De Turken zijn van plan Europa dagelijks met 3.000 “migranten” te overstromen – Griekenland bereidt zich voor op een oorlog met Turkije

screenshot_92

(Door: Victoria Friedman – Vertaling: E.J. Bron)

De Griekse geheime dienst heeft laten weten dat de Turkse regering van plan is om dagelijks aan 3.000 “migranten” toe te staan haar kusten in richting Griekenland te verlaten. De gedetailleerde plannen, die gepubliceerd werden in de Griekse krant “Proto Thema” volgden op de dreiging van de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan, die dreigde het continent met “migranten” te overstromen mochten de toetredingsgesprekken met het land gestopt worden. Afgelopen week zei Erdoğan:

inselpresse

“Als ze doorgaan, dan zullen de grenspoorten geopend worden. Noch ik noch mijn volk zullen van deze dreigingen de dupe zijn. Het zou niets uitmaken wanneer iedereen in het Europees Parlement voor zou stemmen.”

Uit de analyses van de geheime dienst blijkt dat de mensensmokkelaars duizenden motor- en rubberboten aan de Turkse westkust hebben verzameld, zodat de operatie binnen enkele weken zou kunnen beginnen.

De analisten werden geciteerd door “Proto Thema” dat de plannen door Erdoğan persoonlijk ondersteund worden. Athanassios Drougas, een expert van de geheime dienst uit Athene, zei tegenover de “The Times”:

“Niemand onderschat op dit moment de heer Erdoğan en zijn onberekenbaarheid. Deze plannen in verband met de dreigingen van de Turkse president de afgelopen weken hebben voor serieuze verontrusting gezorgd bij de Griekse militaire leiding. Ze is bang en heeft de politieke leiding meegedeeld dat mocht Turkije de deuren nog een keer openzetten Griekenland in zijn huidige wanhopige financiële en sociale toestand niet in staat zal zijn deze schok op te vangen. Mocht het wel gebeuren, dan komt het of tot een oorlog of tot een volledige ineenstorting.”

Nadat de Balkan-route gesloten werd, bleven er meer dan 60.000 “migranten” in Griekenland. AMNA bericht dat er maandag alleen al op de drie noordelijke Egeïsche eilanden 11.801 “migranten” werden geteld: 5.918 op Lesbos, 2.701 op Chios en 2.182 op Samos. De heer Drougas zei:

“Het is niet verbazingwekkend dat de Griekse marine en speciale eenheden meer oefeningen rondom de Griekse eilanden en vooral rondom de noordelijke Egeïsche eilanden houden, omdat ze bang zijn voor een plotselinge aanval als de betrekkingen tussen Ankara en de EU dramatisch verslechteren.

Omdat Europa in de problemen zit, voelt de heer Erdoğan dat hij vrij spel heeft en probeert hij de EU te chanteren. Daarbij maakt hij genadeloos gebruik van de vluchtelingencrisis als hefboom.”

De EU heeft met Turkije een akkoord gesloten, waarin als tegenprestatie voor het stoppen van de toestroom van “migranten”, die over de Middellandse Zee naar Griekenland komen en daarna doorreizen naar Noord-Europa, dat het land visumvrije rechten in de Schengen-zone zou krijgen evenals een versneld toetredingsproces tot de EU.

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.breitbart.com
Auteur: Victoria Friedman

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Europa, EUSSR, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Rotzakken, Turkije. Bookmark de permalink .

46 reacties op De Turken zijn van plan Europa dagelijks met 3.000 “migranten” te overstromen – Griekenland bereidt zich voor op een oorlog met Turkije

 1. Sabeltand zegt:

  Het leger naar de grenzen!

  Geliked door 1 persoon

 2. elisah zegt:

  Ik vrees dat heel Europa moet zich voorbereiden op een oorlog met Turkije.

  Geliked door 1 persoon

 3. Harry zegt:

  Nou , mobiliseren dan maar , dat restje leger wat we nog hebben ,
  en op alles schieten wat naar Mo ruikt .

  Geliked door 1 persoon

 4. Golden Girl zegt:

  leuke vooruitzichten, weer grote invasie, dit gaat helemaal fout helaas

  Like

 5. carthago zegt:

  De jihad van de geitenneuker is begonnen,dat wordt weer een lange oorlog in de eussr. Hitlery revisited.

