De beleidsplannen van de AKP en de fascistische Erdoğan

screenshot_106

(Door: “Thoth”)

Enige tijd geleden heb ik wat opgeschreven over de beleidsplannen van de AKP en de fascistische Erdoğan. Zie hieronder. De laatste paar maanden heb ik vrijwel niets toegevoegd :

– de meeste journalisten ter wereld zitten daar in het gevang.
– een kind moet moedermelk van de moslima accepteren.
– meisjes + jongens mogen niet meer in hetzelfde huis wonen wanneer zij gaan studeren.
– Morsi was de grootste held van Turkije.
– zij steunen het Syrische bevrijdingsleger. De Islamitische Staat die momenteel huishoudt in Syrië en Irak is zo sterk geworden dankzij Turkije, volgens een commandant van de IS(IS).
– hoofddoeken mogen overal gedragen worden, uitgezonderd door politieagenten.
– “democratie is slechts de trein die wij nemen totdat wij op onze bestemming zijn aangekomen. Minaretten zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeën onze kazernes en gelovigen onze soldaten.” (Erdoğan)
– Turkije heeft het bovenste gedeelte van Cyprus bezet. Zij is het enige land die dit erkent.
– Turkije weigert zich te verontschuldigen voor de Armeense genocide. Meer dan 99 jaar na de Armeense genocide, die in 1997 door de International Association of Genocide Scholars unaniem erkend is.
– Israël wordt benadeeld, Palestina wordt juist bevoordeeld. Israël wordt door Erdoğan veroordeeld tot Palestijnse genocide. “Het Israëlische barbarisme is nog erger dan dat van Hitler”, aldus Erdoğan.
– Twitter en Youtube zijn geblokkeerd.(Twitter is opgeheven door een rechtbank)
– tussen 22.00 uur en 05.00 uur mogen de winkels geen alcohol meer verkopen.
– vicepremier Bulent Arinc vindt dat vrouwen niet mogen lachen in het openbaar, want dat is onrein volgens de koran.
– vicepremier Bulent Arinc had een week geleden al gezegd dat hij de Hagia Sophia weer zou willen zien als moskee. Ook de oppositiepartij MHP steunt het idee. Sinds 1935 is de Hagia Sophia een museum, en werd in 1985 verklaard tot werelderfgoed door UNESCO.
– de trommelaars die de mensen moet wakker maken i.v.m. de Ramadan worden door veel besturen juist bevoordeeld.
– AKP heeft toegezegd dat vrouwen meer kinderen horen te krijgen. Dus ze moeten nu zonder één lach met een man de coïtus aanvangen.
– Turks strand is gereserveerd speciaal voor vrouwen in het toerismecentrum van Antalya, waarvan elke moslima gebruik kan maken.
– Turkse president heeft een paleis met 1000 kamers voor zichzelf laten bouwen ter waarde van zo´n €  300 miljoen….
– Saoedi-Arabië is het meest geliefde land…
– zo’n 42% van de moslims in Turkije (98%) vindt het dus wel goed dat tegen burgers een zelfmoordbom en andere gewelddadigheden geoorloofd zijn… (Hurriyet)
– zo’n 80% van de moslims van 18 jaar en ouder in Nederland vindt dat de jihad en het doden van ongelovigen geoorloofd is.
– zo’n 90% van de Turkse Nederlanders tussen de 18 en 35 vindt Syrië-gangers helden en 72% staat achter de opmars van IS.
– de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan weet het zeker: niet de Vikingen of Columbus ‘ontdekten’ Amerika, maar de moslims.
– President Erdoğan over de westerse wereld : “Ze zien eruit als vrienden, maar willen ons dood hebben, ze genieten ervan om onze kinderen te zien sterven. Hoe lang zullen we dat nog accepteren?” (Hürriyet)
– de aarde is rond, maar zeven- tot achthonderd jaar eerder ontdekten de moslims dit al lang, aldus Fikri Işık, de Turkse minister van Wetenschap, Industrie en Technologie. (Hürriyet)
– de Turkse schutter die in Kopenhagen op Lars Hedegaard – een islamcriticus – schoot, is vrijgesproken door een Turkse rechtbank en is verdwenen. Denemarken gaat nu een beroep doen op Europa om de schutter aan te klagen.
– vrouwen in het welvarende Westen plegen massaal zelfmoord, omdat daar sprake is van “een mechanische gelijkheid” tussen de seksen. Deze onthulling werd gisteren gedaan door de Turkse premier Davutoğlu.
– mannen die tijdens een tv-programma dansen met vrouwen met wie ze niet getrouwd zijn, dat kan volgens de Turkse Hoge Commissie van Radio & Televisie (RTÜK) écht niet. RTÜK bestrafte de tv-show daarom met een boete van omgerekend € 145.000,-
