De moslim als eeuwige complotdenker

screenshot_124

(Door: Herman Wijnen)

Wie de moslimcultuur in het algemeen en de Arabische cultuur in het bijzonder wil begrijpen, doet er verstandig aan het boekje Duistere machten, gestalten van het kwaad in de wereld van de islam van Arnoud Vrolijk en Jan Just Witkam te lezen; een catalogus bij een tentoonstelling van recente boeken uit de Arabische wereld, Turkije en Indonesië die in de Leidse Universiteitsbibliotheek liep van 6 december 2000 t/m 29 januari 2001. De schrijvers van dit amusante werkje lichten op onbevangen wijze(want vóór het 9/11 tijdperk) een tipje van de sluier op van de hysterische en paranoïde gedachtegangen van de islamitische wereld. Huidige vragen over radicalisering en de steeds vaker verbluffende snelheid daarvan krijgen bij lezing van dit boekje een passend antwoord. Tevens wordt duidelijk hoe onverstandig Europa eraan doet geen perk en paal te stellen aan de eigen humanitaire idealen en koste wat het kost zoveel mogelijk moslimmigranten wil toelaten.

Lees verder>>>
joost-niemoller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

7 reacties op De moslim als eeuwige complotdenker

 1. Drs.P. zegt:

  De puppetmasters achter de schermen, de Khazaren van de NWO willen het christendom in Europa uitroeien want dat staat hen in de weg bij het uitvoeren van hun plan.
  Het beste middel daartegen is de ongebreidelde import van smerige booslimratten en het creeeren van een tweede kalifaat in midden Europa.
  Pishoer Merkel is al heel druk bezig met het uitvoeren van dit plan en dat doet zij heel bewust.
  Lid geworden van het CDU en vanbinnenuit als een dikke vette reetparasiet het hele land naar de verdommenis helpen.

  Liked by 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Derde Wereldimmigratie+Welvaartsstaat+Politiek Correct Gedrag=Dood van Europa

  Like

 3. Jan zegt:

  What the Mossad’s female agents do — and don’t do — for the sake of Israel  We use our femininity because any means is valid,” confirmed Efrat, the most senior female operational commander in the Mossad. “But even if we think that the way to advance the mission is to sleep with [Iranian President Mahmoud] Ahmadinejad’s chief of staff, no one in the Mossad would allow us to do it. Women agents are not used for sexual purposes. We flirt, but the line is drawn at sex.”

  http://www.timesofisrael.com/what-the-mossads-female-agents-do-and-dont-do-for-the-sake-of-israel/

  The Canonical List of Zionist Animal Spies

  http://elderofziyon.blogspot.com/2015/12/the-canonical-list-of-zionist-animal.html

  Like

 4. delamontagne zegt:

  WERELD-DAG JOODSE VLUCHTELINGEN UIT DE ARABISCHE LANDEN.
  ………………..
  Ongeveer één Miljoen Joden zijn uit de Arabische landen verdreven, het grootste gedeelte in 1948.
  Voor velen was hun tegenwoordigheid in die landen eerder dan die van de Mohammedaanse Indringers.

  In tegenstelling tot de Palestijnse “vluchtelingen”, waarvan een groot gedeelte recentelijke “immigranten” zijn, die kwamen profiteren van de welvaart die de Joden brachten, toen ze naar hun land van oorsprong terugkeerden, was de geschiedenis van de meer dan één Miljoen mensen die uit de Arabische landen verdreven werden, zeer tragisch….
  Opgejaagd,verdreven, soms gemarteld en velen geëxecuteerd in de gehele Arabische wereld en ook in Iran, hebben zij in tegenstelling tot de z.g.n “Palestijnen” nooit
  op veel interesse kunnen rekenen, noch in de Media, noch bij de United Nations.

  Het moet gezegd worden dat, in tegenstelling tot de Palestijnen, die 70 jaar later nog steeds in de vluchtelingen-kampen worden gehouden in de landen die Israel omringen en dit voor de politieke doeleinden van die landen, deze `vroegere Joodse echte vluchtelingen nooit hebben geklaagd.
  Ze werden opgevangen in Europa, in de VS en voor het grootste gedeelte in Israel zelf, waar zij gewoon hun leven hervatten.

  DE ‘STILTE-VLUCHTELINGEN’.
  Een documentaire van Pierre Rehov, geënt op dikwijls unieke documenten verhaalt hun tragische reis hiermee en ook met de vaak aangrijpende getuigenissen van overlevenden.

  Deze film, uitgekozen door het Film Festival van de Mensenrechten te Parijs, Maart 2004 en vertoont in het Paleis van de United Nations te Genève, is weer aktueel……..

  LES REFUGIES DU SILENCE ( mise à jour 2015 )

  Like

  • Tjawatnu zegt:

   Van hetzelfde laken een pak. Onder het bolsjewisme deden ze het zelf ook met liefde.
   Beide religies trachten andere volkeren te domineren en vernietigen.

   Like

 5. Republikein zegt:

  De protesten in Indonesië bevestigen e.e.a.
  In de Indonesische hoofdstad Jakarta demonstreren zo’n 150.000 tot 200.000 mensen tegen de gouverneur van de stad. Ze willen dat hij onmiddellijk wordt vastgezet.

  De christelijke gouverneur Basuki Tjahja Purnama citeerde onlangs in een toespraak een vers uit de Koran. De demonstranten vinden dat een daad van godslastering en willen dat hij de gevangenis in gaat.

  De gouverneur wordt al vervolgd voor zijn uitspraken, maar dat vinden de demonstranten volgens correspondent Michel Maas niet genoeg. “Ze willen dat hij meteen wordt opgesloten en uit het zicht verdwijnt.”
  http://nos.nl/artikel/2146045-opnieuw-tienduizenden-moslims-op-de-been-tegen-gouverneur-jakarta.html
  Achterlijk ras.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s