  Geliked door 1 persoon

 6. Wat is de islam toch een vredig deloof.

  Like

 7. Charles Martel zegt:

  Niks aan de hand, Merkel houdt ze allemaal tegen met uigestrekte armen, en Juncker blaft als een schoothondje.

  Like

 8. Charles Martel zegt:

  Het is blijkbaar kiezen tussen Turken of wat zedig “vluchtelingen” wordt genoemd. Een kleine 2000 jaar geleden noemde men dat de “inval van de barbaren”. Wie vindt het verschil?

  Like

 9. jackholland zegt:

  Wat een idioterie van die erdogek. Hij krijgt geld voor de opvang en gaat nu dreigen ze los te laten.
  Waarom legt europa/griekenland geen mijnen in de zee tussen griekenland en turkije dit goed communiceren met de asielzoekers die zullen het dan wel uit hun hoofd laten om een overtochtje te wagen.
  Vervolgens de geldkraan dicht naar turkije dan blijf erdo er lekker mee opgescheept en ontvangt hij geen poen meer dubbele shit dus.
  Wij kunnen ook terug dreigen door alle asielzoekers in europa op te pakken en ze te droppen op de stranden van turkije.
  Vervolgens een mijnenveldje in de zee en dan maar kijken of ze nog naar europa komen.
  Dit zijn weer typische dreigementen van een turk . En turken snappen alleen maar net zo hard terug dreigen gepaard met een soort gespeeld agressief gedrag. zoals de meeste turkjes dat in nederland ook doen als ze weer eens beledigd zijn of op hun pikkie getrapt.
  Ik doe het dagelijks en scheld ze net zo hard terug en lach me kapot hoe verbaasd dat ze dan zijn. Shit zie je dan denken mijn intimidatiespel werkt nu niet wat nu ?

  Like

  • anna zegt:

   Kerst : vrede op aarde voor de mensen van goede wil …… het zou wel eens anders uit kunnen pakken …

   Like

  • anna zegt:

   er zitten wel enkele goede ideeën bij

   Like

  • elisah zegt:

   Ik zou Turkije keihard terug dreigen, zo werkt dat bij die idioten het best.
   Dus gewoon dreigen dat alle Turken in Europa eruit geflikkerd gaan worden, terug naar waar ze werkelijk thuis horen, met bij die optocht de denk-pipo’s voorop.

   Geliked door 1 persoon

  • Oma zegt:

   Inderdaad…intimideren is de 2de natuur van mohammedanen/turken en meestal lukt dat ook nog. Eu is nog niet mee en laat zich als een dom schaap intimideren en chanteren. Anderzijds is dit allemaal verholen kannonnevlees dat de eu/politiek meent te gaan kunnen inzetten in de oorlog tegen hun eigen volkeren, de europeanen – het is dus misdadige opzet van de eigen politieke verraders dat ze erdorat bezig laten. Bovendien betaalt de eigen bevolking de opvang en onderhoud van de horde turken als ze als ‘vluchteling’ toch europa binnengeraken terwijl dat niet het geval is als ze visums krijgen. Extra verarming van het westen, dhimmi-belasting voor moslims, zoals de gewaande ‘superieure’ inteeltproducten denken dat het hoort…hoog tijd om politieke verraders hun verdiende loon te geven…

   Like

 10. Peterdm zegt:

  Hoe meer de EU islamitische hordes uit Turkeye “gratis” toelaat hoe groter de PVV in Nederland zal groeien. Alleen Geert Wilders PVV heeft een oplossing voor de hordes. Niet binnenlaten!
  Kost wat kots zal de EU doorgaan met de import van islamieten die de oorlog in hun eigen land hebben verloren. Het EU parlement is chanteerbaar en de Erdoturken maken daar dankbaar gebruik van, en zeker nu Trump geen enkele islamiet zal toelaten in de VS.