– een Turkse universiteit wil een nieuw soort leugendetector ontwikkelen, speciaal gemaakt voor Turken. De reden is dat “sommige uitspraken die in westerse landen worden gezien als leugens, geen leugens zijn voor Turken”. Dat heeft professor Nevzat Tarhan, oprichter van de Üsküdar University, gezegd, meldt Hurriyet. De nieuwe test moet meer “in lijn zijn met de Turkse cultuur”.
– vier officieren van justitie, die onderzoek deden naar corruptie binnen de overheid, zijn geschorst door de Hoge Raad. Het is onduidelijk waar ze van worden verdacht. Na een grootschalig corruptieschandaal stapten vorig jaar drie ministers op. Ook werden duizenden politiemedewerkers en honderden rechters en aanklagers overgeplaatst, weet het ANP.
– ‘moederschap is de enige carrière voor een vrouw’. Dat heeft de Turkse minister van Volksgezondheid Müezzinoğlu gezegd. Volgens de minister : “De carrière van moeders is het moederschap”. De minister is verder van mening dat vrouwen zoveel mogelijk natuurlijk moeten bevallen en de keizersnede moeten vermijden.(Hürriyet)
– Erdoğan-aanhang in Nederland wil Frederike Geerdink ophangen (Geenstijl)
– de Turkse premier Ahmet Davutoğlu heeft de Israëlische premier Benjamin Netanyahu vergeleken met de gebroeders Kouachi en Amedy Coulibaly, de aanslagplegers in Parijs.
– Turkse president Erdoğan over Charlie: Dit is niet wat ze bedoelen met vrijheid”, aldus de religieus geïnspireerde Turk. “Het staat gelijk aan terreur, doordat ingegrepen wordt in de vrijheid van anderen.” Volgens hem “bestaat er geen grenzeloze vrijheid”.
– een gerechtshof in Turkije heeft geoordeeld dat Facebook een aantal pagina’s moet blokkeren die de profeet Mohammed beledigen. Dat meldt persbureau Anadolu. Als Facebook dit niet doet, zal de social mediasite geblokkeerd worden in Turkije.
– de ‘parallelle structuren’ in Turkije zweren samen met de Israëlische inlichtingendienst Mossad. Dit verklaarde de Turkse president Erdoğan vandaag in Istanboel.
– de Turkse minister van Buitenlandse Zaken Cavusoglu heeft zich vrijdagmiddag op het laatste moment teruggetrokken uit een veiligheidsconferentie in München. Dit omdat hij niet samen met een Israëlische delegatie de zitting wil bijwonen.
– geweld tegen vrouwen wordt overdreven. (Erdoğan)
– als een vrouw verkracht is, waarom zou je de baby dan aborteren? (Gökcek : burgemeester Ankara)
– draag je een decolleté, dan vraag je om verkrachting. (Prof Ceken, Universiteit van Selcuk)
– een verkrachter treft minder blaam dan de vrouw die abortus pleegt. (AKP-Kamerlid Ayhan Ustun)
– hadden ze maar op hun meisjes moeten letten. (Celalettin Cerrah, voormalig politiechef)
– laïcisme leidt tot moraalvervaging. Je moet dan niet gaan zeiken in je minirok als je verkracht wordt. (Zanger Nihat Dogan)
– volgens Erdoğan gaat het in de westerse wereld de verkeerde kant op met de verdraagzaamheid. (Hürriyet) In zijn toespraak in Istanboel verwees de president ook naar oplevende islamofobie en vooroordelen jegens moslims. Korte tijd na zijn speech ging de Ottomaanse heerser naar Saoedi-Arabië voor een officieel bezoek….
– Turkije weigert 5000 voor ISIS gevluchte christenen op te nemen. Xandernieuws.punt.nl 27-02-2015 15:33- in Christendom, Eindtijd & Profetie, Iran / Syrië, Islam & Terreur
– de website van de Atheïsme Associatie in Turkije is niet langer bereikbaar. Het medium voor het niet-bijgelovige smaldeel van de Turkse populatie werd geblokkeerd op last van de rechter.
– zeggen dat de Turkse premier Recep Erdoğan een dictator is, dat mag niet. Een Turkse student kreeg vrijdag veertien maanden cel voor zijn misdaad, zo meldden Turkse media. Aykutalp Avsar had in 2013 tijdens de protesten in Istanboel in een speech gezegd dat Erdoğan een dictator is.
– het hoofd van een regionale tak van de regerende Turkse politieke partij, AKP, heeft getweet dat Turkije “zich klaar moet maken” voor het kalifaat van president Recep Tayyip Erdoğan. Met kalief doelde hij op “een leider die de problemen, instituties en overheden van zijn land onder controle heeft”.
– autoritaire president Tayyip Recep Erdoğan : het Turkse parlement heeft vandaag een omstreden wet aangenomen die het de politie toestaat vuurwapens te gebruiken tegen demonstranten.
screenshot_104

