Joseph Watson: Jill Stein is een complete idioot

 1. exmarineman zegt:

  En zo is het maar net!

  Like

 2. Peterdm zegt:

  Vandaag wist de telegraaf te vertellen dat Donald Trump ook de verkiezingen in Michigan heeft gewonnen. Dit wist Breitbart al afgelopen vrijdag te melden. En toch wil deze radicale rooie socialist Jill Stein ( het zelfde verwerpelijke allooi als Groen Links) hertelling en Clinton gaat meetellen. Het beste wat Donald nu kan doen is toch als straf een speciale aanklager te benoemen die Clinton mails gaat onderzoeken omdat Clinton achter deze rooie rat aanloopt.

  Like

 3. Ongelovige zegt:

  Ze is dan ook, net zoals Soros, van joodse afkomst. En Joden zijn zoals bekend veelal links, behalve dan in hun eigen land, waar ze van geen multikul willen weten.

  Like

  • wouteenhoorn zegt:

   Ongelovige er is links en links.

   Like

   • abouneenee zegt:

    Kenmerkend aan ieder soort ‘links’ is dat ze alle rijkdommen willen weggeven aan zij die er niets voor gedaan hebben om rijkdom te vergaren, althans niet volgens de voor autochtonen geldende regels. Links heeft zichzelf op dat gebied een schuldgevoel aangemeten en dat schuldgevoel kan enkel worden afgekocht met grote sommen geld. Links kent echter geen enkele schaamte als het witte mensen betreft. Zij vinden dus de blanke mens superieur aan de andersgekleurde en zijn zelf de racisten die zij maar wat graag zien in mensen die sinterklaas graag vieren met een zwarte piet en zonder groene pieten, regenboogpieten, blanke pieten…

    Ik heb niets tegen Joden, zij houden immers nooit een handje op, maar zij hebben kennelijk bovengemiddeld last van hetzelfde schuldgevoel als de rest van de linkse kudde.
    En inderdaad lijkt een Hongaar met de naam György Schwartz die later George Soros is gaan heten zelfs voor een Jood een absurd gevoel voor zelfoverschatting en arrogantie.

    Like

 4. abouneenee zegt:

  Dezelfde soort haat waarmee men nog altijd schopt tegen Trump in de VS, gebruikt links (PvdA, VVD, D66, CDA) tegen Wilders en hebben ze gebruikt tegen Fortuyn. Daarom is laatstgenoemde nu dood en moet Wilders 24/7 “beveiligd” worden, alhoewel k me afvraag of dat geen uitgerekende kans voor de elite is om Wilders niet nog verder te laten ontsporen ten opzichte van de gevestigde belangen. Ook in Nederland geeft men niets om integriteit, de corruptie in Nederland is gigantisch en daar zal een kereltje als Wilders toch zeker geen verandering in aanbrengen… Dan Pechtold, de belichaming van het begrip “slappe was”, die met zijn D66 behoort tot bovengenoemde nietsontziende elitaire kliek, die zogenaamd uit het niets de grootste partij werd in de peilingen. Wat een manipulatie! Wat een beschadiging van de samenleving. Ik hoop dat De Hond er nu weer 200% naast zit wat Wilders betreft en de PVV geen 33, maar 99 zetels haalt. Dan hebben we nog een eerste kamer die zich laat gebruiken als een politiek instrument, dus die moet ook opgedoekt worden. Normaliter heeft een dictatuur alleen een negatieve impact op de bevolking, maar ik zou er niet rouwig om zijn als we in Nederland een dictatuur kregen ten gunste van de bevolking, echter hebben de elites zich zo diep ingegraven en laten beschermen door de rechtsstaat met haar soms onnavolgbare besluiten en geldsmijterij richting het buitenland, waarna zij een democratie gecreëerd hebben, die geen democratie mag heten, waarin iedere gemanipuleerde z’n zegje mag doen en het land als geheel nooit een stap verder komt. Dit zijn de rek en strek oefeningen waar de overheid zich van bediend.

  Geliked door 1 persoon

  • abouneenee zegt:

   “een kereltje als Wilders” was natuurlijk vanuit de elite gezien, die in hun arrogantie denken dat de huidige mondiale ontwikkelingen slechts een hindernis zijn op de weg van socialistische totalitair overheersing en onderdrukking van de autochtoon. Mensen met te veel macht gaan rare ideeën krijgen over welke zaken ze nu weer kunnen ondernemen om hun onsterfelijkheid te benadrukken.

   Like

   • wouteenhoorn zegt:

    Ja, er gaan nu zelfs stemmen op om niet iedereen te laten kiezen. Het pleps is toch te dom vindt men. En als we ze kiezen komt het er nog van ook. re schoften.

    Like

   • abouneenee zegt:

    Als de peilingen (PVV: 33) zouden kloppen stemt nog 78% van het electoraat op een niet-PVV’er bij de verkiezingen. Die 78% is niet 100% (lees: wilsbekwaam) en laat zich nog steeds leiden door een stel landverraders, van de narcist Rutte tot Klaver, die enkel voorzitter is van GroenLinks omdat zijn vader Marokkaans is en zijn moeder Nederlandse is van Indische afkomst. Men hoopt zo de stemmen die de PvdA niet meer terug krijgt te onderscheppen op weg naar een andere partij.

    Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Wat een Jill Stein democratie noemt, is in werkelijkheid niets anders dan het overeind houden van haar eigen schijnwereld. Te laat daarvoor, nu: De maatschappij is definitief veranderd! -Goddank!