  Like

 11. Thoth zegt:

  Enige tijd geleden heb ik wat opgeschreven wat de beleidsplannen waren van de AKP en de fascistische Erdogan. Zie hier, de laatste paar maanden heb ik vrijwel niets toegevoegd :

  – de meeste journalisten ter wereld zitten daar in het gevang.
  – een kind moet een moedermelk van de moslima accepteren.
  – meisjes + jongens mogen niet meer in hetzelfde huis wonen wanneer zij gaan studeren.
  – Morsi was de grootste held van Turkije.
  – zij steunen het Syrische bevrijdingsleger. De Islamitische Staat die momenteel huishoudt in Syrië en Irak is zo sterk geworden dankzij Turkije, volgens een commandant van de IS(IS).
  – hoofddoeken mogen overal gedragen worden, uitgezonderd de politieagenten.
  – democratie is slechts de trein die wij nemen totdat wij op onze bestemming zijn aangekomen. Minaretten zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeën onze kazernes en gelovigen onze soldaten.” (Erdogan)
  – Turkije heeft het bovenste gedeelte van Cyprus bezet. Zij zijn de enige die dit erkennen.
  – Turkije weigert zich ter verontschuldigen voor de Armeense genocide. Meer dan 99 jaar na de Armeense genocide, die in 1997 door de International Association of Genocide Scholars unaniem erkend is.
  – Israel wordt benadeeld, Palestina wordt juist bevoordeeld. Israel wordt door Erdogan veroordeeld tot Palestijnse genocoïde. “Het Israëlische barbarisme is nog erger dan dat van Hitler”, aldus Erdogan.
  – Twitter en Youtube zijn geblokkeerd.(Twitter is opgeheven door een rechtbank)
  – tussen 10u s’avonds en 5u s’morgens mogen de winkels geen alcohol meer verkopen
  – vicepremier Bulent Arinc vindt dat vrouwen niet mogen lachen in het openbaar, want dat is onrein volgens de koran.
  – vicepremier Bulent Arinc had een week geleden al gezegd dat hij de Hagia Sophia weer zou willen zien als moskee. Ook de oppositiepartij MHP steunt het idee. Sinds 1935 is de Hagia Sophia een museum, en is in 1985 verklaard als werelderfgoed door UNESCO.
  – de trommelaars die de mensen moet wakker maken i.v.m. de Ramadan, wordt door veel besturen juist bevoordeeld.
  – AKP heeft toegezegd dat vrouwen meer kinderen horen te krijgen. Dus ze moeten nu zonder één lach zich met een man de coïtus aanvangen.
  – Turks strand is gereserveerd speciaal voor vrouwen in het toerisme centrum van Antalya waarvan elke moslima gebruik kan maken.
  – Turkse president heeft een paleis laten bouwen voor hem van zo’n 300 miljoen en heeft 1000 kamers….
  – Saoedi-Arabië is het meest geliefde land…
  – zo’n 42% van de moslims in Turkije (98%) vinden het dus wel goed dat tegen burgers een zelfmoordbom en andere geweldadigheden geoorloofd zijn… (Hurriyet)
  – zo’n 80% van 18 jaar en ouderen in Nederland vinden dat de jihad het doden van andere religies en ongelovigen geoorloofd is.
  – zo’n 90 procent van de Turkse Nederlanders tussen de 18 en 35 vindt Syrië-gangers helden en 72 procent staat achter de opmars van IS.
  – de Turkse president Recep Tayyip Erdogan weet het zeker: niet de vikingen of Columbus ‘ontdekten’ Amerika, maar de moslims.
  – President Erdogan over de westerse wereld : “Ze zien eruit als vrienden, maar willen ons dood hebben, ze genieten ervan om onze kinderen te zien sterven. Hoe lang zullen we dat nog accepteren?” (Hürriyet)
  – de aarde is rond, maar zeven- tot achthonderd jaar eerder ontdekte de moslims dit al lang, aldus Fikri Işık, de Turkse minister van Wetenschap, Industrie en Technologie. (Hürriyet)
  – de turkse schutter die in Kopenhagen op Lars Hedegaard – een islam criticus – schoot, is vrijgesproken door een Turkse rechtbank en is verdwenen. Denemarken gaat nu een beroep doen op Europa om de schutter aan te klagen.
  – vrouwen in het welvarende westen plegen massaal zelfmoord omdat daar sprake is van “een mechanische gelijkheid” tussen de seksen. Deze onthulling werd gisteren gedaan door de Turkse premier Davutoglu.