– ook de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan heeft zijn volledige steun toegezegd aan de soennitische Arabische coalitie die momenteel de sjiitische Houthi rebellen bevecht die Jemen’s hoofdstad Sana’a bezet houden. Erdoğan zei dat de Iraanse pogingen om het “gebied te domineren ons beginnen te irriteren.” Erdoğan merkte op dat Turkije bereid is om zich verder te engageren in het conflict “als we daar een rol in kunnen spelen.”
– Erdoğan´s Turkije heeft de toegang tot Twitter, YouTube én Facebook geblokkeerd voor zo’n beetje alle inwoners…
– in toespraak bezwoer Erdoğan dat ‘wij vastbesloten zijn om van ons leger de meest afschrikkende macht in de regio en in de wereld te maken.’ Tevens beloofde hij er alles aan te zullen doen om de obstakels die er nog zijn om dit doel in 2023 te bereiken uit de weg te ruimen. Volgens islamitische profetieën zal het herstelde Turkse rijk in de laatste dagen van de eindtijd Israël veroveren en Europa aanvallen en verslaan.
– de islamitisch-conservatieve regering in Ankara brengt zware beschuldigingen in tegen het Europees Parlement. Dit had de Turkse regering ertoe opgeroepen om de volkerenmoord op de Armeniërs 100 jaar geleden te erkennen. De Turkse leiding wijst dit echter categorisch van de hand.
– foto’s van een taart in de vorm van een koran, het heilige boek van de islamieten, hebben moslimland Turkije in rep en roer gebracht. Het Presidium voor Godsdienstzaken (Diyanet) startte er zelfs een officieel onderzoek naar. (Hurriyet)
– het Constitutionele Hof heeft bevestigd dat bezit van pornografisch materiaal met daarin thema’s zoals “orale seks, sodomie, groepsseks of homo-erotiek dan wel lesbische seks” tot celstraf kan leiden.
– de Turkse regering heeft vandaag (24-04-2015) hard uitgehaald naar de Russische president Vladimir Poetin wegens diens gebruik van de term genocide om de moord op honderdduizenden Armeniërs door Ottomaanse Turken te beschrijven.
– Erdoğan herhaalde zijn wens om de vete tussen de Soennitische en Sjiietische moslims te beëindigen, zodat ze samen Jeruzalem kunnen ‘bevrijden’ van de Joden, in de stad Erzincan in centraal Turkije. Hij zei te hopen dat Jeruzalem in de toekomst klaar zal worden gemaakt voor Al-Isra’ Wal-M’iraj (Mohammed´s opstijging naar de hemel en neerdaling naar Jeruzalem), zodat de ‘bron van al het goede uit de hemel op alle moslimlanden zal neerdalen’.
– het Hoge Gerechtshof in Turkije heeft een religieus huwelijk geaccepteerd. Voor een burgerlijk huwelijk moet de vrouw minimaal 17 jaar zijn, bij een religieus huwelijk geldt geen minimale leeftijd. (Telegraaf)
– NL Turken grootste Erdoğan-fanaten ter wereld, zo’n 64%. ( https://twitter.com )
– terwijl honderden IS-aanhangers afgelopen zondag een publieke bijeenkomst houden in İstanbul en kan Halis Bayancuk, één van de meest hooggeplaatste leden van IS in Turkije, vrij rondlopen en tegenstanders van IS gewelddadig bedreigen. (zamanvandaag)
– de Turkse Nationale Inlichtingendienst (MİT) heeft 60 buitenlandse strijders overhandigd aan terreurgroep IS in Syrië. (zamanvandaag)
– Turkije is gestopt met het aanvallen van de IS. i.e. http://www.stripes.com
– President Erdoğan ventileerde onlangs nog zijn woede tegen de New York Times, waarachter “Joods kapitaal” zou schuilen.
– De Turkse politie heeft invallen gedaan in kantoren van enkele grote bedrijven en een mediagroep die banden zouden hebben met de geestelijke Fethullah Gülen, een tegenstander van president Recep Tayyip Erdoğan.