  Geliked door 1 persoon

 6. wouteenhoorn zegt:

  Ik hoef maar naar een gezicht te kijken en in negen van de tien gevallen zie ik linkse leugenbeesten.

  Like

 7. Jan zegt:

  Lachen met beroepesleugenaar Josh Earnest: Obama Proud No ‘Major Personal Scandals’ In His Administration

  De schandalen, een greep:
  http://www.martinoauthor.com/list-obama-failures/

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Logica van een linkse idioot: Vuurwapenbezit dient aan banden gelegd te worden vanwege de recente steekpartij

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  ‘Is This How You Want to Be Remembered?’

  Like

 10. wouteenhoorn zegt:

  Say Wisconsin to her and she will start crying.

  Like

 11. Jan zegt:

  De zuiveringen beginnen in Amerika: Apple haalt Breitbart app uit de handel, want extreem rechts, nazi of zoiets.

  THE CONSERVATIVE PURGE BEGINS=> Apple Removes Breitbart From Their App Store

  So a Christian must make a gay wedding cake but Apple’s exempt from Freedom of Speech. @Rambobiggs @RealAlexJones @foxnews @CNN #BBC

  — Atlas Struggle (@atlasstruggle) November 30, 2016
  http://www.thegatewaypundit.com/2016/11/conservative-purge-begins-apple-removes-breitbart-app-store/

  Like

 12. Jan zegt:

  Milwaukee Journal Sentinel levert zware kritiek op het idiote gedrag van Jill Stein en haar kliek en spreekt van een PR stunt


  Either way, the Stein recounts are a colossal waste of money and energy when there is not a shred of credible evidence of fraud or error and when the final vote in these three states likely will not change very much.

  Stein’s quixotic moralizing damages the credibility of the very institution she claims to protect — the sanctity of the ballot box.

  http://www.thegatewaypundit.com/2016/11/milwaukees-biggest-paper-blasts-jill-stein-hillary-clinton-recount-scathing-editorial/

  Like

 13. Jan zegt:

  Volslagen imbeciele Jill Stein: Mensen lopen rond met floppy’s om in te breken in stemcomputers.

  Green Party presidential nominee Jill Stein told Fox News’ Neil Cavuto on Wednesday that people walk around with floppy disks in order to hack and reprogram voter machines.


  http://freebeacon.com/politics/jill-stein-floppy-disks-hack-voter-machines/

  Like

 14. Jan zegt:

  De communistische terreur in Amerika van Jill Stein gaat maar door. Nu wil zij hertelling in Michgan vanwege zogenaamde kapotte stemmachines maar dat wordt haar geweigerd
  Reactie Stein: Dit riekt naar racisme en criminele activiteiten van de kant van Trump en zijn bende

  Michigan Supreme Court denies Jill Stein’s recount effort

  “We need to examine how the use of poorly maintained, antiquated voting machines in underserved communities results in a de facto ‘Jim Crow’ situation in which potentially thousands of poor voters and voters of color may be disenfranchised. The protracted resistance to a recount only reinforces the perception that Donald Trump’s cronies and the entrenched powers in the state either benefit from this broken system or have something to hide.”

  http://www.livingstondaily.com/story/news/politics/2016/12/09/michigan-supreme-court-denies-jill-steins-recount-effort/95223122/

  Dit links volk is nog zwakzinniger dan bij ons.

  Like

 15. Jan zegt:

  Democraten hebben precies het tegenovergestelde bereikt van wat zij graag willen: iedereen laten stemmen zonder ID

  Michigan House Passes Strong Voter-ID Bill After Vote-Fraud Hyperbole

  Michigan’s Republican-led House on Wednesday night approved a strict voter identification proposal over strenuous objections from Democrats who argued the plan could disenfranchise properly registered voters.

  Michigan voters without photo identification could still cast a provisional ballot under the controversial legislation, but they would have to bring an ID to their local clerk’s office within 10 days of an election in order for their vote to count.

  http://hotair.com/archives/2016/12/08/thanks-jill-michigan-house-passes-voter-id-bill-after-vote-fraud-hyperbole/

  Like

 16. Jan zegt:

  Afgelopen voor Jill Stein in Pensylvania, rechter verbied hertelling.

  Like

 17. Jan zegt:

  Obama dreigt Putin met ‘snoeihard antwoord’ en gaat vervolgens twee weken op vakantie naar Hawaii op kosten van de belastingbetaler


  “Our goal continues to be to send a clear message to Russia, and others, to not do this,” he said, adding “Because we can do stuff to you.”

  He urged that U.S. investigations of cyberattacks should not become a “political football.”

  “I think we handled it the way it should have been handled,”
  ….
  http://www.nbcnews.com/politics/barack-obama/obama-u-s-will-send-clear-message-russia-hacks-n696971

  Reactie van senator Ron Johnson: “Putin zal wel trillen als een rietje als hij deze woorden hoort”

  Putin:

  Like

 18. Jan zegt:

  Aangezien de hacking-kolder niet blijkt te werken zijn de roden overgegaan tot het uitschelden, tot bedreigen de leden van de Electoral College (1) te vermoorden als zij het wagen Trump als president te accepteren

  Ook zwakzinnig Hollywood/Hollyweird laat weer van zich horen (99,99% van het volk heeft een strafblad)

  1. https://www.archives.gov/federal-register/electoral-college/roles.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s