  – mannen die tijdens een tv-programma dansen met vrouwen met wie ze niet getrouwd zijn, dat kan volgens volgens de Turkse Hoge Commissie van Radio & Televisie (RTÜK) écht niet. RTÜK bestrafte de TV-show daarom met een boete van omgerekend 145.000 euro.
  – een Turkse universiteit wil een nieuw soort leugendetector ontwikkelen, speciaal gemaakt voor Turken. De reden is dat “sommige uitspraken die in Westerse landen worden gezien als leugens, geen leugens zijn voor Turken”. Dat heeft professor Nevzat Tarhan, oprichter van de Üsküdar University, gezegd, meldt Hurriyet. De nieuwe test moet meer “in lijn zijn met de Turkse cultuur”.
  – vier officieren van justitie die onderzoek deden naar corruptie binnen de overheid, zijn geschorst door de Hoge Raad. Het is onduidelijk waar ze van worden verdacht. Na een grootschalig corruptieschandaal stapten vorig jaar drie ministers op. Ook werden duizenden politiemedewerkers en honderden rechters en aanklagers overgeplaatst, weet het ANP.
  – ‘moederschap is enige carrière voor vrouw’. Dat heeft de Turkse minister van Volksgezondheid Müezzinoğlu gezegd. Volgens de minister : “de carrière van moeders is het moederschap”. De minister is verder van mening dat vrouwen zoveel mogelijk natuurlijk moeten bevallen en de keizersnede moeten vermijden.(Hürriyet)
  – Erdogan-aanhang in Nederland wil Frederike Geerdink ophangen (geenstijl)
  – de Turkse premier Ahmet Davutoglu heeft de Israëlische premier Benjamin Netanyahu vergeleken met de gebroeders Kouachi en Amedy Coulibaly, de aanslagplegers in Parijs.
  – Turkse president Erdogan over Charlie: Dit is niet wat ze bedoelen met vrijheid”, aldus de religieus geïnspireerde Turk. “Het staat gelijk aan terreur, doordat ingegrepen wordt in de vrijheid van anderen.” Volgens hem “bestaat er geen grenzeloze vrijheid”.
  – een gerechtshof in Turkije heeft geoordeeld dat Facebook een aantal pagina’s moet blokkeren die de profeet Mohammed beledigen. Dat meldt persbureau Anadolu. Als Facebook dit niet doet, zal de social mediasite geblokkeerd worden in Turkije.
  – de ‘parallelle structuren’ in Turkije zweren samen met de Israëlische inlichtingendienst Mossad. Dit verklaarde de Turkse president Erdogan vandaag in Istanboel.
  – de Turkse minister van Buitenlandse Zaken Cavusoglu heeft zich vrijdagmiddag op het laatste moment teruggetrokken uit een veiligheidsconferentie in München. Dit omdat hij niet samen met een Israëlische delegatie de zitting wil bijwonen.
  – geweld tegen vrouwen wordt overdreven. (Erdogan)
  – als een vrouw verkracht is, waarom zou je de baby dan aborteren? (Gökcek : burgemeester Ankara)
  – draag je een decolleté, dan vraag je om verkrachting. (Prof Ceken, Universiteit van Selcuk)
  – een verkrachter treft minder blaam dan de vrouw die abortus pleegt. (AKP kamerlid Ayhan Ustun)
  – hadden ze maar op hun meisjes moeten letten. (Celalettin Cerrah, voormalig politiechef)
  – laïcisme leidt tot moraalvervaging. Je moet dan niet gaan zeiken in je minirok als je verkracht wordt. (Zanger Nihat Dogan)
  – volgens Erdogan gaat het in de westerse wereld de verkeerde kant op met de verdraagzaamheid. (Hürriyet) In zijn toespraak in Istanbul verwees de president ook naar oplevende islamofobie en vooroordelen jegens moslims.. Korte tijd na zijn speech ging de Osmaanse heerser naar Saudi-Arabië voor een officieel bezoek….
  – Turkije weigert 5000 voor ISIS gevluchte christenen op te nemen. Xandernieuws.punt.nl 27-02-2015 15:33- in Christendom, Eindtijd & Profetie, Iran / Syrië, Islam & Terreur
  – de website van de Atheïsme Associatie in Turkije is niet langer bereikbaar. Het medium voor het niet-bijgelovige smaldeel van de Turkse populatie werd geblokkeerd op last van de rechter.
