Wanhoop bij Franse politie: ‘Criminelen hebben wijken overgenomen’

screenshot_81

(Door: Emile Kossen)

Nadat vier agenten in een Parijse voorstad werden bekogeld met molotovcocktails, proberen Franse politici de problemen in achterstandswijken te bagatelliseren. Politieagenten vertellen een ander verhaal: ‘Frankrijk zit vol met No-Go zones.’

De vier agenten waren zaterdag in de wijk La Grande-Borne, een voorstad van Parijs berucht om zijn criminaliteit, drugshandel en armoede, om een beveiligingscamera te installeren. Zeker tien jongeren kwamen kijken en gooiden brandbommen naar de agenten en hun auto’s. Twee agenten raakten zwaar gewond.

De aanslag is niet ‘zomaar een geweldincident, maar een moordaanslag’, schreven de politievakbonden in een gezamenlijke reactie. In de wijk wonen veel allochtone Fransen, veelal zonder werk. Van de 13.000 inwoners is 50 procent onder de 18 jaar en leeft de helft onder de armoedegrens, schrijft de krant La Croix, die La Grande-Borne een typisch voorbeeld van een verpauperde Franse stad noemt.

Lees verder>>>
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Sharia, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Wanhoop bij Franse politie: ‘Criminelen hebben wijken overgenomen’

 1. Steven zegt:

  Ik zou ze allemaal gewoon 10.000 euries geven..
  Al die verrijken verdiend wel een extra-tje…dan verhogen we gewoon weer de belasting voor de werkenden….dat is eerlijk delen en sociaal!!

  Like

 2. Henk der Niederlander zegt:

  Het is in zo wat elk westers land hetzelfde, de politiek ontkend dat er geweldige problemen zijn hoewel ze goed weten dat de landen door de politiek van de laatste 25 a 30 jaar totaal naar de knoppen geholpen zijn.
  Ook in NL zegt men dat er geen no go areas zijn maar de Haagse klojo’s hebben niet het lef om zich te laten zien en blijven in hun ivoren toren zitten.
  De Telegraaf weet te melden dat de verbale agressie is toegenomen tegen politicie en vind dat daar iets tegen gedaan moet worden.
  Wat die volksverlakkers maar niet willen weten(want ze weten het maar al te goed) is wel dat de burgers genoeg hebben van de ellende die ze in de verschillende landen veroorzaakt hebben en nog dagelijks veroorzaken.

  Like

 3. Henk der Niederlander zegt:

  Trouwens ook nog een nieuwtje uit het Brabantse.
  Politie vindt hennepkwekerij bij bejaarde man in Riel
  http://www.bd.nl/regio/112-nieuws/politie-vindt-hennepkwekerij-bij-bejaarde-man-in-riel-1.6690923

  Hoewel de persoon in kwestie strafbaar is kan Ik het wel begrijpen.
  Jarenlange diefstal van de gepensioneerden heeft natuurlijk zijn gevolgen en zo’n man zal een paar Euro willen bijverdienen.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  De politie oogst wat links zaait !!! Daarna volgen de gewone burgers !

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Dat wegkijken gaat zolang goed totdat de eerste verrijkers dood over schutting hangen !

  Like

 6. hans zegt:

  Het enige wat nog helpt is de staat van beleg uitroepen, met militairen (zonder moslim rekruten) die wijken omsingelen, grote bek, gelijk kapotslaan, oppakken en zonder wat dan ook linea directa boven een willekeurige woestijn uit het vliegtuig tiefen!! Iedereen die er voor opkomt en wat dan ook in solidariteit durft te zeggen kan mee!! Heel eenvoudig! Dan is het opgelost en klaar. Hierna gaan we de democratie herstellen en de rotzooi opruimen. NOOD BREEKT WET!

  Like

 7. Arme burgers die daar tussen zitten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s