Wenen: Maria-Theresia monument “geboerkaat”

screenshot_88

(Vertaling: E.J. Bron)

De Identitaire Beweging Oostenrijk heeft opnieuw subversief toegeslagen. Daartoe werd de volgende tekst op haar website geplaatst:

pi-news

In de nacht van 28 op 29 november verhulden activisten van de Identitaire Beweging het meer dan 20 meter hoge monument van keizerin Maria-Theresia tussen het natuur- en het kunsthistorisch museum in Wenen met een gigantische boerka.

Naar het voorbeeld van de verhullingskunstenaar Christo deden ze de Oostenrijkse heerseres een boerka om. Aan haar voeten werd een schild met de tekst “Islamisering – nee bedankt!” aangebracht.

De activisten rechtvaardigen hun actie als protest tegen de islamisering van Oostenrijk en voor de vrijheid van meningsuiting in ons land.

Als de politici de islamisering verzwijgen, moeten wij des te duidelijker de aandacht op haar vestigen! Elke dag wordt ons land een stuk meer geïslamiseerd. Op islamitische kleuterscholen wordt tot de jihad tegen ongelovigen opgeroepen, individuele daders plegen onder “Allahu Akbar!”-geschreeuw aanslagen in Oostenrijk.

Ondertussen maken ons de door de staat gelegitimeerde islamdeskundigen wijs dat dit allemaal niets met de islam te maken heeft en dat er geen sprake is van islamisering. Wie het durft dit feit toch aan te spreken, valt onder extremismeverdenking en komt in het ergste geval zelfs voor de rechtbank terecht: alleen al in 2017 zal het statistisch gezien bijna iedere dag tot een proces wegens zogenaamde “hatepostings” komen.

Wij Identitairen zeggen: “Genoeg met deze versluiering van de realiteit! De waarheid moet ook in Oostenrijk gezegd mogen worden! Daarom eisen wij een remigratie van alle illegalen en van die moslims die onze maatschappijorde afwijzen. Bovendien moet de politieke vervolging stoppen van die mensen, die zich zorgen maken om de toekomst van Oostenrijk en het feit van de islamisering van ons land aanspreken.

In Oostenrijk moet eindelijk een toonaangevende cultuur gevestigd worden, opdat ons land ook over 100 jaar nog het land blijft waarin de Oostenrijkers leven. Onze waarden en onze cultuur moeten in de Oostenrijkse grondwet verankerd worden, opdat islamitische machinaties hier geen toekomst hebben!  

Meer foto´s van de actie zijn te vinden op de Facebook-pagina van de Identitaire Beweging Oostenrijk.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, Europa, Identitaire Beweging, Islamisering, Oostenrijk, Patriottisme. Bookmark de permalink .

5 reacties op Wenen: Maria-Theresia monument “geboerkaat”

 1. D.DAY zegt:

  Schitterend! Dat moeten we in Nederland doen met het beeld van Wilhelmina Drucker. Dan worden de feministes mogelijk eindelijk eens wakker m.b.t. de islam.

  Like

 2. Jules Vismale zegt:

  Ik heb zo het idee dat de linkse stomkoppen in Wenen en de moslims daar toch al niet erg dol zouden zijn geweest op keizerin Maria Theresia (1717-1780) daar zij ten eerste een vrouw was en ten tweede een machtige heerseres. Ik kan er soms met mijn pet niet bij dat er over haar nooit boeken zijn verschenen in Nederland hoewel haar beroemdste kind (zij had 16 kinderen gebaard waarvan er maar 10 volwassen werden) niemand minder was dan Marie Antoinette (1755-1793) die zo tragisch aan haar einde kwam in de Franse Revolutie!
  Wenen wist in die tijd de islam, via de Turken, buiten de deur te houden en Maria Theresia zou evenmin een groot fan van de islam zijn geweest al was ze constant in gevecht met koning Frederik II of Frederik de Grote terwijl deze haar rijk constant verkleinde. Hij sprak echter liever Frans, verwekte geen kinderen bij zijn vrouw die hij nogal minachtte en offerde duizenden soldaten op voor zijn oorlogen al leek hij Maria Theresia niet te haten.
  Zijn eigen vader Frederik Willem I bezat zelfs een nutteloos regiment, de Potsdammer Reuzen, dat bestond uit kerels van boven de twee meter en niet waren in te zetten tegen de Oostenrijkers al hadden ze vast daarmee wel de moslims verjaagd.
  Maria Theresia was, evenals Adolf Hitler, verslaafd aan gebak en zoetigheden waardoor ze enorm dik weld en misschien had ze als klein meisje ook wel eens slaag van haar vader gehad als ze heel stout was hoewel de keizerin later een bloedmooie vrouw werd!
  Wat bovendien de linkse rechtbanken daar betreft: tijdens WO II bleek daar ook een afdeling van het beruchte Volksgerichtshof actief te wezen die (dat zouden de moslimextremisten en de linkse politici vast geweldig hebben gevonden!) talloze anti-nazistische Oostenrijkers ter dood veroordeelden en naar de guillotine of een concentratiekamp toe stuurden! Maar al de eerstgenoemden kunnen de moslim- en islamhaat in Europa toch niet meer stoppen omdat zij deze door eigen schuld over de Europeanen hebben uitgestrooid! En naar ik hoop gebruiken ze desnoods maar geweld om dat uitschot daar weg te jagen opdat ze weten dat ze niet eeuwig kunnen doorgaan met hun stupide “islamiseringen”!

  Geliked door 1 persoon

 3. Wij hebben genoeg beelden waar dat ook bij kan.

  Like

 4. Bas zegt:

  Steengoed, deze actie !!

  Like

 5. Pingback: VIDEO: Keizerin Maria-Theresia “geboerkaat” (Wenen, 29-11-2016) | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s