  – zeggen dat de Turkse premier Recep Erdogan een dictator is, dat mag niet. Een Turkse student kreeg vrijdag veertien maanden cel voor zijn misdaad, zo meldden Turkse media. Aykutalp Avsar had in 2013 tijdens de protesten in Istanbul in een speech gezegd dat Erdogan een dictator is.
  – het hoofd van een regionale tak van de regerende Turkse politieke partij, AKP, heeft getweet dat Turkije “zich klaar moet maken” voor het kalifaat van president Recep Tayyip Erdogan. Met kalief doelde op “een leider die de problemen, instituties en overheden van zijn land onder controle heeft”.
  – autoritairder president Tayyip Recep Erdogan : het Turkse parlement heeft vandaag een omstreden wet aangenomen die het de politie toestaat vuurwapens te gebruiken tegen demonstranten.
  – ook de Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft zijn volledige steun toegezegd aan de soennitische Arabische coalitie die momenteel de sjiitische Houthi rebellen bevechten die Jemen’s hoofdstad Sana’a bezet houden. Erdogan zei dat de Iraanse pogingen om het “gebied te domineren ons beginnen te irriteren.” Erdogan merkte op dat Turkije bereid is om zich verder te engageren in het conflict “als we daar een rol in kunnen spelen.”
  – Erdogans Turkije heeft de toegang tot Twitter, YouTube én Facebook geblokkeerd voor zo’n beetje alle inwoners…
  – in toespraak bezwoer Erdogan dat ‘wij vastbesloten zijn om van ons leger de meest afschrikkende macht in de regio en in de wereld te maken.’ Tevens beloofde hij er alles aan te zullen doen om de obstakels die er nog zijn om dit doel in 2023 te bereiken uit de weg te ruimen. Volgens islamitische profetieën zal het herstelde Turkse rijk in de laatste dagen van de eindtijd Israël veroveren en Europa aanvallen en verslaan.
  – de islamitisch-conservatieve regering in Ankara brengt zware beschuldigingen in tegen het Europees Parlement. Dit had de Turkse regering ertoe opgeroepen om de volkerenmoord op de Armeniërs 100 jaar geleden te erkennen. De Turkse leiding wijst dit echter categorisch van de hand.
  – foto’s van een taart in de vorm van een koran, het heilige boek van de islamieten, hebben moslimland Turkije in rep en roer gebracht. Het Presidium voor Godsdienstzaken (Diyanet) startte zelfs een officieel onderzoek ernaar. (Hurriyet)
  – het Constitutionele Hof heeft bevestigd dat bezit van pornografisch materiaal met daarin thema’s zoals “orale seks, sodomie, groepsseks of homo-erotiek dan wel lesbische seks” tot celstraf kan leiden.
  – de Turkse regering heeft vandaag (24-04-2015) hard uitgehaald naar de Russische president Vladimir Poetin wegens diens gebruik van de term genocide om de moord op honderdduizenden Armeniërs door Ottomaanse Turken te beschrijven.
  – Erdogan herhaalde zijn wens om de vete tussen de Soenitische en Shi’itische moslims te beëindigen, zodat ze samen Jeruzalem kunnen ‘bevrijden’ van de Joden, in de stad Erzincan in centraal Turkije. Hij zei te hopen dat Jeruzalem in de toekomst klaar zal worden gemaakt voor Al-Isra’ Wal-M’iraj (Mohammeds opstijging naar de hemel en neerdaling naar Jeruzalem), zodat de ‘bron van al het goede uit de hemel op alle moslimlanden zal neerdalen’.
  – het Hoge Gerechtshof in Turkije heeft een religieus huwelijk geaccepteerd. Een burgelijk huwelijk moet de vrouw minimaal 17 jaar zijn, bij een religieus huwelijk geldt geen minimale leeftijd. (Telegraaf)
  – NL Turken grootste Erdogan-fanaten ter wereld, zo’n 64%. ( https://twitter.com/HaraldDoornbos/status/607805859478048771 )
  – honderden IS-aanhangers afgelopen zondag een publieke bijeenkomst houden in İstanbul en kan Halis Bayancuk, één van de meest hooggeplaatste leden van IS in Turkije, vrij rondlopen en tegenstanders van IS gewelddadig bedreigen. (zamanvandaag)
  – de Turkse Nationale Inlichtingendienst (MİT) heeft 60 buitenlandse strijders overhandigd aan terreurgroep IS in Syrië. (zamanvandaag)
