VIDEO Paul Joseph Watson: Jill Stein is een complete idioot

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, Groenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

17 reacties op VIDEO Paul Joseph Watson: Jill Stein is een complete idioot

 1. exmarineman zegt:

  En zo is het maar net!

  Like

 2. Peterdm zegt:

  Vandaag wist de telegraaf te vertellen dat Donald Trump ook de verkiezingen in Michigan heeft gewonnen. Dit wist Breitbart al afgelopen vrijdag te melden. En toch wil deze radicale rooie socialist Jill Stein ( het zelfde verwerpelijke allooi als Groen Links) hertelling en Clinton gaat meetellen. Het beste wat Donald nu kan doen is toch als straf een speciale aanklager te benoemen die Clinton mails gaat onderzoeken omdat Clinton achter deze rooie rat aanloopt.

  Like

 3. Ongelovige zegt:

  Ze is dan ook, net zoals Soros, van joodse afkomst. En Joden zijn zoals bekend veelal links, behalve dan in hun eigen land, waar ze van geen multikul willen weten.

  Like

  • wouteenhoorn zegt:

   Ongelovige er is links en links.

   Like

   • abouneenee zegt:

    Kenmerkend aan ieder soort ‘links’ is dat ze alle rijkdommen willen weggeven aan zij die er niets voor gedaan hebben om rijkdom te vergaren, althans niet volgens de voor autochtonen geldende regels. Links heeft zichzelf op dat gebied een schuldgevoel aangemeten en dat schuldgevoel kan enkel worden afgekocht met grote sommen geld. Links kent echter geen enkele schaamte als het witte mensen betreft. Zij vinden dus de blanke mens superieur aan de andersgekleurde en zijn zelf de racisten die zij maar wat graag zien in mensen die sinterklaas graag vieren met een zwarte piet en zonder groene pieten, regenboogpieten, blanke pieten…

    Ik heb niets tegen Joden, zij houden immers nooit een handje op, maar zij hebben kennelijk bovengemiddeld last van hetzelfde schuldgevoel als de rest van de linkse kudde.
    En inderdaad lijkt een Hongaar met de naam György Schwartz die later George Soros is gaan heten zelfs voor een Jood een absurd gevoel voor zelfoverschatting en arrogantie.

    Like

 4. abouneenee zegt:

  Dezelfde soort haat waarmee men nog altijd schopt tegen Trump in de VS, gebruikt links (PvdA, VVD, D66, CDA) tegen Wilders en hebben ze gebruikt tegen Fortuyn. Daarom is laatstgenoemde nu dood en moet Wilders 24/7 “beveiligd” worden, alhoewel k me afvraag of dat geen uitgerekende kans voor de elite is om Wilders niet nog verder te laten ontsporen ten opzichte van de gevestigde belangen. Ook in Nederland geeft men niets om integriteit, de corruptie in Nederland is gigantisch en daar zal een kereltje als Wilders toch zeker geen verandering in aanbrengen… Dan Pechtold, de belichaming van het begrip “slappe was”, die met zijn D66 behoort tot bovengenoemde nietsontziende elitaire kliek, die zogenaamd uit het niets de grootste partij werd in de peilingen. Wat een manipulatie! Wat een beschadiging van de samenleving. Ik hoop dat De Hond er nu weer 200% naast zit wat Wilders betreft en de PVV geen 33, maar 99 zetels haalt. Dan hebben we nog een eerste kamer die zich laat gebruiken als een politiek instrument, dus die moet ook opgedoekt worden. Normaliter heeft een dictatuur alleen een negatieve impact op de bevolking, maar ik zou er niet rouwig om zijn als we in Nederland een dictatuur kregen ten gunste van de bevolking, echter hebben de elites zich zo diep ingegraven en laten beschermen door de rechtsstaat met haar soms onnavolgbare besluiten en geldsmijterij richting het buitenland, waarna zij een democratie gecreëerd hebben, die geen democratie mag heten, waarin iedere gemanipuleerde z’n zegje mag doen en het land als geheel nooit een stap verder komt. Dit zijn de rek en strek oefeningen waar de overheid zich van bediend.

  Liked by 1 persoon

  • abouneenee zegt:

   “een kereltje als Wilders” was natuurlijk vanuit de elite gezien, die in hun arrogantie denken dat de huidige mondiale ontwikkelingen slechts een hindernis zijn op de weg van socialistische totalitair overheersing en onderdrukking van de autochtoon. Mensen met te veel macht gaan rare ideeën krijgen over welke zaken ze nu weer kunnen ondernemen om hun onsterfelijkheid te benadrukken.

   Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Wat een Jill Stein democratie noemt, is in werkelijkheid niets anders dan het overeind houden van haar eigen schijnwereld. Te laat daarvoor, nu: De maatschappij is definitief veranderd! -Goddank!

  Liked by 1 persoon

 6. wouteenhoorn zegt:

  Ik hoef maar naar een gezicht te kijken en in negen van de tien gevallen zie ik linkse leugenbeesten.

  Like

 7. Jan zegt:

  Lachen met beroepesleugenaar Josh Earnest: Obama Proud No ‘Major Personal Scandals’ In His Administration

  De schandalen, een greep:
  http://www.martinoauthor.com/list-obama-failures/

  Liked by 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Logica van een linkse idioot: Vuurwapenbezit dient aan banden gelegd te worden vanwege de recente steekpartij

  Liked by 1 persoon

 9. Jan zegt:

  ‘Is This How You Want to Be Remembered?’

  Like

 10. wouteenhoorn zegt:

  Say Wisconsin to her and she will start crying.

  Like

 11. Jan zegt:

  De zuiveringen beginnen in Amerika: Apple haalt Breitbart app uit de handel, want extreem rechts, nazi of zoiets.

  THE CONSERVATIVE PURGE BEGINS=> Apple Removes Breitbart From Their App Store

  So a Christian must make a gay wedding cake but Apple’s exempt from Freedom of Speech. @Rambobiggs @RealAlexJones @foxnews @CNN #BBC

  — Atlas Struggle (@atlasstruggle) November 30, 2016
  http://www.thegatewaypundit.com/2016/11/conservative-purge-begins-apple-removes-breitbart-app-store/

  Like

 12. Jan zegt:

  Milwaukee Journal Sentinel levert zware kritiek op het idiote gedrag van Jill Stein en haar kliek en spreekt van een PR stunt


  Either way, the Stein recounts are a colossal waste of money and energy when there is not a shred of credible evidence of fraud or error and when the final vote in these three states likely will not change very much.

  Stein’s quixotic moralizing damages the credibility of the very institution she claims to protect — the sanctity of the ballot box.

  http://www.thegatewaypundit.com/2016/11/milwaukees-biggest-paper-blasts-jill-stein-hillary-clinton-recount-scathing-editorial/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s