Het ware gezicht van de AFA

screenshot_111

Door:
“Landerdoek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Religie van de vrede", Islam, islam-collaboratie, Linkse Kerk, Marxisme, Socialisten. Bookmark de permalink .

11 reacties op Het ware gezicht van de AFA

 1. Ongelovige zegt:

  Allah Fucks All.

  Geliked door 1 persoon

 2. leefbarbaar zegt:

  En AFA is dan weer het ware gezicht van de SP.

  Geliked door 1 persoon

 3. Duchesne zegt:

  De AFA is een verlengstuk van de PVDA, zeg maar de gewapende tak. De AFA word angestuur en gefinancierd via stichtingen en via staatsveiligheid voor zaken zoals het zwijgen opleggen aan politieke tegenstanders.
  Een andere tak van politieke terroisten zijn de stichtingen die discriminatie en soortgelijke doelen als doelstelling hebben, en op selectieve wijze een onderscheid maken van wie men wel en niet gaat vervolgen, op kosten van de burger.
  Vervolging van politieke tegenstander van het regime word in Nederland op verschillende wijzen gedaan, in verschillende gradaties en zowel door overheidsinstellingen als door een resem aan stichtingen, met als voorlaatste troepen de AFA.

  De AFA zelf: zo overtuigd van de eigen denkwijze dat men geweld gebruikt tegen eenieder die iet hun gedachten volgt. Volgens mij noemt men dat de wilwillen opleggen, of dictatoriaal, maar welk woord je er ook aan geeft, het zijn de Facisten van nu, die “anti” facisten

  Geliked door 1 persoon

  • Guardiacivil zegt:

   Ook elimineren? Ik bedoel hiermee, zou het kunnen zijn dat binnen de AFA een liquidatie cel zit? Omdat je zegt ” de gewapende tak” en het zwijgen opleggen!

   Like

   • Nemesis zegt:

    Uitermate gewelddadig, vernielzuchtig, pyromanen, zal voor een dode meer of minder door hun geweld zeker niet terug schrikken. Maken van veel gevaarlijke vuurwerkbommen een nog grotere en smijten die dan tussen het publiek of de agenten die een einde willen maken aan hun rellen.

    Geliked door 1 persoon

 4. Peterdm zegt:

  Ik heb in het verleden lang moeten nadenken wat die Linkse socialistische stalinistise zogenaamde anti-fascistische sekte met hanenkammen, tatoos en piercings beweegt om achter de politieke ideologische Islam te staan en iedereen die niet achter hun verderfelijke ideeën meelopen voor rechts-racist en rechts-fascist uit te maken en in elkaar te slaan,
  Het antwoord is niet moeilijk. Elke AFA droomt ervan ooit hun seksuele drang te kunnen uitleven op een 9 jarige meisje conform wat de politieke ideologische Islam toestaat. Zo een samenleving wilt het AFA,

  Geliked door 1 persoon

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Hoe moet KAFKA gezien worden in dit kader? En hoe verhoudt zich een PvdA-tak tot een VVD-minister van Justitie? Follow the money !! – Hoe verlopen de geldstromen naar die stichtingen? Ongetwijfeld zal toch uit de staatsruif worden gegeten?
  Na beantwoording van deze vragen zal ongetwijfeld geconcludeerd kunnen worden dat het hele zooitje stinkt als de hel. Hoognodig dat er met stevige bezems geveegd wordt. Hier kan Geert nog een kluif aan hebben. Alvast succes toegewenst.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  AFA zijn de ware bruinhemden, de gewelddadige fascistische stoottroepen van links !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s