  – Turkije is gestopt met het aanvallen van de IS. i.e. http://www.stripes.com/turkey-halts-its-airstrikes-against-islamic-state-fighters-in-syria-1.362920
  – President Erdogan ventileerde onlangs nog zijn woede tegen de New York Times, waarachter “Joods kapitaal” zou schuilen.
  – De Turkse politie heeft invallen gedaan in kantoren van een grote bedrijven- en mediagroep die banden zou hebben met de geestelijke Fethullah Gülen, een tegenstander van president Recep Tayyip Erdogan.
  – “Ons land telt 181.036 kindbruiden”, zei Nuriye Kadan. Deze activiste voor vrouwenrechten, tevens bestuurslid van de juristenorganisatie die het congres organiseerde, baseert zich op officiële cijfers van bevolkingsonderzoeken, schrijft nieuwssite Hürriyet. Het daadwerkelijke aantal minderjarige bruiden ligt vermoedelijk veel hoger. Dat komt omdat zulke huwelijken veelal slechts in het bijzijn van een imam (islamitische voorman) worden gesloten en omdat de verbintenissen nergens officieel staan geregistreerd, stelt de activiste.
  – De Osmaanse islamit, die massaal journalisten en politieke tegenstanders opsluit, kreeg gisteren de vraag voorgelegd of het mogelijk is een dergelijk systeem in te voeren zonder de gecentraliseerde rol van de staat aan te tasten. “Er zijn voorbeelden van in de wereld. Je ziet het als je kijkt naar Hitlers Duitsland”, antwoordde Erdogan. (Today’s Zaman)
  – In Turkije vindt dertig procent van de politie agenten dat een vrouw het verdiend heeft als ze verkracht is. ( https://business.highbeam.com/435388/article-1G1-111635867/turkish-university-students-attitudes-toward-rape )
  – Eerder beschuldigde president Recep Tayyip Erdogan de wetenschappers nog van “terroristische propaganda”, schrijft het ANP. Nu heeft Turkije twaalf wetenschappers in de kraag gevat. De academici hadden een petitie ondertekend om de gevechten in het zuidoosten van het land te staken.
  – Celstraf voor vrouw die Erdogan beledigde in Turkije heeft bijna een jaar gevangenisstraf gekregen.
  – Turkije: Christelijke vluchtelingen leven in angst ( http://nl.gatestoneinstitute.org/7327/turkije-christelijke-vluchtelingen )
  – Zaman wordt overgenomen door Erdogan en z’n kliek (http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2016/3/Turkse-regering-neemt-grootste-krant-over-Einde-van-rechtstaat-2771063W/?masterpageid=158493)
  – Emine Erdoğan, de “First Lady” van Turkije, zei in Ankara tijdens een bijeenkomst met als thema “De sultans van de Ottomaanse dynastie.” het volgende : “de harems van de Ottomaanse sultans waren educatieve instellingen, die de vrouwen voorbereidden op het leven.”
  – Vorig jaar en nog steeds krijgen de mensensmokkelaars in Turkije gasten te vervoeren na Griekenland, nu zo’n 1 miljoen. Turkije zegt dat zij voor 3 miljard Euro van de Europese Unie dit zal ‘tegenhouden’…
  – Erdogan heeft een aanklacht ingediend t.o.v. komiek Jan Böhmermann. De Duitse regering heeft toestemming gegeven om de komiek te vervolgen.
  – Hoofddoek Turkse agente mag – Telegraaf d.d. 27-08-2016
  – Turkey: 5 jihadists who tortured and murdered Christians finally sentenced to jail — but walk out of court free men – https://www.jihadwatch.org/?p=101027?p=101027
  – Turkse vliegtuigen bestoken de Koerden die de IS bevechten. Tweehonderd zijn gesneuveld. https://www.alaraby.co.uk/english/news/2016/10/20/turkey-kills-hundreds-of-kurds-fighting-is-in-syria
  – ‘According to history Mosul belongs to us” says Turkish president Erdogan
  – Turkey kills hundreds of Kurds fighting IS in Syria. https://www.alaraby.co.uk/english/news/2016/10/20/turkey-kills-hundreds-of-kurds-fighting-is-in-syria
  – AKP (Erdogan) : mannen die minderjarige meisjes hebben misbruikt, aanmoedigt om met hun slachtoffers te trouwen. Als ze dat doen, zullen ze volgens het omstreden wetsvoorstel gevangenisstraf ontlopen. http://www.telegraaf.nl/buitenland/27065153/__Turkse_AKP_moedigt_kinderverkrachters_aan__.html