– “Ons land telt 181.036 kindbruiden”, zei Nuriye Kadan. Deze activiste voor vrouwenrechten, tevens bestuurslid van de juristenorganisatie die het congres organiseerde, baseert zich op officiële cijfers van bevolkingsonderzoeken, schrijft nieuwssite Hürriyet. Het daadwerkelijke aantal minderjarige bruiden ligt vermoedelijk veel hoger. Dat komt omdat zulke huwelijken veelal slechts in het bijzijn van een imam (islamitische voorman) worden gesloten en omdat de verbintenissen nergens officieel staan geregistreerd, stelt de activiste.
– De Ottomaanse islamiet, die massaal journalisten en politieke tegenstanders opsluit, kreeg gisteren de vraag voorgelegd of het mogelijk is een dergelijk systeem in te voeren zonder de gecentraliseerde rol van de staat aan te tasten. “Er zijn voorbeelden van in de wereld. Je ziet het als je kijkt naar Hitler´s Duitsland”, antwoordde Erdoğan. (Today’s Zaman)
– In Turkije vindt 30% van de politieagenten dat een vrouw het verdiend heeft als ze verkracht is. (https://business.highbeam.com )
– Eerder beschuldigde president Recep Tayyip Erdoğan de wetenschappers nog van “terroristische propaganda”, schrijft het ANP. Nu heeft Turkije twaalf wetenschappers in de kraag gevat. De academici hadden een petitie ondertekend om de gevechten in het zuidoosten van het land te staken.
– Celstraf voor vrouw die Erdoğan beledigde. In Turkije heeft de vrouw bijna een jaar gevangenisstraf gekregen.
– Turkije: Christelijke vluchtelingen leven in angst (http://nl.gatestoneinstitute.org)
– Zaman wordt overgenomen door Erdoğan en z’n kliek (http://www.elsevier.nl)
– Emine Erdoğan, de “First Lady” van Turkije, zei in Ankara tijdens een bijeenkomst met als thema “De sultans van de Ottomaanse dynastie.” het volgende: “De harems van de Ottomaanse sultans waren educatieve instellingen, die de vrouwen voorbereidden op het leven.”
– Vorig jaar en nog steeds krijgen de mensensmokkelaars in Turkije gasten te vervoeren naar Griekenland, nu zo’n 1 miljoen. Turkije zegt dat zij voor 3 miljard Euro van de Europese Unie dit zal ‘tegenhouden’…
– Erdoğan heeft een aanklacht ingediend t.o.v. komiek Jan Böhmermann. De Duitse regering heeft toestemming gegeven om de komiek te vervolgen.
– Hoofddoek Turkse agente mag – Telegraaf d.d. 27-08-2016
– Turkey: 5 jihadists who tortured and murdered Christians finally sentenced to jail — but walk out of court free men – www.jihadwatch.org
– Turkse vliegtuigen bestoken de Koerden die de IS bevechten. Tweehonderd zijn gesneuveld. www.alaraby.co.uk
– ‘According to history Mosul belongs to us” says Turkish president Erdogan
– Turkey kills hundreds of Kurds fighting IS in Syria. www.alaraby.co.uk
– AKP (Erdoğan)moedigt  mannen die minderjarige meisjes hebben misbruikt aan om met hun slachtoffers te trouwen. Als ze dat doen, zullen ze volgens het omstreden wetsvoorstel gevangenisstraf ontlopen. www.telegraaf.nl

screenshot_105

Door:
Thoth
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, dictatuur, Islam, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

10 reacties op De beleidsplannen van de AKP en de fascistische Erdoğan

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. Sabeltant zegt:

  Wat moet Europa eigenlijk van Turkije met zo’n achterlijk bestuurder.
  Turkije zal net als ieder ander islamitisch land veranderen in een dictatuur waar zelfs lachen verboden wordt.

  Like

 3. Harry zegt:

  Het is eigenlijk misdadig dat we zo’n gek als erdogan in leven laten !

  Like

 4. hendrikush zegt:

  Je hebt er wel werk van gemaakt Toth. Respect.

  Like

 5. Erik zegt:

  Met “hendrikush” eens hier is vast nog wat aan toe te voegen maar me kop klapt er af, petje af.

  Like

 6. Ja, ik snap ook niet wat we met deze dictator nog aanmoeten die de mensenrechten schend. We moeten hem toch niet laten denken dat wij van hem afhankelijk zijn. laat hem maar eens weten dat hij nooit de EU binnenkomt.

  Like

 7. Thoth zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s