  Like

 12. Pete zegt:

  Goed gezien van die turken.. De economie in Europa stagneert al maanden, en we kunnen best een nieuwe impuls van ‘sterke, gezonde, geestelijk stabiele, niet al te intelligente jonge mannen gebruiken’.
  Merkel is persoonlijk alweer uitgekeken op de aanwezige asieleisers.. Vers bloed is nodig !!!

  Like

 13. Henk der Niederlander zegt:

  En daarmee wil Rutte in gesprek blijven.
  Nou menen ze bij DENK dat de PVV een verlengstuk is van buitenlandse belangen, maar Ik ben eerder van mening dat Rutte met zijn VVD eerder een verlengstuk is van Turkse belangen.

  Geliked door 2 people

 14. Ongelovige zegt:

  En Merkel doet er nog een schep bovenop door de Turken EU-toetreding te weigeren, hopende dat Erdogan dan de ‘vluchtelingen’ doorstuurt. Maar elk nadeel heb zijn voordeel: de toestroom uit Libie zal dan stoppen.

  Like

 15. anna zegt:

  Kerst : vrede op aarde voor de mensen van goede wil …… het zou wel eens anders uit kunnen pakken …

  Like

 16. Sjaak zegt:

  Deze Brandrede van Stadler word van dag tot aktueler !

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Und recht hat er. Ik had de rede al eerder gezien, opgeslagen (crash=weg) en naar ik me herinneren kan hier ook de link geplaatst heb, Nu dat is niet erg.
   Als iemand van de PVV fractie een dergelijke rede op een dergelijke toon zou houden, zou er weer wekenlang over de toon van het debat worden gezeurd i.p.v.over de inhoud te spreken.

   En even helemaal OT, ik hoor die Oostenrijker graag spreken, zeker als ze goed kwaad zijn.

   Like

 17. Bas zegt:

  Dankzij de Europese Unie. Gelukzalig zijn de politiek linkse partijen. Hoe meer vluchtelingen en migranten, hoe meer vreugd. Hoe meer armoede en verpaupering, hoe meer stemmen voor het linkse kader in ons land. Althans, die richting gaat het op. In feite werkt men een soortement verkiezingsfraude in de hand. Competitievervalsing dus. De cohesie onder elkaar wordt er zo niet beter op.

  Like

 18. sjuad kirosati zegt:

  Er is een moment geweest waarop Erdogan een onderkomen met 999 kamers liet bouwen omdat deze religieuze idioot de Mahdi verwacht en hem zal eren als super volgeling.
  Het enige Erdogan rest is een dood als die van Saddam.
  Uitgevoerd door moslims,,, hoe gek kun je het hebben.

  Like

 19. M.A.L. Sion zegt:

  We kunnen het beter kort houden. Al die lange verhalen brengen niets.
  We moeten niet zoeken naar radicalen maar alles wat met islam te maken heeft het land uit zetten en de grens potdicht houden voor alle nieuwkomers.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 2 people

 20. semper fi zegt:

  Wat bijna niemand in de gaten heeft,alleen jij en ik ,is dat de turken ons reedslang ingenomen hebben,kijk maar om je heen!!
  Vanmorgen op de radio ene schuftkop TINKELBEL(schijnt en of ander kunstenares te wezen),gaat actie ondernemen,n.l. onze regering beloofde 4 duizend vluchtelingen uit griekenland op te halen,deden dit nieten toen kreeg deze linkse trol de ingeving,we halen ze zelf op!!lees de media in dit verhaal!!!
  Ok maar neemt deze tinkerkut ze allemaal zelf in haar huis ????Nee daar belast ze ons wel mee!!
  In dit terminaal ziek land wonen rare engerds,zoals die toffe dibie,het resultaat van inteelt!1,en niet te vergeten die pratende pleeborstel sylvana S ,
  Als je al niet ziek was wordt je het wel,terminaal besmet met de gezwellen die de intocht veroorzaakt en uiteraard de genoemde vazallen. zeg maar gezwellen !!
  Beterschap vrienden
  Een dag niet gekankerd is een dag niet geleefd,oud haags gezegde !!
  S/F

  Geliked door 1 persoon

  • Golden Girl zegt:

   Die Tinkebell is knetter, dit was al bekend, ze zat ook bij Pauw en daar zei ze het ook
   de gek maakt van katten handtasjes, KOEKOEK, ga eens in de metro, zit soms een verdwaalde Nederlander, of ga eens naar de markt, is ook Turkistan

   Like

  • Ron zegt:

   Heb een voorstel. Iedereen die er aan meewerkt om ‘ze zelf wel op te halen’ neemt er minstens 1 in eigen huis op eigen kosten voor minimaal 3 jaar. Ofwel de gastheer/vrouw staat borg voor alle onkosten die deze zelf opgehaalde immigrant met zich meebrengt.
   Gaat het niet goed, dan gaat de immigrant naar een collega ‘doe het zelf ophaler’ die de borgplicht overneemt of gaat weer terug naar eigen land. Dus geen geklaploop op de samenleving.

   Like

   • Oma zegt:

    Zoals een tijdje geleden in duitsland, waar nu een stelletje duitse, domme geitenwollensokken failliet zullen gaan door hun borgstelling voor dat gespuis…boontje komt om zn loontje en ze leren het nog steeds niet! Hun eigen bejaarden en armen mogen verrekken maar ze springen wel in de bres voor potentiële bezetters die niet zullen aarzelen om ons te slachten! Hetzelfde met deze nederlandse, achterlijke debielen die absoluut moeten bewijzen hoe dom de dhimmi’s wel zijn: ze gaan hun toekomstige moordenaars en verkrachters zelf nog wel halen: opsluiten wegens psychiatrische gevallen waar niks meer aan te doen is en een gevaar voor onze maatschappij!

    Like

  • Nemesis zegt:

   Ik kan me heel erg vergissen, maar was die pratende pleeborstel niet getrouwd geweest met een Nederlander die behoorlijk goed bij kas was? In ieder geval had ze toen ook al behoorlijk poeha als een echte kakmadam. Maar na de scheiding was het gescheld en gekwezel natuurlijk helemaal contra. Ja, sorry hoor, maar bij de kapper en de dokter lees ik echt ook wel de Story of een van de andere roddelbladen. LOL

   Like

 21. Eric zegt:

  Wat is erop tegen om te waarschuwen dat iedere illegaal die de Grieks-Turkse grens richting Griekenland oversteekt onverwijld NEERGESCHOTEN wordt? Zijn de Syriza-idioten daar misschien te slap voor? Het is nochtans de enige effectieve oplossing om Griekenland te redden. Wat nu, Varoufakis op je zware moto in je leren pakje?

  Like

 22. Alles wat aangeleverd wordt door Turkije een enkeltje zonnig strand ten zuiden van de Middellandse Zee geven.

  Like

 23. Mary zegt:

  Nu dat is dan precies wat de EU wenst Islamisering, Rutte en DENK zitten al op een lijn dus die vangt wel op.

  Like

 24. hslot4 zegt:

  Mooi kunnen ze in het huisje an Willempie en Maxima plaatsnemen ruimte zat.
  Vraag me af waar de Oranjes dit keer naar toe vluchten als de shit met de mossel Erdogan hond uitbreekt .
  Oranjestad Aruba of gaan we lekker met de micro credietjes naar Afrika (Orange Freesate ) nieuwe slaven verzamelen allemaal aan het plastic Kunta kinte Shaka Zulu en Dindu nuffin .
  https://en.wikipedia.org/wiki/Orange_Free_State

  Like

 25. Witte raaf zegt:

  Hoor net op het journaal, in gesprek met Coa, dat er binnenkort 4000 worden opgehaald uit Griekenland.

  Like

 26. Gerrit Tienkamp zegt:

  Reblogged this on NEWS GURU by G. Tienkamp and commented:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s